Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 21:40:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen sej bi vas zvrcnila ...ma sem samo peljala do Spara in nazaj, ker je zaspala ma niste šle nič ven?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 21:42:26
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nektarina dej pridi en dan malo prej v Izolo, da spoznamo tvoje fante!!! Bom provala. Tejčica.. lepe slike. Tudi torta, kje si jo naročila? Helenav: tudi tebe nisem opazila, čeprav te na videz poznam. Pa prav Thaiss sem opazila, katero niti na videz ne poznam..
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 21:44:10
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Pa prav Thaiss sem opazila, katero niti na videz ne poznam.. ......očitno me
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 21:55:24
|
|
|
|
thaiss
|
najn helenav
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 22:00:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss najn helenav o maj guten ajne grosen bir bite
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 22:05:15
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss najn helenav o maj guten ajne grosen bir bite oooo to pa ferštejen zer gud zer gud, zer gud meliss kje si?? sem našla neki zate http://www.freewebs.com/zunanjaigrala/igralazadomacouporabo.htm
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 22:12:17
|
|
|
|
thaiss
|
nočka nočka...jaz grem tudi
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 22:33:29
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen sej bi vas zvrcnila ...ma sem samo peljala do Spara in nazaj, ker je zaspala ma niste šle nič ven? smo šle malu već ksnu sej na poti proti domu sem pa Žano04 srečala... ve ste že šle proti domu...očitno smo se falili
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 23:15:02
|
|
|
|
sandra85
|
nena se bomo zmenle naslednji teden. zrak kake pikice ima? take svetlo rdeče lišajčke? je tečen kot ? in vročine nima več? če vse troje drži, pol je skoraj 100% prebolel 6. otroško bolezen helena js razumem so so nemško, ampak sem verjetno prepozna (so so pomeni tako tako) helena, nisi mi med septembrkami odgovorila: kaj imajo v famili več vrst pampersk kot pri nas?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.3.2008 23:17:36
|
|
|
|
melaverde
|
buona sega, jaz pridem ko vse že sladko spite , ma mi dela Val zadnje čase ful preglavice za zaspat, na koncu sem mu že grozila če v trenutku ne zaspi, ga pustim v posteljici in grem...ta se smeje moj mož je danes dobil antibiotike, namesto na boljše se je stvar zakomplicirala...in zdaj sem v strahu, če ne bi bilo boljše, da se grem tudi jaz malo pokazat jutri pridem v Izolo, čeprav se bojim da nas bo vreme zatajilo...malo bi mi pasalo, da tudi jaz zlikam in grem v Mercator po špežo... zrak, ma dobro, če bi ti jaz pomagala nosit Eneia...bi valda ti popeljala Vala al bi mi pustila oba vozička in še tvojega spidy gonzalesa ??? thaiss, lepa igrala...ma so gorenjski stil ma ne paše meni to na vrt v osrčju Istre.... nektarina, ma kdaj zdaj krstiš, ta vikend????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 7:17:44
|
|
|
|
helenav
|
zrak kake pikice ima? take svetlo rdeče lišajčke? je tečen kot ? in vročine nima več? če vse troje drži, pol je skoraj 100% prebolel 6. otroško bolezen sandra melaverde..ne zrak.....njen je brez vročine..... Imajo baby dry....na izbiro pa je samo to....medtem ko za huggieske pa imajo full izbire..naslednjič provamvzet še kašne za čez dan....ker so edine, ki mi ponoči ne prepuščajo( te ki piše gor 12 ur)...in zdrži12 ur grem pit kavo...danes je bilo maloboljpestro ponoči aja pa hvala za nemščino, je bila ženskaki prodaja na e bayu toliko prijazna, da mi je sama prevedla.
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 7:43:43
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutroooooooo....si pa zgodnja ti helenav
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 8:08:08
|
|
|
|
tejčica
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 8:15:30
|
|
|
|
tejčica
|
Uuu, vidim da včeraj ste pa kar nemško šprehale tu gor. IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Tejčica.. lepe slike. Tudi torta, kje si jo naročila? Na Gorenjskem (Lesce - Ježek). Thaiss, hvala ti za linke od traktorjev. Ekola čisto na hitro od mene, ker cajta niiiiiiiiiii!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 8:23:27
|
|
|
|
majrim
|
kam se ti mudi tejčica
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 8:46:13
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro!! majrim kaj ti tle strašiš??? IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 zrak kake pikice ima? take svetlo rdeče lišajčke? je tečen kot ? in vročine nima več? če vse troje drži, pol je skoraj 100% prebolel 6. otroško bolezen sandra malo si sfalila Enei ni imel vročine!! jaz pridem ko vse že sladko spite si bla pa res unpo pozna thaiss, lepa igrala...ma so gorenjski stil ma ne paše meni to na vrt v osrčju Istre.... jutri pridem v Izolo, čeprav se bojim da nas bo vreme zatajilo...malo bi mi pasalo, da tudi jaz zlikam in grem v Mercator po špežo... slabo kaže, vse okoli je črno...a se dobimo kje pod streho na kafetu (mercator, spar)???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.3.2008 8:46:48
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav ma dobro kaj zdej to eno vreme od škifece???? pa ja ne bo dež! mi sa da ja
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.