|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
21.3.2008 7:41:37   
lex
user posted image  EVO NAREDILA STROKOVNEGAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala za pestkeuser posted image

Ja sma res skoraj ostala v LJuser posted image , ker si je pol mami odprla ventil in pustila v H&M 150€ samo za otroka, tako da je moj izjavil, da še sreča, da je samo 1x v življenjuuser posted image , ker drugače ne bi mogli bajte gradituser posted image user posted image user posted image user posted image , zvečer sem bila pa ko cunja in se mi ni dalo računalnika prižigat, ker je ful počasen in potem sem raje šla spat in se žulit k otrokom.
Uživajte!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.3.2008 8:06:07   
tejč
Bravo, lex, tako se dela!user posted image  In hvala za tole ogromno kavico.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.3.2008 8:21:16   
rožica81
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BRAVO LEX user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In Kaya, vse najboljše user posted image

Uživajte danes na kavi user posted image

Tejč, a ti ne moreš spat? A sem prav videla uro, kdaj si pisala user posted image A si tolk časa čakala, da se boš lahko na RR logirala user posted image  a sm žleht? user posted image

Nace pa že ful hodi user posted image  user posted image  user posted image  Ob omaricah in ob kavču ga ful šiba, pol pa hoče kar naprej in greva skupaj še en giro po stanovanju user posted image  

Pa lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 21.3.2008 8:22:09 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.3.2008 8:29:37   
Putka
Bravo Lex!! Pa tak pesimizem pred tem... hormončki, ne?

Igralnica je v prvem nadstropju, zraven je lušten kafič in Ciciban trgovina. Tam, kjer so restavracije.

Še za Nacetauser posted image , tako se dela! Mamico pa kar naj hrbet boli, važno da mali naokoli šibauser posted image .

Katja se tudi zagrabi za prste, pa skoraj teče, samo da do Vesne pride..

< Sporočilo je popravil Putka -- 21.3.2008 8:31:46 >

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.3.2008 8:32:54   
Putka
Juhu, nky, zakaj se nič ne javiš?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.3.2008 8:39:39   
nky 23
živjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bolj špijunim za vamiuser posted image

no ja vidim da že skoraj hodite, pridno rastete, da veselo nagajate mamicam!!!!
No naš Kevin je pa bolan, ima neko virozo, hvala bogu brez vročine, je pa siten da jojuser posted image , ga še zobki zraven matrajouser posted image
No tudi naš se dviguje ob opori, ob njej še zaenkrat zelo previdno hodi, prime se za poganjalca in šiba za njim, samo je malo prehiter zanj, tudi vozi se že z njim, reče mama, ama, njam, ne, papa, aba( namesto ata)user posted image , baba... tako da je tudi pri nas kar pestro!!!
spimo bolj tko tko, imamo dva zobka, in pa obsedenost z mami, saj veljam samo jazuser posted image

pa ve kako ste kaj????????????????

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.3.2008 8:40:48   
nky 23
LEX čestitke!!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.3.2008 9:07:47   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

spimo bolj tko tko, imamo dva zobka, in pa obsedenost z mami, saj veljam samo jazuser posted image

hvala enako. V bistvu, če me ni (je pri kakšni babici ali pa grejo sami ven,...) je OK, če pa je doma in vidi da grem samo v kopalnico je pa že joj

kaya vse najboljšeuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 21.3.2008 9:08:58 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.3.2008 9:10:03   
nky 23
ja isto je pri nas, bog ne daj da grem za en meter samam stranuser posted image , ah pa saj bo!!!
kako kaj nosečnost LEX, ali se boš kaj po SG potepala?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.3.2008 9:12:36   
lex
smo zdaj Tuš tukaj dobili, tako da še v trgovino ne  morem več v SGuser posted image , ja 4.4. prideva s kolegico, pa se lahko kaj zmenimo. Se slišima kak dan prej.

Tole je pa za tvojega pikeca, da bo hitro zdravuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.3.2008 9:20:10   
nky 23
Hvala za pikapoko!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.3.2008 9:25:09   
felicia
lex- iz česa si pa mela strokovni? Sej verjetno si ž
e kje napisala sam jaz sem mal pozabljivauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.3.2008 9:43:57   
Majchi
Jutro!
Lex, čestitam ti za izpit!!! Res si pridna puncauser posted image ! Zdaj te mora pa tvoj na kakšen velik sladoled peljatuser posted image .

Dodi, čeveljce smo zadnjič skupaj naročile. Putka nas je mal pozvala in očitno se nas je enih 10 odločilo. Zdej so prispeli in danes na kavi jih poberemouser posted image . So pa res lušni tam na fotkah, jaz bi jih še najmanj 5 parov naročila, tok so cort.

Nace korenjak, bravo za korakanjeuser posted image ! Rožica, ti pa kar pridno nadaljuj z diplomo. Pa kaj pol, če si mal mim usekala, važno da ne odnehašuser posted image . Tud tega bo enkrat konec.

Lex, kako pa kaj Alina zdaj hodi? Zadnjič je naredila prve samostojne korake, zdej pa verjetno že bolj sigurno koraka, a ne? Kako mora bit lušna!

Tejč, tebe sem pa glih že pogrešat začela. Sem že mislila, da se skoz zunaj klatišuser posted image , pa nič na RR. Ampak, če si se nam pa ob treh zjutraj javla, pol nas imaš pa res radauser posted image .

Nky 23, naj se Kevin čimprej pozdravi. Pa še ena user posted image  za njega! A si potem našla kakšne čvekice iz vašga kraja za sprehode in kavice?

IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
majchi-kako ti je pa ratalo vse samo zase nakupituser posted image . meni to nikoli ne rata, zmeraj najdem še oddelek za malčke, in ugani kaj potem...

Petrinja, to je bila pa zavestna priprava že nekaj dni prejuser posted image . Saj sem šla na začetku težko mimo, ampak sem se kar hitr potem navadla ignorirat otroški oddelek. Lana ima vsega dosti, mami ni imela pa ničuser posted image . Vse staro in ne več moderno, služba se pa bliža.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 21.3.2008 9:45:14 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.3.2008 9:48:06   
nky 23
A si potem našla kakšne čvekice iz vašga kraja za sprehode in kavice?

prej ne kot ja, ja se vidi da je mali kraj.... in se nobenmu niuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.3.2008 10:01:04   
petra a
lex-srečnica,čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš da si ga nardilauser posted image user posted image ...sej se mi je zdel da je pol lj. laufala,sam sm mislila da si kr kle prespalauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.3.2008 10:12:39   
felicia
Ej ženske dejte mi mal povedat kako poteha dan hranjenja pri vas. mal me matra popoldanski obroki. Uroš je kosilo tam okoli 13.00 ali pol dveh potem mu pa okoli 16.00 dam adaptirano mleko in potem za večerjo keksolino z AM. rada bi ukinla tisto mleko ob štirih sam ne vem š čim bi to nadomestila da mu bo dovolj do večerje. Kakšen nasvet?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.3.2008 10:17:10   
petra a
jaz dam popoldne sadje pa jogurt ali skuto,pa kakšen piškot

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
21.3.2008 10:18:27   
nky 23
jogurt ali skuto

tudi pri nas je tako, ali pa puding...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.3.2008 10:19:50   
felicia
ja sej sem tudi to probala sam pol je pa res hitro lačen. Edino če mu pol za spanje še enkrat ponudim flaško ker jo do sedaj ni jedel je zaspal brez.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.3.2008 10:23:11   
BAMBINA_
lex bravo za izpit!! user posted image user posted image
feliška mi imamo približno takole:
Ko se zbudi (cca. 6.30): 210 ml AM
9.00: zajtrk (sadna kašica)
12.00: kosilo
16.00: popoldanska malica (jogurt ali ta mali frutek ali ovseni kosmiči ali mlečna kašica ali sadna skuta)
19.00: večerja (npr. v mleku namočen kruh + 100 ml mleka)
rogljiček jaz te tudi že pogrešam. Kje pa se skrivaš?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.3.2008 10:32:44   
Majchi
Kako pripravite ovsene kosmiče? Jaz bi jih dala Lani npr. z jogurtom. Eni jih tudi kuhajo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.3.2008 10:41:58   
petra a
MAJCHI-skuhaš jihuser posted image  v vodi ali mleku...sem vesela,da je bil šoping uspešenuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.3.2008 10:43:42   
Eca
MAjči - V Muellerju (pa mogoče še kje) obstajajo ovseni kosmiči v obliki pahuljic -taki topni kot čokolino. Samo streseš v mleko, jogurt....kamor ti pašeuser posted image .

Kaya - tista trgovina je v Seirsbergu - novi del, pritličje zraven Accesories (upam da sem prav napisalauser posted image ). Imena pa žal nisem pogledala.

Zdaj pa pecivo delatuser posted image user posted image user posted image user posted image , one trikotnike.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.3.2008 11:11:03   
kaya2007
lex čestitke user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.3.2008 11:15:40   
kaya2007
rožica, ger po zavitih stponicah mislim da v 2. nadstropje..ali pa z liftom, piše na gumbu knjižnica user posted image

putka, v sushimami ja, a res je tudi tam japonska? svaka čast, če so jo res naredili!! user posted image  sushimama je res kar draga, ampak v zagrebu je pa še dražje..sva včeraj dala okoli 50 €, pa sem se basala z vsemi možnimi sushiji in sushimiji (samo riba, brez riža in alg)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!