|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
19.3.2008 10:09:19   
spelka12
becky počakaj še par dni in če se ti ne ulije še enkrat potem spet naredi test. Mogoče pa bo +. Držim pesti.

Tista ki dela seznam hvala, ker ste me uvrstile ampak sem februarska nosečka. Ker pa ste me tak lepo uvrstile me pa kar puste med vami, ste tolk fajn.
En objemček za vse marčevke, tistim ki ste zagledale + in tistim, ki jim na žalost ni uspelo.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.3.2008 10:16:06   
becky
hvala! torej je možno, da bi bila user posted image ? tud če je bil test pred nekaj dnevi -? prejšnji teden je bil - tudi krnvi test, ki sem ga morala it delat.to se res dogaja?ja, upam, da semuser posted image , čeprav se mi zdi ta mesec res neverjetno, po dveh -

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.3.2008 10:26:05   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: becky

hvala! torej je možno, da bi bila user posted image ? tud če je bil test pred nekaj dnevi -? prejšnji teden je bil - tudi krnvi test, ki sem ga morala it delat.to se res dogaja?ja, upam, da semuser posted image , čeprav se mi zdi ta mesec res neverjetno, po dveh -

jaz sem brala, da je najboljše delat test na najdaljši izostanek M, ker če  ni dovolj hormona ti kaže -. tako da kar pogumno čez par dni in ziher bo velik +. saj veš, vsako žensko telo je drugačno

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.3.2008 10:29:35   
becky
upam, upam, upam. no zdaj sem bila ravno na wc-ju in ni nč več user posted image . bomo videli. sporočim

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.3.2008 10:51:01   
Tanik
becky kok ti pa zamuja? kako si mela cikluse?
jaz hodim non stop na WC  al lulat al pa gledat pa lulat user posted image  

Žan

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.3.2008 10:57:00   
little angel
zdravo punce!vidim da se ni nobene nove noseckeuser posted image upam, da se kmalu kaksna javi. majch to pa vem kak je ko peeeeeeceeeeee se predobrouser posted image upam, da ti cimpprej mine pa da danes zagledas plusekuser posted image user posted image ce mehur nebo boljse pa si kupi ursi caj je bolsi od vseh antibiotikov in vsega. al pa v 2 dcl vode zmesaj 2 zlici meda pa 2 zlici cimeta pa to spij. zlici cimeta ne rabita bit ful polni tak bolj napol. to odstrani vse bakterijeuser posted image moja bt pa ni vec tako visokauser posted image malo me se sicer po jajcnikih spika pa zbudla sem se taaaak lacna kot da ze 3 tedne nisem nic jedla. ponavadi pa se morem zjutraj prisilit da spijem tisti sejk (herbalife) ker sploh nisem lacna. no danes sem ga spila z velikim uzitkom pa se jagode sem zmiksala v njega. drzim pesti da se cimprej javi kaka rozika!!!!user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.3.2008 11:04:54   
becky
natka28, cikluse imam na 26 dni, vedno točno. na wc-ju sem tud jaz vsakih 15 minut, pa nimam vnetega mehurjauser posted image . prsi mam pa trde, no zelo čvrste, kar mojega zelo veseliuser posted image . a tebi zamuja?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.3.2008 11:24:52   
Tanik
jaz bi mogla dans dobit, ker jo imam na 28 dni tako da je še cel dan čas. jutri bo pa že zamujala.
jaz tudi nimam vnetega mehurja, res da pijem velik ampak se mi zdi pretirano hodit na WC na tok mal časa, lih ene 15  minutuser posted image
ja nič jaz bom še mal čakala, ti pa počas test delat in s CB

Žan

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.3.2008 11:30:47   
becky
s testom bom počakala do konca tedna, ker imam dovolj -. naslednji teden pa h G.držim pesti, da je ne dobišuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.3.2008 11:46:24   
CIPRESA
becky, nazadnje ko sem jaz zagledala + je bilo podobno tudi pri meni. Kak teden ali 5 dni pred mojo M sem mislila da je user posted image prišla pa sem šla spat( bilo je zvečer), potem pa zjutraj nobene krvavitve, mal me je zvijalo ampak nič kaj posebnega. Sem že delala paniko da je kaj narobe a 5 dni kasneje mi je moj CB pokazal velik ++++user posted image user posted image
Kaj je bilo z to nosečnostjo potem nima smisla da ti povem ni niti pomembno. Mislim da si user posted image ker je šlo  najverjetneje za vgnezditveno krvavitev ki je približno malo prej predno bi naj dobila user posted image

Jaz držim pesti zate da ti rata in da boš nosečkauser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.3.2008 12:04:58   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: becky

punce, prosim pomagajte mi! včeraj sem dobilauser posted image , no izgledalo je kot user posted image  (točno kot ura). krvavela sem zelo malo. danes pa je že skoraj konec. pa boleče tud ni. v bistvu me že cel mesec od O bolijo jajčniki in prsi. pri meni to ni normalno, ker sem do sedaj imela VSE user posted image  ful boleče in močne, trajale pa so 5-7 dni; O pa nisem do tega meseca sploh čutila. test sem naredila pred pričakonavo user posted image , pa je bil -. mogoče katera ve, kaj se dogaja z mano?

predlagam ti da počakaš kak dan dva in ponoviš test ,saj bo sigurno +

želim ti da se to res zgodi

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.3.2008 12:14:35   
little angel
vidim da mamo skoraj vse z lulanjem probleme, jaz sem dans spila 2 deci vodi na wcju sem pa na nekje 20 min pa tud ni mehur vnet ker se predobro vemkak to zgleda ko je. me zanima ce nam je res vsem ratalo al nam pa samo psiha dela.... navijam rozike!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.3.2008 12:17:04   
becky
kot kaže bo ta teden še zelo zanimiv! upsm, da bo rozauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.3.2008 12:19:05   
Tanik
jaz upam da ni psiha user posted image
imam pa tako napetost v trebuhu, sploh ne znam opisat. tako kot ena tesnoba user posted image že zato hodim skozi lulat.
tole lulanje mi počaci že najeda, zdaj sem bila v roku ene ure 3x, spila sem pa od jutra 1 l vode, aja pa kavo tudi user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.3.2008 12:19:58   
becky
mislim, da pri men ni več psiha, ker sem se včeraj sprijaznila, da nisemuser posted image . potem pato. sploh ne krvavim več. bomo vidli. navijam za vseuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.3.2008 12:24:51   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

jaz upam da ni psiha user posted image
imam pa tako napetost v trebuhu, sploh ne znam opisat. tako kot ena tesnoba user posted image že zato hodim skozi lulat.
tole lulanje mi počaci že najeda, zdaj sem bila v roku ene ure 3x, spila sem pa od jutra 1 l vode, aja pa kavo tudi user posted image

evo isto kot jaz... neka napetost cudna v spodnjem delu trebuhu, ne vem no... ce ta mes ne rata vec drug mes sploh nebom niti pomislia na kake znake za nosecnost. bomo vidli.... vem pa da ce bi mela taki obctuek v jajcnikih pred 2 letoma sploh nebi pomislila da sem noseca tak da... pustimo se presenituser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.3.2008 12:44:47   
zara13
ojla becky....čisto možno, da si noseča, pri meni je bilo isto..en dan kot menstruacija oz. nek čudn rjav izcedek potem pa naslednji dan čisto nič. Prsi so me bolele pa še vedno in sem pač mislila, da bo menstra. Ker je ni bilo, sem šla po test čez 2 dni in je bil + oz. sem naredila kar 2, ker nisem mogla verjet. Sicer mi je CB pokazal tak čuden plus, first sign pa v parih sekundah 2 črtici tako, da držim pesti zate in za vse ostale punce user posted image in sam pozitivno naprej, se bo zgodilo, ko boste najmanj pričakovale ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.3.2008 13:00:27   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

čist na enkrat...ko vnetje mehurja (vlda ni to kak zmeden znak)...ko stojim je dizaster...test bo popoldne...

se opravičujem ker delam veter...sam nimam kje drugje pojamrat...dan bo pa še nesramno dolg...

V lekarni vprašaj za brusnice ... fuuuuul pomaga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.3.2008 14:17:34   
Tanik
pravkar opazila nek mali flekec, ne vem a sem dobila M ali nisem, počakam do večera, če se kaj razvije in javim kako me obarvate na seznamu user posted image
je pa točna k urca, upam da se je samo pokazala in je ne bo user posted image

Žan

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.3.2008 14:22:44   
becky
natka28 user posted image user posted image user posted image mogoče pa le ni M. držim pesti!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.3.2008 14:36:10   
Anonimen
Joj, sem po hitrem postopku šla domov. Sprobala sem vse, kar mam za mehur. In zdaj s termoforčkom tole tipkam...

seveda sem šla še v lekarno..ki je hvalabogu v spodnjem nadstropju naše hiše, da nimam daleč...kupila CB in ga uničila...kaj češ..radovednost. Večjega minusa pa mislim da ni mogel pokazat. user posted image Kaj čmo...čakatuser posted image , ni druge.  In ne testiram več. Vsaj ta teden.

Držim pesti za vse ostale, da boste imele kaj več lepih novic. Gremo, še zadnji zdihljaji marca!user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.3.2008 15:04:56   
Anonimen
Lunica85, Majch in ostale, katerim se je prikazalauser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vas: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.3.2008 15:10:46   
Anonimen
Za dobitnice user posted image en velik, velik user posted image
Ostale  pa upam, da ste oziroma postanete srečke nosečke! user posted image

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.3.2008 16:01:44   
little angel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki ste dobile user posted image . po pa drugi mesec bolj uspesen!bote vidle!mogoce je ta marec res neplodenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.3.2008 17:14:32   
julika
vsem ki ste dobile user posted image  polno user posted image ,tiste ki ste user posted image  čestitke user posted image user posted image  (odlično ste to naredile), vsem ki še pa čakate pa dost user posted image user posted image user posted image

punce dogaja se ......če mi pa ta mesec samo psiha taaaako nagaja, pa bom popi.....user posted image
palačinke z marmelado in kislo smetano,kruh,salame,kumarice i kapre sem v sebe zmetala pred 15 minutami.kar vse povprek sem jedla.čez 10 min pa pride user posted image  domov in bo kosilo.a se mi meša al kaj????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?