|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:08:24   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw


Mogoče sem pa jaz zato prvič tako težko rodila, ker me ni nič bolelo kljub obnavljanju naše hiše in pomagala sem pri gradnji taščine.

Strah pa mene ni bilo ne prvič pa tudi zdaj me ni. Bolj me skrbi kaj bo ko pridem domov.


barbaw, če te nič ne boli težje rodiš?
ja, sem brala, da en hormon skrbi, da se spodaj vezi pripravljajo na porod in zato boli. med porodom pa bomo hvaležne temu hormonu, saj poskrbi za lažji porod.
mene tudi boli, vendar bolj spodnji del trebuščka. tudi zelo nizko nosim.

zakaj te skrbi, ko boš doma? ker imaš že enga otročiča doma?


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:08:27   
Anitka
Ojla!

Upam, da vas ni sneg zamedel. Pri nas ga hvalabogu ni bilo. Sicer pa naše detece še zmeraj tako močno brca, da je joj. Se mi zdi, da hoče z nogico kar ven pokukatuser posted image

Katina ja žal so ljudje ponekod res ksenofobični, kar se odraža že v šoli in včasih tudi v vrtcih, žal. Bi včasih komu kaj človek zabrusil, pa se je včasih res bolje v jezik ugriznit. Sploh pa je tega več se mi zdi po mestih. Pri nas hvalabogu še ni toliko tega in upam, da še lep čas do tega ne bo prišlo. Glede sprejemanja drugačnosti pa lahko iz izkušenj potrdim, da je res, da so otroci večinoma brez predsodkov in da je problem pri nekaterih starših, žal. In kasneje se seveda to zna prenesti tudi na otroke.

Uaunarava čaka te le še 20 delovnih dni, potem pa feštauser posted image Jaz se pa še nisem dokončno z ravnateljico dogovorila kako in kaj. V četrtek bom na GP verjetno dobila papirje, potem pa gremo tudi mi urejat te zadevščine. Glede vprašanj "Ja kako dolgo pa še ti misliš delati?" pa gredo včasih tudi meni lasje pokonci. Kot da ne bi bila sposobna delati. Saj , če ne bi mogla opravljati dela bi bila na bolniškem!

Ja Estrella zadnje čase imamo res bolj malo snega pozimi, poletja imamo pa ponavadi skoraj najbolj vroča. Bo treba enkrat kakšno srečanje narediti tudi v Prekmurju, da boste videle še naše lepote. Morda z user posted image user posted image user posted image user posted image O 4. delu pa jaz itak ne dvomim, saj smo majčice ta prave čvekeuser posted image

Aurora ne nam pobegnit v april. A ni maj lepši?user posted image Maš lep kufer za P in še lepši bušiuser posted image Imate pa kar nekaj snegeca.

Špelin@ čuvaj se na cesti. Ja včasih naletiš res na ta prave kure!!!! Jaz zadnje čase spim kar v spodnjih hlačah in kratkih rokavih. Kaj takega!?!? Prej pa sem bila v postelji kot eskim.user posted image

**** me veseli, da je s tabo bolje in da je Samia končno le dočakala sneeeeeeeeeeg.user posted image Joj 34 stopinj, jaz bi šla kar tja, ker noro obožujem poletje in tople kraje.

Kassoja res je fajn, če ti kdo priskoči na pomoč pri delih okrog hiše. Upam, da vam jih bo uspelo najti. In saj res spomnila si me, da sem tudi jaz slišala včeraj grmenje. Sprva kar nisem mogla verjeti, da je to to, potem, pa sem le dojela.

Čmrlika a pri tebi se tudi dogaja ta vročina? Saj se spomnim, da ko sem se včasih komu potožila kako me zebe, sploh ponoči in so mi dejali - čakaj, da boš user posted image , potem bo pa obratno. Zgleda, da je res nekaj na tem.
Upam, da boš zdražala še kakšnih 14 dni v enem kosu. Če se pa user posted image odloči drugače, pa naj bo srečno in hitro. In seveda user posted image za samo še 40 dni do Rima. Glede zatekanja pa so tudi meni pomagale grenivke, katerih sicer ne maram. Sem si full različnega sadja narezala in zraven so bile tudi grenivke.

Naty user posted image za dobro opravljen GP. Pa čuvaj se. Pa naj ti povem, da se tudi midva odločava, da bi imela drugega otroka in to kar hitro.

Imam eno vprašanje glede vložkov za v P (tiste, ki jih boste kaj vzele zraven za vsak slučaj). A boste vzele Vir 8o ali pridejo v poštev kateri drugi? user posted image

MARTINA čuvaj se in upam, da ni kaj hujšega.

Uživajte in se kasneje beremo. Me kliče user posted image delo





_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:12:38   
kodrana
edinaos prosim. ja, potem le pij mlekca, da ne bo krčev.
pa jogurtke.. čokolada ima tud kalcij, kajne? user posted image jaz jo kar vsak dan jemuser posted image .


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:15:09   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Dons sm tud jaz oprala cotice za pričakovano štručko, jutri jih bom pa likala, sam še na previjalno počakam, ki je naročena pri enem privat mizarju, potem smo pa že skoraj ready za novega člana. Komaj čakam.



Tiana, meni se tudi cunjice za user posted image  perejo, juhu, potem pa likanje in zlaganje user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čmrlika meni so tudi začele noge zatekati. Mi zatekajo že 4 dni in je prav hecno za videt, ko si dam dol zokne, ker imam kar kolobarčke nad gležnji user posted image user posted image  
 


Aurora, ti si imela že prej težave z zapestjem, a ne? A zdaj pa še noge user posted image  No, očitno bomo morale pač to skoz dati... A potem je treba po grenivke, praviš... joj, ko se mi ne da še enkrat v trgovino user posted image

Martina25, držim pesti, da se čimprej pozdraviš! user posted image  user posted image  user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj še katero boli cel trebuh? Jaz imam tak občutek kot da mi je koža premajhna. Me bolijo vse mišice okrog trebuha. user posted image   


Bogica... kaj pa če se malo pomasiraš z mandljevim oljem po bušiju? Meni kar paše to. Ali pa kakšni topli obkladki


IZVIRNO SPOROČILO: Katina

De bi ti vidla moje seksi gležnje. Sem jih danes pokazala user posted image , pol sem jih pa slišala, da ni čudno, ker ne počivam user posted image .



user posted image  user posted image  Katina, seksi imam jaz kroge okoli gležnjev od nogavic user posted image  in moj nori, da mi kri ustavljajo in pravi, da mi bo on štunfe nabavil user posted image   user posted image  user posted image  



(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:15:33   
barbaw
Pri nas so tudi v MŠ pokazali video poroda. Je pa babica, ki je vodila MŠ prej opozorila vse tako da je tisti, ki ni hotel gledati lahko odšel. Ne moreš verjet ampak se je več kot tričetr parov vstalo in odšlo. V našem porodu porodnica ni kričala, le malo je ječala. Pa tudi s tem izgubljaš energijo. Bit tiho pa potiskat, ker drugače gre energija v nič.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:17:51   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka


Imam eno vprašanje glede vložkov za v P (tiste, ki jih boste kaj vzele zraven za vsak slučaj). A boste vzele Vir 8o ali pridejo v poštev kateri drugi? user posted image




Anitka, jaz sem nabavila Vir (ker je taka reklama tukej gor user posted image  user posted image ), ampak po mojem lahko vzameš kakšne bolj bombažne, zračne (npr. od Catherine so zelo dobri).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:19:13   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

čokolada ima tud kalcij, kajne? user posted image


Ima, ima user posted image  user posted image  
zato ga meni ne primanjkuje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:23:07   
barbaw
Kodrana ja zaradi našega škrata me skrbi. Opažam pa, da senaš ati spreminja in postaja bolj zrel. Ko se je škrat rodil sploh ni imel interesa. Se je veselil tistih mejnikov ampak to je bilo vse. Zdaj pa se tako veseli punčke, da kar ne morem verjet. Je velika razlika v njegovem obnašanju med prvo in drugo nosečnostjo.

Katina glede ksenofobičnosti bi pa jaz samo to rekla, da so to ponavadi taki ljudje, ki imajo doma user posted image  ne pa nadangela. Se mi zdi, da so taki otroci še bolj zafurani kot ostali. O zgledu, ki ga dajejo svojim otrokom pa sploh ne bi izgubljala besed.

Anitka samo plastičnih vložkov ne vzet, ker bo katastrofa. Res so najboljši virovi za začetek.

Aurora sem še jaz šla pogledat tvojega bušija in je tako lepoooo okrogel. user posted image  Res je lep. Pa kufer tudi. Jaz sploh ne vem kaj bi sabo jemala v P razen stvari za osebno higieno in pa kompletek za user posted image  za domov. Pa seveda obvezno malico. user posted image


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:31:07   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj pa se tako veseli punčke, da kar ne morem verjet. Je velika razlika v njegovem obnašanju med prvo in drugo nosečnostjo.



user posted image  za atija. Koliko je bil pa star pri prvem? Verjetno se kasneje malce bolj zresnijo in čisto drugače doživljajo vso zadevo.  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:31:48   
Estrella*
Anitka: se strinjam z barbaw. Na začetku samo bombažni vložki, ker je najmanj verjetnosti za kakšno okužbo. Sicer žal drugih kot grdih vir80 ne poznam. Mogoče bi vprašala v lekarni, če obstaja še kaj drugega.
 
kodrana: Puško pravi, da odsotnost bolečine še ne pomeni, da bo porod težak.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:44:16   
Katina


Estrella:  Ja Katina, jaz sem ravno tako pomislila na to. Ga imam na sumu.
Sva na isti valovni dolžini user posted image


Aurea, o bolečinah v zapestju sem enkrat že pisala in Aurori28 so nasveti pomagali. Če gre za bolečine v zapestju (ne v prstih) ti lahko še 1x napišem kako in kaj, ker se ne spomnim več na kateri strani je to bilo.
Jaz imam danes gležnje kot da bi mi kdo napopal nanje pinkponk žogce (samo mehke) - prav umetniško delo so user posted image . Da bi se vidla kakšna kost sploh ni debate, je vse tako lepo zalito, da sploh ne bi vedla kateri del telesa je če se ne bi držal kolena user posted image .

Pri krčih baje pomaga tudi vitamin D (iz moje knjige o user posted image ).
Edinaos, meni so v diabetološki posvetovalnici rekli, da mora user posted image zaužiti 0,6 l mleka (oz. mlečnih izdelkov) na dan.
kodrana, temu hormonu se reče relaksin. Žal barbawina teorija ne zdrži user posted image - upam, da sem bila samo jaz izjema.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 18:57:49   
barbaw
Aurea mladiček je še bil pri prvem. user posted image  22 let. Zdaj pa ima 3 več.

Anitka sem pozabila napisat, da ne glede na to koliko se grozno sliši Vir80 ali pa pač eni od Vira so toliko boljši, ker dihajo in ker so v bistvu iz same vate in ne ribajo, ker so toliko ozki. Jaz sem imela malo razbolele mišice po porodu in so mi te najbolj pasali. Ko sem kasneje začela uporabljat druge so me tako mišice bolele levo in desne od vagine, da hoditi nisem mogla.

Moja teorija Katina? O težjem ali lažjem porodu mogoče? Jaz je nimam, ker še niso ugotovili zakaj eni tako dolgo trajajo eni pa ne. Kar se tiče poroda in nosečnosti odpove vsaka logika.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.3.2008 19:01:53 >


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:05:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri nas so tudi v MŠ pokazali video poroda. Je pa babica, ki je vodila MŠ prej opozorila vse tako da je tisti, ki ni hotel gledati lahko odšel. Ne moreš verjet ampak se je več kot tričetr parov vstalo in odšlo. V našem porodu porodnica ni kričala, le malo je ječala. Pa tudi s tem izgubljaš energijo. Bit tiho pa potiskat, ker drugače gre energija v nič.


barbaw: kam pa hodiš v MŠ?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Aurea mladiček je še bil pri prvem. user posted image  22 let. Zdaj pa ima 3 več.



Oooo potem pa je hitr postal očka, mlad očka. Moj bo šele pri 30-ih očkauser posted image Kaj pa ti verjetno še mlajša mamca????

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:23:12   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella*, kaj pa če je Merlo fouš , da z ?


user posted image user posted image user posted image  Ja Katina, jaz sem ravno tako pomislila na to. Ga imam na sumu.
 


To bi tud razložilo zakaj zmeri dela vaginalni pregled user posted image .

Katina, Estrella* in **** tud js poznam ženske, ki se s CR niso čist nič pohvalile in seveda je prav, da gre po naravni poti, če se le da. Sicer smo pa že vse čist zapele za to, da bo CR naredu, pa revež sploh še ni tega reku user posted image . Ne dejstvo je, da mu zaupam in da bom sicer za vsak njegov predlog zahtevala dobro razlago, ampak se bom ravnala po njegovih nasvetih. Ker bo porod moj prvi, on ma pa izkušenj že malo morje. Pa vedno zvem še kaj novega in vse kar zvem o parih, ki majo pri njemu umetne oploditve in kako se za njih zavzame....kapo doluser posted image .

Zdele glih ne zmorem velik pisat, ker sva bla na MŠ pa sva po pavzi šla, ker sm misla, da bom skup padla....že drugih danes, prvič zjutraj v čakalnici laboratorija user posted image . Rebra se mi zdi, da mi bojo ven pogledala pa diham komaj...mali se je očitno spet nekak čudno namestil.

Anitka me veseli, da nisva edina v razmišljanju za še enega user posted image  kr hitro user posted image . Vložke bom pa js kr Vir80. Sm jih mela po laparo in histeroskopiji in se res najboljš obnesejo.

barbaw tvoj post o bolečinah povsod je tko, kot bi js pisala user posted image ...isto!!!

edina poročanje o današnji MŠ pa jutr na kofetku ok?

Tko zdej grem pa aja aja pred tv, ker mi bo drugač trebuh raztrgalo. Moj user posted image  pa pico peče, tko da upam, da bo mali dal želodcu kej placa.

Aja, pa moja odločba CSD o 260 evrčkih za novorojenčka je prišla user posted image ....jeeeeejuser posted image . Lepo spite!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:26:38   
Estrella*
edinaos: moj je 1ič postal očka pri 29 letih, sedaj pa bo 34,5 let. Ne prvič, ne sedaj ne kaže kšnega posebnega veseljauser posted image user posted image  Vem , da je vesel in si user posted image  želi, vendra je žal tak karakter, da to zelo redko pokaže. Včasih me to kar v obup spravlja, ker sem jaz ravno nasprotje od njega.
 
Skratka, nič ni boljše kot prvo rundo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:28:36   
Aurea
Katina, hvala za ponudbo, verjetno sem zgrešila, ko si pisala Aurori... pri meni gre za prste user posted image  imam občutek, da imam vse blazinice (na rokah in stopalih) otečene in boleče ter zategnjene... Kaj pa je pomagalo pri zapestjih? Kakšen čajček ali maža?


Barbaw, saj se mi je zdelo user posted image  moj oči je bil tudi tak mladiček, ko je dobil mene, pa se mi je vedno zdelo fajn imeti tko mladega (no, pa mamico seveda tudi ) user posted image . Potem si ti tudi še fuul mlada, pa že kar drugega user posted image


(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:31:29   
barbaw
edinaos v MŠ sem hodila v MB. Še mlajša mamica pa nisem bila, ker sem dve leti starejša. user posted image

Kar pa se tiče imeti enega dojenčka za drugim pa dam jaz kapo dol. Moj škrat je bil in je tako naporen, da mi niti na misel ni prišlo dve leti, da bi imela še kakšnega dojenčka. Sva pa pikica zelo hitro naredila ko sem se odločila. Sem pa sama pri sebi takrat rekla, da če mi ne bi uspelo do konca lanskega leta zanosit ne bi več poskušala. Mogoče bi si kdaj premislila, to pa ne bom nikoli vedela. Zdaj bomo imeli lepo tri leta razlike in bo kar bo. Potem pa jaz zaključim kariero rojevanja. user posted image  

Že zdaj razmišljam o menjavi službe in ne vem koliko časa pred iztekom porodniške naj se tega lotim. user posted image  Mi je kar slabo, če pomislil, da bi mogla nazaj. Se zavedam, da bo vsaka služba stresna, vem pa tudi iz izkušenj, da niso vsi šefi ČISTO VSAK dan tečni. Ampak res vsak dan. Ne pretiravam. Je prav grozno, da prideš dobre volje v službo in si pripravljen na začetek dela, pa ti en osebek zbije kompletno moralo. Se mi ne da več. Se mi zdi, da imam še preveč življenja pred sabo, da bi to mogla trpet.

Aurea sicer ne vem koliko ste druge mlade, pa tudi nisem se nikoli zavzela za to, če piše na seznamu, sem pa zdaj 27 in naša družinica bo kompletna s parčkom otrok (fantkom in punčko). Pravijo, da je to kraljevska želja imeti parček. user posted image  Meni se zdi fajn, ker se bo tako še mojemu izpolnila želja. V prvi nosečnosti je pripadala prednost starejšemu. user posted image  Me pa zanima kako bo dedek reagiral, ker je rekel, da bi on kupil voziček in ... Pa smo ga že sami. Nekako mi je zoprno rečt saj si rekel, da ga boš ti kupil. Nisem taka. Če bo hotel akj dat bo že dal, drugače pa tudi prav. Dedek je hotel imeti hčerko, bo imel pa vnukinjo. Je tudi zadovoljen s tem. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.3.2008 19:35:23 >


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:37:33   
Estrella*
Naty: moja pripomba glede CR ni letela na Merla. Sem samo povedala kaj mislim o tem. Je bila pa njegova izjava samo povod za to razmišljanje. Ker je on strokovnjak mu nimam kaj očitat, že ve kaj dela in zakaj. Je pa res, če bi meni nekdo predlagal CR samo zaradi velikosti otroka( za katerega ne veš koliko je dejansko velik), ga ne bi upoštevala, bi mi moral dati kaakšen bolj tehten razlog.
 
Sicer pa si jaz želim še enega user posted image  in sem se odločila, da grem v akcijo takoj ko bo tehnično izvedljivouser posted image  Smo že 3!!! Mene sicer že malo bolj EMŠO daje, Naty in Anitka sta še mlade in imata več fore.
Naty, user posted image  za evrčke. Jaz bom oddala nekje drug teden papirje, ampak bom dinarčke dobila šele okoli 15.4 , kajne?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:45:19   
Estrella*
Moj škrat je bil in je tako naporen, da mi niti na misel ni prišlo dve leti, da bi imela še kakšnega dojenčka.


barbaw: midve pa zelo podobno razmišljave.
To je napisano tako, kot bi jaz napisala. Sicer sem potem ugotovila, da sam edenuser posted image ni to kar si želim in da bi bilo dobro za Andraža kot tudi zame imeti še enega.
 

Po porodu sem ugotovila, da je bil sam porod mala malca napram tistemu kar me je čakalo po njemuser posted image  Hvala bogu, da potem spomin malo obledi.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:49:33   
barbaw
Estrella spomin res malo zbledi ja. Samo tako fejst pa spet ne. user posted image  Najbolj hecno je to, kar bo mogoče katero prestrašilo, da vsi govorijo kako je težko in naporno ampak se sploh ne zavedaš dokler te ne doleti. So izjeme, ampak mene tale izjema ni doletela. Pri meni je bilo tako kot bi me nekdo lopnil po buči. Gledam pa ene mamice, ki tako jamrajo kako je hudo in ... Otrok pa spi od 19 pa do 9. Mi ni jasno, če živimo na istem planetu. Smo pa ljudje različno dovzetni in tudi različno prenašamo fizičen in psihičen napor.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 19:57:41   
Aurea
Barbaw, jaz sem leto starejša, pa bo to šele prvi user posted image , tako da... Samo si vseeno želim še dva, moj user posted image  pa tudi (no, bomo videli, če ga bo po nekaj mesecih še tako imelo user posted image  user posted image ) Pozitivno razmišljat, ne preveč komplicirat, pa bo, a ne user posted image  Čeprav pri nekaterih vidim, kok so na komot, pa jamrajo že pri enem otroku user posted image  No, vsak se pač po svoje "rihta".

Aja, glede dedka - saj bo verjetno dal za voziček, ko mu ga boste pokazali, tako je tudi za njega najlažje, kot pa, da bi moral letati po trgovinah in izbirati. No, vsaj jaz bi na to tako gledala z njegove perspektive.  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 20:02:12   
Anitka
Ojla!

Torej bomo uporabljale Vir 80. Saj se mi je zdelo, da sem prave ciljalauser posted image user posted image . Čez pa seveda sexy mrežaste hlače pa bouser posted image user posted image

O, smo že tri ko bomo šle zgleda da kar precej hitro v akcijo za še enim user posted image Ja jaz bom že tudi letos 30, pa za prvega sem se mučila kar nekaj časa, tako, da ne bomo dolgo čakali. Moj bo pa 33 letos.



_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 20:02:39   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Najbolj hecno je to, kar bo mogoče katero prestrašilo, da vsi govorijo kako je težko in naporno ampak se sploh ne zavedaš dokler te ne doleti.


Tega nisem prebrala user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  


(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   RE: Majčice '08 - 3.del
18.3.2008 20:07:23   
darmar
Ojla, sem prvič na tem forumu in ugotavljam, da nekatere poznam še od DR. Reša, pozdravljene. Veliko vas je. Da se predstavim, rok imam 23.5.08, zanosila z umetno oploditvijo, v prvo in imam že enega fanta starega dobrih 5 let.
Sedaj se zopet pridružujem forumu, saj ko ima človek problem, se je fino pogovorit. Noseča sem 30 t in 3 dni, glavica in trebuh pa sta za 34 t in 3 dni, joj. Naredila sem test diabetes, ki je OK. Preganjajo me čudne misli, pa čeprav mislim da bo vse ok. 

Vesela sem da se zopet z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.