miškolinček
|
Ja, ja Naty še ena, ki bo rodila na Jesenicah, čeprav imam do Kranja čisto blizu, samo imam zelo slabe izkušnje iz tam, so bili zelo nesramni in grsi do mene, ko sem imela prvič splav, češ kaj pa je to, saj to se zdaj itak že vsaki ta drugi naredi, da to nič ni, itd... so se mi takrat na žalost tako zamerili, da sem si rekla da ne prestopim več praga tam. Tud domov so me poslali, kar takoj naslednji dan zjutraj, ne glede na to da sem imela anestezijo še isto noč ponoči, okrog polnoči, ker so me morali še do konca ščistit. Skratka ni vredno besed. Verjamem pa da imajo ene dobre izkušnje jaz sem pač naletela tako. Ko sem potem še enkrat zanosila in začela krvaveti v istem tednu, kot sem prvič splavila sem šla samo na Jesenice, kjer sem potem tudi rodila in ne morem prehvalit osebja, pred porodom, med porodom (imela sem težak porod, cel dan popadke-umetne, prerezana, na koncu pa še vakum ob 10 zvečer), ampak nimam ene žal besede, niso se mi zamerili, ne oni in ne porod, sem že takoj vedela da bom sigurno še imela kakšnega. No zdaj sem pa spet na istem, krvavenje na začetku, potem vse dobro, zdaj pa še izbruh kronične črevesne bolezni, tako da imam spet zdravila, pa cel kup vitaminov in železa. Sem od včerja uradno na bolniški in me je tudi že zdravnica naročila čez 3 tedne da bova spisale papirje za komisijo, tako da bom do konca doma. Upam da nisem katere prestrašila ali pa zamorila, samo jaz gledam z optimizmom, če sem prvič donosila popolnoma normalnega in zdravega otroka, kljub vsem tabletom, ki sem jih pojedla, bo pa zdaj tudi, pač malo več počitka diete pa bo. Tako da tudi vse ostale, ki imate kakršnekoli probleme, sploh ne premišljujte o tem ker ni vredno, jaz sem se tudi prejšnjič celo nosečnost spraševala kako bo vplivalo na otroka in če bom prišla do konca, pa sem. Tako da vztrajate in mislite na najboljše. Na koncu boste vse bogato poplačane in ko boste dobile detece na trebuh, tega občutka ne boste nikoli pozabile. Aja, sorry Naty sem se tako zatipkala, da sem pozabila napisat, sem iz okolice Šk. Loke.
|