|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
14.3.2008 10:16:06   
petra1978
Ojla pupe.
Končno je tudi meni uspelo prit malo med vas. Ta teden je bila takšna gužva, da je bilo za znoret. Pa saj to je OK, je vsaj teden hitro minil in s tem tudi čakanje na NS. Ta vikend bom pa že še zdržala, potem pa v ponedeljek ..... končno. Vidim, da ste že skoraj vse imele NS in ko berem vaše poste, že komaj čakam, da vidim še naše dete.

Danes se mi je sanjalo, da sem imela sina. Mogoče bo pa res.

Glede UZ pri G je pa res odvisno od G. Jaz imam informacijo, da zavarovalnica prizna samo 3 UZ, moja svakinja ga je pa imela vsak mesec. Upam, da bo tudi pri nas tako, imava namreč istega G.

A že gledate vozičke? Jaz že vem, da bom imela tega na tri kolesa in verjetno bo rdeč. Se mi zdi to takšna barva, da še lahko za drugega dojenčka ostane.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
14.3.2008 10:17:20   
*zoe*
Helo user posted image ,

vidim da pridno polnite forum user posted image  user posted image  user posted image

Tejchy tudi jaz se poslužujem Homeplannerja - super zadeva. A pol gresta jutri v IKEO? A se dobimo na kavi? Midva greva.

Lana17 upam da se čim prej pozdraviš. Kar se pa vozička tiče, sem pa tudi jaz že malo pogledala kaj je na trgu in se do sedaj najbolj dopade Per Perego Skate - je ful pripraven pa še nagrado za najbolj inovativen voziček 2007 je dobil. Nama je v trgovini predstavila že vse njegove funkcije. Pa ti?

Budulove dobrodošla!!!

Čestitke bučkabb za NS user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.3.2008 10:18:47   
KAHLO
Bučkab čestitam za odlično opravljeno NSuser posted image user posted image  mis mo tud za en mesec končali s pregledi,mamo pa pol 18 morfologijo.....a maš ti tud pol 17 morfologijo, ali navaden pregled, da vem v seznamu označit!!

Kaj se pa uz tiče je pa res da nam po ZZZS pripadajo 3 ali dva uz, nevem točno, je pa res tud odvisno od g....eni jih delajo zmeraj ob vsakem pregledu eni pa ne. Meni ga zdaj na drugem pregledu ni, sma samo srček poslušale...in to je blo za mene več kot dovolj, samo da sem vedla da še moja pupa živiuser posted image  Tak da če boš imela ti več UZ maš srečo da maš takega g....in boš svojo pikico lahko večkrat videlauser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.3.2008 11:17:15   
bučkabb
ja hvala za lepe želje.

no po novem zakonu naj bi nam pripadala samo dva UZ, sem pa slišala da je moja gin. kr pridna glede tega in da jih dela zelo pogosto.

17.04. imam navaden pregled ker bom takrat noseča 17 tednov, tak da mi verjetno ne bo delala UZ, ker bom pol kmal mogla met morfologijo. no predvidevam, rekla mi ni pa nič.

sedajle pa ravno jem, "že spet" bi reko moj dragi.user posted image user posted image

na vozičke pa še jaz ne razmišljam, ker še nisem prepričana kakšnega bi imela. no imela bi štirikolesnika z velikimi in spredaj gibljivimi  kolesi, ker pa so ti vozički zelo dragi, še razmišljam, če bom dala tolk za vozek, al bom kupla kaj cenejšga.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.3.2008 11:30:55   
alysa
Pa se še js mal oglasim.

Dans sm imela redni pregled in je vse OK. Kot kaže imam kar srečo z ginekologinjo, saj mi vedno naredi ultrazvok in mi tudi da slikco. Poslušali smo tudi user posted image .

Imen za user posted image  še nimava izbranih, zaenkrat je najih seznam imen še precej obširen.

Kahlo, naslednji pregled (je rekla, da že morfologija) bo 15. 4.

Tud midva sva lani, ko sva se selila v stanovanje, precej stvari kupla v Ikei (elemente za kuhno, pa ostale malenkosti). Se mi zdi, da sva bila od maja do septembra naslikana v Ikei. Kuhno sva si sama narisala s pomočjo njihovega programa (je ful enostavno in zabavnouser posted image ). Je pa res, da sva takrat, ko sva kupla kuhno, mogla it s kombijem (si ga je user posted image  sposodu v službi) in vse skupi prepelat čez mejo

Čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image .

Uživajte v petku.

user posted image Alysa

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.3.2008 11:48:21   
Tejchy
Zoe - pojma nimam a bom šla jutr v AUT al ne. Moj bo danes zvedel za dopust, pa neki je sestra rekla da bi šla rada zraven, pa si mora še ona zrihtat dopust user posted image  tak da.. ti javim takoj ko zvem - če greva itak da bi bila vesela, da gremo na kavo, pa da se še osebno spoznama... da vidima katera ima večji trebušček user posted image  user posted image  user posted image  

KAHLO - prvo čestitke za uspešen pregled user posted image  user posted image  Sam kako to, če ti je poslušala srček pol ti je itak naredila UZ a ne user posted image  Ker men je na NS tud dejala, da naslednjič je kao pregled na mizi potem po spet UZ. Pa sem bla kr malo žalostna user posted image   - kaj to pomeni, da bom svojo pikico videla šele meseca maja in ne aprila? Že itak se mi tko vlečejo tile dnevi user posted image  Sam po moje mi bo tko kot tebi vsaj srček poslušala. Kaj praviš?

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.3.2008 11:49:53   
coko
Pozdravljene septembrke 08! Tudi jaz bi se vam rada pridružila.
To je zame prva nosečnost, PDP imam 24.9., NS sem imela 12.3. pri Mili Lomšek (bežigrajski dvori),
bila je v redu, vse nama je povedala, pa še filmček in slikce sva dobila na USB ključku. Za spol nisva vprašala, pa tudi videlo se ni najboljš, tako da mi lahko pripopate kar darilce.
Naslednji pregled imam 10.4.(to je moj 5 povrsti). Drugače pa mi moj ginekolog vedno naredi ultrazvok,
sem pa v samoplačniški ordinaciji (imam koncesijo). Sedaj sem na bolniški (že od 23.januarja). Imela sem kar hude krče,ki pa se sedaj že malo umirjajo.  

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
14.3.2008 11:51:59   
*zoe*
Dobrodošla med nami coko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
14.3.2008 11:54:46   
*zoe*
Sigurno je moj trebušček večji od tvojega Tejchy, se počutim kot balon, pa tehtnica včeraj tud ni bila zadovoljna, se mi zdi da mi kile prehitro šopajo goruser posted image

No, potem mi pa sporoči, a greš a ne. Upam da se vidimo user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.3.2008 12:20:56   
KAHLO
Tejchy...srček moji pikici je poslušala s tako majhno napravco, k se samo srček sliši pa šteje utripe, dela se pa preko trebušne stene....tako da naslednji uz pri meni je morfologija!!! se pravi da bom malo videla čez dober mesec, ampak nič hudega, sam da jaz slišim njen srček tiktakat, pa je ves svet spet prekrasenuser posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz nevem ali sem naj žalostna zato ker ne g ne dela zmeraj uz ali ne, eni tud pravijo da ni vredu zmeraj uz-jev delat!!!oz. vsaj pogosto ne....tako da,nevem....meni za enkrat čist zadošča da slišim tik tak tik tak tik tak, ampak tako hitro ne moram napisat kak moji pikici srček tiktakauser posted image user posted image  po moje če že ne bo pri tebi delala UZ bo pa srček verjetno res šla poslušat, tlko da veš da beba uživa v tebi!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.3.2008 12:28:25   
coko
Tudi jaz sem že gledala vozičke in sem tudi najbolj zagreta za high treka, pa quinny mi je bil tudi všeč, ampak je pretežek. Ali mogoče katera ve, če gre na high trek voziček tudi katera druga lupinica,ali mora biti glih original. Tudi midva bova šla ponj verjetno v Italijo.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.3.2008 12:28:35   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. user posted image , 3P 12.3.,PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image ,3P 26.3, PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,  PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 3P 20.3,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   coko                 -user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., NS 11.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 2P 10.3., NS 14.3., PDP 28.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image ,  
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

user posted image   budulove            -1. user posted image , PDP 20.9.

Z nami so začele:

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

maruškaš držimo pesti za NSuser posted image user posted image

Dobrodošli novi nosečkiuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
14.3.2008 13:31:05   
Tejchy
Kahlo hvala za pojasnilo.. ja sj bo men tudi to, da slišim srček zadostvovalo.. Sam tolko, da vem, da je vse ok. Za spol bom že potrpela do maja..

Coko - glede vozička pojma nimam ali gre tudi kaka druga lupinica gor, mislim pa da ja. Pojdi na forum "Kaj vse potrebujem za novorojenčka" - tam je ena odprla temo HIGH TREK in boš našla vse informacije glede tega vozička, mislim da tudi glede lupinice. Js sem že vse prečekirala.. Celo prav seznam sem si naredila za vse kaj  potrebujem in kaj vse moram kupit za user posted image  - ne vprašaj kake analize sem imela (forumi, knjige, časopisi, internet,... ) user posted image  user posted image  Če katera hoče ji ga lahko pošljem - js sem res na osnovi vsega kar sem kje našla naredila svojega.. glede količine koliko posameznih stvari kupit se pa lahko itak vsaka zase odloči.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 14.3.2008 13:43:23 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.3.2008 14:11:56   
bučkabb
jaz bi se pa priporočila za seznamček, če ga boš res pripravljena delit z nami.

hvala!
Lp

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.3.2008 14:17:06   
coko
Jaz bi tudi seznamček. user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
14.3.2008 14:29:10   
Tejchy
ful mi grdo skopira ta seznam user posted image  ...  morm pogruntat sistem, drugač pa ni panike.. ga dobite.

Mam ga v EXCELU in ko ga hočem skopirat v post ali ZS ga razpotegne na milijon strani user posted image  kot priponke pa ga ne morem poslat. Tako, da katera ga hoče naj mi pošlje svoj mail preko ZS pa ji ga bom preko maila poslala. Bučka in coko vidve tudi, prosim..

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 14.3.2008 14:34:37 >

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
14.3.2008 14:39:42   
alysa
Tut js bi imela seznam.

lp

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
14.3.2008 14:59:40   
coko
Ali mi katera prosim pove kako se pošelje ZS?
Prejemnika ne morem nikakor vpisat.

Najlepša hvala.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
14.3.2008 15:08:24   
Tejchy
coko predvidevam da hočeš meni poslati mail preko ZS.
Postavi na moj odgovor, boš na dnu mojega odgovora videla kratico ZS - klikni to in  pol pa samo vpiši sporočilo ter pošlji

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
14.3.2008 15:10:58   
Tejchy
KAHLO - eno vprašanje zate - kako narediš to, da ko se postavim z miško na tvoj nik se vidi koliko si noseča pa slikce so zraven, .. ? js bi tudi to mela user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
14.3.2008 15:33:12   
SashaB
Joj, kaj ste se pridno razpisale. Jaz pa sem ta teden komaj kaj do racunalnika prisla (tudi v sluzbi) kaj da bi se kaj po netu brskala. A na sreco vidim da nisem edina, je se kar nekaj takih .... polno zaposlenih.

Sploh se nisem imela nic casa napisati, da smo imeli pregled in je bilo vse ok. user posted image  lepo bije, pridobili smo 1,5 kg (bo kar ok). Naslednji pregled pa 7.4.user posted image

Vidim pa da se zagreto tudi pogovarjate o vozickih... Mi imamo se od prvega malcka Bugaboo (nizozemska firma). In to rdece barve. Res je malo drazji ampak je fenomenalen za vozit tako naprej kot nazaj, po gozdu, mivki ali cesti.

Na zacetku nas je bilo tudi nekaj katere smo nacrtovale tudi porokice v maju. Sedaj pa ne vem ce ste vse se tle. Kako vam gre?   

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
14.3.2008 16:41:45   
Olivija*
SashaB, seveda smo še tle, čeprav meni načrtovanje poroke pobere kar precej časa in sem zato bolj poredko na RR.
Raznašanje vabil gre h koncu. Se mi zdi, da bo maj en dva tri tu. A vidva imata že vse splanirano?

Lp, nosecka08

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
14.3.2008 17:32:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

KAHLO - eno vprašanje zate - kako narediš to, da ko se postavim z miško na tvoj nik se vidi koliko si noseča pa slikce so zraven, .. ? js bi tudi to mela user posted image  

V Moj profil daš link pod Dodaten opis. Strani, ki nudijo te tickerje, je ogromno. Najboljše, da v Google vtipkaš pregnacy ticker.

drugače pa nekaj linkov, ki jih vem na pamet:
babygaga
lilypie
lafemmebonita (tega sem si jaz izbrala, pa vidim, da Kahlo tudi user posted image )

Ko si izdelaš ticker, dobiš link, ki ga skopiraš v opis.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.3.2008 17:34:09 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
14.3.2008 17:37:40   
*bubi*
Pa o vozičkih tudi že govorite. Mi smo pri bubiju imeli PP Venezia in mi je bil super voziček. Meni je bilo važno, da se ročaj obrača naprej/nazaj in da ni prevelik in pretežek (smo stanovali v ful majhnem stanovanju s čudnim dostopom user posted image ).

Tega modela ni več, nasledil ga je PP Uno, ki je še toliko boljši, ker ima 2 kolesi veliki. Če bi zdaj kupovala, bi verjetno tega, ampak naša Venezia je še čisto uporabna, pa v rdeče-sivi kombinaciji, tako da verjetno ne bom nič kupovala. Če že, potem enega poceni terenca, zdaj teža ni več tako pomembna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
14.3.2008 19:43:54   
RAČKAPK
po nekaj časa se vam tudi jaz javljam
vse preglede NS DHT itd.... smo opravili
in je vse OK
naslednji pregled imam 3. aprila in komaj čakam
da vidim našega korenjaka-kinjo
slabo mi je pa tako, da se mi že kar malo meša
pravijo da bo boljše.....

se še javim
SREČNO

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.