Anitka
|
Ojla! Upam, da vas ni sneg zamedel. Pri nas ga hvalabogu ni bilo. Sicer pa naše detece še zmeraj tako močno brca, da je joj. Se mi zdi, da hoče z nogico kar ven pokukat Katina ja žal so ljudje ponekod res ksenofobični, kar se odraža že v šoli in včasih tudi v vrtcih, žal. Bi včasih komu kaj človek zabrusil, pa se je včasih res bolje v jezik ugriznit. Sploh pa je tega več se mi zdi po mestih. Pri nas hvalabogu še ni toliko tega in upam, da še lep čas do tega ne bo prišlo. Glede sprejemanja drugačnosti pa lahko iz izkušenj potrdim, da je res, da so otroci večinoma brez predsodkov in da je problem pri nekaterih starših, žal. In kasneje se seveda to zna prenesti tudi na otroke. Uaunarava čaka te le še 20 delovnih dni, potem pa fešta Jaz se pa še nisem dokončno z ravnateljico dogovorila kako in kaj. V četrtek bom na GP verjetno dobila papirje, potem pa gremo tudi mi urejat te zadevščine. Glede vprašanj "Ja kako dolgo pa še ti misliš delati?" pa gredo včasih tudi meni lasje pokonci. Kot da ne bi bila sposobna delati. Saj , če ne bi mogla opravljati dela bi bila na bolniškem! Ja Estrella zadnje čase imamo res bolj malo snega pozimi, poletja imamo pa ponavadi skoraj najbolj vroča. Bo treba enkrat kakšno srečanje narediti tudi v Prekmurju, da boste videle še naše lepote. Morda z O 4. delu pa jaz itak ne dvomim, saj smo majčice ta prave čveke Aurora ne nam pobegnit v april. A ni maj lepši? Maš lep kufer za P in še lepši buši Imate pa kar nekaj snegeca. Špelin@ čuvaj se na cesti. Ja včasih naletiš res na ta prave kure!!!! Jaz zadnje čase spim kar v spodnjih hlačah in kratkih rokavih. Kaj takega!?!? Prej pa sem bila v postelji kot eskim. **** me veseli, da je s tabo bolje in da je Samia končno le dočakala sneeeeeeeeeeg. Joj 34 stopinj, jaz bi šla kar tja, ker noro obožujem poletje in tople kraje. Kassoja res je fajn, če ti kdo priskoči na pomoč pri delih okrog hiše. Upam, da vam jih bo uspelo najti. In saj res spomnila si me, da sem tudi jaz slišala včeraj grmenje. Sprva kar nisem mogla verjeti, da je to to, potem, pa sem le dojela. Čmrlika a pri tebi se tudi dogaja ta vročina? Saj se spomnim, da ko sem se včasih komu potožila kako me zebe, sploh ponoči in so mi dejali - čakaj, da boš , potem bo pa obratno. Zgleda, da je res nekaj na tem. Upam, da boš zdražala še kakšnih 14 dni v enem kosu. Če se pa odloči drugače, pa naj bo srečno in hitro. In seveda za samo še 40 dni do Rima. Glede zatekanja pa so tudi meni pomagale grenivke, katerih sicer ne maram. Sem si full različnega sadja narezala in zraven so bile tudi grenivke. Naty za dobro opravljen GP. Pa čuvaj se. Pa naj ti povem, da se tudi midva odločava, da bi imela drugega otroka in to kar hitro. Imam eno vprašanje glede vložkov za v P (tiste, ki jih boste kaj vzele zraven za vsak slučaj). A boste vzele Vir 8o ali pridejo v poštev kateri drugi? MARTINA čuvaj se in upam, da ni kaj hujšega. Uživajte in se kasneje beremo. Me kliče delo