viator
|
Dober dan, na hitro sem malo počekirala, kaj se kaj dogaja pri mladenkah. Julci, duska...super, da sta se dobili in kofetkali. Tamalčka sta luštna...hehe, kakšna komunikacija. IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Dobro jutro So me otroc zgodaj vrgli iz postelje-ena lačna,drugi pa že v šolo--in pol sem že malo morje naredla dons,pa vode si nalila v vse kastrole,glavo umila ,perilo oprala,pa tleh ubrisala,pol pa niso vzeli vode --ma sem bila vsaj koristna .Zdej pa čist crknjena sedim tukaj in berem in se čudim,kaj sem zamudila debate včeraj .Pa je tamala skoz nekaj stokala in jokala v spanju do enih ponoči,pol pa je mirno zaspala. viator,tole sem se pa morala nasmejati,ampak me je spomnilo na mojega sina,ki ob vsaki praskici tako komplicira,razlika je sam v tem,da se on še ne tolaži s pivom -tega pa res jima moram pokazat. Pa kooončno za pult,si jih zgleda dregnila na pravem mestu .Punci sta pa zgleda že stari frendici,ampak mami viator se vedno nekam skrije s kakšnim izgovorom ,pa super za pridne punce v šoli,zgleda je nekaj v luftu,ker je še moj sine za spremembo prinesel domov dve kolker tolk oceni,ker zadnje čase so mi lasje stali pokonc,ko sem vprašala za ocene . Jes sem včeraj mojmu rekla-ker zdaj pač nisem več tako na trnih kaj takega vprašat -da se 30 dobimo,pa je reku:a res -ni nič komentiral,ni pa reku ne -tamal je pa itak vedno za akcijo,sam da mama nima priložnosti,da bi ga vprašala-a si dons že kaj pogledal v zvezek-.......mislim Vsem konzervicam želim prijeten dan in čim bolj zdrave piščančke Res Hanna, če ne težiš, potem zgleda da ni nič. Ampak dokler pult ne bo montiran, se tajši ne bom preveč hvalila, kolk sem zrihtala Ja včeraj smo pa pozno debatirale..jaz sem po telovadbi čila kot ris in ne morem iti takoj spat... Potem za 30. velja, dobimo se v Zoo-ju! Komaj čakam, da vas spoznam...upam, da nas bo čimveč! Ursikazala - vidim, da si našla album s slikicami , sem ti glih hotela mail na to temo poslat - pa so me prehiteli. Jap, takole se tele dve naše za dudo prerivata... Nič moram dol, nabavljat..jutri imamo obiske - ene trpežne, ki jih razsuta kuhna in bajta nič ne motita. . Bom skuhala čili (con carne).
< Sporočilo je popravil viator -- 14.3.2008 16:09:24 >
|