orka**
|
No, da se še jaz malo javim. Pri nas je še kar pestro. Anej je spet dobil krče, tako da je kar cele dneve več ali manj po rokah. Če ga pa nič ne matra, se pa tako luštno že igra. Je pa pri 5 mesecih (dva tedna nazaj) imel že 7.300 g in velik je bil 65 cm. Ima pa Anej čez 9 dni testiranje na alergijo na KM in jajca, če je slučajno to vzrok njegovih krčev. Lara pa je z vsakim dnem bolj navihana, govori bolj malo besed, jih pa že tudi malo povezuje. Najraje pa čeblja po svoje. Je pa zelo dobra v pantonimi, ko želi kaj razložiti, tako fino pokaže, da skoraj vedno veš kaj želi povedat (oz. pokazat). Eros lepo, da ste dobili končno internet, kok je bila luštkana princeska. Bobika, ko naša leti proti cesti zavpijem za njo pazi avto, pa takoj obstane in se ne premakne dokler ne prideš do nje. Lifsci naša se tudi rada striže, zadnič enkrat smo prišli domov in Lara začne jokat, pa jo sprašujemo zakaj joka, ona pa pravi, da zato ker nismo šli k frizerju. Rahelca jaz mislim, da ne bo večjih težav, če jo prepišeš bližje v vrtec, saj so zelo prilagodljivi. Naša Lara tudi obožuje bolj dojenčke kot vrstnike, še rajši pa ima starejše otroke. pikica* kako sta luštkana, super, da že imate ritem. AjdaN čas pa res hitro beži, kako je Ana že velika, pa kašna srčka sta. Alenkica Jure je tudi prava faca, pa čestidke za službo, mene tudi kmalu čaka izkanje službe. Renan našo nič ne zanimajo puzzli, oz. všeč so ji za razmetavat. Rada pa sestavlja penaste puzzle, tiste z živalmi, tiste pa obožuje, pa kok hitr jih rastavi in nazaj sestavi. Rada pa ima domine in spomini. Tinkamiška je pa Iza res posrečena. Pa pozdravi Tašonko. Zdaj grem pa počasi spat, sem danes že čisto hin, je ponoči Aneja nekaj matral, pa mi malo spanca manjka. Še nekaj slikic: Te pa so od danes Lep pozdrav vsem.
< Sporočilo je popravil orka** -- 7.3.2008 21:16:35 >
|