Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 19:59:06
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ti tudi začneš neki klepetat,pol pa zbrišeš ... ma mislim.... da helenav ne zbriše, ampak je konstantno nevidna sonce....mislim, da je danes malo bolj rdeča po obrazku kot ponavadi ...tiste, ki imate kaj izkušenj.... katero kremo priporočate?????? očitno im E bolj občutljivo kožo, ki jo hitro sonček prime....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:06:34
|
|
|
|
melaverde
|
ciaoo evo mene, se zadnje dneve potrudim prej prit... Mi smo zjutraj štrajkali ker sem mogla it čuvat sestrično, Val pa je bil z očkotom doma... jutri pa pride Ema k nam (ajoj, nektarina help ne vem kako bo z dvema ) sem šla v Kp kupit gugalnico, v glavnem navadna plastična gugalnica je v Direndaju 9,90 eur trenutno na akciji. ma je prav vredu, izgleda kot Antilop na vrvicah in še ima pasek za otroka pripet ...za letos bo ta super ste me malo presenetle, da je tako sonce mi imamo kremico od Bubchena (ne vem če sem napisala prav)...ma sem zasledila, da če v Chiccotu kupite 2 izdelka za sončenje dobite kovček na živalico ... http://www.chicco.com/promozioni/promo.asp?idlingua=1&idPromo=743832 ma so luškani !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:09:38
|
|
|
|
melaverde
|
thaiss, ma kaj za te si vidla kolko so???? valda niso tej 60 eur http://scarpine.chicco.com/default.asp?idLingua=1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:34:08
|
|
|
|
thaiss
|
meliss odpre začetno stran, ne vem katere misliš....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:36:06
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss meliss odpre začetno stran, ne vem katere misliš.... sorči, nisem šla gledat... 5m+, Dosto - prvi svetlo modri....ne vem drugače naredit
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:36:52
|
|
|
|
melaverde
|
uauuu, kolko nas je zdaj gor ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:37:54
|
|
|
|
thaiss
|
aja, dober večer Matia spi, po kosilu je spal samo eno urco, upam da bo ponoči malo več.. IZVIRNO SPOROČILO: helenav je pa postalo sonce ful močno...ste opazle...jaz sem danes rdeča ko feferon in peče me .... ma veš da si se mi zdela prej malo rdeča..ma zdej vem zakaj!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:38:00
|
|
|
|
austen
|
uradno samo 2
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:40:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss meliss odpre začetno stran, ne vem katere misliš.... sorči, nisem šla gledat... 5m+, Dosto - prvi svetlo modri....ne vem drugače naredit ma ne vem če so lih 60, ma 40€ sigurno!! Ma kaj te bi mu zdej vzela... so ti všeč Bilbao +12 ??????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:51:16
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma ne vem če so lih 60, ma 40€ sigurno!! Ma kaj te bi mu zdej vzela... so ti všeč Bilbao +12 ?????? ja, zakaj???? ti niso lepe?? ma za se plazit...v Nikicah se ne more nanka plazit pa tudi danes je gledala L in je rekla, da mu bodo teniske prav še za malo, da so mu ful točne Bilbao so lepe, ma peta ki je ni???? ma zakaj mu vzameš te 12m+, ki po moje so pretežki zanj...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:51:58
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen uradno samo 2 in kaj ima veze uradno, neuradno....v srčku nas morate čutit vedno !!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 20:53:54
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma ne vem če so lih 60, ma 40€ sigurno!! Ma kaj te bi mu zdej vzela... so ti všeč Bilbao +12 ?????? ja, zakaj???? ti niso lepe?? ma za se plazit...v Nikicah se ne more nanka plazit pa tudi danes je gledala L in je rekla, da mu bodo teniske prav še za malo, da so mu ful točne Bilbao so lepe, ma peta ki je ni???? ma zakaj mu vzameš te 12m+, ki po moje so pretežki zanj... ma zakaj ga nimaš bosega doma, zunaj se ti itak ne plazi .... pa če so mu najkice glih glih mu tudi te ne bojo , ker imajo samo do št20
< Sporočilo je popravil thaiss -- 19.3.2008 20:56:22 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:12:57
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma zakaj ga nimaš bosega doma, zunaj se ti itak ne plazi .... pa če so mu najkice glih glih mu tudi te ne bojo , ker imajo samo do št20 ma ga imam ampak sedaj ko se končno plazi in dviguje, ne bi rada da se mi ubije... se mu ful drsi...nisem vedla, da jih imajo do št.20... ma v teniskah mu nogica stoji točno na Matičkovih odtisih ma sej on se ne buni...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:13:32
|
|
|
|
zrak
|
ciao ciao.. tudi jaz sem.. kaj me vidite???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:14:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak ciao ciao.. tudi jaz sem.. kaj me vidite??? jaz ja, sediš v tisti tazadnji sobi na koncu hodnika...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:17:28
|
|
|
|
zrak
|
Mela ti boš diplomo naredila iz šulnov... jaz bom samo plonkala.. Mi imamo Enei kar v nogavičkah doma, copatki iz H&m iz mu obračajo, nogavičke z antišivolo se sezujejo itd..nepreostane drugega kot nogavičke ali žabice
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:17:37
|
|
|
|
n€na
|
ojla, tudi jaz sem tukaj!!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:18:06
|
|
|
|
thaiss
|
ojli zrak in nena26!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil thaiss -- 19.3.2008 21:26:37 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:21:11
|
|
|
|
helenav
|
ojli... thaiss še dobro da si nisem pivo naročila meliss kdaj prideš v IZ? jaz grem na kavč pod deko.....tukaj me zebe....se morem malo stisnit .. gledam a-kanal....bogi fantek..ko vidim tako, sem vsa srečna s Klaro,pa čeprav od kar je rojena ne spim normalno...ne pohajam normalno..ne nakupujem normalno..samo da so zdravi naši sončki...ne? pol pa pridejo mali vragci se vidimo jutri pupe in vse namazat otročičke!!!!!!mamaice so lahko anka rdeče...tako bomo imele vsaj lep kolor....nič bledice od nenaspanih noči itd..he he
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:22:01
|
|
|
|
zrak
|
haha mela ti si faca... kaj imaš VIDEOKJAMAMI
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:22:02
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela ti boš diplomo naredila iz šulnov... jaz bom samo plonkala.. ma sej gledam samo še estetiko... Mi imamo Enei kar v nogavičkah doma, copatki iz H&m iz mu obračajo, nogavičke z antišivolo se sezujejo itd..nepreostane drugega kot nogavičke ali žabice ma po parketu se mi bo zrompal... najrajši bi ga dala na travo, ma mu dela škifo... a on iz sela....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:23:30
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak haha mela ti si faca... kaj imaš VIDEOKJAMAMI ne, samo bujno domišljijo... helenav, mogoče v petek...kaj je otrok brez imunskega danes...sem pozabla
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:24:23
|
|
|
|
melaverde
|
austen, sej lahko kaj napišeš...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:29:11
|
|
|
|
austen
|
sej bi .... ma pod tuš pa ne vlečem prenosnika s sabo zdej grem pa počasi spat...moram nadoknadit prejšnjo noč..... sva imeli zabavo z Eriko noč....lepo spite
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 21:29:43
|
|
|
|
thaiss
|
Matia je tudi v nogavicah doma... jaz ga nebi imla cel dan v čevljih (zunaj in še doma ) dej si omisli kake copate če ga nočeš imet bosega!! Jaz razmišljam da bi mu vzela te http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm austen mirno noč vam želim!!!
< Sporočilo je popravil thaiss -- 19.3.2008 21:31:15 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.