|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Na poroko ali ne
14.3.2008 21:00:13   
Nenya
To da ne grejo ne njeni starši in da maš tudi ti pomisleke bi ji moralo kaj povedati.

Na tvojem mestu ne bi šla, to je tko kot bi ji dala darilo za cca 1000+€ za povrh pa še sama ne bi imela čisto nič od tega.

Jaz bi ji, preden gre oz se začnejo ta orto priprave, kupila darilo, morda bi šli skupaj na wellness al pa kaj takega - morda ji organiziraj 'kopensko' dekliščino, za poroko pa ne, hvala.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.3.2008 21:01:03   
Kaliope
Pikec te čisto razumem - če bi meni nekdo rekel, naj bom 10 dni na morju za 1000 evrov (!?), zato ker se bo on poročil ... mislim, ne, niti slučajno ... za tak denar se da 3 tedne po parih državah potovat ... in če ti je ona rekla, da se je na tvoji poroki dolgočasila, pa čeprav je imela tam tudi kolege, mislim, da bi morala še presneto dobro razumet, kako bo tebi 10 dni s tujci na enem kraju ... 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2008 21:06:44   
alička
Ne! Jaz sigurno ne bi šla. Kakšna je to logika, da moraš, da si prisoten na eni poroki dat 1000€ in 10 dni dopusta plus, obleka darilo in ostali stroški.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.3.2008 21:37:47   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

veš Pikec ... men se zdijo te variante porok, ko svojim gostom narediš stroške in v tvojem primeru moraš, kot gost reskirati še svoj dopust, zelo neprimerne. v bistvu se mi zdijo zelo sebične ... če imasta onadva takšno željo, jo pač naj uresničita... sama, zase ...

sama ne bi nikoli postavila ljudi, ki mi nekaj pomenijo, pred dejstvo, da če hočeš biti na moji poroki, moraš plačati 1000€+, dati svoj letni dopust ...

se podpišem pod to

Jaz tudi.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.3.2008 21:39:58   
frutka_
Itak da bi šla. Bi si že naredla žur!

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.3.2008 21:50:45   
Rubin.
Sej si si že sama odgovorila:

Ampak jst za ta denar bi res raje šla na eno ornk bekpekanje po Grčiji - to si želim že od 18 leta pa nikol ni prilike...

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.3.2008 21:58:00   
lyra*
Šla bi ampak ne za to ker ima prijateljica poroko,ampak bi šla za to ker si jaz to želim,ker hočem uživat na križarjenju! Tako,da mislim,da je to za tebe brezveze! V teh desetih dneh bi imela čisto malo časa za tebe! Ti pa se dolgočasila pa še ko bi prišla nazaj bi bila čist na dnu!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.3.2008 21:58:48   
lyra*
Dosti bolše je grčija,če si to želiš daj raje 1000€ za to pa boš ti uživala in boš srečna! Boljše kot pa da se siliš bit na eni ladjiuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.3.2008 22:00:34   
Sibil_
Če je res res prijateljica in veš, da bi te res rada videla tam, potem bi jaz šla.In če seveda te ta strošek ne spravi čisto na kant.Poleg tega se da na križarjenjih tudi kaj delat, če ne druzga jogging.In kje za hudiča je to križarjenje, da se boš dolgočasila?Saj ponavadi stojiš vsak dan v kakšni luki in si ogleduješ mesto itd.?user posted image

No, jaz bi se poskusila pozanimat za to križarjenje kaj vse nudi, pa če je res dobra prijateljica bi premislila.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.3.2008 22:01:57   
bumerang
Ne na križarjenje ne bi šla niti na lastno poroko, kaj šele na tujo. user posted image

Ok, resno.
Ne, ne bi šla. Tvoja prijateljica razmišlja pravzaprav precej egoistično in se niti malo ne ozira na druge, tudi najbližje. Tudi če stroške, ki niso ravno zanemarljivi, pustimo ob strani.
Če ima nekdo v mislih kak poseben tip poroke, potem je prav, da si to organizira v lastni režiji z lastnimi stroški in napori.

Pravzaprav mi sploh ni jasno, kako si lahko kdo kaj takega sploh zamisli in potem še pričakuje, da bodo drugi nad tem navdušeni.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.3.2008 22:03:33   
karmy
A ni ravno fora poroke, da gostom, skoraj nič ni potrebno plačati? Da bi plačala tisoč € da bi sploh šla na poroko... bi se vprašala če je mogoče kdo od bodočih zakoncev na glavo padu... to ni jurja tolarjev, ampak so €€€... ne vem zakaj tega ne razume da si vsakdo le ne more kaj takega ne privoščiti...  da bi pa toliko dala za t.i. dopust in ne bi mela nič od tega, ker bi bila seveda središče pozornosti ženin in nevesta,... ni vredno

za ta denar lahko povratno karto kupiš za ZDA user posted image pa še kaj zraven....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.3.2008 22:37:08   
eya
Meni se zdi taka poroka skrajno egoistična. Kkao lahko pričakuje, da bodo vsi zmogli tak strošek in 10 dni namenit njimauser posted image  Nja se poročita kje doma, pa potem gresta na križarjenje, če si tega tako želita.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.3.2008 22:57:29   
Marogica
TUdi jaz ne bi šla. Saj razloge so pa že ostale napisale. Moram pa dodati, da sta ta dva res ena čudna tičauser posted image  Kaj resnično nič ne razmišljata, ali kaj? Lahko gresta na križarjenje na poročno potovanje, če jima to že toliko pomeni in ima res takšen pomen.

Pa kar tako dati jurja evrov, pa res vsak ne more, pa saj niti ni jurja, če se še vse ostalo mora plačati.... Eh...na koncu se pa ravno takšni ta prvi ločujejo.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.3.2008 23:00:27   
Pikec
Eh...na koncu se pa ravno takšni ta prvi ločujejo.....

Maroga sem jo že prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.3.2008 23:16:18   
taja27
Pikec, ko greš v Grčijo ne smeš spustit otoka Hydra user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.3.2008 23:25:01   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Eh...na koncu se pa ravno takšni ta prvi ločujejo.....

Maroga sem jo že prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni nujno, mogoče pa bosta časovno še manj časa poročena kot tiuser posted image  Pa ne primerjaj se s takšnimi, saj ti nisi imela tako "exkluzivne" poroke.

Pikec, v drugo tudi gre rado, takrat pa zabetonirauser posted image ....verjemi teti Marogi.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.3.2008 23:41:59   
Spark
Jaz v tem primeru ne bi šla. Meni bi bilo škoda dopusta, + 1000€ ni malo denarja. Za ta denar moraš ti kar nekaj časa delati. Pa še to naj bi bil tvoj dopust. Verjetno če bi šlo za vikend, bi še šla, ampak za 10 dni, pa ni šans.

Drugače pa se možev zelo dober prijatelj poroči v Sarajevu in sva povabljena. Ona dva plačata hotel in vse tam, mi si moramo samo prevoz urediti. Prvo sem bila v dilemi, samo sem pomislila, da to je možev fajn prijatelj in da pač gremo. Ona dva sta bila na najini poroki. Ampak mi si bomo vzeli samo en dan dopusta, in kar nekaj jih poznamo, ki bodo tudi na poroki, tako da mislim da ne bo problemov, ne z družbo, okolišom, itd. Sedaj sem pa v dilemi, kaj za darilo, oz koliko €€€ dati v koverto.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
15.3.2008 6:30:14   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Kaj pa ve, bi reskirale it?

NE

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 43
15.3.2008 8:41:52   
Anonimen
Eni si pa res upajo, bezobrazno do konca če mene vprašaš.

(odgovor članu barbara b)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
15.3.2008 9:28:00   
Anonimen
Pikec, meni bi bile pomembne naslednje informacije (če bi bila samska):
- kam se gre križarit oz. kakšni gosti bodo prevladovali. Če bodo gro sami upokojenci, dooolgčas. Če bodo to kakšni mladi, ja, potem pa se najde tudi kakšen mladec za 10. dnevno rekreacijo user posted image user posted image user posted image  (ma ja, pomlad me meče)
- koga bo ženin povabil (kakšen mlad samski prijatelj) - spet priložnost za 10. dnevno rekreacijo user posted image user posted image user posted image

Sicer sem mnenja, da je poročni dan dan ženina in neveste, njun posebni dan, ko so svatje počaščeni, da so sploh povabljeni. Ampak nekje je pa tudi meja, predvsem če se svatom dela velike stroške, ki si jih marsikdo sploh ne more privoščit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
15.3.2008 9:43:07   
paris
Mislim svašta no, še če bi bilo vse zastonj, bi zelo premislila, če bi šla, ne pa takole. Pa, da še celo njenih staršev ne bo, bi mi dalo tudi mislit. Ne bi šla, sigurno ne. Še dobro, da nimamo takih fensi, šmensi prijateljev z velikim tošlom. Za nas rajo so dobre kar gostilne, hvala bogu!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
15.3.2008 9:58:13   
taja27
Še dobro, da nimamo takih fensi, šmensi prijateljev z velikim tošlom. Za nas rajo so dobre kar gostilne, hvala bogu!

kako pa veš, da to počnejo ljudje z velikim tošlom? ... eh to posploševanje ...user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.3.2008 10:33:45   
frutka_
Torej bi na tej poroki poleg neveste in ženina plesala samo jaz?!user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 48
15.3.2008 10:41:07   
spps
delikatna zadeva.računaj si 1000€ pa še za darilo je treba da,si lahk s tem denarjem privoščiš lep dopust-ter ga preživiš tako kot boš ti želela.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 49
15.3.2008 11:01:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Mislim svašta no, še če bi bilo vse zastonj, bi zelo premislila, če bi šla, ne pa takole. Pa, da še celo njenih staršev ne bo, bi mi dalo tudi mislit. Ne bi šla, sigurno ne. Še dobro, da nimamo takih fensi, šmensi prijateljev z velikim tošlom. Za nas rajo so dobre kar gostilne, hvala bogu!

Glede na "ponudbo" ne bi ravno rekla, dai majo dosti dnara user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?