Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 6.3.2008 19:53:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ej, špelin@, a sem te jst mogoče dons vidla v hoferju....sem te hotla ogovort pa se mi je mudil tiste skiroje iskat...pol si mi pa ušla. Bo držalo Sem tudi jaz kupila skiro - mala pika že nori z njim po stanovanju
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 10:25:24
|
|
|
|
špelin@
|
Eno vprašanje za Zagorjanke: koliko dobiš ob rojstvu otroka od občine?? Slišala sem toliko različnih "variacij na temo", da več ne vem Pa bruto pa neto in ne vem kaj še... Zagotovo bo vedela samo tista, ki je bila darila že deležna
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 10:35:10
|
|
|
|
netki
|
sorry ker se vmešavam, samo se mi zdi da je blo včasih 70.000 sit, zdej pa nisem čist prepričana.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 10:38:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki sorry ker se vmešavam, samo se mi zdi da je blo včasih 70.000 sit, zdej pa nisem čist prepričana. Saj se ne vmešavaš - ravno nate (med drugimi) je vprašnje tudi letelo Neto ali bruto?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.3.2008 10:42:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 10:42:35
|
|
|
|
netki
|
hmmm...tega si pa ne upam trdit. je pa vsekakor več kot pa dobimo mi trboveljčani. Blagor vam da imate takšnega župana.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 10:50:27
|
|
|
|
netki
|
mojcek1.....vse bo ok, le zakaj ne bi blo??? bomo držale pesti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.3.2008 11:43:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 11:56:24
|
|
|
|
orhideja31
|
mojcek 1 če boš šla v torek takrat je Pogačnik v ordinaciji......
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 7.3.2008 11:57:11
|
|
|
|
orhideja31
|
špelina to tudi mene zanima.......sicer vam bom pa lahko kmalu točen znesek sporočila.... p.s. še nič se ne dogaja
|
|
[Brisano sporočilo] 7.3.2008 13:59:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.3.2008 10:25:00
|
|
|
|
andras
|
Vsem želim lep praznik žena - Ravno danes pa sem prejela zaprosilo s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje, da naj jim posredujem fotokopijo materinske knjižice, da na bodo na osnovi zapisanih podatkov odločali o nadaljnjem bolniškem staležu. Je mogoče že bila katera v takšni situaciji in kako se je razpletlo?
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 8.3.2008 11:28:08
|
|
|
|
dzanika
|
andras da, jaz sem bila na istem. In to dvakrat sem morala poslati fotokopijo materinske knjige pa so mi obakrat podaljšali. Tko da če je tehten razlog za bolniško mislim da ni skrbi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2008 12:36:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 8.3.2008 14:07:39
|
|
|
|
dzanika
|
mojcek1, ni neki zlo resnega. Sam ravno predno sem zanosila so mi ugotovili da imam zamaknjene vretence v hrbtenici in pol sem šla kar na bolniško ker sem vedela da mi pogodbe tako in tako ne bodo podaljšali. Od tega meseca naprej pa dobivam družinsko pokojnino. Drugače pa sem tko napisala da ti podaljšajo če ti resnično kaj fali ker poznam pa en primer da ji niso podaljšali ker sta ji ginekolog in zdravnik dala bolniško samo zaradi težkega dela v službi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2008 17:04:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.3.2008 17:15:05
|
|
|
|
andras
|
Osebno menim, da so sedaj preveč poostrili nadzor nad nosečnicami - zdi se mi, da so res le še birokrati, ki se ne ozirajo na navedbe, temveč le "avtomatsko" izdajajo odločbe. Delavniki niso več takšni kot so bili in tudi velika večina žensk se vsakodnevno vozi v službo v drug kraj, da ne omenjam dejstva, da ima velika večina žensk težave pri zanositvi. Za komisijo je to verjetno "brezpredmetno", toda za tiste, ki smo se trudile za otroke pa to ni zanemarljivo.
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 8.3.2008 17:52:36
|
|
|
|
dzanika
|
andras, jaz se popolnoma strinjam s tabo. Res je tako! In vožnja v službo je lahko zelo nevarna sploh zdej k ljudje tko vozjo... Jaz bi v enem tednu imela kmalu tri nesreče in nikoli nič kriva. Ustrašla sem se pa zelo. Tko da še dobro da sem potem ostala doma. Mi je pa tudi moja zdravnica rekla da to kar sedaj delajo na komisiji z nosečnicami da to je pa sramotno. Da zavračajo tudi takšne ki so resnično zelo bolne. Mislem res sramotno!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2008 13:46:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.3.2008 14:18:37
|
|
|
|
netki
|
ojla ja čudno vreme je danes, mi smo jedli pri tašči tko da sem bla tega rešena.... no zdej pa kruh pečem, mal sem peglala, pa posodo pomila.....zdej pa ne delam več nič!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2008 15:18:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.3.2008 10:17:42
|
|
|
|
netki
|
ojla punce ne boste verjele kaj se mi mota po glavi.... naredila bom šolo oz. se bom prekvalificirala....baje bo v zagorju zdravstvena šola in bom šla izredno, če ne letos pa drugo leto. Neki morm nardit iz tega lajfa, če ne, ne bo nč. sicer sem si postavila kar nekaj ciljev in če mi vse uspe.....se bova kasneje odločila še za 3. , drugače pa ne, ker tako naprej ne bo šlo. bomo videli, če mi rata!!!
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.3.2008 10:55:50
|
|
|
|
anteja
|
Pozdravljene Zasavčanke!!!! Sem rabla celih 8 mesecev, da sem vas na Ringaraja najdla. Sem zelo vesela, da obstaja "naš" forum. No, jaz prihajam iz Trbovelj (stara 29 let), sem drugič noseča in rok imam 16.4.2008. Trenutno sem od začetka marca na bolniški in uživam s hčerko (3,5 let), 18.3. pa že nastopim s porodniško. Težave imam in nimam, ampak se tolažim (pa tudi vem), da je najlepše obdobje. Trenutno se ubadam z "lažnim" popadki, ki mi že nekaj časa ne dajo miru. No, to bi bilo zaenkrat vse, se beremo in pišemo.LP!!!
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.3.2008 11:03:28
|
|
|
|
orhideja31
|
netki super.... ja res je,od letošnjega septembra se bo v Zagorju izvajal program za medicinskega tehnika.Za letošnje leto upajo da bodo nafilali vsaj en razred ker so baje na ministrstvu komaj dosegli da so odprli program.Program je baje čisto isti kot če bi delal šolo v Ljubljani.Tako da ti kar pogumno.... anteja - welcome škoda k nas nisi že prej našla.Ampak tudi to je v redu.Si bomo imele pa zdaj več za pisati. aurora,Špelina kako pa kaj vidve???Pri meni se še nič ne dogaja..jutri imam pregled in bomo videli kaqj bodo rekli.Msli se še tok premika po trebuhu no,lp
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.3.2008 11:18:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki naredila bom šolo oz. se bom prekvalificirala....baje bo v zagorju zdravstvena šola in bom šla izredno, če ne letos pa drugo leto. Neki morm nardit iz tega lajfa, če ne, ne bo nč. netki, zakaj pa ne anteja, lepo, da si nas našla orhideja31, tudi mene zanima, kaj ti bodo pri G povedali jutri
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?