Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.3.2008 21:13:28
|
|
|
|
nana09
|
Moj PDP je 11.4.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.3.2008 21:52:51
|
|
|
|
mishel
|
Pozdravček še od mene!!! Jutri bom bolj pridna, je moj cel dan v službi .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 7:39:35
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, jutro , pa še ena - tokrat PETKOVA (jupiiiii!!!) - kavica/kapučin s ČOKOLADO za vse Celjanke!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 9:59:58
|
|
|
|
bučkabb
|
MAJ: -ursha APRIL: -nana09 (PDP 11.4) JUNIJ: - tajci - tsja26 JULIJ: - lunica24 - PABLO (PDP 31.7.) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22.8) - mishel (PDP 06.8.) - nell (PDP 20.8.) - katja - kaja (PDP 8.8.) SEPTEMBERKE: -bučkabb (PDP 25.9.) OKTOBERKE: - mbd0411 (PDP 14.10) - škorpion (PDP 20.10)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 10:04:14
|
|
|
|
bučkabb
|
no lep pozdrav celjanke, kako ste kaj? mal sem spet seznamček osvežila, ampak kot je ena spraševala, prosim pofočkajte se same in spreminjajte seznam. jaz sem ga sam začela in nikako r ne bom jezna če ga boste popravljaje vse ostale. več nas bo bolj bo veselo. drgač pa sem jaz včeri dala skoz NS in je vse OK. počutje oz slabost se umirja, tak da se bo stanje menda normaliziralo. no sedaj pa grem mal delat in se še pozneje kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 11:17:26
|
|
|
|
mishel
|
Pri seznamčku bomo z veseljem pomagale! Pa hvala LANA 777 za kavico, čeprav zdaj že veš, da si jaz vzamem kapučino z velik čokolade, če pa čokolade ni, si jo pa sama dodam . BUČKA, sem vesela zate, da se slabosti počasi končujejo, pa da je bilo na nuhalni vse OK. Zdaj pa le brezskrbno uživaj do konca!!! Novega nimam nič za napisati, mogoče to, da sem ravno jedla, pa spet razmišljam kaj bi dala v usta . Če bom tako nadaljevala....
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 11:52:25
|
|
|
|
lana777
|
mishel - podobno, podobno pri meni , sam jedla bi ... to je groza. Razum mi sicer pravi, da se bom potem sekirala, k bom mogla hujšat, sam to pa res ni normalno ... SKOZ SM LAAAAAAČNAAAA!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 12:06:17
|
|
|
|
lana777
|
MAJ: -ursha APRIL: -nana09 (PDP 11. 4.) JUNIJ: - tajci - tsja26 JULIJ: - lunica24 - PABLO (PDP 31. 7.) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - katja - kaja (PDP 8. 8.) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 12:08:01
|
|
|
|
lana777
|
bučkabb - js sm samo mal slikic dodala, pa tist e pri septembrkah in oktobrkah me je motu, upam, da nisi jezna, samo tolk ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 12:20:14
|
|
|
|
bučkabb
|
super kako lep seznam imamo sedaj. punce ve kr bodte pridne, ko jaz nimam velik časa, sam mal pokukam vsake toliko časa in kaj napišem oz. dodam na seznam.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 12:31:42
|
|
|
|
mishel
|
LANA777 super si tole polepšala. Glede kilogramov pa, sem se včeraj tehtala in mislim da se dobila kaki dve kili . Pa saj to je normalno za sredino petega meseca, a ne?!Mi je tako hecno ko mi raste trebušček, pa ne da ga nebi bila vesela, sam vedno sem imela čisto ravnega . Kako bo potem kaj nazaj skupi zlezel ?! BUČKA pridi še kaj, mi je dolgčas. Danes sem cel dan sama, zato grem za kako uro ven k pesu, pa pogledam mal na ringarajo, pol spet ven... Čez šest dni pa stopim v drugo polovico nosečnosti . joj, kako hitro teče čas!!! Mi je pred pol ure, ko sem bila pri mojem pesu zunaj, dala soseda knjigico Igre z dojenčkom od rojstva do enega leta. Je tako prisrčna. Notri je opisano, kako naj bi se igral z otrokom po mesecih.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 12:36:54
|
|
|
|
lana777
|
mishel - kaj SAMO dve kili??? Punca, ti potem kar papcaj!!! Jaz še vedn računam s tem, da sm jih pri mojih 176 cm mela prej ravn prov in zdej mojih ŠEST (aha!!!!!!!!) ni tok grozn ... Sam je, kr bo šlo še ful gor in BOM TAKA K SLON
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 13:01:49
|
|
|
|
lena35
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana777 MAJ: -ursha APRIL: -nana09 (PDP 11. 4.) JUNIJ: - tajci - tsja26 JULIJ: - lunica24 - PABLO (PDP 31. 7.) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - katja - kaja (PDP 8. 8.) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) -lena35(PDP 19.10.)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 13:08:01
|
|
|
|
mishel
|
Ja, samo dve kili, s tem da sem v prvih treh mesecih 4-5 kil izgubila in sem si jih seveda že priborila nazaj. Plus ti dve kili
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 14:22:08
|
|
|
|
bučkabb
|
punce nikar se ne obremenujte z kg, ker se pol vse uredi. moje prijateljice so šle takoj nazaj na svojo težo ko so rodile, al pa so zgubile zaradi dojenja še več. jaz sem tud med tistimi ta suhimi. sem bla ravna ko deska, sedaj pa sem v 13 tednu in mi niso niti ene hlače od prej več prav. pa se mi sploh še nič velik ne vidi trebuh. ampak ker je bil prej čist ravn in tud riti nisem mela velke sem nosla vse oprijete hlače. zdaj mi je pa mal rit zrasla in trebuh se je mal izboču in mam že problem pri oblačilih. tak da bi sedaj najraje v službo hodila v trenirki, a bi mal čudn zgledal a ne, prej v elegantnih hlačah pol pa v trenirki po pisarni skakat. kolegice ki niso ble že prej tak suhe, so pa svoja oblačila nosle do 4 meseca nosečnost. če je nekaj prednost je lahka kaj kmalu tudi slabost
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 14:39:24
|
|
|
|
mishel
|
Ja, mene so tudi hlače začele motit, še preden se je pojavil trebušček. No zdaj je pa tak
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 15:49:33
|
|
|
|
bučkabb
|
no mishel neki podobno postavo imam tud jaz. a pol bom tud jaz čez en mesec in pol mela takšen trebušček men se zdi da si ravno pravšnje obline za svojo nosečnost in postavo, le tako naprej.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 16:29:09
|
|
|
|
mishel
|
BUČKA a se ti tudi v ogledalo gledaš in vsak dan primerjaš kolk je zrastu?! No, ko takole pogledam svojo slikco, bom kmal nehala . Sploh ni več trebušček ampak je TREBUH . Še malo pa bo tudi tvoj tak, ja .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.3.2008 18:45:52
|
|
|
|
bučkabb
|
ja tud jaz se zjutraj ko se oblačim pogledam v ogledalo, ko mam takega velkega in se vse fajn vidi ti se kr glej in bod ponosna na svoj rastoči trebušček, ki postaja trebuh , ani to fajn! no jaz sem začela svojo nosečnost z 57 kg, zdaj jih pa mam 59, po 12 tednih, tak da če bom tak nadaljevala bo kr super.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.3.2008 19:19:46
|
|
|
|
mishel
|
Lep pozdrav Celjanke!!! Jutri je cvetna nedelja, zato vam pošiljam par rožic
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.3.2008 7:34:28
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, jutro Celjanke! Saj veste plus ČOKOLADA!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.3.2008 7:37:54
|
|
|
|
lana777
|
mishel - kak lep trebušček (mislim, da je v primerjavi v kaj bo še zrasu do poletja, kar lepo trebušček ) Pa hvala za na cvetno nedeljo ... Sm opazovala majhne otročke s snopki in si predstavljala, kako bo drugo leto ... Jaz pa letos kar z vejco ... buckabb - hvala za vzpodbudo glede kg ... sej sekiram se ne preveč, sam ko pomislim ... lena35 - doborodošla in vse dobro Imejte lep teden !
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.3.2008 7:39:59
|
|
|
|
mbd0411
|
Dobro jutro tudi od mene. .....Bom še skuhala .Vikend je bil bolj miren,ker ni bilo nobene tu.Jaz pridem pokukat in grem. Kako ste?Oktobrke?????'Kje ste? Pa vse ostale?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.3.2008 8:57:58
|
|
|
|
bučkabb
|
lep pozdrav! no včeraj sem tud jaz na hiter pokukala tle gor pa ni blo nič novga, je bla včeri takšna turobna nedelja, ko se z mano vred ni dobenmu nič dal a ne. jaz sem skor cel popoldan preležala, ker sem se zelo slabo počutla. me je cel dan rahlo bolela glava in v soboto ko sem bla zvečer odzuni sem staknela prehlad, tak da me sedaj ful močno boli grlo in smrkam konora. ma bo že boljš, sam da bi se vreme uredilo in bi bil sonček. no saj mal se že kaže .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.3.2008 11:29:09
|
|
|
|
mishel
|
BUČKA Ja, mene je tudi včeraj tako bolela glava . Sem šla kar hitro spat, danes pa je bolje . LANA777 me je kar mal strah kam bom dala tisti velik trebuh avgusta. Že zdaj se mi včasih zdi, da me moti, ko si zavezujem čevje. Čutim ga, če noge stisnem k telesu. Sreča da bomo poleti nosile natikačeP pa hvala za kavico!!! Mislim, da sem jaz vso čokolado pojedla . MBD Le še pridi mal pogledat kaj je kaj novega! Pa uživaj na sončku!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?