Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 14:40:19
|
|
|
|
durosh
|
Nas še spoznate?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 14:47:50
|
|
|
|
durosh
|
Najnovejše modne frizure...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 14:47:54
|
|
|
|
Kati81
|
Mi vas še spoznamo!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 14:48:47
|
|
|
|
Kati81
|
Aja pa hvala vsem za čestitke za obmesečnico, joj še 2 meseca in bomo upihnili prvo pravo svečko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 14:50:06
|
|
|
|
durosh
|
ja, Kati,najbolj,da začneš kar zdej študirat,kašno torto boš spekla!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 15:05:44
|
|
|
|
Kati81
|
Ma mam to srečo da je ne bom pekla jaz ampak kar tašča, k je itak slaščičarka, no vsaj to mi je prihranjeno! Moram se pa zmislit kake oblike bo! Verjetno bo kar un modri dirkač, k mu je kaja čist podobna po hitrosti.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 15:37:12
|
|
|
|
mentos
|
VID in Kaja vse naj naj Durosh dobrodošla, pa ful je luštkana vaša princeska, ful ima goste laske, sem vas pogrešala. KT: le da si prišla nazaj, smo te pogrešali lep dan, mi smo že vozičkali zjutraj po sončku, zdaj po kosilu pa je zaspančkala in upam da bo kako urco saj trajalo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 15:58:13
|
|
|
|
Drnula
|
Tkole je blo ko sem nazadnje slikala po polaganju parketa: Včeraj sem prebarvala dimnik v strupeno rdečo in prostor fajn poživi, men je ful všeč. Sam slikala pa še nisem, sem ratala nekam lena za to ... za hišo mislim, Neco kar pogosto slikam in tudi slike kolikor toliko urejam .... verjetno bom zrihtala en albumček potem, ko bomo že tam Še jaz dodam mal slikc naše črmlučke: v ruzaku in šerpa pod mizo je res super našla je mobitel in vse tiho je bilo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 18:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
NIKOLAJA CUKER OD CUKRA Kolk je lušna. Ja durosh res jo ne bi spoznala. Kaki laski. Tara je pa čist druga kot je bla. No saj bom potem malo slikic pripopala pa jo boš vidla. Nimamo pa pri nas takega napredka z laski. Vsi črni dolgi so ji šli dol in zrasli novi temno rjavi gladki. Skratka komaj čakam, da vas vidim v živo, ja upam da res kaj kmalu, drugače pa sigurno na PIKNIKU, ki bo KDAJ ŽE???? NECA FACA, kolk si ti tud lušna, pa kake kitke ti plete mami . Hiška pa da ne govorim drnula, enkratna je . Ti kar še kako slikico pripopaj, jaz si ful rada pogledam. Sm firbec a ne FLASK_A ti že veš Zdej pa grem mojo zaspanko zrihtat, danes bi samo spala. Najprej zjutraj do 9:30 (še nikilo ni spala tako dolgo), potem pa od 15-ih pa do 17:30 (sem jo kar zbudila, zaradi ponoči). No res da ni šla spat ob 12-ih ampak ni in ni hotela zaspat. Drugače pa je tudi pri nas ful napredka z vstajanjem, padanjem, hojo. Ob opori se sprehaja, vse mi zvleče dol, nič ni varno pred njo. Skratka pri nas je tako kot pri večini od vas
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 21:18:31
|
|
|
|
n€na
|
čeer, joj kaki laski, mi mamo še pa čisto kratke, malo daljše kot smo se rodili. O takih frizurah lahko le sanjamo NECA IN NIKOLAJA prav lepi damici DRNULA Hiška je pa je enkratna čim več slikic gor TARA tudi ti si frajerka ni kaj le tako naprej in pridno nagajaj mamici
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 21:39:42
|
|
|
|
n€na
|
nič grem, mi šteka net za pop vas bom jutri brala, če bo kaj boljše delal Drugače bom tudi jutri celi dan okoli, najprej gremO k P, potem se moram v službo slikat za neko dovolilnico in potem grem malo v šoping in če bo čas in mala pridna en giro po kopru. lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 21:47:19
|
|
|
|
N _ B
|
Čer, najprej čestitke vsem, ki ste praznovali 9. oz. 10. mesec! Men gre tako hitro čas naprej. Si sploh ne predstavljam, da bo treba čez slaba dva meseca v službo. Jaka je premagal 6. otr. bolezen in je spet stari Jaka. Kaj mi dela po sobi raje ne napišem. V petih minutah naredi opustošenje po Nikinih predalih, omaricah, s poličke pod mizico zmeče vse revije... pravi razbojnik je ratal. Ponavadi so otroci tiho, ko kaj ušpičijo oz. najdejo kaj zanimivega... Jaka pa ne. Zraven vrešči kot kakšna tropska papiga v kletki. Zadnje dni sem se bolj poredko javljala, ker imam napad pospravljanja. V dnevni, spalnici in kopalnici sem generalko že naredila. Čaka me še kuhinja in omara v predsobi, kjer bo verjetno kar zajeten kup papirja za v kontejner. V soboto sem delala čistko med oblačili. Sem kar mižala zraven, ko sem sortirala, kaj je za stran in kaj za nazaj v omaro. Sem morala to naredit. Omare polne cunj, ko sva hotela pa kaj pametnega oblečt je bil pa problem. Zdaj grem pa nazaj likat. Me čakata še dve žehti. Tri sem že. Pridem kaj pokukat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 22:33:21
|
|
|
|
Drnula
|
A danes vse likate? Jaz še malo na netu strašim, brskam in iščem to in ono .... bi mogla kaj zlikat pa mi ni ne potegne ... pa bo treba, smo že čist brez, moj si je moral zvečer likat da bo imel za jutri. Če pa se mi ob tistem prostem času ki ga imam res glih najbolj ne ljubi še likat Povejte, na kakšen način uspavate vaše zvečer za spat? Sami zaspijo v posteljici ali jih uspavate? Jaz Neco vedno dojim in zaspi in brez tega sploh ne gre. Tako da se bojim da se bo razvadila in me bo vedno hotela met zraven za zaspat. No ok, grem še jaz likat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 22:41:25
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Čer! Nikolaja in Neca sta pravi lepotici. Uh, in kake laske imata! N&B - dobra si, da ti uspe kaj zavreči. Jaz ponavadi dam svoja oblačila, ki jih mislim dati stran, na kup, nato jih še enkrat pregledam (vem, moja velika napaka ) in potem jih zopet pol dan nazaj v omare, v prepričanju, da jih bom še kdaj nosila. In omara zopet poka po šivih, jaz pa nič pametnega za obleči.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.3.2008 22:47:52
|
|
|
|
ŠpelaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Povejte, na kakšen način uspavate vaše zvečer za spat? Sami zaspijo v posteljici ali jih uspavate? Jaz Neco vedno dojim in zaspi in brez tega sploh ne gre. Tako da se bojim da se bo razvadila in me bo vedno hotela met zraven za zaspat. Tudi pri nas je v zadnjem času tako - da zraven dojenja zaspi, potem jo pa prestavim v njeno posteljico. Sploh ne vem, kdaj sem jo to navadila, saj je od začetka kar dolgo časa brez problema zaspala sama v svoji posteljici. Je bil pa Tim tudi tak. Potem sem pa ta "problem" rešila tako, da sem mu pač dala flaško z grenkim otroškim čajem. Samo to je bilo v bistvu tudi šele takrat, ko sem začela z odstavljanjem od dojenja - pri Timovih 18. mesecih.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:02:37
|
|
|
|
Drnula
|
Dobro jutro, ste zmatrane od likanja . Pri nas je vse belo. Razmišljam če čem danes sploh it k hiški
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:28:30
|
|
|
|
nky 23
|
tudi prei nas sneži kavica je že kuhana...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:37:43
|
|
|
|
n€na
|
jurto, jaz že tudi pijem kavico, tako na hitro, ker se mi že kar mal mudi, greva z zalo k P. kako lepo bomo imeli za veleikonočne praznike sneg lep dan
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:37:45
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! Poslušte kaj za vraga pa zdaj ta sneg zunaj dela - a ga je ktera mogoče naročila? Še včeraj smo lahko v kratkih rokavih v Tivoliju sedeli, danes pa sneg - še dobro, da sem vsega hudega navajena iz Romunije, kjer je prejšnji četrtek tudi padal kot za stavo, obdržal pa se je le en dan, ampak dovolj, da je znameniti grad grofa Drakule zgledal še bolj grozljivo (kot, da ni že stanje celotne države dovolj zastrašujoče). Poslušte, a pa je komu uspelo tale sneg včeraj napovedati, a jih je spet presenetil
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:39:36
|
|
|
|
nky 23
|
mislim da je bil napovedan samo dež
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:42:24
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. nky: hvala za kavo. IZVIRNO SPOROČILO: KT Poslušte, a pa je komu uspelo tale sneg včeraj napovedati, a jih je spet presenetil Nekaj so napovedovali. Mi je pa prijatelj včeraj rekel, da naj bi ga v našem koncu padlo cca 5 cm, Dolenjska pa tudi do 20. V službi ima urne napovedi padavin. IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP N&B - dobra si, da ti uspe kaj zavreči. Jaz ponavadi dam svoja oblačila, ki jih mislim dati stran, na kup, nato jih še enkrat pregledam (vem, moja velika napaka ) in potem jih zopet pol dan nazaj v omare, v prepričanju, da jih bom še kdaj nosila. In omara zopet poka po šivih, jaz pa nič pametnega za obleči. Imam v glavi, da če 3 leta nisem oblekla, tudi nadaljnih 5 ne bom in tudi tisto "saj za doma bo še dobr" sem si izbila iz glave, ker nikoli ne dam gor.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:45:56
|
|
|
|
Drnula
|
Nič, najbolje da grem k hiški, da pripravim vse da bomo lahko peč postavli ... očitno jo bomo še rabili, se mi drugače ni zdela glih prioriteta
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:49:24
|
|
|
|
Drnula
|
Jaz sem vse cunje proč zmetala pred dobrim letom, ko sva se preselila v tole stanovanje. Pa sem hitro zapogrešala kakšne delavske hlače za k hiši. Pri metanju proč se nisem nič šparala, kar nosim nosim, kar ne nosim ne bom šparala. Tako, da sem si uničila ene orng hlače za zimo, da ne govorim o majicah ki sem jih zapackala, raztrgala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 7:58:44
|
|
|
|
Padme
|
Jutro! Hvala za ... Neca in Nikolaja pa sta res pravi princeski ... Drnule gledam Neco v nahrbtniku, pa me zanima kako se obnese ta položaj, da ima roke noter oz. spodaj? Ker mi jih imamo zgoraj, da lahko maha in cuka za lase, pa se mi včasih zdi, da potem sedi skoraj previsoko, sploh če zaspi ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 8:02:36
|
|
|
|
Drnula
|
Padme, Neca ima roke skoraj vedno zgoraj, včasih ji uidejo dol in očitno je bila slikana ravno takrat. Nimam pa občutka da bi sedela previsoko. MIslim da je zelo stabilna not. Če zaspi jo mogoče samo še malo bolj stisnem ob robu, da se bolj fiksira in nasloni na hrbet.
< Sporočilo je popravil Drnula -- 18.3.2008 8:04:12 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?