bark
|
No pa da se še jaz malo oglasim. Slabosti so minile.Pojavijo se še samo občasno. Smo pa bili v soboto na urgenci v KC. Ob treh ponoči sem se zbudila, ker me je neznansko tiščalo lulat, ampak lulat pa nisem mogla.Niti kapljice.to se mi je že nekajkrat zdaj zgodilo.Mislila sem si,bo že minilo, ko se beba obrne in ne bo več pritiskala na mehur.Na srečo sem zaspala nazaj za dve uri.Ob petih se zopet zbudim, ker me je seveda še vedno tiščalo.Nič.Potem sem še pila,pojedla.Šla na veliko potrebo in mislila, da zdej bom pa le lulala.Nič!!! Začelo me je vse boleti in tiščati. Šla sem se sprehajat po stopnicah.nič. Postavila sem se na glavo.Nič Masirala sem se po trebuščku.Nič. Pritisk pa je bil iz minute v minuto večji. Ko je dragi vstal sem že bila v solzicah . Šla sem še pod topel tuš.Seveda,nič. Potem sva le poklicala dežurno gin. ambulanto v KC in sestra je rekla,da naj pridem, če ne bom mogla na wc. Ob 8:15 sva že bila v KC, vendar pa sem na žalost morala čakati še točno eno uro, ker je bila ravno smena zdravnic in je odšla najprej na oddelek. Zdravnica me je takoj ob sprejemu vprašala,če imam maternico zadaj Kaj pa vem Potem sem zlezla na mizo in me je pregledala in takoj rekla:"Ja, čisto tipičen primer iz knjige. Sem že imela eno pacientko z maternico zadaj,ampak toliko kot imate pa vi,pa še nisem vidla." Ja no, lepa reč! Takoj sems e seveda pozanimala,če je to nevarno za beb in je rekla, da ne. Potem mi je vstavila katetrček in natočila sem, reci in piši 1350ml. Hudo,dobra mirca. potem mi je pregledala še nožnico in je rekla, da je vse ok. Potem pa je rekla, da ji ni potrebno, ampak, da bo vseeno naredila še ultrazvok. in tako, kot je v vsaki stvari nekaj dobrega, čeprav sem pošteno trpela, sem pa potem lako vidla še našo bebo. Zdravnica je rekla, da je ful živahen. In res je kr nekaj poskakoval. Vrjetno si je tudi on oddahnil, saj je pridobil kakšen milimeter prostora več. Zunaj me je čakal moj dragi, ves prestrašen. Jaz pa sem ven prišla vsa nasmejana. Saj poznate uno smolarjevo pesem:Hujše muke ni, kot če te ornk sc** tišči Naročeno mi je bilo, da grem vsako uro na wc, da pravi čas izpraznem mehur. Maternica pa se bo tekom večanja sama dvignila iz medenice navzgor. Upam samo, da bo to čimprej in da mi ne bo treba več v KC. Skratka mora mal dogajat
|