|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
21.3.2008 12:36:20   
BAMBINA_
Majchi, jaz navadne ovsene kosmiče po navodilu dietičarke za balastno dieto zdrobim v multi-praktiku ter jih namočim v mleku. Voila!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.3.2008 14:18:12   
Putka
Kaya, si me presenetila, če sta za 2 plačala 50€. Jaz sem zadnjič v Da Buda dala 25€ za predjed in glavno jed, pa dve pijačiuser posted image Za Supernovo nisem ziher, baje je en kolega delavc rekel, da piše Wok in Sushi. Bomo videli!

Luštno je bilo danes! Jaz vas kar pogrešam, če vas ne vidim dalj časa. Maška je pa s to frizurco enkratna, nič strižt (kako se prav napiše?)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.3.2008 15:50:27   
kaya2007
putka sej si prav napisala...ponudba za rač. je bila pa včeraj narejena, ampak mi je še ni poslal user posted image  vedno čakam , ko se menim kaj na prijateljski ravni user posted image
jedla sva pa en riž z ne vem čem, 12 vegetarjanskih sušijev in en velik krožnik s sušiji in sušimiji-precej velika porcija. pa 1 kokosov sladoled in 2 kozarca vina..

se opravičujem za napake, kaja mi nagaja

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.3.2008 16:17:41   
felicia
no midva sva zdej domov prišla

sem morala sesat ker imam polno mravljic v hiši nimam pojma od kod?

pri nas grozno piha bljak pa tak začetek pomladi.

bilo je krasno danes na kavici, super čevljici user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.3.2008 16:19:31   
felicia
GRIŠA MAŠA IN LANA vsenaj za 10 mesečnico
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.3.2008 19:59:19   
Eca
Ni nobene tukajuser posted image

A vse barvate pirhe al kaj?user posted image

Mi se bomo jutri kar k mojim staršem povabili na žegnane pirheuser posted image user posted image user posted image user posted image , tašča jih namreč ne barva.....

ups.... moram že po Jančija v bano in potem večerja.....in sladko spanje (po Markovo: Gremo v vesolje z raketo. Samo tisti lahko vstopijo na raketo (v veliko posteljo), ki imajo črno čelado (jaz, Janči in mami), tisti z rdečo ali rumeno ali belo čelado čuvajo hišo (to čelado vedno dobi moj možuser posted image )).

Lepe praznike in uživajte kljub slabemu vremenu!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
21.3.2008 20:02:59   
lex
Strokovnega sem naredila kot vzgojiteljica (pedagoškega), meni osebno brezveze zadeva, ker itak to kar rabiš najdeš vse na internetu.

vsem obmesečkom iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alina pa je malo bolj sigurna in se ji nekako ne da sami hodit. Pol ji pa ponudiš kaj ful zanimivega pa se spusti. Ful je smešna ko hodi ko račka. Ampak ko jo hočeš slikat se pa nasmeji pa se na tla spravi pa po vseh 4 naprej. Tako da mogoče nam rata zdaj med vikendom kako fotkico naredit. V glavnem če ni sigurna gre na kolena, če ima pa približno roke kje blizu pol pa gre. Fajn jo je gledat ko tako raclja.

Pa ja menda ni edina? Ne da se mi nazaj za brat, a še hodi kdo?

Nič grem zadja jajca iz barve pobrat pa nalepke gor, pa sem konecuser posted image , edino klobase še skuham.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
21.3.2008 20:42:11   
Majchi
Mi bomo pa jutri pirhe barval.
Z mojim se pa že cel popoldne kregava. Vam sploh ne morem povedat kok mi gre na živce včasih! Kdo bi si mislil, da bom kdaj svojga deca v petek zvečer prostovoljno ven poslala, sam da mam miruser posted image . Pa hudič noče it. Sem ga prosila, če ima lahko Lano in sem šla v kuhinjo, si vzela s sabo računalnik in mal prošnje pisala. Mah, je Lana skoz k men hodila in mi težila, on je pa v dnevni TV gledal. Za ponoret! In to glih, ko se hvalim, kok je pa moj kuluser posted image .

Hvala za nasvete glede kosmičev. Jih bom jutri zmiksala. Če moj mešalnik, ne bo dobro zmiksal, jih bom pa skuhala. Verjamem pa, da manj vlaknin zgubijo, če niso kuhani.

Čeveljčki so pa vsem všeč, še najbolj pa meniuser posted image .

Nič, grem še mal BB gledat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
21.3.2008 21:29:07   
felicia
gledam bb in moj dec je zuni na pijači.

Majchi- verjetno je to eden tistih dni ko nam pač naši dragi grejo na živčke, meni danes moj tudi malo.

Grem gledat BB nazaj, pa sej sem vedla da bo Marko šel v luksuz!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
21.3.2008 21:40:43   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Mah, je Lana skoz k men hodila in mi težila, on je pa v dnevni TV gledal. Za ponoret!
user posted image Pomoje je luna.

Jaz sem bila zadnjič cel dan ful pridna, pa zunaj s Katjo, naredim še kosilo in ga prosim, če lahko v miru pojem, naj jo čuva 5 minut (se tako reče, ne, tudi če je kaj dalj). Pa je vmes vsaj 3x do mene prišla in tulila pri mizi. Sem ga morala vsakič prosit, če vstane s kavča in jo pride iskat. Pa izjavi, ja saj 5 minut je že mimuser posted image

Toliko o pozornosti. Moja mami ali oče se pa sama ponudita, da držita Katjo, naj v miru pojem..

Lahko noč punce. Jaz sem čist crknjena. Sem po kavic še nakupovala, vse sama domov privlekla (4 vreče, še prej iz Hoferja), pa razložila, pospravila kuhinjo in se lotila peke lsaščic. Spet pospravila, medtem ko je on utrujen po nočni počival. K sreči je Katja spala...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
21.3.2008 22:17:13   
kaya2007
ha ha, men gre pa blazno na živce, ko ima on kajo, pol mi pa skos za ritjo visita..kaj pa dela mami? kuha? poglej, tušira se mami! a lulat je šla mami?! user posted image  za znoret!!!!

grem talente v belem gledat, nočko!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
21.3.2008 22:24:24   
lex
kaya jaz sem mojega hitro naučila, da v kuhinji med mojim pacanjem, kuhanjem,... nimajo kaj iskat, no danes je moj še svojemu fotru dal vedet da naj rajši gre iz kuhinje, med tem ko jaz delam poticouser posted image , ker jaz sem tud čist adijo, če mi kdo o prste gleda

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
21.3.2008 23:27:54   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

ha ha, men gre pa blazno na živce, ko ima on kajo, pol mi pa skos za ritjo visita..kaj pa dela mami? kuha? poglej, tušira se mami! a lulat je šla mami?! user posted image  za znoret!!!!

grem talente v belem gledat, nočko!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej Kaya, vse, ampak res vse je pri nas istouser posted image user posted image !!! Vključno s Talenti v belemuser posted image . Za posratuser posted image .

< Sporočilo je popravil Majchi -- 21.3.2008 23:28:07 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.3.2008 10:28:14   
ancka1
Dan!

Spet sem čisto v zamudi z dogajanjem tu gori. user posted image  Ni bilo časa. Vas samo lepo pozdravljam in želim, da čimbolje izkoristite "prekrasen" začetek pomladi!

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.3.2008 11:11:50   
Putka
Evo, za Vesnin RD pa snežiuser posted image . Ena torta ful uspela, čokoladna noro dobra, prinesem na naslednje srečanje.

Ta rojstnodnevna je pa ful lepa! Ogromna, sicer je stranska dekoracija že napol dol popadalauser posted image , zdaj vem zakaj so v tisti spešl štacuni prodajal lak za torteuser posted image No, pomoje teh malih pomanjkljivosti ne bo nihče razen mene opazil.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.3.2008 11:33:55   
Putka
user posted image

Ledena jagodna torta, upam, da tudi okusna..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.3.2008 11:49:48   
Majchi
Vaaaauuu Putkauser posted image user posted image ! Ma ti si super!!! A mi boš recept za tole dala? Bi probala tole spackat za Lano al pa za koga druzgauser posted image .

Ančiuser posted image , ti si smešnauser posted image . Mi je všeč tvoj cinizemuser posted image .

Ja, tale sneg je kr neki, jauser posted image ! Sem glih včeri mojmu rekla, namest da bi zadnje dni porodniške uživala na kavicah na toplem sončku in na dolgih sprehodih, Lani še pajaca gor vlečemuser posted image .

Drugač sem jaz pirhe že naredila. Sem mislila, da bova z mojim skupaj packala, pa že od zjutraj pomaga mojmu očetu, pa še neki enmu sosedu. Whatever!

Tudi jaz vam želim lepe praznike, pa veliko pirhov in šunke!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.3.2008 12:33:36   
kaya2007
vesna vse najboljše!

bili smo v supernovi in sem precej razočarana...mi niso ravno dali razloga, da bi se vračala tja! imajo pa res sushi in kitajca (isto stvar sem videla na slovaškem), plačaš cca. 10€ in lahko poješ kolikor hočeš (se vozijo mimo tebe mini porcije). mi smo ala kart jedli, 2 porcije sušijev in kokakolo, plačali pa 16 €-res poceni, se pa vseeno pozna da ni sushimama user posted image  no, za na hitro potešiti sushimanijo bo kar ok user posted image

majchi, kaj naj ti rečem...upam da si bova delile tudi kakšne lepe stvari he he

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.3.2008 12:34:28   
kaya2007
aja, pa vesele pirhe, ja user posted image  user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.3.2008 14:47:43   
dodi
Sicer še ne potrebujete a vseenouser posted image

Pubertetnikov račun
Pubertetnik pride v kuhinjo, kjer mama kuha kosilo in ji pomoli pod nos list papirja, kjer piše:
1. Za pomite stopnice: 10 evrov.
2. Za dobro oceno v šoli: 12 evrov.
3. Za pospravljeno sobo: 11 evrov.
4. Ker sem odnesel smeti: 5 evrov.
5. Ker sem opral solato: 5 evrov.
6. Ker sem posesal stanovanje: 15 evrov.
Skupaj: 58 evrov.

Mama se obrne k njemu, ga nežno pogleda, si obriše roke v predpasnik, vzame list papirja, ga obrne in začne pisati:
1. Za to, da sem te 9 mesecev nosila pod svojim srcem: 0 evrov.
2. Za to, da sem te rodila: 0 evrov.
3. Za vse prečute noči, ko te je bolel trebušček in si jokal: 0 evrov.
4. Za vse poljube, ko si bi žalosten: 0 evrov.
5. Za vse previte ritke, ko si bil pokakan: 0 evrov.
6. Za vse sendviče: 0 evrov.
7. Za vse molitve, ko si imel v šoli kontrolke: 0 evrov.
Skupaj: 0 evrov.

List je vrnila sinu. Ko ga je fant prebral, so mu po licih začele polzeti solze. Vzel je list papirja in na svoji strani brez besed napisal: Plačano!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.3.2008 14:49:40   
dodi

Pa še to v razmislekuser posted image

Družinska sreča

Podarjena mi je bila družinska sreča. Ne mislim na družinsko srečo, ki jo doživljam v svojem domu. Mislim na preprosto rastlinico z imenom družinska sreča. Polna drobnih lističev se je razraščala in polnila v lončku vse kotičke svojega domovanja. V preobilju je kipela celo čez robove, ki mi je bila podarjena.
Razveselil sem se je in jo postavil na sredino mize v dnevni sobi. Več dni sem jo hodil občudovat in negovat. Potem pa ... saj veste, za družinsko srečo ni bilo več časa. Preobilje skrbi, pomembni opravki, neodložljive poti, srečanja, daleč vstran od skupne mize in sobe in družinske sreče, ki je vedno bolj hirala brez nege. Brez pozornosti, brez ljubezni.
Nekega dne sem stopil v dnevno sobo in moj pogled se je ustavil na družinski sreči - umirala je. Prej kipeče preoblije živlenja je venelo in prebudilo je očitek: "Zakaj si me zapustil? Kje si bil? Vse ti je pomembnejše od mene?” Grešnik sem stal pred krhko stvarco in vedel sem, da se moja krivda imenuje nepozornost, brezbrižnost, zanemarjanje ... Bilo me je sram. Ali ni zapisal pesnik: "Če pozabiš na cvet, boš pozabil na človeka; če spregledaš rožo, boš spregledal brata.” Prilil sem vodo in upal, da bo sreča oživela. Pa ni - bilo je prepozno. Skupna miza je postala pusta in hladna. Nobena stvar ni mogla nadomestiti družinske sreče.
Nekega dne sem vstopil v cvetličarno. "Družinsko srečo bi rad!” Cvetličarka mi je izbrala najlepšo. "Koliko stane?” sem hotel vedeti. Žena živahnih oči se je nasmehnila: "Družinska sreča se ne prodaja. Podarjena vam je!” Presenečem sem se zahvalil, in ko sem hotel oditi, mi je rekla v naročilo: "Družinsko srečo morate zalivati vsak dan. Zelo občutljiva je. Ne pozabite na to tudi, ko imate veliko skrbi in opravkov!”
"Vem,” sem tiho odgovoril in jo ponesel v življenje.
Karel Gržan
Iz knjige Zgodbe za srečo v družini

< Sporočilo je popravil dodi -- 22.3.2008 14:50:35 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.3.2008 15:36:03   
BAMBINA_
Vesele velikonočne praznike!

user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.3.2008 16:40:14   
Majchi
Dodi, zelo lepi zgodbiciuser posted image !

Bambina, kako je Griša osvojil poganjavčka? Če je prehiter, zamenjajte in obrnite kolesa navzdol, potem pa s tistimi špicami (pomajševalnico te besede cenzurirajouser posted image ) drsa po tleh in je precej počasnejši, zadnja kolesa pa malo v luftu ostanejo. Tko sva ga midva slučajno narobe sestavla. Ko sva pa vidla, kok leti ta zadeva, sva ga pa namerno tako obrnila.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 22.3.2008 16:41:39 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.3.2008 16:40:30   
felicia
vesele velikonočne praznike

user posted image

No jaz sem si pa danes kupila tri kompleta od lisce dva od cheek al kako se napiše pa še en sexy črn in moram se znebit tega trebuha grozaaaaaaaaa!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.3.2008 16:41:19   
felicia
hahahah Majchi cenzuraaaaaaaaa!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kaj menite
cupacups

je danasnja politika kriva za recesijo

da,vse v njihov zep sele nato delavci (93%)

ne, so posteni (7%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!