|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
19.3.2008 8:42:32   
A-N-J-A
ma kaj se pritožuješ, bodi kontenta!!!

Ok saj vem da sem drugač full pametna ampak kaj je to kontentauser posted image ?

Drdač pa se sonček vidi sam še za oblakiuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.3.2008 8:45:49   
thaiss
user posted image  

kontenta --> zadovoljna

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.3.2008 8:56:42   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image  

kontenta --> zadovoljna

Ok,zdaj sem pa spet lohk pametnauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.3.2008 9:04:29   
Dajadada
V mostah sonce že veselo sijeuser posted image user posted image user posted image ...sam kaj čm k ga samo skozi okno gledamuser posted image . No ja, tudi to je nekaj.

Hana, tudi jaz sem že čakala tvoje fotke...vedno znova presenečaš s fotogeničnostjouser posted image .

Kaj šeuser posted image ...hmmmmm....čestitke slavljenčkom...zdravje bubkanim...ravno prav dela v službi zaposlenim...pa veliko kofetkov in sprehodov po sončku tistim, ki ste še doma.

Grem delat...sem že eno uro zabila s čvekanjem  (mal v živo, mal na netuuser posted image ).

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.3.2008 9:07:16   
A-N-J-A
V mostah sonce že veselo sije

A ti v Mostah delaš???Jaz grem zdaj velikrat peš do Mostuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.3.2008 10:26:13   
Encijan
Pri nas je tud sonček, ampak je še ful mraz zunaj, tako da še ne vem, kdaj jo s Špelo šibneva ven. Zdajle je tako že zaspana, da bo treba najbrž hitro spat.

Sem vas spet mal prebralauser posted image ! Naj povem, da na našem sistematskem ni bilo nič posebnega, teža 8.140g pri 79cm, cepljeni nismo bili, ampak čakamo, da nas pokličejo iz MB, kjer bomo zaradi alergij cepljeni pod nadzorom.

Lego Duplo - živalski vrt. Špela je za RD dobila najtamanjšega za 11€, pa mi je kar malo žal, da nisem Direndajevega 20% RD popusta izkoristila raje za enega od tavečjih, pri ceni nekaj nad 100€user posted image bi prišla že skoraj na 80. Saj poznate zadevo, velja 3 dni pred in 3 dni po RD, kuponček pa je v njihovi brošuri. Kakšne majo pa drugače cene v primerjavi z drugimi trgovinami, pa ne vem, sem primerjala le z BC, pa so tu nekje... Zdaj študiram, da bi vzela še tistega za nekaj manj kot 60€ (Prijazni ŽV), pa ne vem, al naj počakamo do 2. svečke. Tiste, ki to poznate, a so ti paketi stalnica, al se ful menjajo? Meni je v trgovini rekla, da ni rečeno, da bo drugo leto še na voljo. Jasno, da je hotela čim več prodat, ampak vseeno me malo skrbi, ker je res luškan paketek. Igrala se bova pa tako midva z mojim, če Špeli slučajno še ne bi bilo zanimivouser posted image .

Pa ko sem že pri igračah. Špeli bi morala nujno kupit eno zadevo za like vstavljat, pa mi od tistega, kar sem videla ni nič všeč (al je premalo likov, al je pa pregrdo), približno mi je všeč tisto vedro iz BC-ja, kjer je res ful likov, pa še gradove se da graditi, v bistvu pa iščem hiško še s kakšno drugo funkcijo, pa je ne najdem. Tiste, ki to imate, kje ste jih nabavile?

Ja, ja, gremo spat!

< Sporočilo je popravil Encijan -- 19.3.2008 10:34:30 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.3.2008 10:27:05   
erna14
thaiss-thx,sva bila vceraj pri p in so mu pregledal kri,tko da je sum na skrlatinko odpadel je pa dobil pikice zaradi viroze po vsej vrjetnosti,ker neka cudna viroza razsaja pa drugi znaki posledicni so pa nenormalno solzenje uckuser posted image ,sam hvala bogu ni do tega pr nas prslo.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.3.2008 11:22:29   
Taya85
Cao punce!!

No, najprej vse naj naj za 1. svečke vsem že enoletnikom in vsem to be enoletnikom user posted image user posted image .
Aja pa ful lepe slikce ste nalimale, joj kok ti naši sončki rastejouser posted image .
Bom tud jaz kakšno nalimala, samo da najdem kabel od fotoaparata user posted image .
Ja tak lep sonček je zunaj, da greva z Lino takoj ven, ko se zbudi...

No nič punce uživajet, kjerkoli že ste, jaz grem pa perilo zrihtat, preden se Lina zbudi, ker drugač ne bo nič iz tega.

Lp, Lina&Taya85

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.3.2008 11:37:41   
erna14

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.3.2008 11:46:48   
Taya85
No evo:

Tele slikice sem še dolžna, ker so bile slikane še novembra:
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.3.2008 11:54:03   
Taya85
In pa še tole:

Torta:
user posted image

Lina in Emma (žlahta)
user posted image

(foto sešn user posted image )
user posted image

Zdej pa grem pa res perilo zrihtat

Cao

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.3.2008 12:19:43   
erna14
taya-iiiiiiiiiii kok je lina ze zrasla pa cist druga je skor jo nebi spoznala

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.3.2008 14:42:03   
*sonchek*
Danes je pa zatišje tukaj - kaj ste vse na sončku? Jaz bom šla počasi iz službe, da bova z Anejem šibala še na en hiter sprehod - brez vozička user posted image

Hana in Lina - lepotički mali! user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.3.2008 18:28:27   
Encijan
U, je pa res danes nekam pusto tule! Midve s Špelo sva se tudi naužile nekaj sončka, sva šli na koncu še atiju v službo nasproti, tako da smo se še malo skupaj sprehodili.

Obalke, kako ve sedaj oblačite otročke za ven? Mi gremo te dni morda malo na obalo, pa me skrbi, kako tamalo obleči oz. kake cunce s sabo vzeti. Tu ima doma še vedno za notri žabice, za ven ji pa še kake hlače gor navlečem, zgoraj pa 3 plasti; body, puloverček in jaknica ali celo bundica. Moram malo vreme pogledati, še bolj pa bom vesela kakega glasu od vas...

L.p. Encijan

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.3.2008 19:21:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
Obalke, kako ve sedaj oblačite otročke za ven? Mi gremo te dni morda malo na obalo, pa me skrbi, kako tamalo obleči oz. kake cunce s sabo vzeti. Tu ima doma še vedno za notri žabice, za ven ji pa še kake hlače gor navlečem, zgoraj pa 3 plasti; body, puloverček in jaknica ali celo bundica. Moram malo vreme pogledati, še bolj pa bom vesela kakega glasu od vas...

L.p. Encijan

Ma odvisno od vremena...
Matia ima dokolenke, hlače,  body s karatkimi rokavi, bombažno majčko in jakno - proti večeru pa bundo. Kapo bolj ne kot ja..Danes je začela malo burja pihat, ma ni hudo!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.3.2008 21:14:34   
Naomi
...evritink iz andr kontrol madrs fadrs sistr bradrs user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.3.2008 21:51:59   
cv105
dober večer user posted image

najprej se morava z Maksom zahvalit za včerajšnje čestitke user posted image  ... pa smo tudi mi v klubu Enka ... user posted image  ...

zažurali smo bolj tako, ker je slavljenec omagal zelo zgodaj ... nabira moči za drugi del zabave v petek popoldne ... včeraj sem bila cel dan vsa solzna, vsako minuto sem obujala spomine na leto pred tem ...

vrtec ... hvala dobro ... celo vsak dan bolje ... zjutraj malo joka, ko se posloviva ampak se kmalu potolaži ... apetita še nima tapravega, veliko se pestuje, danes je prvič po kosilu spal (prejšnje dni smo ponucali vso žlahto, da so ga hodili prej iskat)

služba ... fuuuuuuuuul težko se privajam in popoldne sem ovita ko cunja ... ma bomo že user posted image

Gio ... a si iz Ajdovščine? ... pol smo pa skoraj sosedje user posted image  ... Perla ima dobre torticeuser posted image ... naša bo pa iz pekarne potička NG ...

malo sem na brzino počekirala slikce, prebrala, da ste vsi fajn ... zdaj pa v mižule ... časa ... primanjkuje ... kronično ...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.3.2008 22:27:05   
sezam
user posted image user posted image  sem mela že ful napisan, pa me je vn vrgel user posted image

AD3 - sem danes klicala k P, pa jih naša ne daje več, razen, če se mečava ne zarašča lepo, potem podaljša. Tako, da jih ne bom več dajala. Sem mu pa danes dala en vitaminski sirup user posted image

Pikapola - user posted image  za sistematskega. Pa kar morfologija je že na vrsti. Še malo pa boš šla rodit user posted image

Žabika - kak cuker je Hana. Pa ful ti je podobna

Pikca - user posted image  za prvi dan. Pri nas tdi ni časa za RR med službo, čeprav sem kar dosti na netu user posted image

Encijan - mi imamo Prijazni ZOO user posted image

Taya - lepo, da si zopet malo pokazala svojo princsko user posted image

gio - lepe, lep slikce.Pa torta tud dobr zgleda user posted image

erna - en velik kup user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita

upma, da nisem kaj pozabla komentirat, šeenkrat se mi pa ne da it skoz user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.3.2008 23:07:30   
tejčica
Čeeeer!

user posted image user posted image user posted image  za vse slikice malih marčkov.
Vid je dobil 7. zobka.user posted image Sicer pa zadnji dve noči zaradi polnega noska skoraj nič ne spimo in poslednično ima mali dnevni urnik čisto zbrkan. Časa imam manj kot nič, ma že jutri bo boljše ker sem dopoldan prosta in bova z malim lahko malo pohajala. Sem pa zmatrana in nenaspana, da se mi tudi pisat ne da.

Nočko.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.3.2008 6:55:43   
erna14
jutro

sezam-kak sirup dajes to?
tejcica-cestitke za zobijauser posted image

joj jaz sem pa cist sesuta,ne vem a sm kako angino fasala uglavnem grlo pece,kasljam k 50 letn kadilc,nos mam zabasan.........tamal je mel zdele 37.4 spet vrocine,kaslja,nos zabasan.......ma naj gre tud vse nekam,sem tko jeznauser posted image user posted image .sem pa vceri prsla iz sluzbe tok sesuta da tud nisem bla za nobeno stvar,upam da bo tole hitr zginl,ker drgac se mi zmesa

kati,draja,tinaaja,-a ste zaposlene vidm totalnouser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.3.2008 7:09:02   
tejčica

user posted image  Ana Marija, vse naj naj za 1. svečko. user posted image

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.3.2008 7:57:49   
A-N-J-A
Jutro!

Vse naj,naj za enko Ana Marijauser posted image user posted image user posted image !

Jutri pa praznuje naša Brinči je,je,jeuser posted image user posted image user posted image !Mami je pa tok zaposlena s pripravami da nima časa za rruser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.3.2008 8:18:46   
slumpo
alo

od lego duplo sem sedaj kupila malemu za RD tudi  taveliko kmetijo...še ni dobil...še nismo sprobali tako da poročam...

ali luna tudi kaj vpliva na vaše cukre...naš že kar lepo spi sedaj ko se spet bliža luna pa že 2 noči stoka in se nemogoče premetava....

služba mozga tudi mene...pa še nadure moram štepat in se sprašujem zakaj mam že 6 urni delovnik...
ja kar se pa tiče RR med službo je pa tako...jaz ne pijem kave in ko se drugi zleknejo pred kavo da malček zadihajo grem jaz 5 min. privat stvari na net odgledat...sicer pa no go karkoli med službo...včasih še WC in malica ne....

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.3.2008 8:28:00   
tinaaja
Ana Marija vse naj naj user posted image user posted image user posted image PA naj mami nam firbcem poroca, ce je cetrti clan ze na poti user posted image

utri pa praznuje naša Brinči je,je,je !Mami je pa tok zaposlena s pripravami da nima časa za rr .

c,c,c,c ... za kavo bi mela cas, pa me ne povabis user posted image   ja, ja, saj vem, javna pa to... user posted image ja, danes in ju3 bo pestro - danes grem mal se polepsat pod noz (bubis pa liposukcija user posted image user posted image user posted image ), da bom lepa za jutrisnjo zurko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.3.2008 8:36:14   
*sonchek*
Ana Marija vse naj naj za prvo svečko! user posted image

Mi smo včeraj pokasirali prvo buško v vrtcu - ima odrgnjeno celo čelo in nos user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?