Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:54:41
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mam visok EMSO, kaj cmo Pa saj nas tule vse, bolj kot ne, EMŠO daje. U2 so transgeneracijski, tu nimaš kaj. a bejž bejž Dejzi, po dušici sem čisti otrok še... potem pa zate pir danes sploh ne...Sej veš, da v vsaki oštariji piše, da mlajših od 18 let ne strežejo alkoholnih pijač
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:54:45
|
|
|
|
mismis
|
Daisy pa je v pančevo, sej je ja še zgodnja ura
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:55:56
|
|
|
|
mismis
|
Kikaa jutri bodo folikli ogromni, kar poglej koliko enega pira je danes steklo čez te strani...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:56:12
|
|
|
|
Abra
|
Pija, ti to že čisto resno z malininim čajem? Je treba že prej pit al kako? Jaz vem samo to, da se ga pije v prvem delu ciklusa, do punkcije? Ledenka, zakaj je pa rmanov dober? Jaz sem tko anti čaj, pijem samo, ko sem prehlajena. Pa poleti zelenega s svežo mento.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:58:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Mater kikaa! Nobenga mi ni uspelo odpret. Zdaj pa čisto zares grem...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:58:31
|
|
|
|
Pija76
|
Abra ta teden ga že cel pijem, mi je Čarna napisala da prekrvavi maternico, ja pa naj jo... Rman je pa tud za ženske zadeve fajn, jaz sem ga pila ko sem optimistka mislila, da bom neprehodne jajcevode z njim odpravila Kikaa to bo jajc, pa sej zdele morjo bit a ne, ker bojo kmal pirhi. Pa hvala za pivičko
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:58:40
|
|
|
|
mismis
|
Punce, kje pa dobite čaj iz malinovih listov??? Jaz se moram v maju počasi pripravljati na postopek,...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:59:55
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Abra na piru eh, sej ne. Si pa na zelo dobri poti... bom začela z zelenjavnim sokom težit včeri sem si ga prvič nardila. Kako je to nagravžno
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:00:28
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis v City parku v uni lekarni domači al zeliščni, al kakršni že, nasproti Mure, pod mehiško
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:01:43
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Abra na piru eh, sej ne. Si pa na zelo dobri poti... bom začela z zelenjavnim sokom težit včeri sem si ga prvič nardila. Kako je to nagravžno Kupi unega od Fructala, pa ti bo domači zakon! Dej a prilima ena un spisek pred punkcijo, pa pred ET, pa tko...unga od Dejzi, ta zadnjo verzijo. PLease.........
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:02:12
|
|
|
|
ledenka
|
jaz tut grem, punce moje... v miru caj spit, pa spat mejte se lepo pa se kaj beremo! pa se neki za fenice... have climbed highest mountain I have run through the fields Only to be with you Only to be with you I have run I have crawled I have scaled these city walls These city walls Only to be with you But I still haven't found what I'm looking for But I still haven't found what I'm looking for I have kissed honey lips Felt the healing in her fingertips It burned like fire This burning desire I have spoke with the tongue of angels I have held the hand of a devil It was warm in the night I was cold as a stone [I Still Haven't Found What I'm Looking For lyrics on http://www.metrolyrics.com] But I still haven't found what I'm looking for But I still haven't found what I'm looking for I believe in the kingdom come Then all the colors will bleed into one Bleed into one Well yes I'm still running You broke the bonds and you Loosed the chains Carried the cross Of my shame Of my shame You know I believed it But I still haven't found what I'm looking for But I still haven't found what I'm looking for But I still haven't found what I'm looking for But I still haven't found what I'm looking for...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:03:03
|
|
|
|
mavrica72
|
Dober večer punce in hkrati na zdravje :)) Vidim, da se spet pije, a tudi meni odstopite kaksno flasko? Sem vas spet prišla malo pogledat gor in lepe novičke prebrat ,da bom lažje zaspala. Abra, vidim, da imaš iste probleme z kot jaz. Zamujala je toliko kot še nikoli, sem tudi že test delala vmes če bi se zgodil kakšen čudež, pa tudi tega ni bilo. Čeprav jaz sem še vedno upala, mogoče bo pa le ratalo kar tako, a pred nekaj urami je bilo upanja konec - prisla je. Sedaj moram jutri poklicati dr. Merla da začnemo s postopkom. Malo me skrbi, ker bom morala ravno med vikendom začeti, pa ne vem če je on vsak dan tam :( Bomo videli jutri kaj bo dejal. Čestitke vsem , ki ste zagledale , za vse ostale pa držim pestke in mislim na vas.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:03:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pija, ti to že čisto resno z malininim čajem? Je treba že prej pit al kako? Jaz vem samo to, da se ga pije v prvem delu ciklusa, do punkcije? Ledenka, zakaj je pa rmanov dober? Jaz sem tko anti čaj, pijem samo, ko sem prehlajena. Pa poleti zelenega s svežo mento. za ciscenje telesa bojda... pa M mam po njem manj mocne zaj pa res grem!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:04:00
|
|
|
|
Abra
|
Kikaa, veš da bojo folikli. Je zdaj tak čas, da jih je vsepovsod polno Pija, vem, da čaj prekrvavi maternico, samo ga baje ni dobro skoz pit, ker povzroča (se mi zdi) tudi splave. V nosečnosti ga lahko šele proti koncu piješ, prej pa ne. Mismis, dobiš ga v Basilici (al neki tazga) v cityparku.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:05:16
|
|
|
|
Pija76
|
Mavrica seveda odstopimo. Pa brez panike, če ne bo Merlo, bo pa ker drug, da ti tisto minicijo da, sej se itak znaš rokovati z njo. Abra ti pa rdeč vin začni nalivat, jaz ti Refošk predlagam, bomo magar dobaviteljico Laro priklicale
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:05:56
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Mater kikaa! Nobenga mi ni uspelo odpret. to pa ne verjamem... probi jutr...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:07:52
|
|
|
|
Pija76
|
Abra pije se do punkcije se mi zdi, pol pa ne več, itak mi pa ni panike saj imam 0,00 % možnosti zanositve, tako da splav mi ne grozi. Ah jaz ga bom tale mesec, pa da vidimo. Ja rman uravnava boleče ali šibke menstruacije, ko Alešiča najdem ti pa vse lahk napišem. Sam zdele bom šla počas Starševske norčije gledat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:08:41
|
|
|
|
mavrica72
|
Pija76, hvala za odstopljeno flasko. Pa res prav paše Ne vem, ali ni še malo prehitro, saj moji folikli še niti niso začeli rast, kolk ga bom šele potem potrebovala.... nekaj flask na dan
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:09:50
|
|
|
|
Abra
|
Mavrica, a veš, da jaz prav nič ne upam. Sem čist skulirana glede tega. Ne glede na to, da nimam nobenih težav, se mi zdi to čisti sajensfikšen. Če do zdaj ni, tut zdaj ni. Sem hotla danes celo test kupit, pa sem čist pozabla. Skrbi me, da ne zamuja zaradi česa drugega, po abraziji je še neki v maternici ostalo, potem sem sicer dobila ki je trajala dolgih 14 dni, zdaj pa to ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:10:24
|
|
|
|
Pija76
|
Mavrica sej ga vse na zalogo pijemo , men tud nič folikli ne delajo še Kikaa kolk časa ( dni) si se špikala do Menopurja, in koliko časa se misliš da boš še z obema? Jaz računam kdaj bo ET, pa lune, pa vse...dej mi sporoči
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:10:58
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kupi unega od Fructala, pa ti bo domači zakon! to je pa čist res! Oni od Fructala je za
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:12:06
|
|
|
|
mismis
|
Pija in Abra hvala za te informacije, bom šla v Mavrica jutri greš po špike, jupi nova špikerka Petek, 14.03. Kikaa - UZ Tia-na - UZ Barbarela77 - ET Ozone - ET evo naše jutrišnje borke,. GO GIRLS GO...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 22:12:49
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kupi unega od Fructala, pa ti bo domači zakon! to je pa čist res! Oni od Fructala je za Pa ga kej prakticiraš? Na mojem đusiju se pomoje že prah nabira , morm zalaufat mašinko počas, sam mal časa rabim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?