Meceno
|
Jaz pa bom nekaj zanimivega napisala Namreč, imam skoraj peto leto izpit za avto, pa nisem do letos nič vozla ( takoj po izpitu še tu in tam, potem pa nula, ziro ) Saj pravim, naredila izpit v Krškem, kjer ni neke gužve v primerjavi z Mariborom Strah, ker to ni tvoj avto,pa,če bi imel moj še kaj starejšega kot leto dni, dve, maksimalno tri leta star avto, bi tudi še moje roke vidle volan In tako sem nekje letos v januarju sedla "prvič" v avto sestre od mojega fanta, testirala svoje sposobnosti iz MIlesnine do Skok in v Hoče domov. Drugič v avtu mojega dragega, v mesecu februarju in sicer ponoči od Milesnine do Hoč. Prejšni teden, ko sem bila v KK, sem sedla v bratov avto, kjer sem prvič vozla Taro in mami, ki ne zna vozit avto ( se pravi, ni bilo pomoči ) In kaj sem mi zgodi danes...babi oz bodoča tašča, mi je dala svoj avto ( mimogrede, tudi ni star še dve leti ) in sem se sama peljala v šolo in nazaj ( dobrih 5km ) V času ko je gužva in sama ponoči nazaj . Hja, valda sem kuhala, ma kaj švicala, so mislili na predavanju ko sem stopla v učilnico da je tolk vroče zunaj Podpazduha je bila v vodi, hrbet isto... volan bi skoraj dušo spustil Pa kam sem sparkirala avto na parkingu ..daleč, daleč od ostalih avtov, mal je mankalo pa bi na "želežniško progo" sparkirala . Nazaj sem šla, ko so vsi moji sošolci odšli iz parkirišča, pa še kakšno olajšavo sem si izmislila O tem, da mi je crknil avto v koloni, šele v tretje vžgal in sem se potem počasi premaknila ven iz kolone na avtobusno da se skuliram. Itak, da sem se po polžje premikala, da sem meter in pol speljala do cilja ( vžigm pa crkne,.. ) In ko sem že mislila da sem skulirana in se hočem pridružit vozečim avtomobilom, spet crkne ( pa niso plozal za mano, sm jst bi šla skor ven iz avta ) UH, SAMO DA SEM CELA, DA NISEM AVTA RAZBILA NO ...
< Sporočilo je popravil Meceno -- 18.3.2008 22:49:27 >
|