|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
17.3.2008 14:52:49   
perp
ja, žal al pa na srečo, pri nas se NIČ NE DOGAJA. Sem še čisto zaprta, nobenih popadkov, vse je v najlepšem redu. Tudi urin je negativen, kilaža je ista kot prejšnji teden. Upam, da bo vsaj polna lunca malo vplivala na akcijo, drugače me boste vse prehitele, jaz bom pa rodila 1.aprila. user posted image user posted image user posted image

Ek76 čestitke user posted image user posted image user posted image  za vašo punčko MIO.
Zdaj se pa pridno cartajte in lepo pridobivajte na teži. Veliko objemčkov in poljubčkov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roda17 čestitke user posted image user posted image user posted image  za vašega sinčka MATICA.
Zdaj se pa pridno cartajte in lepo pridobivajte na teži. Veliko objemčkov in poljubčkov.

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

Katy13: Js sem kupila knjigo Dojenčkov album z ilustracijami od Jelke Reichman. Knjiga mi je res všeč.  

Očitno imate vse te albume. user posted image  Ker ene knjige so res brezvezne, bom si pa res to nabavila.

Jaz imam tudi ta albumček. MI ga je pa pred novim letom kolegica kupila. Res je dobr albumček. Velika verjetnost je tudi, da boste kaj dobile v porodnišnico preko telegrama.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
17.3.2008 14:55:15   
san
jaz sem bila pa zdele na fužinah pri tisti gospe za trak in mi je bil takoooo všeč, da sem ga kar kupilauser posted image in ker je vreme tako čudovito sem šla domov kar pešuser posted image . je bil res super spehod. tja sem šla pa z busom, ker imamo avto pri mehankarju, je neko vodilo šlo. no, zdej pa pod tuš na hitro skočim in potem po otročke.

zofy, vidš, mene tud tko hecajo tile popadkiuser posted image . no, ampak zdej mamo pa res čist še mal, pol pa bouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
17.3.2008 14:56:07   
san
perp, čestitke za pregleduser posted image , sej glavno da je vse okuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
17.3.2008 15:00:27   
marita
punce malo v tolažbo: jaz sem bila na ctg-ju en dan pred rokom na petek, pa je pokazal totalno nulo. No čez dva dneva sem pa na nedeljo rodila. Ko se enkrat začne, se začne. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
17.3.2008 15:04:43   
Dinki
Perp, s takimi izvidi sem tudi jaz prišla od moje G v petek, torej še čisto zaprta z nobenimi popadki in mi je rekla, da kot kaže trenutno, bom prej čez rok kot ne user posted image , pa so me naslednji večer "napadli" popadki, tko da to nikoli ne veš kot je že enkrat napisala San....ta zadeva je res čist nepredvidljiva user posted image .

San, super za trak...ta stvar je idealna zate k tko rada maširaš naokoli, sploh za na grad - veliko lažje kot z vozičkom user posted image ...dobro opravi danes v P...

Sem vas hotela nekaj še vprašat....a imate že vse doma tiste gugalnike za user posted image ...sicer vem da niso uporabni že takoj na začetku, vendar so baje potem super kar nekaj časa, da imaš kam otroka za odložit. Jaz imam en bon za 20 € za unovčit v Baby Centru pa sploh ne vem kaj naj kupim, ga moram porabit do konca marca.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
17.3.2008 15:07:49   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: san

perp, čestitke za pregleduser posted image , sej glavno da je vse okuser posted image

Točno to, sej to je pomembno user posted image user posted image user posted image  Bomo pa še malo počakali, a ne? zgleda, da se našim user posted image  dobro godi v naših trebuščkih.

San ti si faca. Jaz bi tudi ful šla po kosilu na en doooolg sprehod, ko je tko lepo. Ampak, a te nič ne prime lulat med tolk dolgimi sprehodi. To je pri meni resen problem .... tole lulanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
17.3.2008 15:08:51   
perp
Zofy a ti si še kar tukaj?

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
17.3.2008 15:09:34   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: marita

punce malo v tolažbo: jaz sem bila na ctg-ju en dan pred rokom na petek, pa je pokazal totalno nulo. No čez dva dneva sem pa na nedeljo rodila. Ko se enkrat začne, se začne. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ooo suprerca, hvala za spodbudne besede. Kako ste kaj pri vas?

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
17.3.2008 15:20:50   
janet
Roda - iskrene čestitke za Matica, zdaj pa le veliko cartanja!!!!!!!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
17.3.2008 15:32:09   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13, ta albumček (Dojenčkov album) je res OK, če pa ga boš kupovala sama, si poglej tudi Moj prvi album. Meni osebno je ta še bolj všeč kot Dojenčkov album, a kot sem že napisala, sem ga dobila v dar, tko da imam sedaj tega.

Dinki, hvala za nasvet.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
17.3.2008 15:35:11   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Sem vas hotela nekaj še vprašat....a imate že vse doma tiste gugalnike za user posted image ...sicer vem da niso uporabni že takoj na začetku, vendar so baje potem super kar nekaj časa, da imaš kam otroka za odložit. Jaz imam en bon za 20 € za unovčit v Baby Centru pa sploh ne vem kaj naj kupim, ga moram porabit do konca marca.

Jaz imam ta počivalnik. Moja nečakinja je bila zelo rada v njem. Ne vem pa od kdaj naprej se ga lahko uporablja. Zadnjič sem bila rpi eni kolegici in je imela v njem 1 mesec staro punčko.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
17.3.2008 15:36:14   
Katy13
roda17 - user posted image  za Matica. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
17.3.2008 15:47:17   
Katy13
Perp - user posted image  za pregled.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
17.3.2008 15:55:50   
gaya24
Sem bla ob 11h nazadnje gor....Zdaj pa pridem spet in tolk novih mamic, pri enih se pa že pripravlja...

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE vsem novim mamicam in njihovim otročkom user posted image user posted image user posted image

Men pa dans ful trebuh otrdeva, pa user posted image se skoz preteguje in imam vsake tolk časa ful smešno obliko trebuha. Se moram prav smejat.

janet: Vse najboljše Neži za 7. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Vidim, da smo zaenkrat še vse korošice prisotne in, da še ni katera odšla. Očitno imamo kar veliko možnosti, da se vidimo v P.user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
17.3.2008 16:07:35   
Zofy
Perp, ja, jaz sem še kar tuuser posted image . Sem bila zdejle na sprehodu v Tivoliju in sem se z dragim hecala, da bom kot une ženske iz knjige Modrost rojevanja, ko so imele 3 dni popadke in hodile na sprehode v gozd, da bi popadke pospešile. No, meni jih sprehod ni prav nič prebudil, samo neko brezvezno otrdevanje trebuhauser posted image

Vidim, da vsakič, ko pridem med vas, je seznam z mamicami daljši in fantki vedno bolj in bolj občutno vodijo. Moremo priti na vrsto me zdaj, ko pupice pričakujemouser posted image Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Mergetka, sem prebrala, da ti je krostata uspela. Bravo user posted image . A si naredila kakšno posebno mešanico okusov ali kar po receptu z jabolki in marelično marmelado?

Glede albuma - jaz si ga bom tudi nabavila, ampak ne tistega modrega, ker je too much za pisat. Se mi zdi, da je uni rumen boljši, ker res temelji na fotkah, tu pa tam pa še kaj napišeš. Ker v tistega modrega je toliko za pisat, da se po moje vprašaš, če boš naredil še 2. otroka, ko ga do konca izpolniš za prvega user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
17.3.2008 16:09:43   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: perp

IZVIRNO SPOROČILO: san

Točno to, sej to je pomembno user posted image user posted image user posted image  Bomo pa še malo počakali, a ne? zgleda, da se našim user posted image  dobro godi v naših trebuščkih.

San ti si faca. Jaz bi tudi ful šla po kosilu na en doooolg sprehod, ko je tko lepo. Ampak, a te nič ne prime lulat med tolk dolgimi sprehodi. To je pri meni resen problem .... tole lulanje user posted image user posted image user posted image

San, ti si prava maratonska sprehajačica user posted image user posted image user posted image Se sprašujem, kje najdeš toliko energije, ko imaš že 2 otroka doma... Bravo, bravouser posted image user posted image user posted image Ampak tudi mene zanima isto kot perp - kako to z lulanjem zrihtaš? Jaz ne morem na več kot enourni sprehod, še 1 ura je včasih preveč...user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
17.3.2008 16:12:53   
tina50
pozdravljene marčevke!

da še vam jaz napišem mojo porodno zgodbo!
zbudila sem se okoli 3 zjutraj, ko sem morola na wc. potem sem šla nazaj v posteljo in začelo me je grabit kot bi imela menstruacijske krče. nazaj nisem mogla več zaspati ker je bilo kar pogosto. potem sem šla v dnevno in tudi tu nisem mogla zaspati. okrog 5 sem se javila ša vam, potem pa sem okro 6 zbudila user posted image , da se nekaj dogaja sam,da ne vem, če bi šla v bolnico, ker me bodo sigurno poslali domov. user posted image  je bil takoj paničen in je hotel takoj it. jaz pa sem se hotela še stuširati in zlikati hlačeuser posted image user posted image . kar sem seveda še vse to naredila.
nekaj do sedmih sva potem šla v Celje. v P so me dali na CTG, imela sem poadke, vendar mi jih CTG sploh ni kazal. sem mislila, no super zdej bom šla pa domov (sam mene je še kar na 5 min grabilo). potem me je pogledala ginekologinja in je rekla, da sem odprta 3 cm in da se lepo pripravlja. potem se mi je kar oddahnilo, ko je rekla, da me kar naj dajo v prodno. tam mi tudi ni kazalo popadkov, zato mi je dala umetne. tudi teh ni kazalo. špotem sem pa vprašala zakaj jih ne zazana, pa mi je rekla, da imam verjetno tako debelo trebošno steno, da jih ne zazna. sam je babica videla, da me grabi. user posted image  me je med popadkom masiral in bil je res ful vredu. vmes, ko sem se že ful prestavljala po postelji, ko me je bolelo mi je rekla babica, da lahko poskusim it na kolena in komolce, da mi bo mogoče tako pasalo. in res mi je, tako sem potem tudi rodila.user posted image
v porodni sem bila torej 2 uri in na svet je prijokal naš korenjak LAN.
moram pa pohvaliti babico, ki je bila fulll vredu in full prijazna, ter seveda mojemu user posted image .

to je moja porodna zgodba. lepo se imejte še user posted image  marčevke in naj se čimprej rodijo vaši user posted image  sončki.

Čestitam vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image  in čimveč user posted image user posted image .

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
17.3.2008 16:28:39   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Jaz imam ta počivalnik. Moja nečakinja je bila zelo rada v njem. Ne vem pa od kdaj naprej se ga lahko uporablja. Zadnjič sem bila rpi eni kolegici in je imela v njem 1 mesec staro punčko.

Hvala Katy13. Sej mislim, da po kakšnem mesecu jih že lahko daš notri, pa kakšni imajo tudi že možnost spreminjanja hrbtnega naklona. Jaz edino ne vem a se mi splača to kupit al ne. Kam pa drugače odložiti dojenčka? user posted image

No, tudi jaz sem ravno nazaj iz danes že drugega mojega sprehoda user posted image ...je šel moj (ponovno) regrat nabrat, jaz pa z njim user posted image , pa sva glih še lepo sonček ujela, zdej se je pa že neki izoblačilo spet. Je pa tudi pri meni sprehod največ dolg pol ure, ena ura je že preveč, mene začne preveč tiščat vse dol, mi ni taka panika WC, ampak me začne vse boleti.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
17.3.2008 16:33:08   
Dinki
Tina50, hvala da si podelila svojo porodno zgodbo tudi z nami user posted image ....tole, da CTG ne zazna popadkov pa prvič slišim.....
Tebi in tvojemu Lanu želim veliko crkljanja še naprej user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
17.3.2008 16:43:24   
Zofy
Tina50, hvala za porodno zgodbo. Take zgodbe ti kar korajžo v kri vlijejouser posted image user posted image . Mnogo, mnogo cartanja ti želimuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
17.3.2008 18:09:38   
*medica*
pozdravljene punce ...

se mal nabrzino javim...sem še vedno ve enem kosu..user posted image user posted image zjutraj sem mela pregled pokazal samo en popadek..user posted image ko me je g pregledal je reku se vidmo v sredo če ne bo kej preh..user posted image user posted image user posted image pridem domov se mal uležem in mi začnejo popadki na10min..pa pol na 5min..pol spet na 10..pol se pa mal umiri..pol spet začne na 10 se mal stopnjuje..ampak jest čakam da me še mal orng zagrab da ne bom predolgo v p če se mi res začne kej dogajat..SRČNO UPAM DA SE MI BO...

sam nabrzino vidla da mamo že nekaj novih mamic ČESTITKE PRIDNO CARTAJTE..user posted image user posted image

vse ki še nameravate jet danes v rim pa tud srečno ..sem vidla da se nekaj dogaja pri zofy pa san..no upam da bo vse ok in da bo porod čimmanj bolečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
17.3.2008 18:25:44   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*
sem vidla da se nekaj dogaja pri zofy pa san..no upam da bo vse ok in da bo porod čimmanj bolečuser posted image user posted image user posted image

*medica*, hvala enako. Upam, da greš tudi ti danes v Rim, tebi kaže boljše kot meni, ker jaz še nisem prišla na 5minuser posted image Dajmo, dajmo, navijam zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
17.3.2008 19:04:20   
katty123
hojla, jaz imam pa danes rok..........user posted image

Regrat ste že rodili ali tudi še čakate?????????????''user posted image

sem bila na ctg-ju pa je še vse mirno, tako da ga imam spet v sredo, pol pa če še ne bo nič pa v porodnišnici v Kranju..........

upam da ne grem prej rodit kot v sredo zvečer ker imam moja tavelika nastop v vrtcu pa bi jo še rada videla.user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, vsem ki ste rodile, lepo crklajte svoje bebice, vsem pa ki čakate pa naj vam hitro minevajo dnevi..............

lp katty123user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
17.3.2008 19:12:09   
san
evo mene iz P. najprej poročilo: odprta sem 3 prste, ctg zaznal popadek- jeeeeeuser posted image user posted image user posted image . mv čisto čisto skrajšan, porcije al neki podobnega ni več. čep oz. jajčni ovoju so se mi res odluščili in se še malnkost luščijo. je rekla, da bi šle lahko rodit, če hočem z dodatkom popadkov, ampak da je boljš spontrano počakat, ker se bo zgodilo v max 3 dneh, najverjetneje pa že jutri ali pojutrišnjemuser posted image user posted image user posted image . in sem rekla, da bom pa tolk pa že še počakala. no, otroku je pa rekla, da se notri super godi in ko je tipala skozi trebuh je rekla da bo tam okoli 3500 do 3800 g težak. je pa rekla, da ker sem velika in dobro skrivam trebuh, da ni tako velik, da je tudi majhna možnost da bo otroček pa res večji. potem je še ugotovila, da mora biti pri meni pozorna na tri zadeve, da ne bi zopet prišlo do kakšnih hudih komplikacij kot se je zgodilo drugič in zdej sem mirna in srečna.

perp, zofy glede lulanja na sprehodu, kadar je hudo grem pač nekam lulat - ponavadi v kakšnem lokalu prosim oz. pač nekje ga najdemuser posted image .

medica držim pesti, da se končno začne akcija

dinki, meni je bil ta gugalnik zakon, jaz si ga bom tudi nabavila, če ga ne dobim nazaj. sem ga res ful uporabljala.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
17.3.2008 19:15:31   
san
aja, sem pa končno zvedela, da me je drugič pri porodu sinova glava čisto strgala presredek nazaj do črevesjauser posted image , sploh mi ga ni babca prerezala. tega namreč nisem 100 % vedela, je pa rekel dragi, da me je sine sam raztrgal, da je lahko ven prišel.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?