|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
6.3.2008 20:56:01   
bobek05
S., saj pri nas še nismo ven iz krize. Ne joče za dudo, ampak tečnari zvečer, da ne bi šel spat. Pa v bistvu sploh ni to tisti pravi jok, ampak izsiljuje. Je malo tiho, pa spet jamra, pa vmes zeha, pa se tuli, pa se nekaj spomni in utihne, pa je nekaj sekund mir, pa spet jamranje ... user posted image To se ti odpelje. Upam, da kmalu mine, ker za živce je pa kar hudo. Meni pomaga če na vsake toliko časa pogledam kakšne tiste Male vragece ali pa SOS varuško. Prvič zato, ker se pomirim, da pri nas ni tak hudo in drugič zato, ker si rečem, da moram biti pri nekaterih stvareh res dosledna in vztrajna.

Evo, zdaj še vedno ne spi, si popeva, se je spet spomnil, da ne bi šel spat, pa bo malo tiho, pa si bo kaj drugega izmislil, ... Dobesedno tečnari. user posted image Pri dudi je seveda tudi jamral, da še ne bi šel spat, ampak z dudo je zaspal hitreje. Seveda bova vztrajala - zdaj je idealna prilika, da se je rešimo in mu je ne dam samo zato, da bo zaspal hitreje. Eh, pred mano je še dolg večer... user posted image

Bo bolje...

Me veseli, da sunqueen pride na naše srečanje user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
8.3.2008 22:26:43   
bobek05
Punce, kje ste???

VSE LEPO OB DNEVU ŽENA!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
8.3.2008 22:49:38   
Pia73
Tudi z moje strani VSE LEPO OB DNEVU ŽENA!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.3.2008 17:59:36   
bobek05
Punce, kje ste se izgubile? user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
13.3.2008 7:28:47   
Meceno
Sem se skoraj,...malo pri moji mami, malo pri zdravniku, še boljše v bolnici ( ne Tara, jaz)...Ampak saj bo, moje večne težave hormonovuser posted image

Zdejle pa rabim kafe da se zbudimuser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
13.3.2008 9:13:33   
Antigona
Meceno, sam za tebe
user posted image

Upam, da ti bo pasala...

Žan je bil včeraj z očijem na pediatrični na snemanju EEG-ja. Je januarja ful čudn skup padu, in smo dobil napotnico za nevrologa, da preverijo če je morda bil epi napad. Hvala bogu je vse ok je šlo verjetno samo za afektni napad.
Je bil cel dan ful priden in se mu je ful dogajal. Bi lahko rekl da je celo užival. Posneli so mu pa EEG in EKG pa kri so mu vzel.
Ko so mu jemali kri je bil ful priden. Zajokal je samo ker ni imel Pikija pri sebi, pa še žile mu niso najdl takoj. Je baje ful trajal. Pol m,u je pa sestra rekla nej diha in Žanu je ful všeč un komad od Trkaja Dihi dihi z mano. Pol je pa to pel pa se smejal zraven... U glavnem je bil ful pogumen user posted image  user posted image  user posted image
No, kakorkoli z njim je vse ok kar je najvažnejše...

Midva z Lukijem pa sva imela plavanje in sva tud uživala... Mi vsaj ni blo treba preveč razmišljat kaj in kako... Sem pa res vesela da je vse ok.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
13.3.2008 21:15:45   
mayci
Antigona, samo da je z Žanom vse v redu!user posted image  Priden fant!user posted image

Midva sva z Lanom doma, je fasal angino... Živahen je pa sto na uro, kot bi bil na dopustu in ne na bolniški-še sreča!user posted image

Meceno, si zdaj v redu?

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.3.2008 8:18:44   
Eca
user posted image user posted image user posted image spet smo na drugo stran padle......

Jaz pa sem bila na user posted image z Mecenouser posted image . Še enkrat vse naj, naj, naj......user posted image user posted image user posted image za tvoj rojstni dan.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.3.2008 12:28:15   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

user posted image user posted image user posted image spet smo na drugo stran padle......

Jaz pa sem bila na user posted image z Mecenouser posted image . Še enkrat vse naj, naj, naj......user posted image user posted image user posted image za tvoj rojstni dan.

Eca

Meceno si imela rojstni dan???

No, potem ti pa iz srca želim vse naj boljše in da se ti izpolnejo vse tvoje skrite in neskrite želje!!!!
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.3.2008 15:49:40   
mayci
O, Meceno, VSE NAJBOLJŠE!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.3.2008 16:16:42   
Meceno
No, hvala za čestitkouser posted image
Jp, počasi prihajam k številki tri in nič, ampak še kakšnih pet let bom mogla počakatuser posted image
Sem se pa z mojim imela včeraj zelo lepouser posted image

Antigona ne vem, kaj si mi zraven prilepila ( torto ? )user posted image  Ej, včeraj je nisem mogla v sebe stlačit, še danes nisem sigurna, ampak tole bom sigurno, z očmi, to bi šlouser posted image Popravljam,..hvala za belo kavo, to jst pijem, jauser posted image  Antigona, včeraj sem imela RD, sej če pogledaš malo nazaj, sem predlagala da se vidimo vse skup petnajstega, bi vam častla tortico, no, ni še vse izključeno, Eca bi jo pač drugič dobila

Mayci, veš sej sem že navajena tole s hormoni, injekcije dobiš, ležiš v bolnici par ur, te opazujejo, greš domov in imaš dva meseca mir, pol pa spet huda vnetja, pa...user posted image  Sem boljše zdaj
Važno da sem živa ( zdravje je, pa ga včasih očitno malo zgrabi da ni ) , se imamo radi, se znamo smejat, uživat v smehu...

Z vsako spijem mal Vranca pa grem lah spatuser posted image  ( se še pišemo in hvala user posted image  )

< Sporočilo je popravil Meceno -- 16.3.2008 16:23:34 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.3.2008 14:37:05   
Eca
Kaj če bi si zdaj še jaz r.d. omislilauser posted image

A mi boste čestitale, da ne bomo na drugo stran padleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še kavico in tortico častimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Punce spet smo na drugi straniuser posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
18.3.2008 21:32:46   
mayci
Ja, Eca, tele julčice nič več ne tipkajo...user posted image
Škoda, no.

Midva z mojim škratom sva še do konca tedna doma, morava še Ospen do konca popapcat. Se imava tolk fino, da bom šla prav težko drug teden v službo...user posted image  

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
18.3.2008 22:47:51   
Meceno
Jaz pa bom nekaj zanimivega napisalauser posted image

Namreč, imam skoraj peto leto izpit za avto, pa nisem do letos nič vozla ( takoj po izpitu še tu in tam, potem pa nula, zirouser posted image  )
Saj pravim, naredila izpit v Krškem, kjer ni neke gužve v primerjavi z Mariboromuser posted image  Strah, ker to ni tvoj avto,pa,če bi imel moj še kaj starejšega kot leto dni, dve, maksimalno tri leta star avto, bi tudi še moje roke vidle volanuser posted image
In tako sem nekje letos v januarju sedla "prvič" v avto sestre od mojega fanta, testirala svoje sposobnosti iz MIlesnine do Skok in v Hoče domov. Drugič v avtu mojega dragega, v mesecu februarju in sicer ponoči od  Milesnine do Hoč. Prejšni teden, ko sem bila v KK, sem sedla v bratov avto, kjer sem prvič vozla Taro in mami, ki ne zna vozit avto ( se pravi, ni bilo pomoči )
In kaj sem mi zgodi danes...babi oz bodoča tašča, mi je dala svoj avto ( mimogrede, tudi ni star še dve leti  user posted image ) in sem se sama peljala v šolo in nazaj ( dobrih 5kmuser posted image  ) V času ko je gužva in sama ponoči nazajuser posted image . Hja, valda sem kuhala, ma kaj švicala, so mislili na predavanju ko sem stopla v učilnico da je tolk vroče zunajuser posted image  Podpazduha je bila v vodi, hrbet isto...user posted image  volan bi skoraj dušo spustiluser posted image
Pa kam sem sparkirala avto na parkinguuser posted image ..daleč, daleč od ostalih avtov, mal je mankalo pa bi na "želežniško progo" sparkiralauser posted image .
Nazaj sem šla, ko so vsi moji sošolci odšli iz parkirišča, pa še kakšno olajšavo sem si izmislilauser posted image   O tem, da mi je crknil avto v koloni, šele v tretje vžgal in sem se potem počasi premaknila ven iz kolone na avtobusno da se skuliram.user posted image Itak, da sem se po polžje premikala, da sem meter in pol speljala do cilja ( vžigm pa crkne,..user posted image ) In ko sem že mislila da sem skulirana in se hočem pridružit vozečim avtomobilom, spet crkneuser posted image
( pa niso plozal za mano, sm jst bi šla skor ven iz avtauser posted image  )

UH, SAMO DA SEM CELA, DA NISEM AVTA RAZBILA NOuser posted image ...

< Sporočilo je popravil Meceno -- 18.3.2008 22:49:27 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.3.2008 8:58:40   
Antigona
Meceno bravo za pogum user posted image  user posted image  user posted image ...
Sam veš, vaja dela mojstra in mojster dela vajo user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.3.2008 10:46:29   
Eca
Kako je zdaj julije? A se dobimo naslednji vikend v CE? Samo preverjam, ker tu nič ne dogoja, pa da ne boma z Meceno sami tam sedeliuser posted image . Boma pa v shoping šliuser posted image , a ne Meceno?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.3.2008 13:14:11   
Antigona
Kaj torej? Se dobimo naslednji vikend? Ob kateri uri in kateri dan??? Upam, da se nam res uspe dobit in vidt po dolgem dolgem času!!!

Tkole pa sedaj zgleda naša družinica:

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.3.2008 16:48:00 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.3.2008 15:17:05   
Meceno
Eca drži user posted image

Za uro predlagam da smo tam okoli 13-tih. Kako pa ostale menite ?

Antigona...dobra fotkauser posted image ,  to je fotič natleh ne ? Dobra zamisel, ker mi trije skupaj smo le redkokdaj user posted image

Drugače, še kr sprejemam darilauser posted image  , eno dobro kiklco dobilauser posted image . Al kaj, ko zdaj rabim še jaknico, čevlje ( nebi bilo slabo user posted image ),ena ozka črna mikica,torbica,...( znano a ne ?user posted image ) . Včasih grem res mimo kriluser posted image , sm še hlače nosimuser posted image

A vam pokažem fotko, ko jaz sebe ne spoznam ? No, da nisem v hlačah, majci. Morem najt, pa pomanjšat pa gor nalimat,...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.3.2008 15:28:27   
Meceno
user posted image  

Tamala je bolj sproščena ja, jaz bi tud hlače imela spodaj

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.3.2008 20:34:38   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Eca drži user posted image

Za uro predlagam da smo tam okoli 13-tih. Kako pa ostale menite ?

Antigona...dobra fotkauser posted image ,  to je fotič natleh ne ? Dobra zamisel, ker mi trije skupaj smo le redkokdaj user posted image

Drugače, še kr sprejemam darilauser posted image  , eno dobro kiklco dobilauser posted image . Al kaj, ko zdaj rabim še jaknico, čevlje ( nebi bilo slabo user posted image ),ena ozka črna mikica,torbica,...( znano a ne ?user posted image ) . Včasih grem res mimo kriluser posted image , sm še hlače nosimuser posted image

A vam pokažem fotko, ko jaz sebe ne spoznam ? No, da nisem v hlačah, majci. Morem najt, pa pomanjšat pa gor nalimat,...

Ni glih fotič na tleh, je pa skor user posted image . Mam srečo da poznamo dost fotografov, k je tud moj fotograf. Drgač bi mel bolj malo skupnih slik... Tole nas je slikal moj bratranc in sicer na Toškem čelu (nad Ljubljano)...

Men se zdi da bo okol 13ih čist ok...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.3.2008 10:29:18   
bobek05
Zdravo, punce

pri meni za soboto zaenkrat še velja, ampak mi je ob 13h prepozno. Moj ima namreč okrog 17h, 18h že tekmo in z malim greva na tekmo - verjetno zadnjo v tej sezoni.

Se je možno zmenit že kaj prej? Npr. ob 10h, 11h???

Pa upajmo, da bodo cestne razmere dokaj znosne, ker vreme je zadnje čase res nepredvidljivo... user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.3.2008 10:48:07   
CIPRESA
Ojla drage moje julije.

Malo sem imela odklop od RR-ja a nisem vas pozabilauser posted image

Tamali leži z 39 vročine in noče nič jesti le pije. Tudi zdravilo noče vzeti, ko mu ga dam bruhne ven sploh nevem kaj naj naredim, kar groza me je ko moramo ponovno vzeti zdravilo.

Drugače pa sporočam da sem včeraj zopet zagledala +, da sem user posted image in v devetihuser posted image . Sedaj se moram naročiti na pregled da vidiva z G če je plodek v maternici in da izključimo ponovno IMN. Upam da bo vse vredu in da vam drug teden sporočim kako veselo novico. Za srčka videti je še prezgodaj, sedaj bomo samo gledali če je GV v maternici.........držite pesti za naju.

LP Vikiuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
24.3.2008 11:23:34   
PBJ
Cipresa, močno mislim nate, da bo tokrat vse Ok in seveda ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V soboto se po vsej verjetnosti vidimo, zmenite se še za uro. Bom pa verjetno bolj kratka oz. bom celo familijo vzela zraven, da se bodo malo sprehodili, jaz pa malo počvekala. Samo upam, da bomo zdravi in da bo vreme bp.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
24.3.2008 11:25:14   
bobek05
Joj, CIPRESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela zate in MOČNO MOČNO držim pesti, da bo tokrat vse ok. Prosim, sporočaj nam kako se držiš.

Bom mislila nate in srčno molila, da bo tokrat minilo vse brez zapletov in da boš kmalu začutila prve brce... user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
24.3.2008 13:45:09   
mayci
O, CIPRESA, kako čudovita novica!!user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse ok!!
Pa javi se še kaj, srečka user posted image .user posted image

Za srečanje pa nam tudi bolj ustreza malo prej, potem bo naš škrat okrog enih že mrknil oz. bo že čisto utrujen.user posted image  Bomo šli pa tudi mi verjetno kar vsi v Celje, pa se bosta fanta malo okrog sprehajala, da bo mami lahko čvekala...user posted image
Če bo le vreme normalno...user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 24.3.2008 13:47:34 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?