Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 19:18:20
|
|
|
|
LINA31
|
Žan danes prav na veliko telovadi...se obrača na trebuh in na hrbet. om lahko v sredo na NFTH povedala za napredek . Jaz bom Žanu jutri dala pa krfjolo in korenje za jest....upam, da mu bo šlo . Prejle sva jedla rižolino..na žlico . Kolk gostega pa naredite...tako kot na škatli piše? Neveme, a moram še kej odgovorit... lemavrica...hvala za link.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 19:38:27
|
|
|
|
jst86
|
LINA rižolino naredim po občutku.npr. gosto kot puding.ne vem pa kolk žlic dam,ker kar iz vrečke stresem. no mi smo pa dons probali za zvečer keksolino in ustka so se odpirala tok hitro da sem komaj sledila
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 20:15:27
|
|
|
|
helenav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: helenav helena a imaš ti kej v planu kak dan mal v portorož vozičkat? tako se vpraša: prideš v Portorož no ja, to sem mislila naslednji teden zjutraj nimam avta se bomo zmenile pol čez 2 tedna??? veš kdaj sem te na zadnje videla? 28.8.2007 me ne boš spoznala...sedaj sem 20 kil manj šibam gledat GF
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 20:36:55
|
|
|
|
LINA31
|
Kje pa ste danes vse Gledate BB. Očitno bo kar zanimivo. Grem tudi jaz ga gledat
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 20:37:13
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: helenav helena a imaš ti kej v planu kak dan mal v portorož vozičkat? tako se vpraša: prideš v Portorož no ja, to sem mislila naslednji teden zjutraj nimam avta se bomo zmenile pol čez 2 tedna??? veš kdaj sem te na zadnje videla? 28.8.2007 me ne boš spoznala...sedaj sem 20 kil manj šibam gledat GF a ti gledaš grande fratello? js pa gledam glihkar big brother (na kanalu a) ma kr neki (v neki štali bojo živeli, pa čeprav ima občutek da je to finta) helena 1000x za -20kg js pa jih imam skoraj tolko kot takrat (sem se malo zredila v 2 mesecih)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 20:37:18
|
|
|
|
uska
|
Čer, Naš je danes končno nekaj GH pojedel. Naredila sem mu pire iz krompirja in bučk. Ugotovila pa sem, da ne mara jesti v stolčku ampak samo, če sedi pri meni na kolenih. Ana B, če imate še vedno težave s hranjenem poskusi še to. Pri meni bo menda to delovalo. Danes je mali čez dan spal 2x po uro in pol. Kolk lahko v tem času narediš! NaILa, drži se! Želim ti.. en čudež! No, lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 20:57:06
|
|
|
|
1A
|
BIG BROTHER VAS GLEDA!!!!!!!!!!!!!jutr bomo pa debaterale o oddaji!!!lp
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 21:18:15
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1A BIG BROTHER VAS GLEDA!!!!!!!!!!!!!jutr bomo pa debaterale o oddaji!!!lp ma je prav noben ni simpatičen pa bajta
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 22:15:50
|
|
|
|
nana 27
|
Helenav, pridem na RR ma glavno stran in spodaj pri albumih zagledam malo frajerko Je vedno tako nasmejana?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 22:40:44
|
|
|
|
sandra85
|
pa res-helena ima nove slikice Klara pa je res en pravi cukr! ful je sladka sam neki (mi imamo tut te puzzle) pa bi ti mogoče samo svetovala (nočem bit pametna) ampak da odmakneš un del, ko piše unikatoy, ker so majni delci. js sem tega dala takoj stran. nikoli ne veš. enej je danes že povlekel črko R ven (taveliko) in glodal je moj dragi takoj sporbal če se lahko kak kos odlomi
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 23:30:39
|
|
|
|
ana b
|
Večer! Na hitro pred spanjem. Sem danes omenila naši fizioterapevtki, da naš ne zna jest in se sploh ni začudila. Seveda mi je pokazala, kako naj poskusim, vendar mi pri tem načinu zmanjka rok in danes kljub vsemu nisva bila uspešna. Sem tudi vprašala, če bi se samo uredilo in ne: našega bo treba naučit požirat. Če v enem tednu ne bo napredka, bova napotena naprej . Jutri sledi naslednji poskus, ko bo zraven mož. Lepo spite. Nočko
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 23:31:21
|
|
|
|
lemavrica
|
Helena kok je luškana, pa kake učke Ana upam da am jutri uspe. Kam vas bodo pa napotili naprej?
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 14.3.2008 23:32:28 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 23:33:04
|
|
|
|
ana b
|
Helena: cuker
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 23:46:52
|
|
|
|
nana 27
|
Ana b, kaj pa, če ga hraniš tako, da pomočiš svoj prst v kašico in nato v usta, ali pa ga posedeš v svoje naročje?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 23:54:29
|
|
|
|
sandra85
|
joj anab resnično upam, da vam jutri uspe (samo ne ga silit, ker pol bo samo še slabše) si mu že probala dati kej "finega"? enej vedno tišči ustka skupi, pol jih glih tolko odpre, da poskusi, kaj bo dobil in če je fino, odpira usta, če ni, se nakremži in stiska usta z vso močjo, tako da pol sploh ne vztrajam in dobi zizo držim pesti za boljše novičke jutri!!! enej je že imel eno rundo jokanja že kak mesec je navada:enkrat med 20. in 21. uro ga dam spat, zaspi in v roku 1 ure se zbudi z groznim jokom. ga potolažim, poljubčkam, povem po tiho kej lepega in nazaj zaspi. včasih sledi še 1 runda v roku pol ure. danes je ob 20 zaspal, ob 21h se zbudil-sem ga potolažla in čez pol ure sem na angelcare zaslišala glasen jok, sem stekla v sobo in je že spal ma kaj lahko revček sanja takega, da se tako prestraši ima še kera take "težave"? nočem, da mojega sinčka tlači nočna mora (ali kaj je pač to) v glavnem BB-sem vedela da je bila to finta z to hišo, se mi pa zdi mal brezveze vseskupi-na koncu bom pa itak vsak dan gledala ta nina osenar se pa mora tako dret lahko noč mamice
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.3.2008 23:55:50
|
|
|
|
sandra85
|
nana27 a nam boš ti zaupala kako slikico od Maje babji firbec (če je Miha tako luškan, pol je definitivno tut Maja tak sladka)
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 0:04:09
|
|
|
|
nana 27
|
Sandra Bom bom.. Drugače se pa tudi pri nas Maja z jokom zbudi pol ure do uro po začetku spanja. Miha je tudi počel nekaj takega, če se prav spomnim. Nimaš kaj..v mesecu ali dveh bo minilo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 8:57:18
|
|
|
|
helenav
|
nana 27 in ostale hvala za komplimete ....sem jo ujel ako je imela super lep dan....drugače se pa smeje do ušes, ko zagleda mamo in ko ji rečem cici cici...je smeh za znoret rožica kje si...da mi daš link od akcije Concordov.. sandra boš povedala kdaj imaš avto za sprehod, ne?..Klara je pa še zelo daleč od takih veščin....vsaki tretji dan, ji rata igračo, ki jo dobi pred nos zagrabit....zato pa gremo na neurofizioterapijo... nefretiti ku ku..kje si?
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 9:26:09
|
|
|
|
guppy
|
LINA, jaz dajem riževo kašico po flaški, takšno sem kupila. Ne zdi se mi "razvajanje", ker obrok GH zdaj že lepo pojesta v času kosila in ni problemov. Včeraj/predvčerajšnjim sem prilimala slikico tega rižka od Hippa, ki je primeren za hranjenje po flaški. Jaz jima naredim 180 ml vode + 6 žlic Beba 1 + 3 žlice rižka --> nastane cca 200 ml zmazek, ki ga pojesta brez problema. ana b, drži se... upam, da vam rata. Ko meni nočeta jesti na žlico, ju hranim s prstom, tako kot je povedala nana, ali pa jima pustim, da sama z rokami packata po hrani, ker svoje rokice pa avtomatsko dajeta v usta Jaz bi tudi link do akcije Concordov... :)
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 10:08:39
|
|
|
|
babyrok
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 in kaj če bi vsak dan vasaka napisala, kaj ima njen na jedilniku, da se tako delimo ideje no, js vsak dan napišem, kaj kuham Eneju danes bo dobil ovsene kosmiče z kolerabo-sam to pa res dvomim da mu bo všeč-poročam kasneje Ojla, a ovsene kosmiče tudi že lahko jejo? Kje si jih pa kupila, od katere firme so? Mi smo danes super spali...voda deluje Danes imam tolk energije, da sem že omarice v kuhinji pomila, velik pospravla, dala prat...sama sebi se čudim Rok je spal do 7 zjutraj in potem je ob 8 uri spet zamižal za 1.5 uro, zdaj je pa še vedno v posteljici in se sam zabava. Zdaj mu pripravljam za jest zopet slive, ki ima po njih super prebavo, drugače komaj kakca, jabolko in korenček. Graha še ni probal, jaz se za enkrat držim teh osnovnih stvari. Do 4 meseca je bil itak bogi s s prebavo in napenjanjem, zato zdaj midva tole bolj počasi in previdno, ker se mu je že kar uredilo. Bodite fajn, lep vikend, kljub slabemu vremenu
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 10:27:53
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27 Sandra Bom bom.. Drugače se pa tudi pri nas Maja z jokom zbudi pol ure do uro po začetku spanja. Miha je tudi počel nekaj takega, če se prav spomnim. Nimaš kaj..v mesecu ali dveh bo minilo. upam hvala babyrok mi smo jih kupikli kar v merkatorju od nature. ko pa smo prišli domov sem najprej poklicala P in vprašala, če mu lahko dam in je rekla, da po 6. mesecu lahko lemavrica mi imamo meglo no danes smo lepo spali-je spal od 20h-5h in pol še do 8h je dragi porihtal eneja in sta se šla igrat, js pa sem spala še do 10h. enej pa še zdaj ni jedel (noče)
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 10:36:21
|
|
|
|
sandra85
|
helena v arielu je tut concord v akciji (cene so od 188€-208€) odvisno od barve
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 10:42:43
|
|
|
|
lemavrica
|
Sandra tud Jaka štajka s hrano, sem mu zmiksala banano in hipp jabolčno kšico pa mi je zbruhal, pol sem mu dala hruškovo kašico, je usta skupaj tiščal, ma ne vem kaj mu je, ker je že tko lepo jedel. Tud iz prsta ni hotel. Vsaj mleko mi je ratalo da je popil. Če pa še to odkrije da pije Allewrnovo pol pa ne vem kaj bom Včeri je bil pa tečkast za znoret. Pomoje je tale vreme ki je katastrofa, tuki pri nas je tudi oblačno in čudno. Rižolino jaz sem mu ga dajala po flaški z unim cucljem na tri pretoke in šlo super. Je pa dobival Novalac prvo kašico.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 11:06:08
|
|
|
|
LINA31
|
No, jaz sem mu včeraj dala rižolino po žlički pa je šlo pol mimo . Bom dala spet na flašo...je boljš. Midva tudi zelenjavo in sadje jeva na žlico tako, da bo znal jest . BB....jaz sem sicer zaspala po predstavitvi Marcela, ampak mi je sestra povedala kaj je kej blo. Meni se zdi kr cool. Nina je men carica. Bomo videl kako se bodo obnesl, upam da ne bo tol kreganja kot lansko leto. Sandra85...tudi meni Žan full joka 1 - 3x po uspavanju zvečer. Mi je že prav muka...sem mislila, da to samo Žan počne. ana b....upam, da vam uspe danes kej pojest GH. Žan spi prvi rundo. Zvečer greva s srčkom mogoče v kino, mami pa bo Žana pazila. Me je ravno kolegica klicala, če greva drug teden na en koncert Moram vidit, če ga bo srček pazil...ga do sedaj še ni...le ko sem šla k frizerju, pa ni bil glih zadovoljen. Mogoče ga dam pa spet k mami.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 11:12:06
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Moram vidit, če ga bo srček pazil...ga do sedaj še ni...le ko sem šla k frizerju, pa ni bil glih zadovoljen. kr nej se navadi moj ga večkrat čuva ko kam grem, pa se je že kr navadil-da ga nahrani (kako kašico), preobleče, zabava in uspava in mu (moram priznat) bolj uspeva kakor meni Enej obožuje tatija in je z njim ful priden (meni pa rad nagaja-je ugotovil, da se mu pustim)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?