|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.3.2008 9:26:11   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sem koga pozabila .

Meeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, bentiš! user posted image user posted image  za frizurco tvojega gusarjauser posted image user posted image  in da si se končno umirila in ne delaš več tolk kot zamorc

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.3.2008 9:34:17   
alea01
No, da še kaj povem, kaj dogaja pri meniuser posted image .
Sem padla v manjšo depresijo in sem zato mal odklopila internet. Saj mi ne zemeriteuser posted image user posted image ? V glavnem, da sem nazaj in da je depresija mimouser posted image user posted image .
Ker se blazno redim, sem se odpovedala sladkim stvaremuser posted image . Mi bo uspelo? Včeraj je bil prvi dan brez sladkarij in mi čisto nič ne faliuser posted image . Tak da *Mojca* ne bova šli več na sladoled ampak na solatouser posted image .

Ker sem bila ful potrta zadnje dni, mi je moj lubi možek kupil puzzle z motivom dojenčkov- 750 jih je in po moje bom sestavljala do otrokovega 2leta starostiuser posted image . Če so si pa vse glih.... in čisto mičkeneuser posted image .

Sem začela tudi počasi nabavljat stvari za bebiko. Sam je ful težko, ker se prav loči kaj je za user posted image  in kaj za user posted image . Mi pa nismo ziher, kaj bomo imeli. Sem pa kupila koš, ki žre plenice, previjalno blazino, dudo, flaško, dva bodija in to je to...user posted image . Nekaj pa je za začetek....user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.3.2008 9:53:17   
lonapo
ŽIVJO,

EN LEP PETEK VAM ŽELIM IN ŠE LEPŠI VIKEND.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.3.2008 10:11:55   
beyba
Evo drage moje jst sm nazaj...

Lahko bi se zmenil bolš, ampak bo tut tko uredu. Prej bom zaključla porodniško, pa bom šla potem na dopust po 4 ure na dan namest na bolniško.....al pa sam na dopust, to je še na men  da se odločim....Bomo vidli....

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.3.2008 10:15:26   
l.daisy
mela tako tunniko pa jakno čez a ne... Pa še hecala si se
IZVIRNO SPOROČILO: beyba
I. Daysy...jst sem te pa vidla.... Ko si včeraj stala pred vrati za odvzem krvi, si mela tako tunniko pa jakno čez a ne...  Pa še hecala si se ko je rekla eno nosečnica naprej, kot da ti nisi noseča....   Asi prava?

jaaaaaaaa user posted image
a sem bila preveč huda???user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.3.2008 10:16:32   
polly80
pozdravljene.

samo nekaj me zanima-zakaj moraš šteti gibe?kaj pa če se namesto 10krat premakne samo recimo 3krat,kaj je lahko narobe,saj veš,da je živ,če se premika?mogoče neumno vprašanje,ampak meni je res neumno šteti gibe,mi je glavno,da ga čutim čez cel dan...user posted image

glede izcedka je menda čisto normalno,da je malo povišan,tako da brez panike.

pa vozek sem dobila,jeeeeeeeeeuser posted image

lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.3.2008 10:18:30   
Anonimen
Da se vam malo oglasim, včeraj sem bila popoldne tako utrujena da sem samo ležala in tud do računalnika nisem nič prišla.

Na pregledu je bilo vse ok, zredila sem se od prejšnič 1,5 kg, pritisk je v redu, edino hemoglobin imam na meji tako, da moram piti pesin sok ali pa en sirup iz lekarne, da ga malo popravim. Naslednji pregled imam 10.4. Delal mi je UZ in najprej mu je kazal ritko tako, da ni mogel videti spola, potem se je pa le obrnil. Ne bom konkretno napisala kaj imamo , ker še nobeden ne ve in verjetno do poroda ne bova povedala samo povem da so  alea1 tvoje napovedi pravilneuser posted image , ni bil pa 100 procetno prepričan tako, da je rekel, da bo naslednjič spet pogledal. Bi vam takoj napisala, samo nikoli ne veš kdo še to prebira in res ne bi rada da bi drugi izvedeli.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.3.2008 10:26:50   
l.daisy
didlinaa, kaja, nya, baje je tega izcedka s trajanjem nosečnosti vedno več... vsaj po defaultu bi moralo biti tako...

alea, pišuka, kakšna depresija? ti povej tej depresiji, da pri tebi ni čisto nič dobrodošla, pa ji pokaži vrata... user posted image

polly, čestitke za vozek...

beyba, ah, kaj bi zgubljala besede glede te sestre, že prvič, ko sem bila na posvetovalnici, me je hotela prepričat, da so meni že določali krvno skupino (ker sem imela pred časom "propadlo nosečnost" - test sem imela +, čez 3 dni sem  začela krvavet, sumili so na IMN, pa je bila vrednost ßHcg le še 3, tako da to niti niso obravnavali kot nosečnost...)... ampak na vsak način me je hotela prepričat, da so mi definitivno določili krvno skupino, ko so preverjali ßHcg... plus tega me je takrat napuser posted image , da če ne bom prej lulala, da mi ne bo vzela krvi user posted image ... o njej bi res lahko napisala cel roman... user posted image user posted image user posted image
saj pravim... drugače mi ni bilo panike, ampak takole mi pa res dvigne pritisk, da reče nekaj, potem pa ni tako... user posted image zdej bom pa 7x prišla v kranj, ker ima ona gužvo... pa vprašala sem jo, kdaj lahko pridem, da ne bo imela gužve... dddd...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.3.2008 10:33:18   
l.daisy
aja, beyba, jaz tudi mojih dveh zdaj zadnji teden ne čutim tako kot prej... zdej čutim bolj premike kot brce...  ampak smo bili v ponedeljek na UZ, pa je bil A obrnjen proti Bju, pa itak sem Aja manj čutila kot Bja... B se je pa iz medenične obrnil glavično, s hrbtom proti trebuhu... je rekla rantova, da sta oba živahna, ampak da jih zaradi njunega položaja če čutim več toliko... plus tega sta že tako velika, da nimata prostora iztegnit rokice ali nogice, da bi brcnila... 

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.3.2008 10:43:04   
tancho
pošiljam strice smajlije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alea01 tebi za uspešno premagano depresijo -žal tudi to spada v nosečniške tegobe - zdej pa kar hrabro naprej. enga ti pošiljam še za uspešno opravljene nakupe in pa enega za pravilno napoved spola user posted image  pri ninny
beyba tebi user posted image  za dopust oz. porodniško
l.daisy user posted image in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za živahana user posted image user posted image
polly za vozek
ninny  tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za upešno opravljen pregled in za tako malo kil.Čestitke! dobra si! user posted image Hmmmuser posted image  Kaj tebe nič ne daje nosečniška požrešnost?
ps. se pa spomnim napovedi od alea01 user posted image - sej ne bom nobenmu povedala  user posted image  

< Sporočilo je popravil tancho -- 14.3.2008 10:44:31 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.3.2008 10:47:42   
Anonimen
aj tebe nič ne daje nosečniška požrešnost?

me je začela zadnje časa kar fejst dajat tako, da zvečer ne zaspim preden ne pojem porcije sladoleda s smetanouser posted image
Drugače pa imam ene 10 kg zaloge še preden sem zanosilauser posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.3.2008 10:48:53   
l.daisy
tancho, moj user posted image pravi, da bosta user posted image user posted image čisto preveč živčna, ko bosta prišla na svet.... user posted image da pa ne govorim, kako zna on popuser posted image .... user posted image user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.3.2008 10:53:18   
l.daisy
ninny, sladoled s smetano????

ammm, bejbe, mislim, da moram it v trgovino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.3.2008 11:06:27   
*Mojca*
alea01 imam boljši idejo: bova šle gor v spar na sadno kupo...si nabašeš sadje po izbiri, jaz si bom dala še smetano ti pa ne user posted image user posted image user posted image

sem v službi, tako da se kaj javim kasneje.

Kaja08 čestitke za selitev, vsem ostalim pa čestitke za preglede in vse kar spada zraven user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.3.2008 11:41:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ninny, sladoled s smetano????

ammm, bejbe, mislim, da moram it v trgovino user posted image user posted image user posted image

ja vsak večer ga jem samo mora biti saden, po kosilu pa obvezno jagode s smetanouser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.3.2008 14:11:00   
alea01
No, *Mojca* bo pa sadna kupa- brez smetane in sladoledauser posted image user posted image

Ninny- user posted image user posted image user posted image za pregled in za ............user posted image user posted image  in za ves sladoled, ki ga poješ, ter jagodeuser posted image user posted image

Kje pa ste vse čveke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.3.2008 14:34:40   
anaj22
ojla user posted image
včeri sm mogla bit cev dan v Lj, najperje materinska pa pol še par opravkov, dobr da tast pa tašča žvita v Lj sm šla k njim mal počivat sat me skoz pedenala. 1 teden dopusta pri njima jest bi mela takoj +10kg.
Zvečer sm sam v pojstlo padla.
Dons me spet daje pritis, mam spet preniskega in se mi skoz vrti.
Sm ugotovila da mi ni čist nč prov, da rabm ful cun pa se je user posted image  ponudu da me pele v šoping, mor hit zdej seznam še za user posted image  napisat kaj rabim, da si mal na dušo popiham.
Drugač sm se pa dons vagala in mam +8kg obseg trebuha pa 102cm sm pa proti koncu 27t
Moj pravi da kar lepo vzhajam
In kako se drugač user posted image ?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.3.2008 15:24:25   
polly80
lp

kakšno zatišje je tu zadnje dni,kje pa ste vse???

me zanima,a je ta lupinica ok? je poceni,pa ne vem,a je vredu...user posted image

http://zaotroke.enakupi.com/Otroska-lupinica-90047a-pr-16891.html

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.3.2008 16:54:48   
anaj22
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=559
polly80 tle so objavleni testi otroških avto sedežev

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.3.2008 18:13:25   
l.daisy
a res ni nobene čveke tukaj??? meni pa takoooooo dolgčas.... user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.3.2008 18:24:22   
aleksandra silvija
Ojla, sem tukiiiiuser posted image , samo sem sedaj prav dolgoooo popravljala ticker. Pa vmes ene 10-krat "zašuštrala"user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.3.2008 18:28:13   
aleksandra silvija
a res ni nobene čveke tukaj???

Ja, danes vlada neko zatišje tu gor. Mož je šel z otrokoma k staršem na obisk, pravzaprav nekaj pomagat, jaz pa sem prečekirala cotke za bebo,...user posted image , pa mal pospravila, pa,....aha. Šele sedaj urejam dojrnčkov album našega 3-letnikauser posted image user posted image .
Bi človek rekel, da hitrost ni ravno moja vrlinauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.3.2008 18:32:47   
aleksandra silvija
Ninny--samo 1,5 kg v 4-ih tednih?user posted image user posted image user posted image  Pa enako Beyba?user posted image user posted image user posted image

Alea-dobrodošla nazaj, pa pošlji no nekam to depresijo in slabo počutje!!!!
Pa saj si jo že.user posted image

Kajauser posted image user posted image user posted image -stanovanje.

Lunca-ste bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.3.2008 18:34:19   
Anonimen
Ninny--samo 1,5 kg v 4-ih tednih? Pa enako Beyba?

ja pa se še vseeno počasi bližam user posted image kg

< Sporočilo je popravil ninny -- 14.3.2008 18:42:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.3.2008 18:36:20   
l.daisy
ooo aleksandra silvija, kako???
pa kako sodelavkina hčerkica?

ninny, sej ni treba povedat user posted image
1,5 kg se ful lepo sliši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?