|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
25.3.2008 12:55:43   
sanosan
Živa nimam pojma kaj bi vse to naj pomenilo. user posted image  Naj nam katera hitro prevede še ostale besede.

Kasija - glede glavice v avtosedežu ti bom rekla tako, da sem pri Blažu kupila napihljiv povštrček za okrog vratu, ki sem mu ga potem zataknila na eni ali drugi strani glavice. Pri Brini pa ga zaenkrat še ne potrebujem, saj je še kar debelo oblečena in je zato glavica kar fiksna.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.3.2008 13:01:19   
živa
Drobižek, narobe razumeš. poudarjajo, da je isofix sistem veliko bolj varen, vendar mora imeti avto tudi ta sistem. Če pa ta sedež pritrjuješ s pasovi - v avtih brez isofix sistema - je pa to manj varno in se ti bolj splača kupiti sedež brez isofixa, ki je uvrščen najvišje na lestvici.

Ko kupujete...
Priporočilo, da ob rojstvu otroka izberemo sedeže iz skupine 0+, ponavljamo že nekaj let. Sedeži iz te skupine so bolj prilagojeni otrokovim zahtevam v prvih mesecih življenja kot sedeži iz skupine 0, ki so še vedno v trgovinah. Če vaš avtomobil omogoča pritrjevanje isofix, naj imajo sedeži s tem dodatkom prednost. Ko otrok preraste prvi sedež, je priporočljivo kupiti sedež iz skupine I, temu pa naj sledi kombinacija II/III. Seveda pa je to le predlog. Ali ga boste upoštevali, je vsekakor odvisno od vaših razmer, pogojev uporabe in globine žepa. Seveda pa varčevanje na račun varnosti vašega otroka v avtu ni na mestu. Če si boste pomagali z rezultati testa, ne pozabite, da je bila varnost sedežev, ki omogočajo pritrjevanje s sistemom isofix, vsaj za stopnjo nižja, ko smo jih preizkušali s standardnim pritrjevanjem s pasovi v avtomobilu.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.3.2008 13:11:23   
živa
Še to: potrebujem univerzalno dežno prevleko za vozičke. Je katera to kupovala, kje, cena?

Hvala!

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.3.2008 13:12:47   
drobižek
Joj, se opravičujem vsem. Jaz sem prebrala samo zadnji stavek, zato pa mi je bilo čudno...normalno, da je isofix bolj varen in da pasovi ne morejo biti tako zanesljivi kot isofix sistem (sem bila kar rdeča zraven, ko sem vse prebralauser posted image )

Sorry še enkrat!

Kasija - oprosti

< Sporočilo je popravil drobižek -- 25.3.2008 13:18:06 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.3.2008 13:14:34   
jasna
živa, filmček bi moral delat. Bom preverila. Za četrtek pa veljauser posted image . Katera bo preverila, koliko blaga potrebuješ? Jaz imam z yardi vedno težaveuser posted image

...sem pogledala in dela.

Mi je pravkar zazvonila budilkauser posted image . Moram vstatuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 25.3.2008 13:17:56 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.3.2008 13:17:29   
*kinnie*
Ko berem tole od avtosedežev....o bog, sem čist za lunouser posted image . Sploh še nisem slišala za te sisteme-adijo pametuser posted image .
user posted image
Smo se pa pri ta večji ravnotako odločali na osnovi testov...in za takrat kar dobro kupili. Mali bo pa kar po sestrici podedoval, kot vso drugo opremouser posted image --->Gorenjci smo vohrni, pa šparamo dnar, da uhka kej u štumfe damouser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.3.2008 13:32:39   
skuštrana
Ojej, koliko ste naklofaleuser posted image Jaz ravno jem današnji prbi obrok - babano in kos kruha s sirom - to je vse kar mi je mož pustil v hladilnikuuser posted image Bo treba v shopinguser posted image

Ena stran polna informacij o uporabi avtosedežev, kdaj najhitreje v večji sedež,...

http://autosjedalice.info/cms/

Mi imamo za Lizo Roemerja in je super. Meni je boljši v primerjavi z Maxi Cosi, ker ima višji naslon. Liza je še vedno noter, brez problema, medtem ko so morala kolegice ki imajo MC že menjati sedeže.

Jasna, ti prinesem knjige - imam 3 vešuser posted image user posted image
Spock - joj, jaz sem enkrat tam prebrala, da če otrok noče spat ga dajte v posteljico in ga pač pustite da se dere - itak, ampak tole je bilo the best- čez pa pokrijte mrežo za tenis da ne bo splezal iz posteljeuser posted image user posted image Saj nisem vedela ali naj se jokam ali smjeim..Brrr

A ni nobene iz Prlekije ali Prekmurja za čudne besedeuser posted image user posted image Vajnkiš...Belica...pa take...

Kaj pa je štirna,a? Micla, ti boš vedelauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.3.2008 13:42:31   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A ni nobene iz Prlekije ali Prekmurja za čudne besedeuser posted image user posted image Vajnkiš...Belica...pa take...

Tam so me spraševali če bom gejla belice....pa take...pa drli za mano odi odi....in sem vsa presenečena obstalauser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.3.2008 13:44:53   
Kasija
drobižek sorry zakaj že? saj forum je za izmenjavo mnenj. ok, isofix torej bo. saj kaj bi bil šele mož besen, ko je zato kupil avto z isofixom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
25.3.2008 13:45:58   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Vajnkiš...Belica...pa take...

Kaj pa je štirna,a?

Za prvi dve nimam pojma, zadnja je vodnjak, pri nas tisti, iz katerega se "cuga" voda (črpa). 

Rešitve mojih:

da nekaj potačeš = pokotališ (npr. žogo)
da nekaj obircaš = okisaš, zabeliš (npr. solato)
da nekaj počpi = prekipi, gre čez (npr. mleko, ko zavre)
četna = veriga
čevdr = klet
potomflni =copati, natikači
brovka =ovca

Zdaj grem pa najprej lektorirat, nehajte me motit user posted image .

Lp,

živa 

Neposredna povezava do sporočila: 485
25.3.2008 13:57:46   
noa1
Hojla čvekice!
midve sva že iz sprehoda, siti, previti itd. Pupa na svojem vrtu, mami pa na računalnik. Sva bili zunaj dobri dve uri, pa sem imela sedaj veliko za prebrat.
Evo, pa še nekaj prleških:
-čunta
-tega nigi nega
-če deš tak vujgjeno seda se deš sterja
Te tri so meni full dobre.
Pa še en našo:
-šporhet

Pupa štrajka....se grem z mojo ukvarjat

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.3.2008 14:04:01   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Še to: potrebujem univerzalno dežno prevleko za vozičke. Je katera to kupovala, kje, cena?

Hvala!

Lp,

živa

Muller 5 €
Ti samo mene baraj ki je najbolj poceni user posted image
Gorenjka po duši najbrž user posted image

Madona kaj naredi ena kička user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobre ste ni kaj.....
Kuhla pa še moja rit ve kaj je....moram mamo vprašat po keri knjigi me je vzgajala user posted image

Sanosan...čudovita potička in tisti kolački mnjami user posted image ....seveda tudi štruce v tvojih rokah user posted image

Avtosedež...že čaka v kleti na boljše čase....je pa maxicosi hm....pozabla kaj ima dalje napisano user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.3.2008 14:14:58   
skuštrana
Kasija, tele muce bele, muce čne moram jaz vsak večer zapet. Najprej prebrat Rdečo kapico - vsak večer že kaka3 mesecauser posted image , potem zapet muce bele in potem še nina nana potem gre pa Liza spatuser posted image user posted image Saj vse bi še šlo, če bi le to rdečo kapico zamenjala se s kakšno drugo pravljicouser posted image user posted image  user posted image Mi že na vseh odprtinah ven lezeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.3.2008 14:15:35   
lane31
Sma ble vuni dve uri....pa nisem mela mantla gor,me je zmrznlo,pol pa mi je še knof pado vun iz hlač,da mam res vsega pun kufer,pa še glih ko je frocla zaspala se je cug mimo pelo pa jo zbudouser posted image
Evo tako bi se to pisalo po naše user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 25.3.2008 14:17:22 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.3.2008 14:16:41   
skuštrana
Lane31, a gre na vse vozičke? Jaz za original niti pogledat ne grem je verjetno 1000 krat precenjenauser posted image
Mi imamo štirikolesnik, velik, Mutsy urban rider..misliš da bi šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 490
25.3.2008 14:17:43   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Hojla čvekice!
midve sva že iz sprehoda, siti, previti itd. Pupa na svojem vrtu, mami pa na računalnik. Sva bili zunaj dobri dve uri, pa sem imela sedaj veliko za prebrat.
Evo, pa še nekaj prleških:
-čunta
-tega nigi nega
-če deš tak vujgjeno seda se deš sterja
Te tri so meni full dobre.
Pa še en našo:
-šporhet

Pupa štrajka....se grem z mojo ukvarjat

prevod:
- čunta - ne znam po slovensko povedat - čuntauser posted image user posted image
- tega nikjer ni
- če boš tako postrani sedel(nagnjeno sedel), se boš zlomil
- štedilnik

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.3.2008 14:19:14   
skuštrana
F toti presneti, taramtamtam, štajerski kleti...Joj, mariborščina..Ka te to jeuser posted image Me spominja ne srednjo šolouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
25.3.2008 14:19:19   
lane31
Baje je univerzalna

Neposredna povezava do sporočila: 493
25.3.2008 14:19:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Sma ble vuni dve uri....pa nisem mela mantla gor,me je zmrznlo,pol pa mi je še knof pado vun iz hlač,da mam res vsega pun kufer,pa še glih ko je frocla zaspala se je cug mimo pelo pa jo zbudouser posted image
Evo tako bi se to pisalo po naše user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

popravek : "nisem" je po štajersko "nisn"

Da bo v celotiuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.3.2008 14:21:05   
mama06
lane31 pozdravljena. Ka je vreme vuni ful slabo, da si za geplom?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 495
25.3.2008 14:24:47   
lane31
Mrzlo ko vrag...pa jest sma mogli ....ob 17h pa ima naše malo mesto prireditev za novorojence.....saj boma šle samo kaj imajo od tega od 1-9 mesecev stari user posted image  pa ne vem...šele zdaj nam boji dali gnar za rojstvo user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.3.2008 14:29:53   
skuštrana
šele zdaj nam boji dali gnar za rojstvo

Glej to s pozitivne strani.Če bi ga dali prej bi ga že porabilauser posted image , tako pa...veselo v šopinguser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.3.2008 14:31:49   
*Lana*
Dve Koroški:

PINOVCA
KARJOLA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
25.3.2008 14:34:48   
lane31
PINOVCA - ŠEFLA user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.3.2008 14:36:26   
sanosan
Sem se le spomnila, kaj pomeni vajnkiš, in sicer pojšter (po slovensko vzglavnik) user posted image .

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......