Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 20:12:45
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim kaj zdej????...kdaj se dobimo????????????' laubica...kaj pa hoferjeve si probala??? Dobimo se 30. 3.kod si ti predlagala Hoferjevih še nisem probala-samo sem z onimi francoskimi zadovoljna tak da nebi probavala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 20:14:55
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom jest grem jutr v kranj pa lahko pogledam v milerju za plenice,,sam povejte kolk..pa tista ki ima mojo cifro naj me pokliče pa pove,jutri me ne bo doma cel dan Natašom-saj tudi če jih imajo kak bom do nijih prišla -hvala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 20:53:52
|
|
|
|
majrim
|
alora super ...se vidimo 30
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:09:08
|
|
|
|
dodi
|
In ob kateri uri?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:13:14
|
|
|
|
Laubica
|
10-11h-kdaj vam bolj paše
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:14:51
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica 10-11h-kdaj vam bolj paše Meni je vse eno,kar recite
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:15:54
|
|
|
|
hanna1
|
..pred deseto ne ker pol moramo mi ful zgodaj od doma,a ne julci,preden se mi pripeljemo sploh do Arje vasi,kjer pridemo na avtocesto,do tam se pa več ko pol poti vozimo kot po makadamu-ceste so res kvalitetne pri nas
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:16:06
|
|
|
|
Laubica
|
Meni tudi -vglavnem ob 13h mi odhajamo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:27:54
|
|
|
|
julci
|
Najprej Klemenuvse najlepše za obmesečnico,prav tako mamici Stephany.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:30:49
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ..pred deseto ne ker pol moramo mi ful zgodaj od doma,a ne julci,preden se mi pripeljemo sploh do Arje vasi,kjer pridemo na avtocesto,do tam se pa več ko pol poti vozimo kot po makadamu-ceste so res kvalitetne pri nas To se pa čisto strinjam s tabo.Mi mamo do LJ približno 2 uri vožnje. Sem malo klepetala z Natašo.Sem mogla plenice naročit .Če jih bodo kaj meli.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:33:15
|
|
|
|
natasaom
|
Natašom-saj tudi če jih imajo kak bom do nijih prišla -hvala 30.3.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:35:32
|
|
|
|
dodi
|
Ve kar povejte...pa bo... Mi imamo pa jutri spet delavca v hiši...prišel bo pečar,ker mora še peč zafugirat,pa vratca vzidat...jaz pa ne vem,kaj naj skuham,ker je post Sneg odleze in pri nas se začne premikat...mene pa daje spomladanska utrujenost.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:35:55
|
|
|
|
natasaom
|
naš ati pravi,da gre tud v zoo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:38:10
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Ve kar povejte...pa bo... Mi imamo pa jutri spet delavca v hiši...prišel bo pečar,ker mora še peč zafugirat,pa vratca vzidat...jaz pa ne vem,kaj naj skuham,ker je post Sneg odleze in pri nas se začne premikat...mene pa daje spomladanska utrujenost..... svinjsko pečenko fizikalci nimajo posta-mislm rečt tisti,ki delajo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:41:14
|
|
|
|
dodi
|
Ne bo šlo...je ful veren star mož
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:43:51
|
|
|
|
natasaom
|
ojej..pol mu pa skuhej zelenjavno juhico pa jogurtov biskvit s kakšnim sadnjem
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:50:12
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ojej..pol mu pa skuhej zelenjavno juhico pa jogurtov biskvit s kakšnim sadnjem al pa kake skutine štruklje,fujnudlne,al pa ribe pa krompirjevo solato.,.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:53:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala To pa je naša Lana danes Makala tvoja mala je pa tak cukrček. kk zvedavo gleda s svojimi modrimi očkami.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:54:37
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom Natašom-saj tudi če jih imajo kak bom do nijih prišla -hvala 30.3. Natašom-jaz rabim zdaj-hvala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:56:37
|
|
|
|
Laubica
|
Punce-gledam malo vozičke-marele-kaj mi svetujete?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 21:58:07
|
|
|
|
natasaom
|
Natašom-jaz rabim zdaj-hvala prosim -ni zakej IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: makala To pa je naša Lana danes Makala tvoja mala je pa tak cukrček. kk zvedavo gleda s svojimi modrimi očkami. se podpišem zdej pa grem -me nekam tišči nočko
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 22:08:54
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce-gledam malo vozičke-marele-kaj mi svetujete? Laubica odvisno kaj od nje pričakuješ.Pa kolko si pripravljena zanjo dat. http://zaotroke.enakupi.com tukaj jih maš krneki.Glej pod športni vozički.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 22:09:10
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom zdej pa grem -me nekam tišči nočko Kdo te tišči...in kam... ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 22:09:49
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: natasaom zdej pa grem -me nekam tišči nočko Kdo te tišči...in kam... ... ja ponavad se gre tja,ko je še cesar mogu sam it
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 22:19:04
|
|
|
|
julci
|
Malo za razvedrilo Pita Mujo Hasu: Sto bi vise volio da budes - intelektualac ili homoseksualac? - Ovo drugo. - Zasto? - Lakse mi ulazi u guzicu nego u glavu Došao Haso na razgovor za posao i pita kolika će mu biti plaća. Šef će na to: 'Sada 500 KM, a kasnije 1000 KM.' Haso: 'Hajd, onda ću ja doći kasnije...' Pitali Muju na Birou za zapošljavanje šta je po zanimanju. On odgovori: - Pomoćni bagerista. - A šta vam je to? - Pa jebote, ono što bager ne može, mogu ja lopatom... Dođe Mujo na kiosk i pita prodavačicu: - Do you speak English? Prodavačica : - Ne Mujo, razočaran, okrene se i ode ... Dođe on na drugi kiosk i opet pita: - Do you speak English? opet ista stvar - Ne... I tako, ode na treći kiosk i opet pita: - Do you speak English? Prodavačica: - Yes Mujo: - Marlboro ! Kaze Haso Muji:"Ajde mujo pomozi mi napravit kuću" Kaže Mujo:"Ne mogu bolan,imam rijetku spolnu bolest" A koju ? - kaže Haso Boli me **** za tvoju kuću! Mujo i Haso u kafiću nakon ispita... - Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike? - Paa...znas bilo je jako pobožno! - Kako to misliš pobožno? - Pa lijepo,kad je profesor postavljao pitanja ja sam se križao, a kada sam ja odgovarao on se križao. Kaze Englez: Moja je zena u krevetu ko lavica... Kaze Francuz: Moja je zena njezna ko leptir... Kaze Mujo: Ni moja ne lici na covjeka...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?