|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
12.3.2008 12:39:43   
orhideja31
mojcek1 mislim a smo se videle včeraj(si imela mamo s seboj??)...si kar dolgo čakala na uz,ne....tudi jaz sem pol čakala uz.....

kar se pa tiče dr.Pogačnik-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
12.3.2008 12:43:38   
orhideja31
sklepam ker smo bile edine ki smo čakale na uz..... user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 17:18:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 628
12.3.2008 17:52:00   
orhideja31
ja za teboj sem šla noter....k sem že bolj na koncu(beri še en teden) mi je naredil uz da smo pogledali koliko je kaj težekuser posted image

no samo da si bila zadovoljna....lepo nosečnost ti želim in se seveda tipkamo,da bomo malo na tekočem kako smo..pa vabljena na kakšno naše srečanje....čvek in kavica.....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 629
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 18:22:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 630
   Zasavčanke
13.3.2008 13:09:15   
dzanika
Punce, mene pa zanima če je katera bila v Zagorju pri Mlinariču na 3D ultrazvoku? Pa kakšne imate kaj izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 18:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 18:30:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Zasavske nosečke :)))
13.3.2008 18:58:06   
andras
Čer!

Jaz še vedno čakam na stališče komisije do bolniške, sicer pa sem imela včeraj morfologijo in je vse v redu z najino bebiko, le glede spola še ni 100% trditve, tako, da upava, da bova kaj več videla na 3D/4D UZ.

Včeraj je bebika zelo, zelo razgrajala, danes pa je tako mirna, da me že kar malce skrbi - sem videla, da se večina nosečnic ubada s takšnimi vprašanjiuser posted image , tako, da ima danes pač na dnevnem sporedu počivanje.

In kako ste drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 20:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
13.3.2008 20:34:37   
ključek
kaj pa če ti ne podaljšajo zdej bolniške?? tko, vprašam. kaj pa pol?morš dat dopust na šiht al kako??

Neposredna povezava do sporočila: 636
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 20:37:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
13.3.2008 20:40:15   
ključek
ja sej to mene skrbi, k so tok šlampasti. čakaš do zadnjega dne, si že živčen. kot da nam je v tem času še to treba, ne??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 20:43:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
13.3.2008 20:56:58   
ključek
ja, že od januarja. imam probleme. in res je to....kok je dnarja, tko pa delajo. grdo, grdo!!!!! ampak, mislimo raje na naše user posted image , si ne zaslužjo, da smo slabe volje zarad enih bebcev v lj.

Neposredna povezava do sporočila: 640
   Zasavske nosečke :)))
13.3.2008 21:00:53   
dzanika
Mislim da ni potrebno dati dopusta v službi ampak da ti tvoj zdravnik pač napiše za tiste dni dokler ne pride odločba. Ker meni so rekli da imam bolniško dokler ne dobim odločbe in tut če bolniška prej poteče... Drugače so pa resnično barabe ja! user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.3.2008 21:01:26   
andras
Mojcek1, imela sem dr. Čuka.

V kolikor ne bo podaljšanja bolniške, bom šla za kak teden v službo (čeprav mi ni čisto jasno, kako bom to izvedla), potem pa šla spet na bolniško, a tokrat v breme delodajalca.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.3.2008 21:05:15   
ključek
kaj pa če si več kot 1 mesec v bolniški? to mi ni jasno. kako ti pol lahko da tvoj zdravnik bolniško, če si pa na komisiji, oni odločajo? ker 1 mesec ti da bolniško tvoj dohtar, pol pa sam še komisija.user posted image  baje.  mal kompliciram, vem, sam men tud zdle v kratkem poteče, pa ne vem kako bo v naprej.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   Zasavske nosečke :)))
13.3.2008 21:17:06   
dzanika
Ja tvoj ti da pol samo tiste par dni če slučajno ne dobiš pravočasno iz komisije... To pa tko al tko ponavadi pošljejo en dan, največ dva kasneje se mi zdi. Da bi ti pa podaljšal bolniško ti pa ne more.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 644
13.3.2008 21:20:47   
andras
komisija ti podaljšuje bolniško iz enega in istega razloga, če pa greš vmes v službo in potem do svojega osebnega zdravnika in ti ta napiše bolniško iz drugega razloga (bolečine v križu, viroza....) si ponovno v breme delodajalca. Vsaj tako so meni povedali.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.3.2008 21:49:39   
dzanika
Ja to je res. Sam jaz sem sam hotla povedat prej k so spraševale kako je s tem da če imaš naprimer od komisije bolniško do 13.3. in še ne dobiš ponovne odločbe od komisije. In jo naprimer dobiš 15.3. in ti zavrnejo bolniško, potem ti za tiste dva dni da tvoj osebni zdravnik. Mal zakomplicirano je za napisat sam upam da razumete. user posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.3.2008 21:52:06   
ključek
ja, sem zastopla. to sem tud spraševala. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.3.2008 9:04:49   
netki
ojla

kako ste kej???

jst sem bla učeri tolk pridna sem velik postorila doma, sam pol zvečer sem pa kr padla v postlo. user posted image

dons me pa vse boli....kaj šele bo...

se mi je pa prvič odkar sem noseča dal kej nardit, prej sem bla skoz brez volje.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.3.2008 9:22:23   
andras
Dobro jutro še z moje straniuser posted image .

Mislila sem, da se bom prebudila v sončno jutro, pa me je zopet pričakalo oblačno nebo, kar me počasi že spravlja v depresijouser posted image .  Punce, a je katera že šla na samoplačniški 3D/4D UZ - kam in kako ste bile zadovoljne? Pa da zastavim še naslednje famozno vprašanje - glede vozička ste se že odločile, kajti jaz sem že čisto zbegana od takšnih in drugačnih vozekovuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.3.2008 9:23:33   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mislim da ni potrebno dati dopusta v službi ampak da ti tvoj zdravnik pač napiše za tiste dni dokler ne pride odločba. Ker meni so rekli da imam bolniško dokler ne dobim odločbe in tut če bolniška prej poteče... Drugače so pa resnično barabe ja! user posted image

Po izkušnjah sodeč je treba dat kr dopust. In ja v teh primerih zdravstvo ornj zaj***...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?