|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
14.3.2008 19:18:20   
LINA31
Žan danes prav na veliko telovadi...se obrača na trebuh in na hrbet.user posted image  om lahko v sredo na NFTH povedala za napredekuser posted image .
Jaz bom Žanu jutri dala pa krfjolo in korenje za jest....upam, da mu bo šlouser posted image user posted image . Prejle sva jedla rižolino..na žlicouser posted image . Kolk gostega pa naredite...tako kot na škatli piše?

Neveme, a moram še kej odgovorit...user posted image
lemavrica...hvala za link.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
14.3.2008 19:38:27   
jst86
LINA rižolino naredim po občutku.npr. gosto kot puding.ne vem pa kolk žlic dam,ker kar iz vrečke stresem.

no mi smo pa dons probali za zvečer keksolino in ustka so se odpirala tok hitro da sem komaj sledilauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
14.3.2008 20:15:27   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

helena a imaš ti kej v planu kak dan mal v portorož vozičkat?

tako se vpraša: prideš v Portorožuser posted image user posted image user posted image user posted image

no ja, to sem mislila user posted image user posted image user posted image
user posted image naslednji teden zjutraj nimam avtauser posted image
se bomo zmenile pol čez 2 tedna???
veš kdaj sem te na zadnje videla?user posted image 28.8.2007

me ne boš spoznala...sedaj sem 20 kil manjuser posted image user posted image user posted image

šibam gledat GF

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
14.3.2008 20:36:55   
LINA31
Kje pa ste danes vseuser posted image  Gledate BB. Očitno bo kar zanimivo. Grem tudi jaz ga gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
14.3.2008 20:37:13   
sandra85

helena a imaš ti kej v planu kak dan mal v portorož vozičkat?

tako se vpraša: prideš v Portorožuser posted image user posted image user posted image user posted image

no ja, to sem mislila user posted image user posted image user posted image
user posted image naslednji teden zjutraj nimam avtauser posted image
se bomo zmenile pol čez 2 tedna???
veš kdaj sem te na zadnje videla?user posted image 28.8.2007

me ne boš spoznala...sedaj sem 20 kil manjuser posted image user posted image user posted image

šibam gledat GF

a ti gledaš grande fratello?
js pa gledam glihkar big brother (na kanalu a)
ma kr neki (v neki štali bojo živeli, pa čeprav ima občutek da je to finta)

helena 1000x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za -20kg user posted image

js pa jih imam skoraj tolko kot takrat (sem se malo zredila v 2 mesecih)user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
14.3.2008 20:37:18   
uska
Čer,

Naš user posted image  je danes končno nekaj GH pojedel. Naredila sem mu pire iz krompirja in bučk. Ugotovila pa sem, da ne mara jesti v stolčku ampak samo, če sedi pri meni na kolenih. Ana B, če imate še vedno težave s hranjenem poskusi še to. Pri meni bo menda to delovalo.

Danes je mali čez dan spal 2x po uro in pol. Kolk lahko v tem času narediš!

NaILa, drži se! Želim ti.. en čudež!user posted image

No, lahko noč vsem.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
14.3.2008 20:57:06   
1A
BIG BROTHER VAS GLEDA!!!!!!!!!!!!!jutr bomo pa debaterale o oddaji!!!lp

vedno aktivna

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
14.3.2008 21:18:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: 1A

BIG BROTHER VAS GLEDA!!!!!!!!!!!!!jutr bomo pa debaterale o oddaji!!!lp

ma je prav user posted image user posted image user posted image
noben ni simpatičenuser posted image
pa bajtauser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
14.3.2008 22:15:50   
nana 27
Helenav, pridem na RR ma glavno stran in spodaj pri albumih zagledam malo frajerko user posted image  Je vedno tako nasmejana?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
14.3.2008 22:40:44   
sandra85
pa res-helena ima nove slikiceuser posted image
Klara pa je res en pravi cukr! ful je sladkauser posted image
sam neki (mi imamo tut te puzzle) pa bi ti mogoče samo svetovala (nočem bit pametna) ampak da odmakneš un del, ko piše unikatoy, ker so majni delci. js sem tega dala takoj stran. nikoli ne veš.
enej je danes že povlekel črko R ven (taveliko) in glodaluser posted image je moj dragi takoj sporbal če se lahko kak kos odlomi

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
14.3.2008 23:30:39   
ana b
Večer!
Na hitro pred spanjem.
Sem danes omenila naši fizioterapevtki, da naš user posted image  ne zna jest in se sploh ni začudila. Seveda mi je pokazala, kako naj poskusim, vendar mi pri tem načinu zmanjka rok in danes kljub vsemu nisva bila uspešna. Sem tudi vprašala, če bi se samo uredilo in ne: našega bo treba naučit požirat. Če v enem tednu ne bo napredka, bova napotena naprej user posted image . Jutri sledi naslednji poskus, ko bo zraven mož.

Lepo spite.
Nočko

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
14.3.2008 23:31:21   
lemavrica
Helena kok je luškana, pa kake učke user posted image

Ana user posted image  upam da am jutri uspe. Kam vas bodo pa napotili naprej?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 14.3.2008 23:32:28 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
14.3.2008 23:33:04   
ana b
Helena: cuker

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
14.3.2008 23:46:52   
nana 27
Ana b, kaj pa, če ga hraniš tako, da pomočiš svoj prst v kašico in nato v usta, ali pa ga posedeš v svoje naročje? 

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
14.3.2008 23:54:29   
sandra85
joj anab user posted image resnično upam, da vam jutri uspe (samo ne ga silit, ker pol bo samo še slabše)
si mu že probala dati kej "finega"? enej vedno tišči ustka skupi, pol jih glih tolko odpre, da poskusi, kaj bo dobil in če je fino, odpira usta, če ni, se nakremži in stiska usta z vso močjo, tako da pol sploh ne vztrajam in dobi zizo
držim pesti za boljše novičke jutri!!!user posted image

enej je že imel eno rundo jokanja
že kak mesec je navada:enkrat med 20. in 21. uro ga dam spat, zaspi in v roku 1 ure se zbudi z groznim jokom. ga potolažim, poljubčkam, povem po tiho kej lepega in nazaj zaspi. včasih sledi še 1 runda v roku pol ure.
danes je ob 20 zaspal, ob 21h se zbudil-sem ga potolažla in čez pol ure sem na angelcare zaslišala glasen jok, sem stekla v sobo in je že spaluser posted image

ma kaj lahko revček sanja takega, da se tako prestrašiuser posted image
ima še kera take "težave"? nočem, da mojega sinčka tlači nočna mora (ali kaj je pač to)

v glavnem BB-sem vedela da je bila to finta z to hišo, se mi pa zdi mal brezveze vseskupi-na koncu bom pa itak vsak dan gledalauser posted image
ta nina osenar se pa mora tako dretuser posted image

lahko noč mamiceuser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
14.3.2008 23:55:50   
sandra85
nana27 a nam boš ti zaupala kako slikico od Majeuser posted image user posted image babji firbec (če je Miha tako luškan, pol je definitivno tut Maja tak sladka)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.3.2008 0:04:09   
nana 27
Sandra user posted image user posted image user posted image  Bom bom.. Drugače se pa tudi pri nas Maja z jokom zbudi pol ure do uro po začetku spanja. Miha je tudi počel nekaj takega, če se prav spomnim. Nimaš kaj..v mesecu ali dveh bo minilo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.3.2008 8:57:18   
helenav
nana 27 in ostale hvala za komplimeteuser posted image ....sem jo ujel ako je imela super lep dan....drugače se pa smeje do ušes, ko zagleda mamo in ko ji rečem  cici cici...je smeh za znoretuser posted image user posted image

rožica kje si...da mi daš link od akcije Concordov..user posted image

sandra boš povedala kdaj imaš avto za sprehod, ne?..Klara je pa še zelo daleč od takih veščin....vsaki tretji dan, ji rata igračo, ki jo dobi pred nos zagrabit....zato pa gremo na neurofizioterapijo...

nefretiti ku ku..kje si?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.3.2008 9:26:09   
guppy
LINA, jaz dajem riževo kašico po flaški, takšno sem kupila. Ne zdi se mi "razvajanje", ker obrok GH zdaj že lepo pojesta v času kosila in ni problemov. Včeraj/predvčerajšnjim sem prilimala slikico tega rižka od Hippa, ki je primeren za hranjenje po flaški. Jaz jima naredim 180 ml vode + 6 žlic Beba 1 + 3 žlice rižka --> nastane cca 200 ml zmazek, ki ga pojesta brez problema.

ana b, drži se... upam, da vam rata. Ko meni nočeta jesti na žlico, ju hranim s prstom, tako kot je povedala nana, ali pa jima pustim, da sama z rokami packata po hrani, ker svoje rokice pa avtomatsko dajeta v usta user posted image

Jaz bi tudi link do akcije Concordov... :)

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.3.2008 10:08:39   
babyrok

in kaj če bi vsak dan vasaka napisala, kaj ima njen user posted image na jedilniku, da se tako delimo idejeuser posted image user posted image user posted image
no, js vsak dan napišem, kaj kuham Enejuuser posted image
danes bo dobil ovsene kosmiče z kolerabo-sam to pa res dvomim da mu bo všeč-poročam kasneje

Ojla,

a ovsene kosmiče tudi že lahko jejo? Kje si jih pa kupila, od katere firme so?

Mi smo danes super spali...voda delujeuser posted image  Danes imam tolk energije, da sem že omarice v kuhinji pomila, velik pospravla, dala prat...sama sebi se čudimuser posted image

Rok je spal do 7 zjutraj in potem je ob 8 uri spet zamižal za 1.5 uro, zdaj je pa še vedno v posteljici in se sam zabava. Zdaj mu pripravljam za jest zopet slive, ki ima po njih super prebavo, drugače komaj kakca, jabolko in korenček.

Graha še ni probal, jaz se za enkrat držim teh osnovnih stvari. Do 4 meseca je bil itak bogi s s prebavo in napenjanjem, zato zdaj midva tole bolj počasi in previdno, ker se mu je že kar uredilo.

Bodite fajn, lep vikend, kljub slabemu vremenu

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.3.2008 10:27:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra user posted image user posted image user posted image  Bom bom.. Drugače se pa tudi pri nas Maja z jokom zbudi pol ure do uro po začetku spanja. Miha je tudi počel nekaj takega, če se prav spomnim. Nimaš kaj..v mesecu ali dveh bo minilo.

upam user posted image hvala

babyrok
mi smo jih kupikli kar v merkatorju od nature. ko pa smo prišli domov sem najprej poklicala P in vprašala, če mu lahko dam in je rekla, da po 6. mesecu lahko

lemavrica mi imamo meglouser posted image

no danes smo lepo spali-je spal od 20h-5h in pol še do 8h
je dragi porihtal eneja in sta se šla igrat, js pa sem spala še do 10h.
enej pa še zdaj ni jedel (noče)user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.3.2008 10:36:21   
sandra85
helena v arielu je tut concord v akciji (cene so od 188€-208€) odvisno od barve

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.3.2008 10:42:43   
lemavrica
Sandra tud Jaka štajka s hrano, sem mu zmiksala banano in hipp jabolčno kšico pa mi je zbruhal, pol sem mu dala hruškovo kašico, je usta skupaj tiščal, ma ne vem kaj mu je, ker je že tko lepo jedel. Tud iz prsta ni hotel. Vsaj mleko mi je ratalo da je popil. Če pa še to odkrije da pije Allewrnovo pol pa ne vem kaj bom user posted image
Včeri je bil pa tečkast za znoret. Pomoje je tale vreme ki je katastrofa, tuki pri nas je tudi oblačno in čudno.

Rižolino jaz sem mu ga dajala po flaški z unim cucljem na tri pretoke in šlo super. Je pa dobival Novalac prvo kašico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.3.2008 11:06:08   
LINA31
No, jaz sem mu včeraj dala rižolino po žlički pa je šlo pol mimouser posted image . Bom dala spet na flašo...je boljš. Midva tudi zelenjavo in sadje jeva na žlico tako, da bo znal jestuser posted image user posted image .

BB....jaz sem sicer zaspala po predstavitvi Marcela, ampak mi je sestra povedala kaj je kej blo. Meni se zdi kr cool. Nina je men carica. Bomo videl kako se bodo obnesl, upam da ne bo tol kreganja kot lansko leto.

Sandra85...tudi meni Žan full joka 1 - 3x po uspavanju zvečer. Mi je že prav muka...sem mislila, da to samo Žan počne.

ana b....upam, da vam uspeuser posted image  danes kej pojest GH.

Žan spi prvi rundo. Zvečer greva s srčkom mogoče v kino, mami pa bo Žana pazila. Me je ravno kolegica klicala, če greva drug teden na en koncertuser posted image  Moram vidit, če ga bo srček pazil...ga do sedaj še ni...le ko sem šla k frizerju, pa ni bil glih zadovoljen. Mogoče ga dam pa spet k mami. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.3.2008 11:12:06   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Moram vidit, če ga bo srček pazil...ga do sedaj še ni...le ko sem šla k frizerju, pa ni bil glih zadovoljen.

kr nej se navadi user posted image

moj ga večkrat čuva ko kam grem, pa se je že kr navadil-da ga nahrani (kako kašico), preobleče, zabava in uspava in mu (moram priznat) bolj uspeva kakor meniuser posted image
Enej obožuje tatija in je z njim ful priden (meni pa rad nagaja-je ugotovil, da se mu pustim)user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?