Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 21:32:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. malo sicer škilim BB, Mi pa ne dobimo A kanala , mislim, kot da smo nekih rovtah, pa še tam ga vrjetno imajo. A je kaj zanimivega, danes je prvič, a ne? ja danes imajo veslitev in predstavljajo tekmovalce, zaenkrat so v hiši 4 ženske in 2 moška. Meni je ša najboljši, trenutno, tisti dolenjec, ki igra na harmoniko, se mi zdi, da je zaenkrat edini, ki je preprost, ostali so vse nekam lepi
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 21:33:11
|
|
|
|
mismis
|
In zdaj je tudi Pikovit ušla... mogoče je tudi ona šla BB gledat
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 21:46:54
|
|
|
|
Rubin.
|
Nič, punce se še kaj tipkamo. Tebi mismis in če je katera še gor pa voščim:
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:12:36
|
|
|
|
pikovit
|
Ne Mimis ne gledam BB.Sem na netu in iščem plastične kozarce za šampanjec
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:13:12
|
|
|
|
pikovit
|
O Dakec ku ku
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Kaj ti si vsak dan do 17 ure v službi? To redno tak al pičiš nadure? Kaj so to nadure? Ja ja, vsak dan do 17 pa včasih tud so 18. Kaj čem. Pa najbolj važn, da si se ti pozdravla. Slabosti? A si mogoče noseča? Rubin, serbus! Valda se bomo vklopile. Čestitke za tvojo miss in čestitam za pošto. A ste še v akciji? Men se pije. DaisyE, madonca midve rabma radar, da se bova zaznale na RR-u
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne Mimis ne gledam BB.Sem na netu in iščem plastične kozarce za šampanjec Kaj?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:15:22
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kaj je zdaj.Kje ste vse?Jst sem od frizerja(lepa ko hudič),pa iz miheške(težka kot hudič).A vse gledate BB.Dejte no čista beda Pik, Pik, Pikovit jest sem tukaj saj vidiš, malo sicer škilim BB, ampak ni panike. Me pa zanima, zakaj si šla ti danes k frizerju, običajno hodijo borke k frizerju, ko morajo dobiti . A nam kaj prikrivaš Mismis narastka sem imela že do polovice glave skor.No ja mal karikiram.Ampak je že res bil že čas.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit O Dakec ku ku Ku ku Ma bi prlimala kakšnega lepeka smajlija, takega zapeljivčka na moj Ku ku, sam saj veste sem doma pa jih moj srček pridno priše iz moje arhive. Mislim, da je skrajni čas, da si kupim čisto svoj lap top.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, a je bla dobra hrana? No kar se pa poroke tiče, pa sedaj res vidim da moram bit bolj pasja. Pol me bo ziher zaprosil.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:18:52
|
|
|
|
pikovit
|
No ja glavno da si z nami.Kaj delaš?A gledaš bedarijo na kanulaA
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:20:41
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, a je bla dobra hrana? No kar se pa poroke tiče, pa sedaj res vidim da moram bit bolj pasja. Pol me bo ziher zaprosil. Ja lubica samo taktično,politični in seveda premišljeno. Hrana je pa itak fenomenalna.Takoj bi živela v Mehiki in jedla njihove jedi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:21:31
|
|
|
|
pikovit
|
A sva sami ostali?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No skrajni čas da se srečava in me kaj naučiš. Ja gledam bedarijo na A kanalu. Jajo jao. Kaj bo še iz tega.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit A sva sami ostali? Očigledno. Kje je tista mini gajba pira, ki jo je prlepla mislim da pajčolanka al katera? Zdle bi pa res pasal.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:23:48
|
|
|
|
pikovit
|
Rubin pa sem pozabila zaželeti dobrodošlico.No bom pa sedaj.Rubin dobrodošla v naši družbi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:24:39
|
|
|
|
pikovit
|
A veš da bi jst tud enga.Sem danes že enga
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:27:33
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec dej ga začni mal masirat.Pa ga pelji na sejm.Pa kar začni mal fantazirat.Sej veš,zdej ko boš mami in on oči se spodobi,da je otrok rojen v zakonu
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Eden ni nobeden. Dejva, prilimaj smajli, ki nazdravlja, jst ga ne morem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:28:46
|
|
|
|
pikovit
|
Čak,sam da ga najdem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dakec dej ga začni mal masirat.Pa ga pelji na sejm.Pa kar začni mal fantazirat.Sej veš,zdej ko boš mami in on oči se spodobi,da je otrok rojen v zakonu Kako lepa misel. Hvala ti pikovit. Eh, če je šel spat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:29:40
|
|
|
|
pikovit
|
Evo našla.Draga moja izvoli samo za naju
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No mismis, zdej je na A kanalu reklama. Kod hodiš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo našla.Draga moja izvoli samo za naju Čin čin, draga moja. Do dna.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:30:54
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dakec dej ga začni mal masirat.Pa ga pelji na sejm.Pa kar začni mal fantazirat.Sej veš,zdej ko boš mami in on oči se spodobi,da je otrok rojen v zakonu Pa jutr.Kar začni.Pa tako ti povem,ko boš začela fantazirat,bo najprej upor,pol se bo pa sprijaznil Kako lepa misel. Hvala ti pikovit. Eh, če je šel spat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?