Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 7:23:43
|
|
|
|
helenav
|
koprčanke!!!!!!!!!!! KAKO LAHKO.....končno lepo vreme in vi greste v koper ampak,če vam je za spremembo....bi se lahko skupaj zmele in odšle v smer lucije....tam je vsaj kaj za pohajat..ma Koper... mislim...... majrim midve smo prave, zveste Izoli.....se vidimo kje dol...samo jaz prej na banko skočim... grem pit kafu...
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 7:26:24
|
|
|
|
majrim
|
vsaj ena da bo naokoli..
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 7:32:15
|
|
|
|
majrim
|
austennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,te vidim
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 7:47:53
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro današnja noč je bila fantastična smo spali celo noč , če odštejem eno hranjenje ob 00:30.Drugače pa moram malo v šoping mi je zmankal stvari za Zalo. Jutri pa lahko pridem v Izolo, da tudi jaz kdaj pohajam po Izoli, ker sem pač Izolanka bi bilo lepo da se sprehajam tudi po tem mestu, ki je res dosti boljši od Kopra. lep pozdrav se vidimo jutri v Izoli, samo mi povejte kje se dobite in kdaj. Rada bi vas že končno spoznala, da bom vedela s kom čvekam.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 8:04:18
|
|
|
|
majrim
|
nena26...ponavadi šetamo ob morju...sej vidiš,če nas je cel kup ...pa valjda imaš od katere telefon,pokliči in se zmenimo
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 8:30:54
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro!!! koprčanke!!!!!!!!!!! ne grem v Koper... pa tudi po Izoli ne Za Lucijo sem tudi jaz, se zmenimo da gremo en dan vse skupi delat dol gužvo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 8:47:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav Za Lucijo sem tudi jaz, se zmenimo da gremo en dan vse skupi delat dol gužvo zaradi mene takoj jutri ma jaz lih jutri ne morem ker imam en razgovor, v petek pa bo baje dež Kdaj boš u mestu, mogoče bi uletela na kafe?????'
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 8:49:27
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim nena26...ponavadi šetamo ob morju...sej vidiš,če nas je cel kup ...pa valjda imaš od katere telefon,pokliči in se zmenimo me je kar mal sram kr zraven uletet, dve na videz poznam sm vas enkrat vidla, ki ste ble z zrak-om na šetnji. ne nimam telefonske, ker nobene ne poznam dobro, poznam samo zrak, ker smo meli skupi krst.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 9:01:32
|
|
|
|
majrim
|
ti kar uleti thaiss...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 9:15:03
|
|
|
|
thaiss
|
ma vidim da ste še doma.... jaz sem danes tempirana, ob 10.15 moram pobrat M...rivaste bit čez pol urce v Barieri???????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 13:08:41
|
|
|
|
austen
|
smo ble na drugi strani
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 13:12:57
|
|
|
|
thaiss
|
ojli, ste se nasončkale midva sva prišla zdej domov, dam M kosilo in spat..on, ne jaz Meliss sem te klicala ma ti si taka klepetulja da si mela skos zasedeno.... ajd, pridem več ksno
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 13:20:44
|
|
|
|
dskubin
|
Mi3 bli celo dopoldne v San Simonu - prišli domov svinjsko umazani, ker sta se oba valjala najprej po tleh, pol pa še po meni. Po poti domov je Diti zaspala v vozičku in glih v v teh 15 minutah jo je prijelo sonce čez pol obraza Kosilo sem skuhala že zarana , pojeli smo, zdej grem pa delat, pridem domov samo spat, k sred noči grem že nazaj Moj se pa trudi tamalo dat spat, upam, da bo Draž zmogu sam. Popoldne pa bosta šla tamala z nono in nonotom nabirat šparge, k moj tudi dela glih danes popoldne. Ma se bojo že zrihtali, se ni za bat.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 13:54:53
|
|
|
|
majrim
|
sem se že spraševala,kje si ti ...se vidi,da si začela delat ...matr se kar bojim zaćčet delat...kak ubijalski tempo bo pol
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 13:58:44
|
|
|
|
helenav
|
dan jaz pa sem lekadol vzela....kar nekam čudna sem.....grlo..pa malo glava.....zdej nevem..al me daje pomladanska utrujenost al kaj??? Klara spi....jaz pa razmišljam al naj ji dan jošo ko se zbudi al kosilo????? Kaj pravite....je že dovolj velika, da je lahko brez jočke od 8 zjutraj? Jedla je mleko..ob 7 in 8h..pol jogurt ob 9h....11 sadje....zdej ko se zbudi p ane vem kaj naredit? ala ešperte....en nasvet....papreden s ezbudi..ku ne bo dobila joško...ziher je ziher . in še eno današje odkritje: JAZ SEM POLNA SIVIH LAS??????????????????
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 14:00:31
|
|
|
|
majrim
|
jaz pa imam samo dve na vrhu ....jaz sem neži naredila polento in zraven tenstane bučke...hmmmmmmmmmmmmmmmm....čisto dovolj ji bo...itak je nora na polento ...nič,grem likat,ker če ne bo hudič
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 14:02:54
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav je že dovolj velika, da je lahko brez jočke od 8 zjutraj? JAAAAA ...sicer pa ji daš joško za desert ! in še eno današje odkritje: JAZ SEM POLNA SIVIH LAS?????????????????? Dobrodošla v klub ... škoda, da za ženske ne velja, da so s sivimi lasmi bolj šarmantne !
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 16:18:10
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav JAZ SEM POLNA SIVIH LAS?????????????????? nisi edina....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.3.2008 19:35:41
|
|
|
|
majrim
|
ti tudi začneš neki klepetat,pol pa zbrišeš ...itak ,da je močno ...hvala bogu,da se bom vsaj kej posončla preden grem delat ....ajde,uživaj...grem jaz pod tuš in perilo dat sušit,pol pa kej risat za na okna in ogledala
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.