|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
1.3.2008 20:15:12   
Laubica
aha,....vem ja približno...
Ti si facauser posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila v službi in domauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.3.2008 20:37:32   
issa
zakaj facauser posted image user posted image user posted image

jaz sem bla pa z tamalim skos doma,..neki časa je še šlo da sma norela po bajti,pol pa ne več,...ker gospodič zelo rad zunaj mi je hote ven švignit,....
no ja,zdaj spi,.....zdaj je priden....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.3.2008 20:47:54   
Laubica
zakaj faca
Si tako posrečeno napisala-nič slabega nisem mislilauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
1.3.2008 20:48:38   
Laubica
Kdaj ga daješ zvečer spat?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
1.3.2008 20:51:06   
issa
nene se ni ničuser posted image user posted image ,...rada se šalim,samo ponavadi mi to nikol ne rata napisat,..mislim da bi prek spravla kak hočem,pol pa se narobe razumeuser posted image

ja ob 20h,ga položim v posteljco,...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.3.2008 8:11:23   
Laubica
Pa ti pridno zaspi?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.3.2008 12:39:05   
issa
ja kar ja,..mogoče malo jamra kakih pet min,sam je ženavajen da ve da nebom prišla,..pol pa se vleže, stisne z medotom in zaspi............
aja pa dober dan!
kako si laubica?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.3.2008 19:46:59   
Laubica
ČEEERRR -danes sem takoooo zmantrana,zgleda da spomladanska utrujenost že delujeuser posted image ISSA maš pridnega fantka-kako mu je ime če ni skrivnost?Moj ta mali tudi pridno sam zaspi že od rojstva ,z 1. pa smo meli ibunge user posted image user posted image pol je do 6. leta pri nama spal

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.3.2008 20:36:25   
issa
pozdravljena !
ime mu je Anej,..uf bi pa mela kar še enga user posted image  sam finance nena dopuščajo,tako da še nič ne bo,...hehe sma se pa glih z mojim menla da če zadeneva na lotu jih bova imela mogoče kar 4 user posted image ....user posted image user posted image user posted image  samo ker glih nismo na srečni strani,ne bo nič..user posted image user posted image  pa še loto bi mogla plačat...user posted image user posted image user posted image

kako pa je tovjima ime....user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.3.2008 8:54:49   
Laubica
1. je Tinej
2. Timon
Veš saj zato mamo mi 8l razlike ker so tudi finance in prostorske stiske ,mela bi pa jaz tudi še enega pa sem še za tega moža 3 l gnjavlauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   RE: Štajerke
5.3.2008 14:33:24   
Lana 2008
Lep pozdrav!

Tudi jaz sem štajerka in ponosna sem na to.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
5.3.2008 15:47:31   
issa
o jej laubica,...hehe en mi je rekla da se finance za bebo vedno najdejo,samo če jih nimaš od kot vzet pa tudni ne,..hehhe...mah nekako bomo že,..ko bo prišo bo prišo, user posted image user posted image user posted image
joj včeraj sem mela taki dan,da sem samo domov prišla in v poslo padla,..user posted image user posted image

pozdravljena lana!!!!user posted image  več nas je tem bolje......s kod pa si?

(odgovor članu Lana 2008)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.3.2008 8:21:23   
Laubica
Vse najboljše za dan žena -drage štajerke user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
8.3.2008 12:47:57   
LEA27
hvala laubica,tebi tudi!kako ste kaj v tem groznem vremenu?pa še vikend je pa tako vreme-kriza!jaz zdaj grem počasi kuhat ker bo naš ati prišel iz službe,malecka pa spi,tak da sem na brzino še prišla vas pozdravit!
drugače smo ok,zdravi smo,hitro trkam in tak!kako kaj ve?novega kaj pri vas?
lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.3.2008 15:47:19   
Laubica
Mi smo bili v četrtek 2. cepleni in vagani pri 4.m. 7700g in 64.5 cm-kaj pravite -to pa so mereuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.3.2008 23:10:47   
issa
pozdravljene!!!
no mismo v tem vremenu bolj slabe volje,..se gospodič nenkako ne more srijazni da ne gremo pač ven....te pa kot bogi kužek gleda skos okno....user posted image user posted image
drugače sem v soboto bila z prijateljico (ker je pač bil dan žena) na moškem striptizu,.hehhh ker smo malo kasneje prišli (okoli desetih) striptiz pa je bil komaj ob polnoči je bilo vseeno že vse polno,tako da smo kot eskimi kampirale zunaj,hehe no sej smo imele mizo in stole,.pa tudi tu sma glih zadnjo fraj mizo doble....no na koncu je bilo preveč mrzlo,na sosednji mizi so se prepirali,znanka (ki je bila tudi zraven) je slabe volje ratala in smo še kr domov,...brez striptiza,............eh kaj čmo,sem pa le bila po dolgem času zunaj z prijateljicami in se imela lepo!!!

ja laubica so pa kr dober te mere tvojega user posted image ....kar dela kokurenco mojemu ko je bil v teh mesecih,...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.3.2008 13:50:50   
Laubica
A zdaj si pa brez striptiza ostala-o smolauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.3.2008 20:33:49   
issa
eh ma ja,..bom preživela.user posted image  sem dragemu rekla naj kr on meni zapleše...user posted image user posted image
za odg. sem dobila samo nek začuden pogled...upam da bo kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

in ti laubica kaka si??
počasi se mi dozdeva da midve tole temo drživa pokonc....ki te ste štajerkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.3.2008 21:03:31   
Laubica
.ki te ste štajerke
To se tudi jaz vzprašujemuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo počasi proniknileuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.3.2008 15:36:16   
LEA27
evo tudi mene kako ste kaj?mi smo zdaj kar dost zunaj ker je tako vredu vreme in sem bolj malo za računalnikom!
drugače pa pri nas vse po starem,malecka je pridna,midva pa tuduser posted image user posted image user posted image !
lepo bodite se javim kaj

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.3.2008 10:06:56   
issa
hojla!!
evo naš prstek je tudi bolje,tako da imamo samo obliž zdaj gor,..in samo z kopanjem še moremo počakat,...tako da ga samo stuširam,tak da mu dam gor na roko še vrečko,....user posted image  edino mali trpi,ker obožuje kopanje...user posted image

drugače pa že zunaj laufamo,in s kolesom se vozimo,...user posted image  končno spet zrak....user posted image user posted image
sem pa bila v sredo se mi zdi v baby centru ker so žabice malemu množično premale,..pa jih niso več meli user posted image user posted image user posted image  pač spomladanska kolekcija in ni več žabic.user posted image user posted image user posted image samo nogavice,.......em vse lepo in prav samo včasih je še premrzlo za samo nogavice,ne?user posted image

in ostale kako ste??
pohajate kaj po mb??
počasi bo prišel čas da se bomo lahko kaj dobile ,ne??kakšna kavica,ko bo pa bolj toplo pa kak sladoled,..user posted image user posted image  tako kot lani,se spomniš lea,...samo zdaj bi verjetno morali izbrati takšno mesto kjer bi naši nadobudneži lahko se igrali.....
lp

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 821
17.3.2008 14:06:55   
LEA27
pozdravček na brzino"!se glih počasi odpravljam po malecko pa sem se še tu ustavila!ja issa res bi počasi bil čas za kako kavico zdaj kom prihahajo lepi dnebi,moremo se enkrat zmenit!drugače smo ok,veliko zunaj s triciklom,pa malo se hodimo guncat in tak...res sem vesela,da se bliža pomlad,nisem glih ljubitelj zime!
kaj vi kaj počnete?

lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.3.2008 23:07:21   
saskija
issa daj naslednjič se ustavi pri naši hiši če bom zunaj da malo poklepetava še sanja se mi ne katera si jih gre vsak dan toliko mimo.user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.3.2008 8:28:38   
klaja
Zdravo!

Še ena štajerka se vam javlja in sicer iz okolice Pesnice.

Občasno vas berem, samo mi primanjkuje časa, da bi kaj konkretnega napisala, saj imam dve mali hčerkici, ki mi ne data dihati. Julija je stara 20 mesecev, Hana pa bo v soboto 2 meseca.

Lep deževen oz. snežen pozdravček!

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.3.2008 9:59:08   
Laubica
KLAJA DOBRODOŠLA-kje je sneg na pobrežju ga niuser posted image Zanimivo v Pesnici pa da je?Si blizu Malečnika ali daleč proč?Ali je tam Pernica-sorry vedno to dvoje pomešam-razsvetli me prosimuser posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 18.3.2008 10:00:00 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?