Zoja Miša
|
Najprej en prav lep pozdravček. Sonček že vidim, da mi bo spet ušel, še preden bom prišla iz službe! Pacek! Maja T., krasna obleka in ker praviš, da si se na poroki super imela, sem vesela, da je tako. Jopa, drži se in ti tako kot Dar10 želim vse najboljše in čim manj živciranja! Betty, dobrodošla! Tudi jaz še ne čutim brcik. Sem pa dobila danes nasvet od kolegice, ki je rodila 2 leti nazaj, da menda če poješ nekaj sladkega in se potem uležeš, na levi bok, menda lahko otroka malo stimuliraš, da začne telovaditi! Nisem še probala, če je to res. Bom v skrajni sili probala vse. Res pa šele prohajam v 17 teden, tako da verjetno imam še čas. Buruolan življenje pač ne izbira in nikoli ne moramo biti tako pametni, da bi vedeli, zakaj se je neka stvar zgodila in prizadela nas in naše bližnje. Res pa nas to dela močnejše, kakor koli se to sliši grozno. Res pa je, da rak ni nujno najhuše. Sem šla z prijateljico, ki je zbolela za rakom na limfnih žlezah čez vse to...vem kako je. A je preživela, pa so ji rekli, da če bi prišla teden kasneje.... Njena zdravnica jo je zdravila za gripo! Groza!!!!!!!!!! Sayuri, volja se je verjetno spremenila. Verjetno se spreminjemo me, ker moj tudi meni pravi, da sem prav tečna in zoperna, sebi pa se zdim kar znosna. Mogoče ga jezi, ker sem tako umirjena in se mi ne da kregati... Sicer pa kakor kdaj. Včasih pa šalco narobe postavi, pa bo ogenj v strehi! Anita Goitan, vse naj naj!!!! In Višja tebi tudi!!! Jaz sem pa bila včeraj pridna, sem kuhala in pekla in še na sprehod sem šla in to sama! In zvečer sem naredila 10 počepov, pa me danes tako noge bolijo, da se ne da povedati. Ja, kje so časi, ko sem 2 x na teden pretekla vsaj 5 km! Sem si pa zadala, da z aprilom začnem na aerobiko za nosečke hodit! In bom res. Menda olajša porod in hitreje se postaviš na noge po porodu! Zakaj pa ne, itak mi sedaj, ko se počutim bolje manjka neka telovadba! Tako da če je katera še v bližini Domžal...jaz bom hodila v Otelo, tja sem hodila tudi na fitnes in aerobiko prej... In ali katera ve, kako je v Domželsekm zdravstevnem urejeno za materinsko šolo? Jaz bi šla junija, pa me zanima, ali se moram prijaviti? Želim vam lep dan in pazite nase!