|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
18.3.2008 10:22:32   
Laubica
Dodi -torej bodo vegaste-so na tlehuser posted image user posted image user posted image
Duška-kaj misliš za mojga bi tudi blouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.3.2008 10:22:38   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

julči, kaj je ona krema pomagala?
jaz nimam več lišaja.
Zgleda da je malo boljš,sam ka ko se ji krnovi flekeci delajo.Našo P pa bi najrajš poslala nekam.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.3.2008 10:25:09   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
SEM VAŽNA  IMAM NAJBOLJ TANEK GSM user posted image user posted image user posted image user posted image (v familji)ful je lep -kak pravi Viator?-da sekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja res sekauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa bravo Timon--po moje se ti je nekaj lepega sanjalo,pa je blo fajn spat---še veliko lepih sanj ti želim...pa mamaici tud,se najbrž ne bo sekirala za malo več spanja user posted image user posted image user posted image

julci boga ti in Zala--kaj pa če že malo čuti,da bo prišlo do neke spremembe,so malčki zgleda bolj dojemljivi,kot pa si mi predstavljamo...mi je ena znanka--ta ,ki nama je že kar nekaj oblekic in drugega dala za Hano--povedala,da je njena Eva že krasno spala,ko pa je ona šla v službo,je bila pa parkrat na noč uzbuna...kaj nas še le čaka..srčno upam,da se bodo naši sončki tud brez nas meli lepo in da bi nas tiste ure čim manj pogrešali user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.3.2008 10:25:16   
dodi
So tud druge še k so na tlehuser posted image user posted image user posted image  ampak če bi otroke vprašal bi bila sigurno ta vegasta al pa vsaj v takem stiluuser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.3.2008 10:25:46   
Anonimen

Dodi -torej bodo vegaste-so na tlehuser posted image user posted image user posted image
Duška-kaj misliš za mojga bi tudi blouser posted image

jaz mislim da. če pa piše, da je tudi za otroke, pa še čisto brez parfumov in konzervansov.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.3.2008 10:26:16   
julci
D

Dodi -torej bodo vegaste-so na tlehuser posted image user posted image user posted image men so tud luškane
Duška-kaj misliš za mojga bi tudi blouser posted image Laubica probi,drugačpa je menda tud dobra kremaod Mustele-atopija.mijesvakinja povedala,ker jo ona uporablja za mala dva.So tud meli problem s kožo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.3.2008 10:27:23   
Laubica
Hana -res jeuser posted image
Dodi-nič nam nisi zaupala kero oblekco ste izbrali?????????

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.3.2008 10:29:56   
dodi
Oblekco mi bo dala ena gospa...še ta teden jo dobim...potem jo poslikam in pokažemuser posted image user posted image  meni je zelo lepa...kako bo pa vam...bomo pa videliuser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.3.2008 10:30:59   
Laubica
Duška,Julci-moram povedat da sem že čisto nora zaradi te njegove kožice-se že do krvi skrampa revež,pa še temenci so nas tako napadli da ne vem kaj je zdaj vse to-sem mu glavo mazala z domačim olivnim oljem ,pa je naenkrat taka packarija na glavi -da me je sram,celo glaco ma luskasto in še tisti lišaj ga jezi-mislim da ne vem več kaj naj-mam pa od mustele  peno za temence mu zdaj vsak dan perem-pomočuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.3.2008 10:36:21   
Anonimen

Duška,Julci-moram povedat da sem že čisto nora zaradi te njegove kožice-se že do krvi skrampa revež,pa še temenci so nas tako napadli da ne vem kaj je zdaj vse to-sem mu glavo mazala z domačim olivnim oljem ,pa je naenkrat taka packarija na glavi -da me je sram,celo glaco ma luskasto in še tisti lišaj ga jezi-mislim da ne vem več kaj naj-mam pa od mustele  peno za temence mu zdaj vsak dan perem-pomočuser posted image

Mogoče pa ima atopični dermatitis. To ima moj Jure, pa Matija je tudi imel, ko je bil čist mičken. Pa ju kopam samo v Linola fett oljni kopeli. Malčka samo 2x na teden, ker voda še dodatno suši kožo. Pa negovalno mazilo na bazi olivnega olja mi napiše naš pediater. Sva pa bila tudi na alergološkem testiranju.
Ta Eucerinova je tudi za dermatitise.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.3.2008 10:36:27   
majrim
dannnnnnnnnnnnnnnnn...joj,kaj je te robe za prebratuser posted image ...ve ste nore....sej ne utegnemuser posted image ...ravnokar smo prišle iz trgovine...Neža je zaspala v avtu,in zdej naprej tolčeuser posted image ...jaz pa sem prišla pozdravit,da ne boste rekle,da ne mislim na vasuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.3.2008 10:38:19   
hanna1
julci,kje pa ima flekce--jes se spomnem,da je imela Hana pred par meseci po trebuščku in prsih tako suho kožo,da se ji jegrdo luščila--pa sem jo po vsakem kopanju in še zjutraj malo ,namazala z ognjičevim balzamom,ki ga ponavadi kupimo na kakšnem jarmaku--je v takih malo večjih škatlicah--sem šla pogledat...Tara-Maribor,tel.:02/320 30 77.....namažem jo tud po obrazu zjutraj--res ne diši,pač ima en tak specifičen vonj-Pa meni pomaga za suho kožo na petah,pa včasih si fajn namažem zvečer roke,preden grem spat in mam zjutraj tako fajn mehke...aja,sem pozabla napisat,po enem tednu se je Hani popolnoma popravila koža,čeprav bi šle se pokazat P ,če ne bi bilo bolje in zdaj jo občasno po kopanju namesto z oljem namažem s tem balzamom in ...zaenkrat hvala bogu nimava problemov....Hana je zgleda zaspana,pa protestira ...ej dobre hiške so vse...še jes bi skakljala okrog njih....user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.3.2008 10:41:37   
Laubica
Duška če pa ima to samo po glavi-naša p. pravi da ni to nič hudega -da ima pač občutljivo kožouser posted image user posted image user posted image Ta lenola fet si morem kupit-tvoj pa ima po celem telesu-ali tudi samo po enem delu???????
Majrim-ti porednica ti sem ti včeraj zs poslala pa nič odgovora -nas ne maraš večuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.3.2008 10:46:59   
viator

Joj se moram pohvalit-MOJ TIMON JE NOCOJ SPAL 8 UR V KOSU-od 18.30h do 2.30h no pol se je pa na 2 uri dalje zbujal ,mi je skoraj zizo razneslo user posted image sej pol je vse ven izsisaluser posted image še nikoli ni tako lepo spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kolk se prileže, a ne!
Hmm, otroci so res zelo dojemljivi...pa čutijo spremembe.
Pri najstarejši se je poznalo, ko sem šla v službo (stara je bila  že 1,5 leta - jaz sem bila brez službe)...nekaj časa so bili alarmi ponoči. Še danes jo vidim, stala je v posteljici in se drla ...kupaj pančali, kupaj pančali (hotela je k nama v posteljo)..no potem sva se malo več cartali, pa se je umirila.

Hiške so mi tudi všeč, tele vegaste, res dobra ideja. Samo mi je na žalost nimamo kam postavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj problemi s kožo..user posted image , zna biti zoprno.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.3.2008 11:01:40   
Laubica
Ja ful paše-po šeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj mi tudi spi že 2 uri kaj se je zgodilo 2xuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.3.2008 11:06:58   
majrim
ne govori neumnostiuser posted image ...nobenga zs ni blouser posted image ...da nisi ti kam drugam poslala??user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.3.2008 11:46:44   
Laubica
Aja tudi možnouser posted image user posted image user posted image user posted image nič grem mož se je zbudiluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.3.2008 11:53:46   
Anonimen

Duška če pa ima to samo po glavi-naša p. pravi da ni to nič hudega -da ima pač občutljivo kožouser posted image user posted image user posted image Ta lenola fet si morem kupit-tvoj pa ima po celem telesu-ali tudi samo po enem delu???????
Majrim-ti porednica ti sem ti včeraj zs poslala pa nič odgovora -nas ne maraš večuser posted image user posted image user posted image

Jure ima v pregibih, Matija pa je imel pocelih rokicah in nogicah. Ampak sedaj je že boljše. Juretu se bo pa sedaj komaj dobro začelo, ker prihaja sezona cvetnega praha.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.3.2008 12:11:30   
makala
Dan.
Jst sem zdej prišla od frizerja. Nova barva in 15 cm krajši lasje. Sem bla že res grozna.
Laubica te čist razumem, da si v skrbeh za Tineja. Moj Matevž bo čez mesec dni star 18 let, pa me še zmer skrbi, če kam gre, kako mu je??. Je bolj mamin, se mi zdi da so fantje nasploh bolj mamini.
Hanna sem zasledila, da gre brat v Šmarješke Toplice. Če mu boš prišla kaj na obisk, se mi javi, ker stanujemo 5 minut od hotela v ŠT.
Mateyka nismo še zbrali oblekce. Čas krsta se bliža, mi pa še nismo izbrali. Najbrž bomo zadnji teden, ma glih gola ne bo.
A mate drugje tud sneg. Mi ga mamo 10 cm pa še kar pada. user posted image user posted image . Sm mislna, da bo že pomlad.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.3.2008 12:35:37   
Anonimen
Makala - za novo barvo in frizurouser posted image user posted image user posted image . jaz tudi že nekaj časa razmišljam, da bi spremenila svojo barvo ( za odtenek) in dolžino - konkretno. se mi zdi, da se s kratkimi lasmi bolje počutim. Te dolge pa imam ves čas spete v čop (še ponoči, ker me drugače motijo)

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.3.2008 12:40:39   
julci
A mate drugje tud sneg. Mi ga mamo 10 cm pa še kar pada. . Sm mislna, da bo že pomlad.

prinas samo dežuje.

Hanaaje mogočeta ognjičeva kremaz medom.tegavem da ima ata doma.jo pa kopam v ognjičevem olju.Bom probala.Ma zgleda res extra suho kožo.
Pa Zala po moje tud čuti,da bo prišlo v kratkem do spremembeuser posted image se bova pa popoldne fejst cartale,zato je pa ponoči taka.Pa pri meni bi spala,da se lahko k meni stiska.user posted image Bomo že preživelisam da se ona počuti varno,to mi je zdaj najvažnejš.Zdaj pa že uro in pol spi.
Zgleda da so danes vsi zaspanciuser posted image

Laubicajaz sem pri zalitemance odpravlatako,da sem ji celo glavconamazala z ognjičevim oljem,pa dala za10minut kapicogr.pol sem ji pa z glavničkom za temance lepo vse dol sčesala.Kerčema Timon trdovratne temance ti jih sam pena ne bo dol spravla.

Dodi najboljš da se otrociodločijo kako hišicobojo meli.user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.3.2008 12:57:57   
julci
Makala bo treba kako fotko nove frizure.user posted image user posted image user posted image za nov imidž.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.3.2008 13:44:47   
dodi
Dodi najboljš da se otrociodločijo kako hišicobojo meli.user posted image

Ja očitno bo to še najboljeuser posted image user posted image  bo pa svoje pristavil še mizaruser posted image user posted image  ma nekaj bo že ratal,zdaj ko smo se odločil da jo dobijouser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.3.2008 14:17:39   
Anonimen
Men so tudi najbolj všeč one vegaste. Morem pokazat mojem user posted image , ker imajo pri nas na tenisu v načrtu posodobitev otroških igral.

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.3.2008 14:46:10   
Anonimen
Pri nas pa je posijalo sonce.user posted image user posted image user posted image  Pohorje je sicer še v oblakih, ampak glavno, da je sonček. Mogoče pa bom lahko šla še malo ven. Čakam samo, da tašča pripelje Žano, ker sta šle k zobozdravniku in da pride user posted image  na kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?