|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 16:21:50   
Nana Liza
Tanaya - po mojem, da je s tvojem user posted image  tole le eno obdobje, ko se zaveš, koliko odgovoren postaneš s tem, ko dobiš otroka. Prepričana sem, da bosta dala skoz in bo še vse lepo. Moški (velika večina) se pa itak ne znajo sploh prvič, ko dobijo otroka, igrati z njimi in se nekaj mesecev še po mojem sploh ne zavedajo, kaj jih je to doletelo. A veš kako se je igral moj s tamalo, ko jo je pazil, gugal jo je na gugalniko, on je pa špilal igrce ali pa bral časopis. Sem čist popuser posted image . Zdej mu je pa ta mala in ta mal sta največja sončka. Veliko veliko user posted image  za vašo družinico!

Nekaj slikc Tevža:
user posted image
user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 16:48:36   
DEBELUŠKA30
Tanayya user posted image user posted image user posted image , zadnjič, ko smo bili na kavi na Zbilju, sem imela prav čuden občutek, kot bi želela nekaj povedat, ko sva govorili o moških!
Po prvem porodu pa sem se tud jest hotla ločit user posted image , pa veš zakaj, za čisto brez veze, ker to ni bilo več moje življenje! Hvala Bogu, da je bil mož toliko priseben, pa mi jih je "napel", pol pa še ena kolegica, ki je šla popolnoma skozi isto krizo. Tko da se to mnogim dogaja!!!
Ker pa je tvoj, kot si rekla; "še malo otročji", se pa ti vzemi v roke in reši ta zakon user posted image !
Me pa ti bomo stale ob strani user posted image user posted image user posted image ! Če kar koli rabiš ti sam povej, pa če je samo rama za zjokat se!


_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 16:50:38   
DEBELUŠKA30
NanaLiza, tale tvoj Tevž, bi bil pa kar za ožent, kakšen fest dečko je user posted image user posted image user posted image !

Punce, a ve še kaj vitamine jemljete?

_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 18:43:36   
nicolina
Sem prejle napisal dolg post, pa mi ga ni hotlo objavit user posted image

Pa kaj je danes tak dan, al je kaj v zraku? user posted image

Tanayya user posted image user posted image user posted image  zate, upam, da se bosta še uspela pogovorit, da ni prepozno, te pa čisto razumem, ko ti zmanjka volje, ko te nekdo tolkrat prizadene... men se je to zgodilo v prejšnji vezi, sva bla skupaj 7 let.
Me smo tukaj, da ti stojimo ob strani, če boš le kaj rabila, lahko tud na ZS.

Tud men je včasih vsega dovolj, se mi zdi, da sploh nimava nič časa za naju, se ful malo vidiva. In zdej sva se zmenla, da greva enkrat na teden nekam, da si vazmeva kakšno urico zase, moja mami bo pa čiuvala Tina.
Pa še moj ima tako smotano službo ( gostinstvo), Tanayya tako kot tvoj in ga včasih tud cele dneve ni user posted image . Upam, da bo kdaj bolje.

Dajica, tud men je bil danes katasrofalen dan, Tin taka tečka, da sem bla kar jezna na njega. Tud pri moji mamici je ves blažen in priden, pr men pa stoka.user posted image  Ampak sem verjetno bla jaz nervozna in posledično tud on, ga je prejle moj čuval, jaz sem pa šla mal ven v DM,na kavico... pa sem prišla takoj boljše volje nazaj. Moramo si vzet časa za sebe. user posted image  

Nana Liza, luštkan Tevž... user posted image
Debeluška išče zeta...user posted image user posted image
Jaz jemljem BION 3, to so vitamini, minerali in probiotične kulture, men se zdijo uredu.

< Sporočilo je popravil nicolina -- 21.3.2008 18:45:18 >

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 18:50:50   
mmajaa
Lep pozdravček vsem novembrskim levinjam in vašim sončkom.
 
Kot vidim me pogrešate, pa se vam javljam. user posted image
 
Res sem vaša zvesta bralka. Napisala pa nič nisem, ker ..hm..user posted image na začetku ni bilo časa pol pa mi je bilo vedno bolj noro se vključit kar tak. Saj vem, da ste suoer in da sprejmete vsako čveko.
Računalnik imam prižgan 24/7 pa kadar utegnem pridem pokukat kaj dogaja. Dale ste mi že  dosti nasvetov,….
 
No, da še jaz poročam:
 
user posted image  Žan Luka 5.11.2007, ob rojstvu: 3430 g, 51 cm
 
1. mesec: 4490 g, 54 cm
2. mesec: 5530 g, 58 cm
3. mesec: 6280 g, 60 cm
4. mesec: 6780 g, 64,5 cm
 
Moj roj.d: 17.10.1978 (pišče ali koka?user posted image )
 
Žan Luka je imel slabe kolke in je moral nosit abdukcijske hlače do četrtega meseca in zato tudi posledično več krčev in smo bili bolj ali manj zaposleni z njim. user posted image  Zdaj je že dva tedna brez in smo vsi veseli in lažje dihamo. Zdaj pa pridno televadiva, da nadoknadiva zamujeno.  
 
Res ste vse super in se vam bom  pridružila pri čveku. (če lahko)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 18:58:31   
tintin
Evo, jaz sem si pa danes privoščila frizerja. Po 4,5 mesecihuser posted image Vasja je preživel brez mamice malo več kot eno urouser posted image user posted image
Sicer pa, ja res je, rojstvo otroka prinese v zakon malo ali pa večjo krizo, jaz samo trkam, da sva midva oba taka, da se ful pogovarjava (ampak res pogovarjava, ne klepetava) in rešiva zaplete na licu mesta.

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 19:20:50   
gruška
Joj Tannaya user posted image user posted image user posted image , edino kar ti lahko rečem je to, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha .... Veš kolk jih jaz poznam, ki so se želeli po rojstvu prvega otroka ločiti ... dva kolega sta se res razšla, pa sta po parih mesecih spet začela na novo in zdaj spet pričakujeta dojenčka .... Mislim, da je res najbolje se vsest in se pogovort .... nasploh se mi zdi, da je premalo komunikacije med partnerji ... jaz tud mojga sekiram, naj se pogovarja z mano .... ker če se dva pogovarjata, ne tiščita stvari v sebi in pride manjkrat do konflikta... nam so že v materinski šoli svetovali, naj si starša po rojstvu otročka še vedno vzameta čas zase.... mamica je res cele dneve in noči z otročkom, že to je utrujajoče, da si pa še s partnerjem ne vzameta časa zase.... mamica tud rabi, da jo nekdo razvaja, ne da se vedno samo ona razdaja... Nikoli ne bom pozabila kaj mi je kolegica rekla, ko se je bližal konec njene porodniške ... je rekla: komaj čakam, da grem v službo, da si odpočijem user posted image .... Tok je bila utrujena, vedno sama z otrokom, mož pa je hodil utrujen iz službe.... Tannaya, probajta se pogovoriti, že zaradi Taja zberi moč... Držimo pesti!!!

Dajica - tudi zate en user posted image  - vzemi si kakšno urico zase, boš videla, da se boš takoj bolje počutila.... Pa nikoli več ne reci, da te Kaja nima rada ... koga bo pa imela če ne mamico .... ti si njej VSE ... je pa res, da otročki čutijo, če je mamica živčna in zato je verjetno tudi Kaja sitka... Pa cele dneve te gleda, normalno, da se babice drugače razveseli, ko jo vidi par minut na dan ... Res si vzemi čas zase ... ti bo lažje ....

No, Mmajaa, si videla, da smo te opravljale user posted image user posted image ........ dobrodošla .... zadnjič smo imele debato, kdo vse nas hodi brat, pa se nič ne oglasi... no, pa si bila vmes ... Naslednji korak je, da se nam pridružiš na srečanju user posted image

No, ko smo že pri tem: POLANA2 - tebe tud čakam, da se javiš, ne samo bereš user posted image  ( btw, to je moja kolegica, tudi novembrka, ki nas hodi brat, javi se pa ne ...)


IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
NanaLiza, tale tvoj Tevž, bi bil pa kar za ožent, kakšen fest dečko je user posted image user posted image user posted image !



Tko se dela, Debeluška, ja .... kr hitr rezerviraj, da jih ne zmanjka ... user posted image , pa da bova imeli z Nicolino mir pred tabo ... user posted image user posted image user posted image

Ajtak, ti si pa obrnila mojo izjavo, da grev s Scubo na drug forum user posted image  .... a si videla, kaj je piščanc od Barike pred tem napisal ? user posted image

Sonchek, jaz sem tudi naredila "velikonočni" aranžma ... moram še slikat ...

No, Dajica, če ti bo kaj lažje - jaz bom danes spet sama s tremi otroki - moj gre eno dojenčico zapit in bog ve kdaj bo prišel domov ... jaz pa jih moram zdaj skopat in spravit spat ... Kaj pa če vzameš Kajo, pa prideš k meni, če tvojga ni doma ... user posted image  Bova v duetu na RR .... user posted image

Se oglasim, ko bojo otroc zaspal ....



_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 19:22:02   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

VANJA.V rd. 11.03.76
Enej
 08.12.07-3720g  52 cm
1.m.-       4815g    57 cm
2.m.-       6020g    61,5 cm



Ajtak, Enej je moj prvi sin, ki ima že 24 kg in je velik že okol 120 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image , no tole pišče malo k sem dala podatke je pa Timonuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa 6020g sva imela pri 3. mesecih, ker pri 2 mi nimamo posvetovalnice.
 
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Res hvala za podporo...Vidiš Vanja,to je tista dieta o čemer sem pisala,nažalost.



Tele diete pa nočemuser posted image user posted image user posted image , pa verjemi da sem že tud kdaj pomislila na to. Ampak šalo na stran, Tanayya upam da rešita, če se pač rešiti da. Morta pa bit oba za to, če eden noče pač......Spomnita se zakaj sta se poročila in kako sta se takrat počutila. Otrok je res velka sprememba. Če je treba pač Taja zapelji k tašči vidva pa pejta na kakšno večerjo in se pogovorita in imejta ta čas samo zase. Škoda da bi družina šla narazen......V vsakem primeru pa vedi da ti stojimo ob strani zdaj in da ti bomo stale ob strani vedno ne glede na to kako se bo tole izteklo.Do takrat pa glavo pokonci in ne obupaj.user posted image  Pa zapomni si: če si srečna ti, je srečen Taj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem te pa imela na sumu da nekaj ne štima, samo nisem vedela kaj. Še 1x ti se kar izpovej izjokaj izderi.......pa če rabiš kak čvek resen al pa tja v 3 dni, tel. imaš pa se lohk tud kej zmenvauser posted image .

Jst sm pa vse pospravlauser posted image user posted image user posted image , jutr pa še jajca pofarbam in to je to.
Sonhek lepa dekoracijauser posted image
mmajaa dobrodošla med nami user posted image user posted image
No se še tipkamo.....

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 21.3.2008 19:26:56 >


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 19:28:56   
gruška
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj je pa zdele iz trgovine prinesel tok barve za jajca, da loh za cel RR jajca pofarbam .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 19:31:41   
gruška
POLANA2 - VIDIM TE user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 19:59:18   
DEBELUŠKA30
Nicolina, nič ni v zraku, ampak je na nebu user posted image user posted image user posted image -polna luna je nocoj!
Veš kaj zame itak ne bo nobeden dovolj dober (zet) user posted image user posted image user posted image !

user posted image

........Tuljenje obvezno.........


Mmajaa, dobrodošla nazaj, ti se kar večkrat javi user posted image user posted image user posted image !

Gruška, pa ti resno misliš met Nicolino za "so"  tašćo user posted image user posted image user posted image !

Je mogoče katera brala na 24.UR za 15 mesečnega otroka z Jesenic?



_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 19:59:21   
martita
Dan,

sem nabavila tisto čudo od ribežna. Zdej lahko začnemo strgat! user posted image

Dajica,tako kot so ti že ostale svetovale...kaka urica na teden zase, pa bo vse ok. Tolk da malo isklopiš. Tudi meni je naporna ta služba, 25/7, včasih bi najrajš pritisnila na OFF in izpregla, a se ne da. Zdej sem si zrihtrala, da bom 2x tedensko skočila za eno urco na aerobiko...sem ziher, da tam ne bo cajta razmišljat o pokakanih pleničkah in bruhcih....sreča bo, če bom utegnla zadihat vmes!!! user posted image

Tanayya,  tudi tebi nimam kaj novega za svetovat. So ti že druge povedale tako kot je treba. Dojenček prinese veliko sprememb, na katere se vnaprej težko pripraviš.Tudi odnos med partnerjema ne more ostati enak, ampak se mora prilagoditi novemu članu, mora se nadgraditi. Mislim, da je ravno to največji problem v tem času...sprejemanje novih vlog in hkrati še vedno znati biti dvojina. Vsi gremo čez to, eni z manjšimi, drugi z večjimi težavami. Boš vidla, da se bo zadeva umirila....samo iskrena bodita drug z drugim. Srečno!user posted image

Ajtak, ja maš prave podatke...naša princeska je Maja.

Eh....še par stvari sem zdej pozabila...

Lepo se imejte med prazniki! Mi gremo na obisk k mojim in ne bom jemala PCja s sabo. Si bom odpočila. user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:01:32   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30


Je mogoče katera brala na 24.UR za 15 mesečnega otroka z Jesenic?




Slišala sem po radiu, upam da je z otročkom vse ok. Svašta, kako se je pa to lahko zgodiluser posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:04:28   
manca
Kandidati za srečanje pri meni doma:

- Tintin&Vasja
- Gruška&Taja
- Debeluška&Erna
- Vanja&Timon

Katera se še javi?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:35:28   
mama11
Dajica user posted image , dolgo si zdržala. Jaz sem imela ful krizo nekje 3 tedne po porodu; šivi boleli kot user posted image , trebuh ves pudingast, nič nisem šla ven, ker je bilo vreme kilavo, tamala je jedla na 2 uri podnevi in ponoči, pri previjanju je ves čas jokala. In še mislila sem, da sem najslabša mama, da se mi tako trga... pa je parkrat na teden tamalo zvečer popazila tašča, z user posted image  sva šla pa za eno urico na sprehod in se sprostila, pa je bilo takoj boljše. Dejansko rabiš vsake toliko nekaj časa zase, pa tudi če je samo za RR user posted image .

Tanayya user posted image , dodat pa nimam kaj več tistemu, kar so ti že ostale povedale. Partnerske krize so težke; midva dobro shajava, veliko se pogovarjava, ampak moram reči, da imam tudi sama tiho bojazen, da ne bo nikoli več tako kot je bilo (večerja, svečke, romantika); še user posted image  je postal redkost, ker sva oba pogosto utrujena (ja, zbujamo se na 2-4 ure...). Ampak mislim, da zmoreš vse, dokler sta oba iskrena, dokler se pogovarjata in dokler vlagata napor, da vidita tudi situacijo svojega partnerja. 

Mmajaa dobrodošla nazaj.

Nicolina, jaz sem danes nabavila dve strgali. Če imaš pa že kje drugje rezerviranega, pa tudi OK, bo pa eno za na dopust.

Nana Liza, tvoj Tevž je tak srčkan korenjak. Lički so kar za pojest.

Ajtak - še naši podatki:

Tamara, roj. 17.11.2007, 3.870 g in 55 cm
3. tedni 4.200 g in 55 cm
2.5 meseca 5.025 in 59 cm
4. mesec

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:36:12   
mama11
Kaj mi je pa uspelo pritisniti user posted image
4. mesec 6.190 g in 63 cm

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:50:30   
martita
OK...Mmajoo smo uspeli prilicati, da se nam javi izza odra - dobrodošla, kaj pa benkouser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:56:11   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita
2x tedensko skočila za eno urco na aerobiko...sem ziher, da tam ne bo cajta razmišljat o pokakanih pleničkah in bruhcih....sreča bo, če bom utegnla zadihat vmes!!! user posted image

Martita..kam boš pa hodila na aerobiko, a tukaj kje blizu?

Mmajaa..dobrodošla med nami....spet user posted image ..ti se nam le pridruži...smo same čveke tukaj...user posted image



_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 20:57:37   
ajtak
LAUBICA  rd. 20.01.72
Laubičar
Rojstvo-  3640 g   52.5 cm
1.m.-       4725 g   55 cm
2.m.-       5770 g   57 cm
3.m.-       7040 g   63.5 cm
4.m.-       7700 g   64.5 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli
26.11.07 3070 g  50cm
1,5 m.-    3920 g  54,3 cm
2.m.-       4535 g  57 cm
3.m.-       5250 g  59,5 cm

TINTIN  rd. 22.07.80
Vasja
8.11.07   4200 g   54 cm
6 t.-         5270 g   59 cm
3 m.-        6780g    66 cm
4m.-         7700g    cca.69 cm

MARTITA rd. 20.9.78
Maja
Rojstvo- 3530 g    53 cm    
1.m.-      3920 g    54,5 cm 
2.m.-      4810 g    58 cm    
3.m.-      5430 g    60,5 cm 
4.m.-      6100 g    64 cm  
 
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin
Rojstvo-  3250g    53 cm
1.m.-       4650g    56 cm
2.m.-       5650g    61 cm
3.m.-       6300g    63 cm

VANJA.V rd. 11.03.76
Timon
08.12.07-3720g  52 cm
1.m.-       4815g    57 cm
3.m.-       6020g    61,5 cm

POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark
10.11.07 -3140 g  50 cm
1.m.-        4510 g  57 cm
2.m.-        5600 g  58 cm
3.m.-        7150 g  66 cm

DAJICA  rd. 09.07.78
Kaja
03.12.07- 3210 g   51 cm
1.m.-         4125 g  56 cm
3.m.-         5290 g   61.5 cm

MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka
5.11.07-     3430 g    51 cm
1.m.-          4490 g   54 cm
2.m.-          5530 g   58 cm
3.m.-          6280 g   60 cm
4.m.-          6780 g   64,5 cm

MAMA11
Tamara
17.11.07-  3870 g   55 cm
3.t.-          4200 g   55 cm
2.5 m.-      5025 g   59 cm
4. m.-        6190 g   63 cm

AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš
17.11.07-  4280 g   55 cm
1,5m.-       5900 g   59 cm
3.m.-         7650 g   65,5 cm
4.m.-         8300 g   ?

< Sporočilo je popravil ajtak -- 21.3.2008 21:03:09 >


_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 21:03:49   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Aja pa še da se mal pohvalim....mi imamo pa nov avtouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image varno in srečno vožnjo vam želim.

Laubica user posted image user posted image za tvojega sineka, da je zdrav!user posted image


Mark, hitr se pocajti
Dajica, user posted image  , potepinka je zlo lepo napisala.
Tut men je vsake tolko hudo, ker je tečka, pa neče spat, pa joče in ne vem zakaj, sam vem, da mi je ona on mo dragi vse, da me rabi kot rabim jaz njo in si ne znam predstavljam življenja brez nje, saj je moj sonček v še tak turobnem dnevu kot je današnji (vreme mislim)

Tanayya; saj bo čas priensel svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mmajaa, welcom back

Ajtak, pa še naše mere od Taje. Na svet prikukala 23.11.07
težka 3.670g in dolga 51cm
6.1.07 3.830g in 57,5cm
23.1.07 5.500g in 60 cm (merjeno in tehtano doma)
23.2.07 6.000g in 62 cm (merjeno in tehtano doma)
3.3.07 6.250g in 62,5cm



(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 21:07:29   
mamuška
Tanayyauser posted image user posted image user posted image , jaz bi se pol leta po rojstvu prvega otroka tud ločila, še od sebe, ne samo od možauser posted image user posted image . Pa pol mine, navadi se eden in drugi, dedci se mal "ujahajo" in gre z vzponi in padci naprej. V gužvi sem imam oba za dat spat, ampak sam tolk. Ne obupat - ne še!

Naš škrat je DOminik, mere so pa:
rojen z 2.670 gr in 50 cm,
pri 6 tednih je imel 4.100 in 57 cm,
pri 3 mes 5715 in 62 cm,
pri 5 mes pa 6.700 in 65 cm.

Vsem lepe praznike, ko bom malo na izi, se bolj javim!





_____________________________

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 21:13:56   
ajtak
Tannaya user posted image  neglede na to kako se bosta odlocila sem s tabo in drzim pesti, da bosta izbrala pravo pot user posted image .

Gruska, js sem ze vidla kaj je napisala... sam ti si pa v mnozini pisala in s tem diskriminirala vse piscance user posted image   

user posted image
vanja v. , stokrat oprosti user posted image !! Sem gledala po tvojem podpisu in zamesala...

Punce moje js sem took zmatrana, jutri mam rd. in me vsi sprasujejo kaj bi rada... pa vsem odgovorim da ne vem... js bi pa took en tak sproscujoc dan z mojo druzinico in eno masazo... hrbtenica me zapusca user posted image .
Res sem zmatrana, moj je na bolniski sam ker ma desni palec zvit ne more nic delat, se kruha si ne more odrezat, pa hlac zavezatuser posted image , kaj sele da bi loh Tjasa dvignu, previl, nahranil- nic... Sej vem, da tud njemu ni enostavno k ne more nic z desno roko delat, sam js mam pa kr 2user posted image  doma zdejuser posted image

Ah, sej grem zdej pod tus in bo jutri nov dan (ko bom stara cetrt stoletja user posted image ).

Seznam- a ostale pa nocte bit zraven al zakaj ne napisete podatkov??

< Sporočilo je popravil ajtak -- 21.3.2008 21:15:06 >


_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 21:18:16   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: martita
2x tedensko skočila za eno urco na aerobiko...sem ziher, da tam ne bo cajta razmišljat o pokakanih pleničkah in bruhcih....sreča bo, če bom utegnla zadihat vmes!!! user posted image

Martita..kam boš pa hodila na aerobiko, a tukaj kje blizu?




Ja, v TO in ČE je v Levstikovem domu. V novi telovadnici baje ni nič...mogoče z novim šolskim letom. Bi šla zraven? Jaz bom šla s sosedo.



(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 21:28:16   
gruška
Evo Ajtak še najine podatke:

Gruška   r.d.: 06.09.1975
Taja:
30.10.2007  3570g  50  cm
1.   mesec    4510g  53,5cm
2.   mesec    5510g  56,5cm 
3.   mesec    5820g  59,5cm
4,5.mesec    6130g  62  cm

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
21.3.2008 21:28:58   
kesi
Dober večer novemberke!

Nekaj časa vas že nisem brala, zdaj pa vidim, da ste že spet začele od začetka, no, saj ste že na 10. strani.
Mi smo v redu, Tian je priden, spi od 20. ure pa do nekje pol sedmih zjutrajuser posted image . Z GH še nisva začela, se nekak sploh ne morem odločit, da bi začela. Sva še vedno samo na aptamilu.
Včeraj sva bila na drugem cepljenju, reakcije nobene. Zdrav je tudi ( trkam po mizi).
Vidim, da zbirate podatke o teži naših sončkov. Pa bom še za našega napisala.

TIAN, rojen 9.11. 2007, težek 2900g, velik 52 cm
1. mesec: 4000g, 53 cm
2. mesec: 5770g, 56cm
3. mesec: 7400g, 61 cm
4. mesec: 8140g, 65 cm

Kr orenk dec, ne?user posted image

Lahko noč vam želim, fajn se naspite!




_____________________________

KESI

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?