Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 17:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nas malo potegnem gor.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 17:15:42
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Da nas malo potegnem gor.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 17:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem pa tako zaspana kot, da celo noč nebi spala. Sem ravnokar popila tretjo kavo. Z Žano gledava BB preko interneta. To pa je res brezveze. Saj se jim cele dneve nič ne dogaja razen, da brskajo po smeteh in se pogovarjajo. Tam sem ti pa res ora zmešat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 17:58:43
|
|
|
|
majrim
|
tudi pri nas je posijalo sonce...ko sva se zbudile iz 2 urnega spanca , je sledil čudovit pogled na sončno nebo ...še uro prej je bil naliv,zdej pa tako ...ampak je spet napovedan sneg za vikend sem mislila,da sva z edina manijaka,ki gledata BB ...mi seveda še italijanskega,ki je dosti bolj zanimiv
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 18:10:24
|
|
|
|
julci
|
Danes sem pa tako zaspana kot, da celo noč nebi spala. Sem ravnokar popila tretjo kavo. jaz pa čakamobisk,da jo bom pila
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 18:31:09
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Danes sem pa tako zaspana kot, da celo noč nebi spala. Sem ravnokar popila tretjo kavo. jaz pa čakamobisk,da jo bom pila Jaz sem danes tudi čisto matasta in si tudi moralo s kavo dvigujem. Lara je zaspana in sitna, ampak da bi malo zadremala...kje pa, to je za slabiče. . Uhhh tečka mala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 18:34:09
|
|
|
|
Laubica
|
Julci-kaj imaš tipkovnico z napako-danes imaš vse nekam skupaj napisano MAKALA-Ja sini so bolj mamini ti pa prosim pokaži frizuro Duška-jaz bi se tudi najraje postrigla sem ista lizika z čopom kot ti Majrim-naš je danes 2x popldan spal po 2 uri in zdaj že spet spi za noč Sem crknjena sem se nadelala zdaj mi pa tako paše mirrrrrr
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 18:36:44
|
|
|
|
Laubica
|
Danes je dr-Haus jaz pa ne gledam BB mi je čisto brezveze,niti prejšnega nisem gledala Le kaj počne moj sin
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 19:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Danes je dr-Haus jaz pa ne gledam BB mi je čisto brezveze,niti prejšnega nisem gledala Le kaj počne moj sin Jaz ga v osnovi tudi ne gledam, je pa mojo Žano zanimalo kako je ko jim pokukaš v hišo. Kdo pa tebe ostriže??
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 19:19:44
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Duška-jaz bi se tudi najraje postrigla sem ista lizika z čopom kot ti Kdo pa tebe ostriže?? Ja,to tud mene zanima,ker ponavadi kovačeva kobila je bosa --za tisto,kar si strokovnjak,pri teb doma nazadnje pride na vrsto IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Le kaj počne moj sin uživa,nima časa mislit na druge stvari IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Danes sem pa tako zaspana kot, da celo noč nebi spala. Sem ravnokar popila tretjo kavo. Le kaj so men dali v foter,da sem naspidirana 100 na uro,še moj ma poln kufer,ko ga skoz neki gnjavim,če mi pomaga --luna se bliža,pol bom pa čist zatrokirala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 19:52:26
|
|
|
|
Laubica
|
Laubicajaz sem pri zalitemance odpravlatako,da sem ji celo glavconamazala z ognjičevim oljem,pa dala za10minut kapicogr.pol sem ji pa z glavničkom za temance lepo vse dol sčesala.Kerčema Timon trdovratne temance ti jih sam pena ne bo dol spravla. Ja kje naj pa dobim to olje Kdo pa tebe ostriže?? Ena bivša sodelavka,samo zdaj bo maja že 2 l kar se nisem strigla,no po porodu mi je teta samo špice postrigla.Ja saj sem tečna in zeloooo živčna ko grem na striženje-ker ni tak kot bi jaz naredilanajlepše bi bilo če bi si lahko skalp dol vzela in lepo porihtala IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Le kaj počne moj sin uživa,nima časa mislit na druge stvari Ja močno si želim da je to tako Le kaj so men dali v foter,da sem naspidirana 100 na uro,še moj ma poln kufer,ko ga skoz neki gnjavim,če mi pomaga --luna se bliža,pol bom pa čist zatrokirala Zakaj pa ga gnjaviš
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 20:01:13
|
|
|
|
julci
|
Julci-kaj imaš tipkovnico z napako-danes imaš vse nekam skupaj napisano zgleda da res,ma me skoz že neki zeza ta presledek IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Laubicajaz sem pri zalitemance odpravlatako,da sem ji celo glavconamazala z ognjičevim oljem,pa dala za10minut kapicogr.pol sem ji pa z glavničkom za temance lepo vse dol sčesala.Kerčema Timon trdovratne temance ti jih sam pena ne bo dol spravla. Ja kje naj pa dobim to oljejaz mam od bubchena opgnjičevoolje,lahko pa kupiš v lekarni hladno stiskano olivno olje
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 20:25:36
|
|
|
|
Laubica
|
Pa saj imam doma domače olivno olje iz Ugljana -pa sem vse samo zapacala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 20:57:34
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Pa saj imam doma domače olivno olje iz Ugljana -pa sem vse samo zapacala pa je hladno stiskano,da ni slučajno za kuho.drugač je pa to kr masna zadeva,sam pomaga pa ful.Pol pa fajn z glavnikom dol spravlaš.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:00:36
|
|
|
|
Laubica
|
Ja za kuho je-pol ni vredu??????????
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:14:00
|
|
|
|
dodi
|
Jaz grem...lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:14:13
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ja za kuho je-pol ni vredu?????????? ne -v lekarni prodajajo hladno stiskanga.Je velika razlika
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:15:15
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Jaz grem...lahko noč pa saj še nisi kaj pokomentirala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:27:47
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: dodi Jaz grem...lahko noč pa saj še nisi kaj pokomentirala Prišla se je samo poslovit
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:28:41
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ja za kuho je-pol ni vredu?????????? ne -v lekarni prodajajo hladno stiskanga.Je velika razlika OK torej bom nabavla v lekarni-hvala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:29:03
|
|
|
|
dodi
|
Kakšen komentar bi rada?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:31:21
|
|
|
|
hanna1
|
....torej....ne bom komentirala,ker grem jest
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:31:53
|
|
|
|
Laubica
|
Dober tek
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:32:04
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Kakšen komentar bi rada? po želji -se vidida semsama doma-jemogel pred časnov nočno
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.3.2008 21:32:44
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....torej....ne bom komentirala,ker grem jest bohžegni pa hitr prid nazaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?