|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
14.3.2008 12:23:48   
kaya2007
Kaya, za tole punčko bi blo pa fajn vsaj vedet, katero krvno skupino rabijo.

sej to mislim, da ni pomembno user posted image  iščejo nekoga, ki ima primerne krvotvorne matične celice-to pa mislim da s krvno skupino nima veze...no, mogoče se motim.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
14.3.2008 12:54:37   
Majchi
A doječe mame lahko dajejo kri? Jaz sem v nosečnosti spraševala okrog krvodajalstva, pa so me zavrnil. Nosečnice ne, doječe mislim da ne, če si bil zadnje leto v kakšni čudni deželi, potem spet ne, če si se v zadnjem letu tetoviral, potem ne,... Ful je omejitev. Drugač bi pa šla. Najboljš, da pokličem.

Tole vam moram povedat. Medtem ko tukaj desce opravljamo in jaz s Putko, Petrozg in Cappy sedim na kavi in uživam (pa njega šinfam), je moj cel stanovanje pospravil. Vse, od a do ž. Stopnišče, kurilnico, posesal, pomil, pospravil kopalnico,... Pa mi ni nič baduser posted image !

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
14.3.2008 12:55:45   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Mene najbolj moti njegov odnos do mene, kot njegove žene, ki je za moje pojme vse prej kot spoštljiv user posted image

Kjava, s tem se pa strinjam s tabo user posted image  Vsaj kolikor je mogoče razbrati iz tvojih postov... Pa ne gre kaj drugače? A mu ne moreš dotajčit, da te mora spoštovat? Da bi te kdaj za tvoje mnenje vprašal? No, pa sej se ne bom vtikala. Sori za to, kolikor sem se že vtaknila user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
14.3.2008 13:01:05   
rožica81
Majchi, bravo za tvojga user posted image  user posted image  Te je pa fajn presenetil, kaj?

Men so pa tolk hecni teli naši deci. Vsaj tkole, ko kaj preberem na rr... user posted image  Saj ne vem, ali bi se smejal ali jokal... Imajo svoje muhe, ni kej, ampak brez njih bi pa težko. Vsaj jaz brez mojga, priznam.

A ste se nakufetkale?

Midva z Nacetom sva šla pa v nabavo, pa spet zapravila še pa još. Ajooooj, glih porodniška je danes, tko da... Jutri ali pa v nedeljo gremo pa po copatke pa čeveljce za Naceta. Končno, da ne bo mulček skoz bos.

tejč, kaj nas rajcaš s temi vozički!! Jaz ta stare marele še kar nisem prodala, se mi valja na hodniku user posted image  Katera pa je tale? Dobra je videt user posted image

Putka, imaš zs.

Zdej moram pa malo tele sklade preštudirat, kam vlagat. ****, vse neki pada user posted image A ve kam vlagate?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
14.3.2008 13:16:32   
kjava
Rožica, user posted image  itak da ne zamerim user posted image . Imam zdaj spen en nov pristop user posted image , bomo vidli, če bo kej zalegel. Sem jih že veliko sprobala, samo nisem vztrajna.

Kaya, sej ne vem tole glede skupine.  user posted image Samo čim je neki s krvjo, pomislim, da se morata skupini ujemat.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
14.3.2008 13:25:26   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
je moj cel stanovanje pospravil. Vse, od a do ž. Stopnišče, kurilnico, posesal, pomil, pospravil kopalnico,... Pa mi ni nič baduser posted image !

user posted image
V tole situacijo se pa tud pri najboljši volji ne morem vživet user posted image

Drugač pa user posted image user posted image  za tvojga, ja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
14.3.2008 13:26:41   
kjava
Rožica, mi nič ne vlagamo v sklade. Sam v štumf, pa še ta je skoz prazen user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
14.3.2008 13:31:53   
rožica81

je moj cel stanovanje pospravil. Vse, od a do ž. Stopnišče, kurilnico, posesal, pomil, pospravil kopalnico,... Pa mi ni nič baduser posted image !

user posted image
V tole situacijo se pa tud pri najboljši volji ne morem vživet user posted image

kjava, user posted image  user posted image  user posted image

Majchi, zakaj bi ti mogli biti pa bad? user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
14.3.2008 13:47:48   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

user posted image

kjava, user posted image  user posted image  user posted image

Majchi, zakaj bi ti mogli biti pa bad? user posted image

Ja ker sem ga ob istem času na kofetu mal šinfala kakšen jeuser posted image .

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
14.3.2008 13:53:51   
Majchi
Rožica, saj ga nisem ful šinfala, mal pa. Pa načeloma kar v redu funkcionirava, kar se Lane tiče. Kar se pa pospravljanja tiče, pa me redko tkole preseneti. Ampak on druge stvari štima, tko da se nekak izenači.

Kaya, sem klicala na Zavod za transfuzijo krvi, pa ne vejo, če lahko doječa mama daruje. Una, k je za to odgovorna, se pa ne oglasi. Jaz bom kar šla, saj verjetno je samo odvzem za vzorec. Greš ti tud?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
14.3.2008 14:07:59   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Zdej moram pa malo tele sklade preštudirat, kam vlagat. ****, vse neki pada user posted image A ve kam vlagate?
Če boš rabila, se lahko tudi  moja mami pri tebi oglasi, se s tem ukarja. Če boš pa več kot 10.000e vložila, pa tudi pozna folk, ki se s tem ukvarja.

jaz dajem v en sklad, pa že eno leto tudi v tretji steber (dodatno za penzijo). Skupaj nekaj čez 120€/mesečno. zaenkrat

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
14.3.2008 14:09:52   
Putka
ker naš Chicco razpada oz. šteka, gledam za drugimi. Vam je tole všeč?
user posted image
120€

Ja, Tejč. Kater je pa tisti, k si ga prilimala?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
14.3.2008 14:33:50   
Majchi
Putka, kaj ni tole tak kot od Cappy, sam da ima spredaj dva koleščka? Kako se mu reče?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
14.3.2008 16:33:44   
kaya2007
sem nekje zasledila, da še 1 leto po porodu ne smeš biti donator, ne vem pa če je res...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
14.3.2008 17:01:30   
felicia
oj

ja sej niso takoo slabi ti naši deci a ne? Včasih pa čeprav na nekaj sto let nas tudi lepo presenetijo, a ne?user posted image

No jaz grem likat. Glede krvi pa nimam pojma user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
14.3.2008 17:08:04   
Putka
Majchi, mislim, da imaš prav. Mi je tisti kvadratek na sredini znan. takle je trikolesnik:
user posted image

Se pa fajn na majhno zloži, pa 6,5  kg ima, tako da bi ga moja mami brez težav iz avta dala. No, Cappy, oglasi se da te bolj podrobno zaslišimuser posted image

Felicia, jaz imam spet goro cunj za likat, prideš še k meni? Ampak si bom res ob prenovi koplanice še sušilec omislila! ker imamo miljon mikic ki so vsaj malo za polikat...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
14.3.2008 17:49:19   
kaya2007
putka, sem ti prej za računalnik napisala, če boš kaj rabila...ne vem če si vidla?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
14.3.2008 17:51:30   
kaya2007
Ampak si bom res ob prenovi koplanice še sušilec omislila! ker imamo miljon mikic ki so vsaj malo za polikat...

sej so iz sušilca pol še bolj za polikat user posted image  pa čim imaš bolj občutljive cunje, sušilec ni tok fajn..se pa obnese za brisače, posteljnino, plenice...no, vsaj pri nas je tako

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.3.2008 19:04:40   
Putka
Kaya, sem videla: Enkrat je ena pisala, da imajo firmo in sestavljajo računalnike, ali pa prodajajo to opremo. Pa sem mislila, da je lex..

Če imaš možnost, bi se pa res nate obrnila. Samo moram mojega bolj natančno vprašat, kaj hoče, ker se jaz na te specifikacije ne spoznam.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
14.3.2008 19:22:12   
kaya2007
ni panike, ti kar napiši, če boš hotla..ima moj bivši firmo in tudi sestavlja, tako da bo že zrihtu user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
14.3.2008 20:17:48   
tejč
meni lepi vozički se dobijo v bušiju-zihr ful stanejo, cca. 500 eur-ne dam!, ali ipak...
http://www.micralite.com/toro.asp

< Sporočilo je popravil tejč -- 14.3.2008 20:20:09 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
14.3.2008 20:37:15   
Majchi
Uf, spet Big Brother. Sem ga lani skoz gledala in Laniko pričakovalauser posted image . Kakšno bajto imajo pa letosuser posted image . Bogi!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
14.3.2008 21:26:22   
juniorka
Evo, jaz vas zapuščam....
Spakirano imam na 3/4, dokončno še zjutraj zmečem stvari skup!
Imejte se lepo,uživajte, doma ali v službi, pa mal se k svojim možekom stisniteuser posted image !
Pa pa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
14.3.2008 21:41:37   
Majchi
Juniorka, srečno! Pa javi se nam še kaj iz UK. Pa zelo lepo te je blo spoznat in s tabo delit najprej nosečniške tegobe, potem pa še tegobe in vesele trenutke, ki so nam jih prinesli naši mali sončki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
14.3.2008 21:57:08   
kai1
Juniorka, želim ti, da se imaš nadvse lepo v UK.user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi se nam kaj.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?