valči
|
Imam priliko par besed napisat. Najprej o AD3,da ne bo katera kake panike vzganjala nepotrebno.Tudi jaz Nini ne dam čisto vsak dan kapljic,naprimer danes sem pozabila,pa ni panike.Lara je čisto vredu,Mihael pa res ima malo rahitisa,kar sew mu kaže na palcih obeh rok,jih lahko pravokotno postaviš,mu iz sklepa gredo In jaz to zdravnici kažem in reče rahla oblika rahitisa,kljub jemanju kaspljic.Pa jih je do 2. leta jemal,če ne še dlje.To na prstih bi naj prerasel,čeprav še ni.Je pa izredno suh od nekdaj,morda to šteje. Joške, po dojenju sem vedno imela male,mini,po Larinem dojenju celo modrca nisem nosila,ker nisem imela kaj not dat Čeprav pri meni je to ogromno odvisno od kil.Ko sem jih imela 55 ,nisem imela ziz,pri 64 jih imam.Vendar jaz bi raje malo kil in nič ziz.No,pa bom srečna,če vsaj pod 60 pridem,samo da petko vidim spredaj,pa bo.Saj bo,počasi. Trma,to je preizkušnja zivcev,pri obeh.Mihael cvili,ceketa,ga pošljem v sobo in medtem,ko gre tja reče:Saj vem,da sem drekec!Pa tega sploh ne dovolim govorit,se mora opravičit,takoj. Lara pa zameri takoj,če ni po njeno,pri njej pali,če preusmeriš na nekaj druga.Jaz jo kar odnesem stran,če mi kaj trmari. Največkrat ne odstopam,včasih popustim,ker rabi Nina mir,ko spi in ne morem dovolit dretja po hiši.Kaj še bo,bo že,vzgoja je najtežja naloga starševstva. Ko Nina dopolni 5 mesecev,začneva počasi s sokeci,da se okusov navadi,potem pa dalje.Bomo videli,kako bo se sokov navadila.Zdravnica je rekla en okus na teden. Bom počasi šla v mižule