|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
17.3.2008 21:06:18   
košuta
Čeeeeeer!

Saj sem vedela, da me nobena ne pogreša. Nič čudnega, ko nas je pa toliko.
Zato: dobrodošle vse nove user posted image , ki ste se nam pridružile.

Vse najboljše vsem, ki ste pred kratkim praznovale ali pa boste v naslednjih dneh. user posted image user posted image user posted image

Maja T - veliko sreče in razumevanja vama želim v zakonu. Super obleka! Bravo za korajžo!
Cebrca - meni je najbolj všeč tista slika, ko sta pod obokom. Mislim, da ste se imeli zelo lepo.

Nič še nisem pisala o brcikah naše bebice. Skoraj dva tedna nazaj se mi je prvič zdelo, da čutim nekaj novega. Pa nisem bila sigurna. Od prejšnjega tedna dalje pa sem. Ne gre za nežno metulčkanje, kot ga opisujete nekatere. Gre za konkretne brce, ki pa jih z roko še ne čutim (sem prepočasna?). Največkrat zvečer, ko sem pred TV ali pa zdajle, ko glavo podpiram na kolena in mečkam našo bebico. user posted image  Očitno ji ne paše. Pa spat ne morem več zvita kot polh, kar sem počela vse svoje življenje. Oh, bo že, da le slabše ni.
V soboto sem povedala botri, da pričakujemo user posted image . In je bila takoooo navdušena. Rekle boste, da je to razumljivo, samo njej me je bilo najbolj strah povedat, ker sama ni mogla imet otrok.
Komaj čakam drug teden, ko bom spet videla najino bebico... Nočko!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
17.3.2008 22:17:20   
mishel
Kot ponavadi sem spet pozna in že tako utrujena, da vas samo na kratko pozdravljam. Se tipkamo jutri!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
18.3.2008 6:03:18   
sandra123
Jutro souser posted image , sem že pokonci, zunaj pa sneži 100 na uro - kar nisem mogla verjeti, ko sem pogledala skozi okno...napoved vremenoslovcev je bila, da bo snežilo na 500 m nadmorske višine user posted image , pri nas na štajerskem pa že par cm snega. Pošiljam vam toplo user posted image user posted image user posted image , pa obilo užitkov na snegu.

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
18.3.2008 6:24:57   
naty13
Jutro!

Sandra hvala za user posted image . Me je mulček že vrgel iz postelje. trenutno je še v posteljici s flaško mleka.

Ja zunaj pa kar sneži. Mi smo nekaj čez 400m nadmorske. Zaenkrat se še nič ne prijemle. Hvalabogu. Mi gre pa na živce ta sneg. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje je sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se je pa še mulček v trebuščku zbudil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
18.3.2008 6:54:50   
miškolinček
user posted image user posted image  Jupiiii, zdaj sem pa tudi jaz že polovico user posted image čez dan in sem v drugi polovici, bravo za meneuser posted image user posted image user posted image
Sandra hvala za kavicouser posted image , sem si ji ravno pred računalnik pinesla, da mal pogledam da vidim če je že katera budna, pa vidim da sta ti in Naty že pokonci.

Madonca, kako smo zgodnje, me prav zanima če bomo pol tud ko bomo rodileuser posted image . A sta opazili, da smo najbolj zgodnje tiste, ki mamo že kakšnega otročka doma. Jaz moram vsak dan vstat da ga oblečem za v vrtec, čeprav bi ga lahko on ker ga potem on pelje.
Ampak, ne , vsako jutro reče, bo mami, bo mami mene oblekla, pol moram pa vstat. No danes smo mogli celo risanko prej pogledat da je šel v vrtec, ker drugače ni hotel iti.

Pri nas na Gorenjskem je oa celo noč dež šel, zdajle se pa tudi že snežinke kažejo. 

Se strinjam s teboj Naty, kje je sonček, jaz tudi sovražim sneg, smučam ne, tako da kolikor ga je na smučiščih ga je zame dost. Mam rajši morje, mmmmm tam pa uživam.
Čeprav letos ne vem če bomo šli. Moj user posted image nikakor noče iti, že tako ne mara, zdaj ma pa user posted image  za izgovor, češ da je prepozno, v jeseni bo pa še premajhno user posted image . Ne mara ravno morja, on obožuje sneg in vse v zvezi z športom.
A imate ve kaj bolj razumevajočeuser posted image , no saj mogoče mi ga pa uspe prepričat.

Betty za škrlatinko ne vem, če je nevarna, tako da ti bo mogla tu katera druga pomagat, vem samo da rdečke niso ravno nedolžne, če jih še nisi prebolela.

Lep dan želim, pa božajte bušije, zdaj so že prav lepo vidni, user posted image user posted image .

Malo user posted image user posted image user posted image  za srečo, tistim , ki imate danes preglede.

Neposredna povezava do sporočila: 4430
18.3.2008 7:07:11   
naty13
Miškolinček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo polovico user posted image . Mene to čaka čez 9 dni. user posted image

Res je. Me, ki imamo doma že razgrajače vstajamo zgodaj. Ko je bil pa še majhen, je pa spal do 8h ali 8.30, zanimivo, takrat pa sem bila jaz ob 6.30 pokonci. Kar nisem mogla spat. Zdej bi pa tko še mal poajčkala zutrej.

Miškolinček, s katerega konca Gorenjske pa siuser posted image user posted image user posted image  A si še ena, ki bo rodila na Jesenicah user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
18.3.2008 7:17:47   
lana777
Jutro vsem,

evo posebej za nas - SNEEEEEEEEEEEEEEEEG!

Brrrrrrrrrrrrrr, pa taka lepa pomlad je že dišala ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
18.3.2008 7:20:21   
gajka
Lepo zasneženo jutro!

Ste pa pridne, ko tako zgodaj vstajate! Ampak ne nas strašit, da je to normalno, ko imaš enkrat user posted image ! user posted image  Sicer sem jaz vsak delovni dan že ob 5:15 pokonci, ampak me živi bog ne pripravi, da bi že takrat zagnala računalnik. Sem pa danes potrebovala celo debelo uro do službe! user posted image  pa zimska služba! Na dobrih 70km poti do službe nisem srečala niti enega pluga, niti enega vozila od zimske službe, nič od nič! Lokalne ceste nesplužene, regionalne nesplužene, avtocesta nesplužena... user posted image  Potem pa za povrhu še en kup ''valjavcev'', ki se ne morejo odločit, a bi se peljali, ali bi rajši ven stopili in avto kar na roke porivali, bi bilo mogoče celo hitreje!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
18.3.2008 7:25:26   
naty13
Gajka meni je tamal recimo jedel ob 6h ko je bil majhen in potegnil do 8h ali še čez. Zdej ko pa je začel z vrtcom in hodi prej spat, ker je že ob 18h zaspan, pa tudi prej vstane.  Če boš taka srečnica kot sem bila jaz - vstajanje enkrat na noč, po treh mesecih smo spali od 19h do 6h zutrej, pa še mal nazaj, boš lahko vesela. Sem se res odpočila prve mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image   Nevarno je pa, da se razvadiš. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
18.3.2008 8:00:01   
miškolinček
Ja, ja Naty še ena, ki bo rodila na Jesenicah, čeprav imam do Kranja čisto blizu, samo imam zelo slabe izkušnje iz tam, so bili zelo nesramni in grsi do mene, ko sem imela prvič splav, češ kaj pa je to, saj to se zdaj itak že vsaki ta drugi naredi, da to nič ni, itd... so se mi takrat na žalost tako zamerili, da sem si rekla da ne prestopim več praga tam. Tud domov so me poslali, kar takoj naslednji dan zjutraj, ne glede na to da sem imela anestezijo še isto noč ponoči, okrog polnoči, ker so me morali še do konca ščistit. Skratka ni vredno besed.
Verjamem pa da imajo ene dobre izkušnje jaz sem pač naletela tako. Ko sem potem še enkrat zanosila in začela krvaveti v istem tednu, kot sem prvič splavila sem šla samo na Jesenice, kjer sem potem tudi rodila in ne morem prehvalit osebja, pred porodom, med porodom (imela sem težak porod, cel dan popadke-umetne, prerezana, na koncu pa še vakum ob 10 zvečer), ampak nimam ene žal besede, niso se mi zamerili, ne oni in ne porod, sem že takoj vedela da bom sigurno še imela kakšnega.

No zdaj sem pa spet na istem, krvavenje na začetku, potem vse dobro, zdaj pa še izbruh kronične črevesne bolezni, tako da imam spet zdravila, pa cel kup vitaminov in železa. Sem od včerja uradno na bolniški in me je tudi že zdravnica naročila čez 3 tedne da bova spisale papirje za komisijo, tako da bom do konca doma.

Upam da nisem katere prestrašila ali pa zamorila, samo jaz gledam z optimizmom, če sem prvič donosila popolnoma normalnega in zdravega otroka, kljub vsem tabletom, ki sem jih pojedla, bo pa zdaj tudi, pač malo več počitka diete pa bo.

Tako da tudi vse ostale, ki imate kakršnekoli probleme, sploh ne premišljujte o tem ker ni vredno, jaz sem se tudi prejšnjič celo nosečnost spraševala kako bo vplivalo na otroka in če bom prišla do konca, pa sem. Tako da vztrajate in mislite na najboljše. Na koncu boste vse bogato poplačane in ko boste dobile detece na trebuh, tega občutka ne boste nikoli pozabile.

Aja, sorry Naty sem se tako zatipkala, da sem pozabila napisat, sem iz okolice Šk. Loke.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
18.3.2008 8:00:36   
sandra123
Naty13, mi smo pa pri naši princeski spali prvih 6.mesecev celo noč, potem so bili pa zobki na pohodu, pa nismo nič več spali...res pa je, da sem jo dojila 1 leto, nikoli je nisem zbujala ponoči, da bi jo nahranila, čeprav so v posvetovalnici za user posted image težili, da jo moram zbujati na 3-4ure; sicer pa...če user posted image spi, potem mu nič ne manjka, kajne???

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
18.3.2008 8:02:23   
miškolinček
Saj ne strašimo z vstajanjem, tako pač je. Imam zelo živahnega sina, še zdaj redko katero noč prespi celo sam v svoji postelji, odkar je v vrtcu je pa tako kot je Naty rekla.
Mogoče boste imele srečo in boste imele pridne dojenčke, ki bodo ponoči lepo spali, mi nismo, in zdaj v drugo upamo na boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4437
18.3.2008 8:03:49   
sandra123
user posted image , tudi jaz upam, da bosta user posted image user posted image tako pridna, kot je bila najina princeska...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 18.3.2008 8:11:25 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4438
18.3.2008 8:15:55   
naty13
Sandra meni so v porodnišnici rekli naj ga ponoči na 4 ure zbujam. Ampak ga nisem. Sem si rekla, ko bo lačen, se bo že zbudil. Sej spanje je tud pomemben dejavnik razvoja in rasti. Pa mu nič ne manjka, da je jedel samo enkrat na začetku, potem pa celo noč zelo hitro prespal.

Miškolinček. Pol maš pa kar daleč do jesenic. katerega ginekologa pa si imela v kranju, da je tako grdo ravnal s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4439
18.3.2008 8:42:28   
miškolinček
Ne vem kateri ginekolog je bil, sem pozabila, vem da je bil en starejši moški tisti, ki me zvečer ščistil pa tisti je bil še kar uvideven (recimo), naslednje jutro je bil pa en zelo mlad, ta je bil šele smotan.
Ma ne vem meni tam ni všeč, že posteljnina in vse ostalo je bilo vse strgano, sicer čisto, prenucano pa tudi toliko da joj, pol pa še osebje, ne vem.
Upam, da je višje na porodnem oddelku kaj boljše. Vse punce, ki jih poznam so šle v Kranj, pa so bile zadovolnje, mogoče sem sam naletela.

Do Jesenic je kar daleč, kakšno urco, sam če bo tako kot prvič, sploh ni panike, bom mela še zmerom dost časa. Pa tudi zdravnika za črevesje imam gor, ki me zdaj še bolj podrobno kontrolira, tudi ko sem prvič rodila mi je sam rekel naj pridem na Jesenice, kjer me je potem prišel vsak dan na porodni oddelek pogledat če sem v redu in če kaj rabim, pa tudi babice so gor zlate, meni so ful pomagale prvič, ko nisem imela pojma kako bom previla, pa kako oblekla tiste majčke, pa svetujejo ti glede dojenja in vsega kar te zanima.
Meni je bilo tam všeč.

Ti boš v Kranju rodila, če se ne motim???

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
18.3.2008 8:50:19   
Vilika
Jutro!!!

Joj ta sneg... user posted image
1uro in pol sem se vozila v službo. Se popolnoma strinjam  z gajko. Na cesti sami 'mečkači', potem pa še cel kup nesreč. Jaz sem na moji 65km dolgi poti naletela na kar 3. In iz tega nastenejo potem strahovite kolone ki se nikamor ne premaknejo.... Groza.

Jaz se tudi malo bojim neprijaznosti v porodnišnici, upam da bom žaljive izjave uspela preslišati. Baje da je v LJ kakor naletiš..

Eno vprašanje - a so že vam že vsem zrasle prsi? mene skoz bolijo, pa kolobarji so potemneli, sam zrasle pa niso niti za milimeter user posted image . A mislite da je še čas, ali morajo zrasti v začetni fazi nosečnosti?

Lep dan!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
18.3.2008 8:50:53   
dar10
Dobro jutro!
Huh, kolk snega, da sm kar doma ostala... Nism šla riskirat na cesto, k mam daleč do službe. Tako, da varno doma, na toplem...
En topel user posted image  za vse, ki delate!

Jopa, sm čakala, da nam javiš dobro novico. Pa se ti niso oglasili. Po moje je ob 16 res prepozno, tam do treh še koga dobiš, pol pa ne več. Glej jaz sm klicala kar na informacije na inf. na 015224210 in prosila svojo zdravnico. Pa sm tolkrat klicala, da so mi jo končno najdl... K če ne, te kar hitr odslovijo, češ, da ima velik dela al pa že kej.
A danes imaš nuhalno? Držim ti pesti, da bo vse ok!!!!! Sej bo, boš vidla. Poskusi pa pridt do izvidov, da boš lahko g. povedala kaki so in da ti lahko kaj svetuje. Kar povej jim tam, da imaš uz in da izvide nujno rabiš.
DRŽIM PESTI, DA IZVEŠ LEPO NOVICO!!! Potem pa nam javi kako je šlo.

LP

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
18.3.2008 8:55:21   
tejkaz
Uf, danes boste pa čvekale ko je pa takšno vreme.

Gajka, za 70 km si potrebovala eno uro. Jaz sem za 11 km uro in pol user posted image Prava norišnica je na cesti.

Mi smo tudi pri tazgodnjih. Vsak dan se zbuja ob pol šestih. Kot da bi imela uro. Sploh ne rabim budilke. zaspi ob pol osmih in spi do pol šestih. Za vikend gre pa kasneje spat pa je isto ob pol šestih pokonci user posted image Kot novorojenčico je pa tudi jaz nisem zbujala. Je sama poskrbela za to. Smo prvi mesec vstajali vsako uro. Z drugim mescom je bilo malo bolje, potem je pa že začela celo noč spat.

Erin a si se naročila za 3D? Si že dobila datum? Jaz še nič.

Miškolinček, tudi ti si blizu nas doma. Poleti smo se dostikrat sprehajali iz medvod do Škofje Loke po stranskih cestah. Mogoče mimo vas? Kakšno kronično črevesno bolezen pa imaš? Oprosti če sem spregledala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4443
18.3.2008 8:58:44   
dar10
Jopa, sm pozabila napisat še kar se tiče mojga uz. Hja,spet se je vse zavlekl, do uz-ja sploh še nism pršla, v porodnišnici so me naročili šele 27.3, ker je prej vse zasedeno. Me je ful strah,  kaj bom tam zvedla. Ampak je resnično obopno tole čakanje, zbolela sm v 15. tednu, danes je pa 1/7 19. tedna. Drugi tedn bom že v 2/7 20. tedna. Tako, da če bo šlo, bom skušala čimprej pridt do uz-ja, samoplačniško.

LP

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
18.3.2008 9:11:01   
tejkaz
Vilika, meni so samo prsi zrastle in nič več. Sem kot ena Pamela Anderson. Samo v prsa, da ne bo pomote user posted image
Pa danes je moj datum, ko moram kilce sporočit. Smo še vedno na +0.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
18.3.2008 9:11:10   
miškolinček
Nisi spregledala, ker nisem o tem pisala. Včasih sem nerada o tem govorila zdaj pa povem, sem se že navadila. Imam ulcerozni kolitis, to je vnetje debela črevesja po slovensko, kronično je ker se rado ponavlja in se v bistvu nikoli ne pozdravi, imaš odobja ko si popolnoma zdrav in obdobja ko si non stop na stranišču. To je neke vrste nana na sluznici črevesja, zato krvaviš, značilne so driske, ki so ponavadi krvave.
Zato sem tudi ko mi izbruhne ponavadi slabokrvna, ker izgubljam preveč krvi,in grozno zaspana in utrujena. Saj se navadiš, ni tako grozno, samo pazit moraš da ne dehidriraš, ogrmno moraš piti. Zdaj se moram pa pač malo bolj mirkat, zaradi user posted image user posted image , da bo imel dosti hrane, in pa vitaminov, zato sem pa tudi dobila železo.

Pridne bodite, dane sbo dan za klepetanje, čeprav pri nas ne gre več snegec, hvalabogu.
Se vidi da nisem pristna Gorenjka, ne maram snega. 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
18.3.2008 9:17:22   
Vilika
Tejkaz - jaz imam pa se vedno čisto majhne joškice in bi rada da se malo povečajo...
In hvala ker si me na kilce spomnila. V zadnjem mesecu sem šla gor kar 2kg, torej skupno sem se zredila že +4kg (podatek za na seznamček - Erin).

Zdaj pa res cavci do popoldneva...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 4447
18.3.2008 9:25:58   
sandra123
Punce, jaz pa danes Sayuri in Erin pogrešam...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
18.3.2008 9:28:46   
miškolinček
Jaz tudi Sayuri in Erin pogrešam, a se mogoče sankatauser posted image user posted image user posted image user posted image ?'

Neposredna povezava do sporočila: 4449
18.3.2008 9:32:40   
gajka
tejkaz - ponavadi za isto pot porabim slabo uro, pa še to moraš vedet, da se vozim večinoma po AC. In res me razkurijo počasnele, ki so se danes valjale 60km/h po AC, čeprav res ni bila cesta v stanju za divjanje, pa še tovornjakarji so jih prehitevali! Ampak, ko je pa suha, pa folk nori kot obsedenci, pa me predvsem motijo te skrajnosti v načinu vožnje.

tatly - tukajle najdeš zvok utripa srčka pri 17t5d: user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.3.2008 9:34:11 >

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?