Encijan
|
Pri nas je tud sonček, ampak je še ful mraz zunaj, tako da še ne vem, kdaj jo s Špelo šibneva ven. Zdajle je tako že zaspana, da bo treba najbrž hitro spat. Sem vas spet mal prebrala ! Naj povem, da na našem sistematskem ni bilo nič posebnega, teža 8.140g pri 79cm, cepljeni nismo bili, ampak čakamo, da nas pokličejo iz MB, kjer bomo zaradi alergij cepljeni pod nadzorom. Lego Duplo - živalski vrt. Špela je za RD dobila najtamanjšega za 11€, pa mi je kar malo žal, da nisem Direndajevega 20% RD popusta izkoristila raje za enega od tavečjih, pri ceni nekaj nad 100€ bi prišla že skoraj na 80. Saj poznate zadevo, velja 3 dni pred in 3 dni po RD, kuponček pa je v njihovi brošuri. Kakšne majo pa drugače cene v primerjavi z drugimi trgovinami, pa ne vem, sem primerjala le z BC, pa so tu nekje... Zdaj študiram, da bi vzela še tistega za nekaj manj kot 60€ (Prijazni ŽV), pa ne vem, al naj počakamo do 2. svečke. Tiste, ki to poznate, a so ti paketi stalnica, al se ful menjajo? Meni je v trgovini rekla, da ni rečeno, da bo drugo leto še na voljo. Jasno, da je hotela čim več prodat, ampak vseeno me malo skrbi, ker je res luškan paketek. Igrala se bova pa tako midva z mojim, če Špeli slučajno še ne bi bilo zanimivo . Pa ko sem že pri igračah. Špeli bi morala nujno kupit eno zadevo za like vstavljat, pa mi od tistega, kar sem videla ni nič všeč (al je premalo likov, al je pa pregrdo), približno mi je všeč tisto vedro iz BC-ja, kjer je res ful likov, pa še gradove se da graditi, v bistvu pa iščem hiško še s kakšno drugo funkcijo, pa je ne najdem. Tiste, ki to imate, kje ste jih nabavile? Ja, ja, gremo spat!
< Sporočilo je popravil Encijan -- 19.3.2008 10:34:30 >
|