|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
18.3.2008 11:36:23   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: durosh

Mentos,kam si poslala prošnjo za podaljšanje porodniške?A na csd?ja, prošnjo sem nesla na csd, vso zdravstveno dokumentacijo zraven, prej pa moraš obrazec ki ga dobiš na csd dati v službi za potrditev.Ful je traposto, ker takoj v službi zvedo da si želiš podaljšat porodniško, še predno ti csd sploh odobri.Pa še to mi povej:kako se je pri Hani vidla alergija na KM?A je dobila flekce?kaj so rekli vrli dohtarji-bo alergija izzvenela, kako bo z mlečnimi izdelki po 1 letu,bosta lohk kej poskusli?Medve mavi namreč v četrtek posvetovalnico,pa zdej delam "domače" teste za alergijo-sem jo mal namazala s kislo smetano,milupini kosmiči z adaptiranim mlekom,jogutrom-je dobila flekce tam,kjer je bla koža v stiku.
Pri Hani se je alergija pojavila že takoj ko smo prišli iz porodnišnice oz. bolj po 1 mesecu, in sicer jaz sem dojila ona pa ni mogla več jest pri meni, ker je imela take krče, zvijalo jo je v trebuščku, flekasta po pregibih, nogice, rokice, po ličkih, vrat. So mislili, da ima samo krče, nato pa ni več po cele dneve jedla oz. se je zagnala v mojo ziziko, dvakrat potegnila in nato hudi krči. Joj, sploh se nočem spomniti več tega. Ja, zdravniki pravijo, da naj bi alergija na KMK izvenela po enem letu, vendar smo bili že od 3. meseca samo na Pregominu-mleko za alergike, in pred 2 meseca, ko so jo ponovno testirali so testi pokazali, da se je alergija na KMK še povišala za eno stopnjo. Tako da imamo 05.05 ponovno testiranje in upamo, da ne bo več alergije. Če testi ne bodo več kazali alergije bova šle za 5 dni v bolnico na provokacijo na KMK, kajti ne smem ji kar tako probati dati jogurta oz. mlečne izdelke, ker lahko dobi kakšen napad. Zato jo bodo 5 dni postopoma uvajali mleko oz. mlečne izdelke na Jesenicah. Tako, da jaz Hani dam vsak dan samo en sojin jogurt in ga kar lepo poje. Je pa res težko, kajti skoraj vsi izdelki vsebujejo kaj mlečnega ali pa jajca. Ker pa imamo na jajca zelo hudo alergijo, in sicer 4 . stopnje pa zdavniki menijo, da do 3 let bomo po vsej verjetnosti imeli alergijo, in upajo da bo izzvenelo tudi na jajce. Vendar jajca za njih niso tako kritična, kajti ne morejo povzročat kakega napada, mleko pa lahko.
Durosh, prosi zdravnike naj jo pošljejo na testiranje, in za vse stvari kar sumiš da ji povzroča flekce naj jo testirajo. Našo so testirali skoraj na vso zelenjavo, zdaj jih bom pa prosila naj jo še na pšenico, koruzo, oz. žitarice, ker jih pred testiranjem še ni uživala. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
18.3.2008 11:45:16   
mentos
da vam prilepim še našo princesko od danes zjutraj,

http://www4.slikomat.com/08/0318/exf-SL7010.jpg

http://www4.slikomat.com/08/0318/46y-SL7010.jpg

http://www4.slikomat.com/08/0318/nq7-SL7009.jpg

http://www4.slikomat.com/08/0318/2e8-SL7010.jpg

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 18.3.2008 19:43:47 >

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
18.3.2008 12:32:55   
Anonimen
Ojla
Da nas rešim pred drugo stranjo.

Malo obljubljenih slikic.
Kaj sva zadnej čase počele s Taro:

Tara tik pred odhodom od babi, kjer sva pekle moje velike potratne potice:
user posted image
Pa še potica ob prerezu:
user posted image
Najraje vstaja in pleza po lupini, najbrž jo pogreša user posted image :
user posted image
Pa malo sladkarij za očijev rojstni dan:
user posted image
Pa z velikonočno dekoracijo. Letos sem zbijala in rezala brezo (jo obožujem), tako sem naredila en večji stol za na vrt (okrasni seveda, za sedet bi bil glih za Taro ki je lahko user posted image ), pa eno manjšo klopco pa enga možiclja, to kar vidite na sliki, stol pa je na vrtu med bršljanom, no danes je prekrit s snegom:
user posted image
user posted image
Aja ti dve zadnji sliki sta za voščilnice.

No toliko na hitro.

Se še potem javim kaj. Letim spet pospravljat, pa kuhat (sej nimam več idej) pol pa moram voščilnice rezat, ker slike dobim šele jutri, bo šlo vse glih za glih v petek skoz (upam).

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 4528
18.3.2008 12:35:20   
Anonimen
O HANA kakšna princeska user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem se zmotila s sliko. Ma nič novega pri meni, ko tako hitim, potem pa še preverim ne kaj sem napisala, pa so vse črke okrog obrnjene, tako da mi ne zamerit.

No prava slika z lupino pa je ta:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
18.3.2008 12:35:44   
Kati81
Joj nogica ti pa si pridna, ni kaj.

Da se ti da z vsem tem ukvarjat, kdaj pa maš čas, men se ne ljubi! K itak mi Kaja vse raztrančira. Se lotim zlagat cunje in ona je že zraven in  vse s kavča dol vleče. Kaj da bi še kaj drugega delala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
18.3.2008 12:42:43   
mentos
nogica: pa ti si genij, ful lepo si okrasila, daj povej nam kje najdeš čas za vse te stvari. Pridna, pridna pridna,

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
18.3.2008 12:45:42   
*ANA*
Mentos kaki cukr je Hana user posted image .
Naša Pia je bila alergična na KML+ jajca- pri 18 mesecih na testiranju je vse izzvenelo in smo počasi začeli dodajat te izdelke, od takrat pa nimamo več problemov user posted image .
Samo času je potrebno dati čas in bo izzvenelo user posted image .
Kolko pa je imela Hana rezultat na jajca?
Svit ima 8,75- pa nič ne piše kaki razred user posted image ,je pa imela Pia veliko manj-2,45.

No pri nas pa user posted image sije in burja piha.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
18.3.2008 13:57:00   
Anonimen
daj povej nam kje najdeš čas za vse te stvari

Ma sej ni nič posebnega. Ponavadi se s čim takim ubadam ob nedeljah če je slabo vreme. Ob nedeljah smo pri mojih doma in tam imam več volje in energije za kaj takega. Če je pa lepo vreme me pa itak ven vleče. Mi pa itak vsi pravjo da sem pa poklic totalno zgrešila kar je res in samo upam, da dobim eno pametno razgibano službo, ki me ne bo ubijala z enoličnostjo. Ma sem skoz leteča in to mi paše.
No da se pa z diplomo pohvalim user posted image user posted image user posted image . Za zjokat slabo napredujem in sem prav jezna sama nase. Saj Kati ti si pa tu ful pridna tako da ne se pritoževat. Kar se pa vlečenja na okrog tiče pa smo na istem, samo pobiram in se derem ne to ne ono, pusti, pusti...

Ma imam spet čistilno akcijo. Okna sem spucala pa jih lahko začnem znova user posted image user posted image , spodnja kuhinja je umazana da ne vem kje naj se lotim, pri tašči moram tud okno spucat pa kuhinjo generalka, pa cunje pa... Ma sej veste smo vse glih.

Grem dalje

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
18.3.2008 13:57:41   
Anonimen
No pri nas pa sije in burja piha.

Dej ANA še k nam ga malo pošli, pri nas sneži.

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
18.3.2008 14:20:04   
n€na
 tudi pri nas je posijal sonček, bi tako rada šla ven pa ne morem ker pride pogledat kaj je z internetom narobe.

vam pošiljam sonce, tistim ki ga nimate:

user posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 18.3.2008 14:21:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
18.3.2008 14:38:27   
zabica26
Joj, kok ste vsi luštni...pa kok rastejo naši junijčki user posted image user posted image user posted image user posted image

mam občutek (spet), da sploh ne bom znala tiste mejhne kepce, ki pride na svet čez stointolk dni držaz v rokah...jaoooo...pa vem, da bomo vse porihtal, tko kot zdej.

Že komi čakam! pa vem, da bo pestro za znort!

pozdravčke vsem...user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
18.3.2008 14:41:56   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Kolko pa je imela Hana rezultat na jajca?
Svit ima 8,75- pa nič ne piše kaki razred user posted image ,je pa imela Pia veliko manj-2,45.
pri nas je pa čez 20, ne vem natančno, vem da smo v razredu 4 od 4

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
18.3.2008 15:16:15   
Kati81
No pa še nekaj slikic od naše navihanke:

Tko je bilo na Krvavcu, ko je šla zjutraj na kahlico

user posted image

Oči, mami in Kaja

user posted image

Kaja v svojem bobu

user posted image

user posted image

In nazaj doma

user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
18.3.2008 15:46:00   
Anya22
No, da nas še jaz malo premaknem bolj gor. Pri nas je tak lep sonček, ampAk škoda ker tako močno piha, taka burja, za vse odnesti. Žanček sedaj pančka, jaz pa čakam, da pride mož domov iz dela.user posted image

Kakšni cukerčki so tej junijski naši otročiči.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
18.3.2008 16:40:20   
ŠpelaP
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

tudi pri nas je posijal sonček, bi tako rada šla ven pa ne morem ker pride pogledat kaj je z internetom narobe.

Pa res, kaj je s tem internetom?! user posted image Nas že več kot teden dni zajebuser posted image . En cajt dela, pa potem kar naenkrat mrkne, pa potem spet dela, pa spet ne. Ali pa dela ful čudno - imamo v hiši na notranje omrežje povezane tri prenosnike in dva stacionarca, potem pa na enih gre na internet, ne enih ne ali pa ne gre na nobenega, potem pa zopet na vse... Skratka - cela štala je s tem internetom. Pa tudi pri sosedih internet zafrkava, ne samo pri nas! user posted image user posted image user posted image Sem jezna kot user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
18.3.2008 16:49:27   
ŠpelaP
Tara, Hana in Kaja so že prave princeske!

user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.3.2008 16:54:56 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
18.3.2008 19:06:30   
FLASK_A
Nogica, imaš ZS.

Ful lepe slikiceeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
18.3.2008 19:14:06   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Pa res, kaj je s tem internetom?! user posted image Nas že več kot teden dni zajebuser posted image . En cajt dela, pa potem kar naenkrat mrkne, pa potem spet dela, pa spet ne. Ali pa dela ful čudno - imamo v hiši na notranje omrežje povezane tri prenosnike in dva stacionarca, potem pa na enih gre na internet, ne enih ne ali pa ne gre na nobenega, potem pa zopet na vse... Skratka - cela štala je s tem internetom. Pa tudi pri sosedih internet zafrkava, ne samo pri nas! user posted image user posted image user posted image Sem jezna kot user posted image ! user posted image user posted image user posted image

mi smo pa tako dolgo sitnarili, da so danes prišli zrihtat in dela kot strela.

dober večer,

mi smo danes tako sitni, pa bomo že zdržali je nov zobek na pohodu, se že vidi upam pa da bomo lahko vsaj malo več spali kot smo do sedaj.

full lepe slikice, še kakšnouser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
18.3.2008 19:45:38   
Anonimen
FLASK_A imaš ZS user posted image

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.3.2008 20:27:25   
KT
nogica user posted image user posted image user posted image  majstrca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
18.3.2008 21:16:54   
Anonimen
KT sm vidla da me za 200 postov šišaš pa te bom probala ujet user posted image . Kdaj si me pa prehitela user posted image  user posted image Aja pa hvala za komplimente user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
18.3.2008 21:40:48   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

KT sm vidla da me za 200 postov šišaš pa te bom probala ujet user posted image . Kdaj si me pa prehitela user posted image  user posted image Aja pa hvala za komplimente user posted image

Vraga me bošuser posted image , bom v peto dala, pol me bojo pa ziher dol iz RR vrgli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
18.3.2008 21:53:00   
Anonimen
Vraga me boš

user posted image user posted image user posted image jest tud šaltam user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
18.3.2008 22:19:21   
Kati81
A tko, zdej se bosta pa dajale katera bo več napisala al kja?

Bom še jaz mal prešaltala, pol bosta pa vidle user posted image .

A ste šle že vse spat, al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
18.3.2008 22:22:32   
Kati81
Punce kdaj se kaj na kavici dobimo?

Upam, da še ta teden, a gremo v mostec, e se bo kaj sončka prikazalo al pa v Tivoli?

Jaz že mal pogrešam kakpno kavico, pa mal babjega čveka!

NOGICA upam , da se nam pridružiš, ker bi rada spet Taro mal videla, kok je zrasla pa tko!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?