ribicau
|
Oj! Jasna81 luštne slikice. Pa sheridana ste pil, njami, jest ga obožujem! Naša Eva pa nekej kašlja, ampak tko, da se ji kašelj lušči, ni tisti suhi kašelj, zakašlja pa cca 1-2x na 2 uri. Sej vem, to še nič ne pomeni, samo se bojim, da se nekaj razvija. Z noska ji "še" nič ne teče, upam, da ji tud ne bo, tko da res ugotavljam, kaj se dogaja. No, pa da vam poročam, kako je blo v službi; direktor se je namreč ponižal in priznal, da imam prav. Najprej, mi je prnesu rožco za roj. dan, potem pa reku, če lahko pridem v njegovo pisarno, da morava še par stvari poštimat...hja, kolk je fajn filing, ko lahko po direktorju hodiš . U glavnem, vse sklepe je popravil in jih jutri razdelim zaposlenim. Bravo jest . Drugač pa Kolumbo, men tud ni jasn, kaj je s tem prahom po stanovanju....pa glede na dirke naše Eve, ga bomo še kr en čas imel ogromno. Prah pobrišem, pa posesam, čez par ur, pa lahko vajo ponovim . Včeraj zvečer sem vse po tleh pomila, ker je blo katastrofalno od sobotno-nedeljskih obiskov, pa bom čez cca 3-4 dni spet mogla. A ve to kej pogosteje delate, ker men se zdi, da je že to too much. Ponavadi sem po tleh pomila 1x na teden, zdej pa to ne gre več, ker če čakam cel teden, pol je ko u svinjaku. No vsaj men se zdi, da je vse svinjsko, moj pravi, da sem mal smotana in da smeti, pa umazanijo kr povsod vidim . Jah kva pa vem. V četrtek mam zobarja in upam, da mi končno poštima obe zgornji šestici, ker na nobeni stranine morem jest. Na eni strani me boli, na drugi pa skeli. Dobitna kombinacija in si na pasirani hrani . Še Eva bolj v celem vse skupaj je, kot jaz. Zdej pa grem! Cao
|