Katy13
|
Dobro jutro! Moje spanje je bilo dobro, sicer sem šla 3x na WC, vendar sem takoj nazaj zaspala. Trenutno zajtrkujem in vas berem in sedaj pišem. To je sedaj moj ritual. Sem pa malo prej izvedela slabo novico. Ne vem, če se katera spomne, da me je zadnjič zdranik, ki nam je predaval o EA napotil na en pregled. No, prejšnji teden sem šla in dobila izvide, danes sem ga pa poklicala in mu povedala kakpni so izvidi in mi je rekel, da os se že prej pogovarjali o mojem primeru in se odločili, da nisem primerna kandidatka za EA, ker je preveliko tveganje zaradi strjevanja krvi. Sicer tolaži me misel, da nisem bila 100%, da bom imela EA, ker sem rekla, da bom poskusila z anravnim porodom in če res ne bi šlo, potem pa EA. No, sedaj vem, da bo porod sigurno naraven in bom imela pač tiste protibolečinske stvari, ki jih dajo vsaki . Neža - vse najboljše za tvoj rojstni dan. Lepo praznujte. Zofy - je pa res prišel tvoj dan D. Držim pesti, da bo čimprej za tabo. in da boš še danes stiskala k sebi Julijo. mergetka - hvala za odgovor. Verjetno si bom tudi jaz po porodu nabavila eno od teh knjig, sedaj bom pa še počakala, če slučajno dobim katero za darilo. Po pravici povedano sem pričakovla, danes zjutraj kar nekaj novih mamic.