Katina
|
Končno sem uspela odprt okno za napisat post! narava, ne sekiraj se za sodelavko, vedno se najdejo prijazni in "prijazni" sodlelavci. Nasvet: Tistih v narekovajih se izogibaj in jih ignoriraj. Mislim, da je s hamburgerji špelin@ mislila Pinky.... Aurora28, buši je čist taprav, kuferček pa lep - boš fancy porodnica . Ej, a ti živiš v Sibiriji? Za kateter ne vem, ker nisem imela CR. Klistir naredijo tako, da ti v črevo vstavijo cevko in vanj zlijejo 2l tople vode, ki jo moraš v sebi zadržati 10 minut (kar ni enostavno), nato se ščistiš na WCju, ker imaš drisko. Med popadki to seveda ni luštno, je pa koristno, ker ti med porodom ne more uiti blato. Takrat se res ne moreš kontrolirat. Grrrrr Ne moreš verjet: danes so na cesti vsi totalno zmešani Najprej peljem po regionalki 90km/h in me začne en kombi sredi največje plundre prehitevati tik pred ovinkom. Seveda ga začne zanašati in se komaj ujame na pas pred mano - dobro, da sem že prej začela bremzati, drugače bi se samo zalepila Grem nazaj in mi nasproti en pametnjakovič v ovinek prehiteva tovornjak - bremzam iz 90 na 30 in se še to komaj izide Da pa to še ni vse, mi v naselju izven prehoda za pešce ob moji zeleni luči na semaforju skoči tik pred avto ena prf njena kura z majhnim otrokom Ma jaz ne grem več ven Ostala sem brez vseh besed.......... Ti si pa popularna, da imaš privat zasedovalko . Kdaj pa talaš kakšne avtograme? ****, no, končno te je ga. Migrena spustila iz svojega objema Jaz ti pa kuham tak fancy čaj, tebe pa od nikoder da bi me pohvalila . 34 stopinj , joj, pa sonček - kam so mi zdej odplavale misli .......... Sem vidla, da sta ti že špelin@ in kasso odgovorili. Svašta!!!! Jaz pa že 5 minut šaltam po tv, kje je ponovitev a si ti tud not padu... Neslana hrana... pomaga 100 na uro. Men ne pomaga bogvekaj Mam noge kt buhteljčke. kasso, sej to je zmeri tko, šele takrat, ko res potrebuješ prijatelje vidiš kateri so res prijatelji, 90% jih izgine neznano kam. Upam, da se bodo pojavili v čim večjem številu. Martina25, a si brez šunfov spala, al kaj, da te zdej kuha ? Le hitro se pozdravi, da boš že spet kaj napisala, prav? Naty, super poročilo. Še bolj super pa, da boš tudi naslednjič imela UZ in se boš lahko nagledala . No, tvoj bo najbrž malo razočaran zaradi prepovedi - kolk ti je pa zmeru MV? Veš, jaz sem samo 2cm višja od tebe, pa ni mihče ne pravi, da bom imela CR - se bolj nagibajo proti temu. jana81, maš pa res krasnega G, fuuuuuul prijazna izjava . Uf, manekenski buši. edinaos, da nauš ti ratala zasvojena z železom? Pa ne preveč pit, da ne zarostaš . Ej, a ti lohk jaz pošjem moj višek, da se bo zglihalo? V MŠ v LJ imajo samo diase poroda. Ni kaj posebnega. Drugač pa ne kričijo vse porodnice - moje skromno mnenje je, da ima tista, ki zmore kričati še veliko moči v rezervi. Jaz je nisem imela, ker sem jo pozabla dat v nahrbtnik . Estrella*, kaj pa če je Merlo fouš , da z ? Kodrana, obrazci so pripeti Estrellinem seznamu. Potrdilo o očetovstvu je zapisnik, ki ga podpišeta oba bodoča starša na CSDju. Tja morata oba hkrati. Referentka nipiše zapisnik, da oče tainta izjavlja, da je oče otroka,ki ga bo predvidoma dne tegaintega rodila tainta. Mati tainta, pa izjavlja, da se z očetovo izjavo strinja. Tako enostavno zrihtaš fotra tvojemu . Prav zabavno, enostavno. S sabo moraš imet le osebne dokumente in , pa sevede sebe in ne pozabi trebuščka . Sončnica Sandra, dobro opravi v laboratoriju, pa jutri tudi! Čmrlika, za 40 dni. Dobro opravi v trgovini. Uf, me kar mal strašiš z nahrbtnikom za v P. V mojem planu se bom s tem ukvarjala sredi aprila. De bi ti vidla moje seksi gležnje. Sem jih danes pokazala , pol sem jih pa slišala, da ni čudno, ker ne počivam . Sončnica Sandra***, Tiana, Katy82 za jutrišnje preglede! Taula, za . Kje si kupila žabe proti krčnim žilam? A majo tudi veeeeeeeelike številke? Tiana, bravo, da si našla dober sistem za . sesil, proti krčem pomaga Magnezij. Pij magnezijeve tablete.
|