|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
16.3.2008 21:20:06   
astrea
user posted image Maja T. fuuuul lepa sta bila. Obleka je pa tudi čudovita!user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Betty user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost ti želim.

Punce jaz pa tudi študiram, da bi si kupla angelsounds user posted image . Bom sicer še malo počakala.

Drugače sem po vsakem najmanjšem naporu tooolk utrujena in šibkih nog, da se morm kr uležt. Pa še danes je en tak smotan danuser posted image .

Zdej pa pod tuš in pred TV. Papa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
17.3.2008 6:16:39   
naty13
Jutro!

Danes spet po dolgem času kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Grem danes na šiht, zbudila me je pa prazna baterija pri telefonu in piskanje... za popuser posted image .

Zaenkrat pri nas dižek ne pada. Upam, da pri tem tudi ostane, če ne bo še en dolgočasen in zaspan dan. user posted image

Moj pikec je včeraj zvečer kar pošteno in dolgo razgrajal. user posted image user posted image user posted image   Že popoldne je bil aktiven. user posted image user posted image user posted image   Brcike se kar fajn čutijo. user posted image user posted image user posted image  Je pa precej nizko. Še bolj kot je bil Nejc v prvi user posted image .

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
17.3.2008 7:48:20   
lana777
Jutro, jutro,

kaj človek vse zamudi, k čez vikend (HB) ne prižge računalnika!

MajaT - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , vse dobro obema (opa, vsem trem) ... so se mi
kr spomini obudili na lansko poletje ... Pa hvala, ker si pokazala fotografijeuser posted image user posted image user posted image

Vsem lep tedenuser posted image !

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
17.3.2008 7:49:12   
lana777
aja, pa
Betty - dobrodošla in vse dobro!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
17.3.2008 7:50:12   
buruolan
Dobro jutro vsem,

vidim, da tudi vam trebuščki lepo rastejo. Meni je precej zrastel samo v zadnjem tednu, tako, da se sprašujem kaj bo v naslednjih tednihuser posted image .
Navkljub veselim dogodkom, ki se odvijajo od decembra dalje, nas je pred tremi tedni doletela žalostna novica - ožji družinski član je zbolel za rakom na pljučih. Čeprav bi to morali biti najlepši trenutki v mojem življenju se je kar naenkrat vse obrnilo na glavo. Se moram vsak dan znova spodbujat, da ne razmišljam non stop o tej hudi diagnozi in se zadrževat, da čimmanj jočem. Najhuje je zvečer, ko se vračajo spomini na vse lepe trenutke, ki smo jih preživveli skupaj, potem pa tisto večno vprašanje ZAKAJ RAVNO NJEMU?

Čez vikend sva z mojim že preselila nekaj stvari v stanovanje, včeraj sem drgnila kopalnico in se na ta način čimboolj zamotila, da nisem razmišljala o drugih stvareh. Preselila sva tudi televizijo in včeraj je bil tako lep občutek sedeti na sedežni in gledati TV v svojem stanovanju. Moj bi najraje kar prespal, pa sem mu rekla, da bova kmalu, samo še na kuhinjo počakava potem pa bo.
Skratka pri nas se masikaj dogaja, zato imamo čas le zgodaj zjutraj v službi, da se oglasimo na RR.

Punce uživajte z lepimi trebuščki,

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
17.3.2008 7:52:38   
lana777
buruolan - žal mi je ... Ampak včasih najdemo moč ravno ob takšnih dogodkih ...user posted image

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
17.3.2008 8:31:25   
anita goitan
jutro punce, uf danes sem pa malo nervozna, imamo v službi praznovanje za moj roj,dan, jih mal počastim in obenem obelodanim novico da sem samo še april in maj njihova, potem pa na dopust pa v Rim, ihaaa, sam res mam mal treme, ...user posted image  Držte pesti, da mi bo uspelo

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
17.3.2008 9:36:46   
dar10
Dobro jutro user posted image ! Samo, da vas na hitro pozdravim, ker imam norijo v službi.

Jopa, žal mi je, da si v situaciji, ki  mi je preveč dobro znana! Na žalost! Glej, ponavadi je v zgodnji nosečnosti res tako, vse ali nič, se pravi ali je otrok zdrav ali pa pride do spontanega splava... Tako mi je rekla tud moja g.
Če te zanima kakšen izpuščaj sm imela jaz... Zvečer drobne pikice po nogah, kot da bi se grdo obrila, drugo jutro pa rdečica po hrbtu, trebuhu, ki se je hitro razširla po nogah in rokah. Po obrazu je nism imela, kar ni tipično za peto bolezen, ampak so mi razložili, da se pač lahko tudi drugače razvije... Rdečina je bla ful podobna opeklini od sonca. Ful me je srbelo, da me je kar mrazilo... Pri tem pomaga hladen tuš, bepanten lotion za telo in kalcijeve šumeče tablete. Druzga itak ne smeš. Naslednji dan je blo že bolš, še nasednji, je pa skoraj ni blo več.
Glej, edina prava pot je prav gotovo infekcijska klinika, kjer so strokovnjaki... Izogibaj pa se dr. Prah... Lahko prosiš za drugo infektologinjo. No ja, zato ker je to moja slaba izkušnja. Izvide se za peto bolezen čaka baje nekje 4 dni, ti pa kar kliči in vstrajaj, če se sami nič ne premaknejo... Če ne, lahko čakaš, tako kot jaz, 14 dni.
Glej za spodbudo mi je tista druga infektologinja povedala za ginekologinjo, ki je bla prav tako okužena s parvo b19 pa se ni nič sekirala in je rodila zdravega otročka.
Podrobnejše informacije dobiš v porodnišnici, jaz sem se obrnila na dr. Geršakovo, ki si je vzela čas, da je mojo situacijo preštudirala in nama razložila... Pomembno je baje kdaj se okužiš... Zame konkretno, ker sm se okužla v 15. tednu, je rekla, da je 25-33% verjetnosti, da se virus prenese na plod, od tega pa 1,6% da zboli. Znaki so anemija, ki se jo da zdravit z intrauterino transfuzijo. Zato ti potem delajo UZ na vsake tri tedne, da spremljajo kako je s plodom. Tako, da so možnosti, ampak ko gre za tvojga otročka, je tud tisti procent čist preveč.
Držim ti pesti, da na inf. izveš kaj spodbudnega, mogoče pa le ni bla peta... Veš?! Počakaj na izvide in ne boj se preveč, ker tak stres resnično slabo vpliva nate in na tvojega otročka... Ne daj se prestrašit, ker ti iz svojih izkušenj povem, da so zdravniki tako zeloooo zmotljivi!
Pa tudi, če je peta, je velik več možnosti, da bo vse ok, kot pa da ne.
Drži se in javi, kakšni bodo rezultati.
Mislim nate in držim pesti!!!!

Lep dan vsem!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
17.3.2008 9:37:53   
sayuri
Lep dan še od mene. Komaj sem čakala, da se zopet začne delovni teden, da se zopet vzpostavi navaden ritem user posted image .
Sem prebrala, da ste včeraj nekaj jamrale, kakšen dan je bil.... Jaz sem včeraj non stop tulila user posted image . Sploh ne vem, kaj mi je bilo. Dopoldne sem dodbesedno ponorela in oba moja fanta nagnala pospravljat user posted image . Res sem se razpištolla. Zdaj, ko mi ni več slabo in ko ne bruham več, bom pa kar vse sama delala user posted image . MAter moški. Sam v rit jih je treba brcnit, da se premaknejo. In potem mi je bilo hudo, ker sem bila res jezna user posted image  In sem tulila v sobi. user posted image  Potem so bili moji nekam tečni na kosilu (ob nedeljah gremo k mojim domov na kosilo) in sem v avtu spet user posted image . Z mojim sva se spičla zaradi tiste dišave v avtu user posted image . Sem ga lepo prosila, naj ne daje istega vonja notri, kot je bil takrat, ko mi je bilo slabo. Ne! On točno tistega kupi.user posted image  In sem bila prizadeta (pa še trmasta sem ful). Še dobro, da smo šli vsi trije spat. Vsak v svojo sobouser posted image . Groza. Popoldne so se začele bolečine v križu, ampak kaj čem o tem jamrat zdajle. Včeraj me je pa tako bolelo, da sem spet user posted image . bila sem tako utrujena zvečer, da sem si želela samo v posteljo. Tam pa nikakor zaspat.user posted image  Ko sem se umirila, sta mi začela ta mala dva brcat vsak v svojo smer. Bejevček mi prav izbokline že ven iz trebuha dela. Tako da...ne vem, če sem spala eno uro ponoči.user posted image  Poseldično veste, kakko se zdajle počutim.

Lega otročka - moja dva sta v pozi 69 user posted image user posted image user posted image . A jevček sedi na ritki, Bejevček je z glavo obrnjen dol. Zelo si želim, da se še Ajevček obrne, ker bi res rada naravno rodila user posted image

MajaT lepa obleka, še lepša nevesta. Tko sta bila luštna, nežna, .... Ko bojo prišle profesionalne fotke, nam jih moraš pokazat. user posted image

burulan žal mi je user posted image . Bodite močni user posted image  Ob tej bolezni vedno pomislimo na najhujše. Vendar se velikokrat da pomagati, da se bolezen premaga. Držim pesti.

gajka dobrodošla nazaj. Dobra si, da lahko potuješ. JAz naredim 5 korakov, pa sem čist hin user posted image

betty dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image

bambi tudi na dopustu ne more brez nas user posted image user posted image user posted image . Bambi, uživaj user posted image

Ana_P  glede zaprtosti jaz svetujem jogurt in vanj smukneš eno žličko lanenega semena. Meni pomaga. Se pa tudi meni prebava še ni čisto uštimala in ravno včeraj sem se poleg vsega še na wcju namatrala user posted image

Čestitke vsem, ki ste začutile prve gibe. Nekatere jih pa še boste user posted image .

Moram napisat čudovito izkušnjo, ki sem jo v soboto doživela. Kot veste, sem se naročila na 3d UZ v Postojno in dobila datum šele v 30. tednu (26.5). Nikakor nisem mogla tiste ženske prepričat, da je to pozno.... Pač - imajo gnečo in tako je. V soboto zjutraj pa neki email čekiram in vidim email od mojega G. Mi je napisal, da so mu v upravi dali moj email s podatki i željo za 3d uz (da mi ga on dela). Da naj ga v začetku aprila pokličem, ker sedaj še nima razopreda dela dežurstev. In da me bo vzel okrog 20. 4. user posted image  Jaz nisem mogla verjet. user posted image  Že tako je resnično moj G eno samo veliko srce in se res zavzame za pacientko. O njem sem že veliko pisala. Zelo mu zaupam in sedaj me takole preseneti..... Tako da, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, na 3d UZ grem v 25 tednu user posted image user posted image user posted image . res sem bila zelo zelo vesela. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
17.3.2008 9:37:55   
tatly
oj dobro jutro.kako ste kaj danes?a se ze vsem vidi buscek???meni se nic

Neposredna povezava do sporočila: 4385
17.3.2008 9:44:14   
anita goitan
tatly men se tudi še ne vidi-recimo v službi, ker sem pač še vedno tako oblečena kot pred user posted image , doma ko se pa dam v trenirako pa ja, in proti večeru mi prvai mojuser posted image  da sem že ta prava nosečka. Tudi gibe že čutim, take rahle, kot ene mehurčke, ful lepo, čakam pa na ta prave brcike hehe

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
17.3.2008 9:46:22   
ANA_P
Maja T. ful sta bila lepaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

sayuri user posted image user posted image user posted image  kaj pa si to imela včeraj za en danuser posted image ? Prav nasmejala sem se zravenuser posted image user posted image
Si bila tečna, neuser posted image ? T o se meni tudi dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
17.3.2008 9:51:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

sayuri user posted image user posted image user posted image  kaj pa si to imela včeraj za en danuser posted image ? Prav nasmejala sem se zravenuser posted image user posted image
Si bila tečna, neuser posted image ?

Res ne vem, kaj me je napaslo. sama sebi sem bla zoprna. In res sem skoz tečnarla, neki kokodakala, jokala..... Saj pravim - sam da ej ponedeljek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
17.3.2008 9:59:26   
tatly
GAJKA_bi mi lahko poslala posnetek da slisim kako se tebi cuje!kaj pa imate za spol tiste ki se vam ze vidi???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
17.3.2008 10:29:38   
bambi14
Pozdravljene user posted image ,.......bilo je super, vendar sem vas pogrešala.user posted image user posted image user posted image
Hvala za user posted image , jaz mam danes za zajterk krof z borovničevo marmelado iz Trojan.- tradicija, da se tam ustavimo.

Včeraj sem šla na obisk k polbratecu v Postojno( star je 2 leti)- pravi navihanec. Ob odhodu mi je foter dal 2 škatli oblekic za bodočo deco in rabljen vozek. Postlca baje še pride,........fajn, bo nekaj manj za kupit. Vzek je sicer malo fr fr,.....ampak za k nam za na vas je čist OK.
V toplicah pa sem se kopala,kako to paše- super je bilo, ampak je zelo hitro minilo. Sem pa se hitro po kopanju šla dobro umit in preoblečt v suhe kopalke. Aja,...... buši se že vidi, tak da je jasno da bomo počasi trije. Mojuser posted image pa me je dostktat pobožal po bušiju na kopališču, pravi, da se ne more upret.user posted image user posted image user posted image

sayuri
-saj danesje nov dan, pri nas sije sonček na štajerskem,....ti pošiljam objem žarkov......ničuser posted image - kak nam j lepo.
anita goitan- čestitke

buruolan - žal mi je ... Ampak včasih najdemo moč ravno ob takšnih dogodkih ...

...se strinjam in teuser posted image in ti pošiljam veliko moči in energije za vse.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
17.3.2008 10:41:35   
cebrca
Živijo!

Nekaj časa sem bila tiho, ostale ste bile pa zelo pridne.

Čisto ste me potegnile notr v vaše brcike in še moj to ves čas posluša da še nič ne čutim. Danes me je imel pa že malo zadosti in je pripomnil da me bo on enkrat v zadnjo plat, da bom čutila brciko in se bom malo umirila. user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa sva se oba začela tako krohotat, da sem se sprostila kot že dolgo ne.

Maja T ful lepe slikice, se vidi da sta bila zelo srečna in da sta kar lebdela.user posted image user posted image user posted image

betty dobrodošla in zdravo nosečnost do konca.user posted image user posted image user posted image Mislim, da smo zdaj na št 90 a ne Erin.

anita goitan vse najboljše za rojstni dan, mislim da ti še nisem čestitala.

sayuri, jaz bi na tvojem mestu malo vreme okrivila, je bil včeraj res čuden dan, so oblaki kar pritiskal na tla. Midva sva se včeraj malo potepala pa sem nekje en virus fasala, pa sem danes jaz čisto tiho moje grlo pa rjove na ves glas.

buruloan sočustvujem s tabo, rak ni lahka zadeva. Pri nas je enaka situacija. Decembra je bil moj test pozitiven, istočasno pa je bil moj tast v bolnišnici in so mu postavili diagnozo rak na trebušni slinavki. Njemu so povedali, da mu ne morejo pomagat, meni pa je istočasno ginekologinja določila PDP na njegov rojstni dan. Življenje se res kruto poigra. Je pa ful veliko optimizma najboljša spodbuda za vse, ata ima izjemno močno voljo, mi pa mu pomagamo po najboljših močeh in to da pričakuje novega vnučka ali vnukinjo mu daje še dodatno energijo. Vem da je težko pozabit na bolezen, ampak včasih je potrebno in vsi mu poskušamo čas ki mu ostaja naredit čim lepši.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
17.3.2008 10:44:06   
anita goitan
hvala za voščila punce, jah tri križe nosm od včeri napej user posted image user posted image user posted image , sam se še vedno počutim mal čez 20, jupi

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
17.3.2008 11:06:26   
tatly
a ve katera kje v murski soboti imajo kako trgovino za nosecnice???

Neposredna povezava do sporočila: 4393
17.3.2008 11:07:29   
sayuri
tatly na tistem seznamu, ki ga vodi Erin, je pri vsaki punci, ki je vprašala za spol otročka, narisan user posted image  za fantka ali user posted image  za punčko user posted image . Če bo spol presenečenje ali pa da se noče pokazat, je označeno kot user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4394
17.3.2008 11:19:15   
tatly
sory da sem vprasala ampak sem pozabla na tisto

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
17.3.2008 11:22:06   
mishel
Spet ne vem kje začetiuser posted image user posted image user posted image !

ANITA GOITAN sicer pozno ampak iz srca vse naj naj!!!!

CEBRCA
ti pa tvojemu user posted image kar vrni če bo preizkusil to z brcouser posted image . Saj bosta kmalu oba čutila. Meni je tako všeč ko vidim, da se moj user posted image čist razneži ko ga user posted image brcne user posted image .

BAMBI si mi lušte naredila!!! Jaz bi tudi krof user posted image .

SAYUR
I še sreča, da slaba volja in potrtost hitro mineta. Kot si napisala, danes je že nov danuser posted image . Tudi mene včasih zagrabi taka sitnoba.... Pa vem da ni nobenega vzrokauser posted image

MAJA T kot so že ostale napisale, bila sta čudovita!!! Imata oz. imate res lepo popotnico za naprej!!!

ERIN a ni lepo videti svojegauser posted image kako je srečen ko začuti nežne brcike?! Moj vsak večer in juto nežno boža bušeka.

SONČEK3  je lepa ograja a ne user posted image user posted image user posted image ?! Kakšen pa je tvoj trebušček?

BETTY dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Jaz čutim brcike v višini popka. Kaj to pomeni, kako leži?

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 4396
17.3.2008 11:32:13   
Višnja
Pozdravljene, samo na hitro, da vas pozdravim

maja T. ....čestitke!!! Lepe slikice

Ta mesec pa mislim, da nas je kar nekaj, ki praznujemo rojstni dan....anita goitan VSE NAJ NAJ. Jaz pa praznujem v sredo. Ah, ti rojstni dnevi.

Jaz tudi bolj malo čutim mojo malo pikico. Ma prav malo, malo, malo...kakšen dan nič...mogoče se slabše čuti, ker mi je ostalo malo trebuščka od prvičuser posted image

Meni še vedno slabo delaaaaa...joooojjjjjjj...

Še pol urce in potem domov in hitro z mojo malo žabico na sooončkaa.

lepo se imejte, uživajte, crtajte se.....

papa

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
17.3.2008 12:01:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro punce, uf danes sem pa malo nervozna, imamo v službi praznovanje za moj roj,dan, jih mal počastim in obenem obelodanim novico da sem samo še april in maj njihova, potem pa na dopust pa v Rim, ihaaa, sam res mam mal treme, ...user posted image  Držte pesti, da mi bo uspelo

Držimo pesti...user posted image
Sem se včeraj nate spomnila pa pozabila čestitat...in  danes je prva stvar ki jo moram napisat:

Vse najbooooooooooljše!!!!
user posted image

Ampak če me spomin ne vara praznuje te dni še ena avgustovka...samo ne vem katerauser posted image Hellp!

ahaaaaaaaaaaa...Višnjauser posted image user posted image user posted image

betty -
dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

burulan - user posted image user posted image user posted image Bodi močna... Skupaj s tvojo družino upam na najboljše...user posted image Poskusi vsaj malo odmisliti in uživaj v user posted image kakor se le da...

gajka - wellcome backuser posted image user posted image user posted image

sayuri - 3x hura za tvojega gin (z najlepšim priimkomuser posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image

tatly - meni se že zelo vidi buhiuser posted image je pa res da je zrasel kar naenkrat...brez skrbi tudi ti boš kmalu imela tako bunkicouser posted image user posted image user posted image

mishel - fajn je ja...mislim da je prvikrat malo bolj začutil da je povezan z user posted image pa če je slučajno spomin na NS zbledel, nazaj dobil občutek da dete RES obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4398
17.3.2008 12:04:08   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

17.3. - soncek3
17.3. - anaya

18.3. - Maja T. 3D UZ
18.3. - anita goitan
18.3. - kaja02 MF
18.3. - K_a_t_j_a
19.3. - Krysia
20.3. - buruolan
20.3. - Jelenche
20.3. - Nevaeva MF
20.3. - Jelenche
21.3. - gajka MF
21.3. - Neža7
21.3. - PABLO MF
21.3. - miškolinček
MF
21.3. - iva77
21.3. - arait 
MF
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
25.3. - Višnja
25.3. - bella02 MF
25.3. - sandra123 MF
26.3. - m@ja MF
26.3. - košuta
27.3. - nyna84
27.3. - cebrca MF
27.3. - Ryssa
27.3. - mishel MF
28.3. - vika1
28.3. - sonce84 MF
31.3. - Zoja Miša
01.4. - Višnja
MF
02.4. - tejkaz MF
02.4. - čipka
02.4. - erta
MF
03.4. - karmar MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin
07.4. - dar10
MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - astrea
MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF
09.4. - Naty13
MF
09.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - Lana777 MF
14.4. - Vilika
MF
14.4. - sayuri
17.4. - Julija08
MF
07.5. - Julija08
23.5. - astrea
3D UZ
26.5. - sayuri 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
17.3.2008 12:07:13   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 90  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +2 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +0,5 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +5 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg

user posted image 03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +1 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 24.let Šem. pri Gorici

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  PO/ +4 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ -1 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ -1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) CE/ +5kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +4 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ miškolinček (3.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  CE/ +3 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ -1,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ +1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 31.let -1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ erta (1.user posted image ,user posted image ) 28.let +6 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +2 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +1,5 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let LJ/ +5 kg
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let CE/ +3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +2 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ -1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +0 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg
~ tatly (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj/ +1 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +3 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let

user posted image xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?