|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
17.3.2008 22:20:31   
Katy13
Grem še malo eno knjigo brat, bomo videli kako dolgo bom zdržala.

Danes bo pa fajn spat ponoči, ker imava posteljo ravno pod strešnim oknom, zunaj pa pada dež.

Srečno tistim, ki boste šle v Rim.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.3.2008 22:21:57   
Naša črtica koraka
SAN, user posted image user posted image user posted image  za prijazne besede,

saj se sama tudi mirim in govorim, da bo ok ... potem pa si enkrat verjamem, drugič pa spet ne ... odvisno od trenutka v dnevu ...

Punce, grem tudi jaz v mižavle ... jutri naj pa še sonček sije, da nam bo fletno (spet regrat nabirat, it na grad, sprehod, sušit perilo, pomivat okna, se it spajdermene na igrišču ... )

Nočko!
(in seveda, user posted image vsem na poti v rim!)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.3.2008 22:47:24   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Mergetka, čestitke za uspešen pregled, kljub temu da še ni nič....sej to nič ne pomeni, lahko nas še danes zagrabi user posted image .

Ja, Dinki, sem danes brala v koledarju RR, da lahko povečan apetit pomeni, da se bo zdaj, zdaj  zgodilo. In jaz sem ga zdaj zvečer definiivno imela!!!! user posted image user posted image

Je pa res, da me ful špika doli in se pol zmeri spomnim Azzurre, da jo je špikalo in je pol kmlau šla. Sam mene je že pred tremi tedni začelo user posted image

Hvala Dinki in Katy13 za čestitke ob pregledu! user posted image

Alina975, user posted image user posted image user posted image user posted image za Sofijo in veliko, veliko cartanja in uživanja!!! user posted image user posted image user posted image

San,
si faca z medvedkomuser posted image user posted image user posted image !

NČK, ne vem, kako bo s sončkom, za jutri napovedujejo sneguser posted image . Pa tko lepo pomladno je blo danes...

Aja, v album sem še zadnjič dala svoj buši, ki je sedaj pa res kr velik!!!

Lahko noč vsem in lepe sanje!!!!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.3.2008 23:03:26   
mergetka
Dinki, sem šla gledat albume in vidim, da si ti tud dala svojega gor.  Prav  fajn zgleda  user posted image user posted image user posted image user posted image .

A si se ti tud zbala, da se ga boš danes ponoč znebila? user posted image

Mogoč bo pa res katera še danes ponoč romala, sem najbrž ne še me....

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.3.2008 23:03:46   
Nasy
No, zdaj me pa res zanima, kako dolgo boste še vztrajaleuser posted image

Marčevke, upam, da bo katera šla v Rim nocoj, želim vam lep porod!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.3.2008 23:38:39   
pomlad08
elaroo trakovi so ful lepi!
jaz tudi vadim z medvedom že kakšna 2 meseca. imam zdaj doma narejen trak pa en originalen sling, tako da bomo lahko kombinirali.

srečno vsem, ki boste šle rodit!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
17.3.2008 23:43:27   
gaya24
Da se še js pofočkam preden grem spat.user posted image user posted image

Vse po starem, nič novega, le tu pa tam me kaj špikne pa niti 10 sekund ne drži.
SREČNO vsem, ki danes greste po svoje user posted image

Lahko noč

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.3.2008 0:07:04   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Zofy, sem se kr držala recepta, edino namesto limoninega soka sem dala pomarančnega in malo citronske kisline, ker sem pozabila kupit limone (pa sem mela listekuser posted image ).

Sam drugič bom dala še jagode in mogoče bi tudi kaka skuta noter pasala. A si jo ti že kdaj probala dat notr? Je pa res fajn sladica in hitro, enostavno se naredi, pa še zelo dobra je!!!!user posted image

Nisem še nikoli probala s skuto, sploh nisem pomislila na to. Zna pa bit dobro, če daš pol skute pol smetane. Mogoče še edino eno jajce več, da bo držalo skupaj, ker tu ni želatine... No, bo treba preiskusit, a ne. Po moje bi bila dobra tudi z gozdnimi sadeži in premazana s kako tako marmelado. Mnjamuser posted image

Lahko noč vsem nosečkam in eno bolho za pomoč! Mene očitno nekdo heca in me hoče samo zmatratuser posted image Upam, da bom to noč spala al pa da bo akcija - samo da ne bo neki vmes kot je bilo prejšnjo noč in celi današnji danuser posted image user posted image user posted image Ker tej popadki res bolijo in se mi zdi prav bnrezveze to trpljenje, če ni učinkauser posted image

San, bravo tudi tebiuser posted image user posted image user posted image . Mogoče pa se srečava v Puser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.3.2008 5:26:08   
janet
Dobro jutro!!!

Zaenkrat še ni kakšne novičke, če je katera odšla v rim!user posted image

No js sem spala zopet od polnoči pa do štirih zjutraj, pa še to je bil izredno rahel spanec, se zbudim za vsak šum.user posted image

Moj dragi je že na poti v službo, js grem pa počasi Nežo zbudit da se spravima za v šolo, nato pa bom ponovila ritual od včeraj, pa bom nadaljevala svoj spanec na kavču v dnevni sobi, če mi rata.....

No pri nas dežuje, pa vseeno vsem en lep dopoldan, pa naj ga vreme ne pokvari.user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
18.3.2008 5:32:36   
san
jojjj, pri nas ja pa sneeeeeg. in sneži še vedno fuuulllll. sej ne morem verjet, men se že tretjič isto dogaja, bom šla spet v P med snežnim metežemuser posted image . amapk tole ja pa kar srhljivo, vreme namreč... jsst bi raje tako napoved, kot jko je dala nčk včeraj zvečer

o, pomlad a ti tudi. meni je bilo včeraj to prav zabavno medevda notri tlačit, pa sej ga niti ne bi bilo treba, ko pa je trebuh že tako velikuser posted image

nčk, ti želim čem več tistih trenutkov, optimističnih in tisti drugi naj kar grejo iz glaveuser posted image

no, zdel morm pa hitr hči zbudit, ker dane pčejo kruh v šoli in mora bit čez pol ure tam.

aja, moja noč je bila ok, sicer s popadki, ampak blagimi kot ponavadi, pa je včeraj babca rekla, da je tudi to super in čimveč takih boljše je. verjetno to za moj primer, ker jih drugače sploh nisem imelauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.3.2008 5:36:30   
san
o, dobro jutro janetuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.3.2008 6:49:33   
san
joj, kakšno vrem imamo, zdej pa že kar dežuje, ne vem a naj se user posted image al user posted image . pa nimam kombinezončka za malega, jst sm pa imela plane kako bomo mi hitro ven začeli hodit. upam, da bo tale sneg kmalu pošel. sploh ne vem a anj letim zdej kombinezon kupit al neuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.3.2008 6:50:48   
pomlad08
Sneg, ne morem verjet! Me je že ponoči ko sem šla na WC totalno presenetlo! Upam da ga ne bo še več (zaenkrat je nehalo), ker imam danes v načrtu še nekaj stvari, med drugim kolokvij na faksu pa pijača z eno sošolko user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.3.2008 6:57:42   
san
pomlad držim pesti, da bo kolokvihj uspešenuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.3.2008 7:19:22   
san
morm še mojega user posted image pohvalit. je šel včeraj do naše homeopatinje po kroglice za hčero in se vrnil domov še s kroglicami zameuser posted image . pa mi najprej ni bilo jasno, ko mi jih je dal in rekel, da te so pa zame in naj si jih dam v torbo in mi opisal kako jih jemljem, sem mislila, da me kaj heca. in on potem meni, da ji je povedal, da bomo imeli še enega dojenčka in da ji je povedal kako je ponavadi z menoj po porodih in jo prosil, če mu lako kaj da, da me ne bi potem tako močno bolelo, ko se bo po porodu vse skupaj celilo. in je dobil neke kroglice z arniko. me je prav presenetil (čeprav me tud mal skrbi, ko vidim da njega tudi, čeprav ne pokaže). no in mu jih je dala kar precej, ker je rekla, da so super pri celjenju vseh vrst poškodb, ran....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.3.2008 7:21:19   
san
user posted image imam monologeuser posted image

še vse spite, al ste ponoči pobegnile v rim?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
18.3.2008 7:23:33   
san
aja, pa pohvale za trebuščke margetka in dinkiuser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi mojga fotkala, že dvakrat zdej vmes, pa mi neki nagaja pri prenosu iz telefon ana računalnik - mi gsm neki nagaja - no, upam, da mi bo uspelo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
18.3.2008 7:30:15   
san
pa še moj OT, sedaj je že 109.

pri meni se pa res nekaj na veliko dogaja, me tko dol tiščiuser posted image . pa še ad imam čez eno uro, mogoče bom pa kar v P šla poluser posted image

no se pol tipkamo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
18.3.2008 7:48:05   
Naša črtica koraka
Evo, sneguje ... zdaj bo pa malo težje regrat nabirat user posted image

Noč - naša - prespana. Popadkov nobenih. Odločitev, kako splanirati r. d. je tudi padla. Veliko že za eno jutro.

oOOOoo, urA! Brž, hitim otroka V VRTEC SPRAVIT!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
18.3.2008 8:55:56   
Katy13
Dobro jutro!

Tudi moja noč je minila mirno, en obisk WC-ja. Spala sem do 8.00 (od polnoči).

Sem včeraj zvečer začela brati eno knjigo za faks in v njej je opisano kako so včasih skrbele mame za user posted image  in kako so jih povijale in hranile, vendar je nekaj tega besedila v narečju in sem se včeraj zvečer odločila, da je ne bom prebrala, ker ne vem zakaj mi bo prišla prav user posted image  Saj to se ve, da včasih niso tako skrbele za svoje otroke, ker preprosto niso imele časa (delo in en kup drugih otrok), ter da so otroci hitro šli služit. Če bi bila knjiga bolj tanka,n erečem, tako pa ima skoraj 500 strani user posted image

pomlad - držim pesti, da bo kolokvij uspešen.

Nič, grem malo še delat za faks, sem ravno včeraj govorila s profesorco in ugotovila,d a me še čaka kar nekaj dela. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
18.3.2008 9:41:12   
perp
moja noč je bila spet user posted image . Sploh ne morem zaspat in konc. Potem se pa premetavam in levega na desnega in spet na levi bok ....user posted image

san čestitke za popadke. Zgleda, da si res ti naslednja na vrsti.

Zofy se nam zjutraj še ni nič javila. Zgleda, da je odromala .....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
18.3.2008 10:26:37   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Punce, grem tudi jaz v mižavle ... jutri naj pa še sonček sije, da nam bo fletno (spet regrat nabirat, it na grad, sprehod, sušit perilo, pomivat okna, se it spajdermene na igrišču ... )

user posted image user posted image  tole se pa ni ravno uresničilo....mi imamo tudi danes pravo zimsko idilo user posted image ...ta marec je pa res nekaj neverjetnega....še včeraj sem se sprehajala na sončku in nabirala regrat, danes pa vse belo....pri nas še zmeraj pada in to kar konkretno - bele krpice.

Drugače pa eno lepo dobro jutro vsem skupaj user posted image ...sem vstala že kakšno uro nazaj pa nam internet ni delal, sem imela zrušen jutranji ritual (po zajtrku kava za računalnikom ipd). Drugače pa noč čudovita, spomnim se le da je kar orng deževalo, zjutraj pa vse belo user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
18.3.2008 10:31:10   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Ja, Dinki, sem danes brala v koledarju RR, da lahko povečan apetit pomeni, da se bo zdaj, zdaj  zgodilo. In jaz sem ga zdaj zvečer definiivno imela!!!! user posted image user posted image

A res to pomeni to? Ker jaz sem se pa že spraševala kaj je zdaj to, da se mi je tako odprl apetit zvečer...skoz bi nekaj jedla oz. kar rabim imeti občutek sitosti tudi zvečer...ja, očitno to pomeni, da se res naš dan nevarno približuje user posted image

Mergetka, pa pohvale za bauhija, ti ga je uspelo obdržati brez stranskih blazinic user posted image , ga pa nosiš zlo naprej, a ne?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
18.3.2008 10:36:12   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

joj, kakšno vrem imamo, zdej pa že kar dežuje, ne vem a naj se user posted image al user posted image . pa nimam kombinezončka za malega, jst sm pa imela plane kako bomo mi hitro ven začeli hodit. upam, da bo tale sneg kmalu pošel. sploh ne vem a anj letim zdej kombinezon kupit al neuser posted image

San, jaz verjamem, da bo ta sneg tko hitr šel kot je prišel. Sam da neha padat, pa ga bo že pobralo. Mislim, da je škoda da sedaj kupuješ kombinezonček, ker ga 90% ne boš rabila. Najbolje bi bilo, da bi si ga mogoče od koga sposodila, ker tudi če ga boš rabila, ga boš rabila samo za domov iz P. Jaz sem ga dobila (bundica+vrečka za nogice) in je to tako majhno, da se mi zdi prav škoda kupovati če nimaš zimskega otroka. Ti se kar user posted image , ker ko ti prideš domov iz P bo zunaj že skoraj 20 stopinj, ti bomo me tako naštimale user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
18.3.2008 10:38:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

morm še mojega user posted image pohvalit. je šel včeraj do naše homeopatinje po kroglice za hčero in se vrnil domov še s kroglicami zameuser posted image . pa mi najprej ni bilo jasno, ko mi jih je dal in rekel, da te so pa zame in naj si jih dam v torbo in mi opisal kako jih jemljem, sem mislila, da me kaj heca. in on potem meni, da ji je povedal, da bomo imeli še enega dojenčka in da ji je povedal kako je ponavadi z menoj po porodih in jo prosil, če mu lako kaj da, da me ne bi potem tako močno bolelo, ko se bo po porodu vse skupaj celilo. in je dobil neke kroglice z arniko. me je prav presenetil (čeprav me tud mal skrbi, ko vidim da njega tudi, čeprav ne pokaže). no in mu jih je dala kar precej, ker je rekla, da so super pri celjenju vseh vrst poškodb, ran....

Tole si pa zasluži pohvale in čestitke user posted image user posted image user posted image .....zelo lepo in pozorno od tvojega partnerja. Si pa lepo napisala, da vidiš, da tudi njega skrbi user posted image ....sej bo, v dvoje je zmeraj lažje user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?