|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
18.3.2008 13:33:25   
Katy13
Tudi meni zadnje čase paše sladko. Na začetku user posted image  mi sploh ni pasalo, sedaj pa vsak dan pojem kaj sladkega.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
18.3.2008 13:35:51   
Katy13
Grem kosilo kuhat. Čez 3/4 ure pride user posted image  domov, da ga bo čakalo. Sama sicer še sploh nisem lačna, se tako smešno počutim, kot da bi mi hotelo biti slabo, pa mi ni ravno slabo. bomo videli, se bom po kosilo vlegla.

Drugače pa bova imela za kosilo pomfri, pleskavice in motovilec.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
18.3.2008 13:48:31   
san
o, naja in baletrina, lepo da sta se oglasiliuser posted image

jaz sem zdele tud še enkrat tla pomila, ampak sej ne vem zakaj, ker bo jutri spet isto, če ne že popoldne, ker otroka vse navlečeta in pol je takoj po telh umazan.

men se je pa zdele še naka rjava sluz izločila in babca je rekla včeri, da ko se to zgodi, je pa to že skoraj konec. pol se naj bi popadki kmalu začel. do sedaj je bila namreč ta sluz prozorna, pa mal rdečkasta, no zdej po skoraj enem tednu je pa rjava.

margetka, a zdej si spet na dieti, joj kriza, sej sam še par dni.

medica, a so ti kaj rekli koliko čas te bodo še pustili čakat - ker včasih je bilo 14 dni po pdp, potem sem enkrat slišala da 10 dni po pdp, zanjič mi je pa g rekla, da 1 teden po pop sprožijo

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
18.3.2008 13:51:54   
dadica
Da se vam javim še jaz.
pravkar prispela iz porodnišnice, rodila sem z Carskim rezom 12.3.  in sicer fantka Tomaža, težkega 4040g in dolgega 52cm. Tako se sedaj že cartamo doma.

lp dadica

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
18.3.2008 13:57:13   
san
DADICA, ČESTITKE ZA TOMAŽA IN VELIKO CARTANJA IN LEPEGA VAM ŽELIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
18.3.2008 13:58:47   
janet
Se raportiram, preživela zobozdravnika - sploh ni bolelo - tak da mi popadkov ni sprožilo.user posted image

Sem šla do šole in nazaj, zdaj me pa sramna kost ful boliuser posted image , se vidi, da se premalo gibam - mogoče bo pa sprehod ( 2 km) kaj pripomoglo k sprožitvi poroda.user posted image

Ko sem prišla domov, pa šla lulat, se mi je spet za oreh prozorna gosta sluz odluščila, pa brez vonja je - kot smrkelj -fuj.user posted image   user posted image

San - a teb se je tud tak začelo? Al si skoz mela rozasto barvo zraven? Ker men se je ta sluz v zadnjem tednu že dvakrat pokazala, sam danes je blo več kot par dni nazaj, sam ni sledi krvi.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
18.3.2008 14:00:35   
janet
Dadica - iskrene čestitke, pa da se čimprej navadite ritma, pa čimprejšnje okrevanje po CR   !!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
18.3.2008 14:00:40   
san
sem dala fotke gor iz računalnika od mojga sinka ene 3 ure po rojstvu. te je dragi edine uspel narest, ker pol je prišla babca in ga je kregala, da morm jst počivat. tiste od trebušča iz telefona pa mi ne uspe, ker telefon skoz crkuje vmes ko vklopim blutoothuser posted image . no, bom še poskusila.

aja je pa zaklenjen: naslov albuma je sinko, geslo pa ime moje hčere.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
18.3.2008 14:02:51   
san
San - a teb se je tud tak začelo? Al si skoz mela rozasto barvo zraven? Ker men se je ta sluz v zadnjem tednu že dvakrat pokazala, sam danes je blo več kot par dni nazaj, sam ni sledi krvi.

user posted image user posted image user posted image , pa se bo začelo tudi tebiuser posted image

jap tko se je začelo pri meni, prozorno zelena sluz ko šmrkelj, potem pa par dni taki mali koščki tega in pred dvema dneva krvave nitke, danes pa še rjava sluz.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
18.3.2008 14:05:46   
Katiandi
Ojla!
Da se še jaz malo javim! Sem ravno s pregleda: CTG brez popadkov. Je rekla G, da je user posted image  ful aktiven, da bo kr ven padel user posted image  - ko bi le blo res!! Drugače pa tehta okrog 3100/3200 g, sva gledale celo. kako požira in frise poka. Mu nič ne manjka, dovolj plodovnice.
Itak še nisem imela nobenega popadka (vsaj mislim da ne), tudi trebuh imam še visoko, tako da mislim, da bo kr počakal do roka ali čez rok.
Drugače pa tudi meni ful paše sladko jest, še posebej, ko govorite kaj vse pečete. potem pa grem mal po netu za recepti gledat, pa se mi kr sline cedijo in začnem po predalih stikat za kakšno čokolado. Sem se v 4 dneh kr za 600g zredilauser posted image .
Meni se še sicer ne mudi rodit, kr naj počaka do roka; moram še nekaj za rastavo velikonočnih jedi spečt, ki bo v soboto, pa za moj rojstni dan in kakšne obiske.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
18.3.2008 14:06:26   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

sem dala fotke gor iz računalnika od mojga sinka ene 3 ure po rojstvu. te je dragi edine uspel narest, ker pol je prišla babca in ga je kregala, da morm jst počivat. tiste od trebušča iz telefona pa mi ne uspe, ker telefon skoz crkuje vmes ko vklopim blutoothuser posted image . no, bom še poskusila.

aja je pa zaklenjen: naslov albuma je sinko, geslo pa ime moje hčere.

seveda od tega sinka, ki ima sedaj že 4 leta, da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
18.3.2008 14:17:37   
janet
No fajn, da nimam edina tega izcedka, ker pri Neži se ni nič dogajalo, ne bolečine, ne izcedki, ne popadki, nič, zato je pa bla čez rok, pa sproženo, pa še ven so jo pomagale potisnituser posted image .
Zaj pri drugi nosečnosti je pa kr neki, mogoč ker je fantek- pa je že zdaj nabrit????user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
18.3.2008 14:21:43   
ek76
Pozdravljene,
ker babica skrbi za gospodinjstvo mala Mia pa lepo spi sem malo na računalniku. Pri nas se v torek ni dogajalo še nič, počutje pa je bilo odlično. Zvečer sem šla normalno spat ob 2.30 pa sem se zbudila kot ponavadi za wc. Zdelo se mi je, da sem malo mokra in sem šla na wc. Hlačke so bile mokre in sem se lepo preoblekla, ko sem se odpravila nzaj v posteljo se je zopet malo pocedilo. Zbudila sem moža, da bo treba proti P. Ob 3.15 sem bila sprejeta en prst odprta in brez popadkov, ob 7.00 sem bila odprta 4 prste, brez popadkov, plodovnica je počasi odtekala. ob 8.00 sem šla v porodno sobo ob 9.00 so se počasi začenjali popadki vedno pogosteje in močnejši ob 11.14 sem rodila. Zahvla gre babici, ki se je potrudila, da nisem bila prerezana, kajti če bi me prerezala bi v drugem pritisku rodila, vendar je raje počakala in me spodbujala naj se še trudim, da ne bom šivana in v 4 pritisku sem rodila. Res je, da je Mia mala. Obseg glavice ima premajhen zato moramo tedensko hoditi k pediatru na kontrole kako raste. Mia je zahiranček vendar je zrela to so besede pediatra v P. Se pa lepo redimo upam da tako tudi ostane.

lp

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
18.3.2008 14:22:28   
san
user posted image pol sva pa že dve, pri meni so tudi morali narest vse namesto mene, pri sinu se mi je edin čep izloču, to je blo pa vse.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
18.3.2008 14:27:10   
Vilma
Dober dan čvekice user posted image
sem  odspala zdaj čez dan dobro uro. Se sploh ne spomnim, kdaj nazadnje mi je ratalo čez dan toliko spat. Je pa prav pasalo. Zdaj se počutim krasno, v bistvu glih prav za rodit. user posted image  

Kakšno čudno vreme?! Eno uro nazaj so kepe padale z neba, zdaj pa sije sonce. user posted image  No bravo za sonce, snega ne maram user posted image
Šibam kuhat kosilo, kasneje pa še kaj več.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
18.3.2008 15:01:01   
*medica*
san ..glede tega kolko dolgo me bodo pustili še tako nič ne vem..ta G nič ne pove..samo neki momlja pa če kaj vprašaš pa ti nazaj zabije tako da izpadeš bebec..user posted image ampak sem rekla da pa jutri ga bom pa vpašala če sem sploh kej odprta ker niti to ne vem...tazadno ga je ena nadomeščala pa mi je rekla da sem bla odprta za en prst..zj pa nč ne vemuser posted image sem tud jest slišala kao da te po 10 dneh oni pripravjo na porod ti ga sporžijo no..nekje pa spet 14 dni..user posted image ..no upam da nebojo tako dolgo čakali..ker me že zj full mori..
dinki ..ja mojemu otročku pa je res zgleda še tako lepo pri meni da še noče venuser posted image ..se še šlepa mal pr men ..user posted image ..

veste kaj sem vas hotla vprašat..glede tega čepka ..a je nujno da se odlušči..čeprav sem takrat mal krvavela sam ni blo nobeni sluzi samo krvavo..user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
18.3.2008 15:16:35   
janet
Ni nujno da se odlušči. Nekaterim se, nekaterim pa ne. Je ene vrste dokaz, da je posteljica zrela.user posted image To je isto, kot pa da nekaterim odteče plodovna voda doma, nekaterim pa ne. Tak da če čepka ni bilo, ni panike.user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
18.3.2008 15:18:04   
Čakajoča
Pozdravljene user posted image in mamice!

Jaz se še večina časa v ležečem položaju, ker me še kar rana boli! Ne paše mi tudi sede, saj rano stiskam. Se tolažim s tem, da bo bolje!
PORODNA ZGODBA:  V petek, 7.3. me je zjutraj ob 9.00 zbudila bolečina, kot pri menstruaciji. Na njo nisem reagirala, ker se mi je to dogajalo vsak dan. Potem pa naenkrat se vlije voda. Občutek je bil tak, kot takrat, ko se ti vlije menstruacija. Sem se šla stuširat, poklicat možeka (bil je na terenu). Ob 10.00 sva šla v P in tam se je začelo. Bila sem odprta samo 1 cm in brez svojih popadkov. Ker sem bila dogovorjena za EA, so me hitro dali na infuzijo z umetnimi popadki (ob 10.30), da bi čimprej dobila EA, ker potem ne bi bilo več možno (primankljaj anestezistov v MB)! Nato so se začeli blagi popadki, ki sva jih z možekom predihovala. Ko so bili že kar hudi popadki, sem bila prepričana, da bom kmalu rodila, pa sem se zmotila! Po 2 urah sem bila odprta samo 2cm. Nakar mi povedo, da EA ne morem dobit, ker anestezistov ni na razpolago (anestezist mora biti ob tebi, tako kot babica)! So me zelo razočarali. Pa je šla muka naprej. Vedno močnejši popadki. Nekje ob 16.00 sem bila odprta 7 cm. Pa sem si malo oddahnila in si mislila, no sedaj pa bo počasi šlo. Prišli so že iztisi, ki bolijo ko ...! Ko me preverijo čez nekaj časa, sem bila odprta 10 cm! Nakar je CTG začel "tuliti", da ni utripa in panika! Ker je bil že toliko nizko, so mu morali dati sondo na glavico skozi mojo luknjo. Pa kri so mu morali vzeti iz glavice, ker nikamor ni šel.  Jaz pa pritiskala na vse moči. 2  babici sta  se  vrgli na trebuh,  to je šele bila  sila! Pa  ni šel ven!  Čez  2 uri iztisov (19.00)se odločijo za carski rez, saj so Niku začutili oteklino na glavici. Pa smo šli na rez! Ko sem se zbudila (20.30) me pa je zgrabila panika! Že tako te vse boli, potem pa vpraša za otroka pa rečejo, da je OK! In to je vse! Vprašam po možeku, pa pravijo, da je šel preparkirat avto. V resnici je šel domov. Sem se pa začela jokat, pa so mi dali navaden telefon (mobitel je bil v avtu), da se ga lahko poklicala domov. Me je seveda potolažil, da je Nik lep in edinstven fantek. No, potem pa so mi povedali mere in opisali, da je kar pretrpel (tako kot jaz - se je enako namučil)! Drug dan, ko so mamice dobile za par ur svoje otroke, ga jz še videla nisem! Ker je še prejemal svečke proti bolečinam, sem ga lahko pocartala za 10 minut. Ni ga lepšega trenutka, ko vidiš svojega ZDRAVEGA otroka. Pa se sprašuješ - KAJ TO JE MOJE!? jA IN RES! Nik je najin prelep sinček!
Potem smo bili še pod lučko, ker je dobil zelo močno zlatenico! No, in 6. dan po operaciji pa smo lahko šli domov.
Ker jih veliko opravlja MB porodnišnico, moram povedat, da so zeo prijazni. Najbolj pa v šok sobi. Že skoraj preveč prijazni. In potem tudi na oddelku. Sestra mi je kar dala GSM št., če bom imela težave, pa smo se prvič videle!
No, bo dovolj! Vprašanje, če bo sploh kdo to bral!
NIK JE V ALBUMU!
Mamica

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
18.3.2008 15:30:39   
Azzurra
Čakajoča, jaz sem prebrala vse! user posted image

Čestitam ti za sinčka, ki mu želim vse dobro, pa tudi za tvojo korajžo! user posted image  Bravo!
Zdaj je z vama vse ok in upam, da že uživata družbo drug drugega, pa seveda ne pozabimo na atija! Res, iskrene čestitke!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
18.3.2008 16:31:02   
janet
Tud js sem vse prebrala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za porodno zgodbo!!!!!

Zdaj pa nadoknadita cartanje!!!!!user posted image

Lepo se varvajte!!!!!!user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
18.3.2008 16:39:58   
Katy13
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

29.2.08:
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image   

MARČEVKE 2008:

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image ; (OT: ? cm, +9 kg)
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg) 

15.3.08:
user posted image štručka , 2user posted image . , user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

user posted image  katty123, ? user posted image , user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 104 cm, +11 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 109 cm, +13,6 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 106 cm,  +13,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 98 cm, + 13,5 kg)

25.3.08:
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +14 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +14 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:105 cm, +14,5 kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:103 cm, +10 kg)

user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg)  

57 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

26.1.2008
user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai

29.1.2008
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan (1850 g, 44,5 cm) 

1.2.2008
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g) 

2.2.2008
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm) 

20.2.2008
user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

21.2.2008
user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

22.2.2008
user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)

user posted image   florc (PDP 26.3.2008) rodila 22.2.2008 ob 20.46 uri user posted image   Zara (2430 g, 47 cm)

23.2.2008
user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja 

24.2.2008
user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)

25.2.2008
user posted image Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob 11.38 uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

27.2.2008
user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)

user posted image  TENDAI (PDP 1.3.2008) rodila 27.2.2008 ob 7.03 uri user posted image  Gašper (3170 g, 51 cm)

28.2.2008 
user posted image   Ursi84 (PDP 2.3.2008) rodila 28.2.2008 ob 14.25 uri user posted image  Nejc (3450 g, 52 cm)

1.3.2008
user posted image   Petrca123 (PDP 5.3.20008) rodila 1.3.2008 ob ? uri user posted image   Tian (3130 g, 52 cm)

2.3.2008
user posted image   Marita (PDP 1.3.20008) rodila 2.3.2008 ob 5.07 uri user posted image   Maks (3270 g, 50 cm)

user posted image   Katj (PDP 3.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 12.36 uri user posted image  Rok (3620 g, 53 cm)

user posted image    Joži79 (PDP 11.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 13.46 uri user posted image   Juš (3000 g, 50 cm)

3.3.2008
user posted image  Lucalu (PDP 7.3.2008) rodila 3.3.2008 ob 7.31 uri user posted image  Tai (2555 g, 48 cm)

4.3.2008
user posted image  Lona76 (PDP 25.3.2008) rodila 4.3.2008 ob 3.35 uri user posted image  Taja (3900 g, 53 cm)
user posted image  Nasy (PDP 27.2.2008) rodila 4.3.2008 ob 12.01 uri  user posted image  Maša (4420 g, 54 cm)

5.3.2008
user posted image soncek1997(PDP 10.3.2008) rodila 5.3.2008 ob ? uri  user posted image   Ajda (3460 g, 51 cm)

6.3.2008
user posted image   jagoga (PDP 20.3.2008) rodila 6.3.2008 ob 3.38 uri user posted image  Tomaž (2990 g, 50 cm)

7.3.2008
user posted image   Čakajoča (PDP 10.3.2008) rodila 7.3.2008 ob 19.30 uri user posted image   Nik (3680 g, 51 cm)

8.3.2008
user posted image sonček* (PDP 1.3.2008) rodila 8.3.2008 ob ? uri user posted image    Neža (3480 g, 51 cm)

9.3.2008
user posted image    tina50 (PDP 8.3.2008) rodila 9.3.2008 ob 10.40 uri user posted image    Lan (3880 g, 53 cm)
user posted image  PATRICIJA_22 (PDP 13.3.2008) rodila 9.3.2008 ob ? uri user posted image     Eva (3150 g, 51 cm)

10.3.2008
user posted image     meryy (PDP 16.3.2008) rodila 10.3.2008 ob ? uri user posted image     Emil (3800 g, 53 cm)

11.3.2008
user posted image  Špela100 (PDP 20.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 11.21 uri user posted image     Maks (3390 g, 51 cm)

user posted image   Pingvinčica (PDP 11.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 20.50 uri  user posted image   Nina (3500 g, 52 cm)

user posted image    Alina975 (PDP 12.3.2008) rodila 11.3.2008 ob ? user posted image  Sofia (3500 g, 53 cm)

12.3.2008
user posted image  Dadica  (PDP 14.3.2008) rodila 12.3.2008 ob ?  uri user posted image      Tomaž (4040
g, 52 cm)

user posted image  ek76 (PDP 23.3.2008) rodila 12.3.2008 ob 11.14 uri  user posted image    Mia (2880 g, 48 cm)

13.3.2008
 user posted image majchika (PDP 15.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 8.43 uri  user posted image    Maruša (3530 g, 53 cm)

user posted image  lina10 (PDP 22.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 23.00 uri  user posted image     Tjaša ( 3045 g, 50 cm)
user posted image  roda17 (PDP 14.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 11.50  uri user posted image       Matic (3250 g, 50 cm)

16.3.2008
user posted image Svet (PDP 14.3.2008) rodila 16.3.2008 ob ? uri  user posted image   Neža ( 3620 g, 52 cm)

????
user posted image  Mala zelena (PDP 29.2.2008) rodila ? ob ? uri  user posted image   

user posted image : 20
user posted image : 19 

V vodstvu so user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
18.3.2008 16:46:00   
Katy13
San - user posted image user posted image user posted image  Mislim, da se nam jutri ne boš več oglasila na RR-ju, ker boš v P.

Dadica - user posted image  za Tomaža in veliko cartanja. user posted image

Janet - user posted image  za čep.

Katiandi - user posted image  za pregled.

ek76 in čakajoča - hvala za porodni zgodbi.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
18.3.2008 16:47:44   
san
čakajoča čestitke še enkrat za tako lepega fantičkauser posted image , si imela pa res zoprn porod, ampak samo da se je vse uredu končalo. bravo tudi za očijauser posted image user posted image . pa eno veliko user posted image zate, da se rana čimhitreje zaceli in da se boš čimprej počutila bolje.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
18.3.2008 16:53:42   
san
ek76, tudi tebi čestitke za punčicouser posted image in da bo še naprej lepo napredovala user posted image

medica, ni nujno, da se čep odlušči, enim se drugim pa ne. meni se prvič ni, drugič se mi je pa šele kar precej čez rok. zgleda, da je otročku notri res lepo v tvojem bušiju. pravijo, da ko je otrok že čisto zrel, da se čep odlušči, koliko je v tem resnice, pa nimam pojma.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
18.3.2008 17:11:24   
Dinki
Dadica, čestitke za korenjaka Tomaža user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste že doma, zdej pa čim več crkljanja user posted image user posted image user posted image

San, sem kar brez besed...mali je pravi cukerček user posted image ....je imel pa že orng frizurco....me prav zanima če mu bo ta drugi - bratec tudi kaj podoben. Sem pa porabila, da sem se spomnila glede gesla...sem vedela zagotovo samo 1. črko, drugo je bilo malo težje, ampak uganka rešena user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?