|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
14.3.2008 9:53:16   
pikovit
Mismis smo imeli včeraj resne debate,pa sem bila včeraj zadnjauser posted image In zamudila cel žuruser posted image

Mijavček sem se nasmejala tvojemu postuuser posted image Nisi kura ampak si user posted image .Pač to ti pripada,pa še kakšna stvar pride.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
14.3.2008 9:57:11   
sayuri
Punce, sem prebrala, da ste imela včeraj spet žurko user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Prav je tako.

Vsem današnjim borkam želim čimlepše rezultate user posted image user posted image user posted image

ZA lep vikend pa moj trebušasti trebuh danes dopoldne user posted image . Se tolažim, da smo na polovici user posted image

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
14.3.2008 9:57:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis smo imeli včeraj resne debate,pa sem bila včeraj zadnjauser posted image In zamudila cel žuruser posted image

Mijavček sem se nasmejala tvojemu postuuser posted image Nisi kura ampak si user posted image .Pač to ti pripada,pa še kakšna stvar pride.

veš kaj, kar prav ti je, kako se sploh drzneš imeti v četrtek zvečer resno debato, ko vendar veš, da se bo 100% na RR dogajalo. Zadnje čase se vedno, ne vem, zakaj bi bilo tokrat kaj drugače user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
14.3.2008 9:58:20   
mismis
Oh Sayuri kakega lepega trebuščka maš, čestitke za polovičko  user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
14.3.2008 10:13:28   
soncek.djukelica
ojla,

še ena, ki je bila lansko leto ta doba aktivna na tem forumu in sedaj je ponosna mamica dveh prepih punc!
Stare borke se bodo spomnile! Me smo super, lepo rastemo in smo v treh mesecih dobile na porodni teži!Spimo super, nekje od 23 do 8 zjutraj! Mislim,da smo "žurale" ponoči le kak mesec in pol, potem pa se je uredilo spanje!user posted image
Je pa res, da sem vzrajala pri obrokih, sem jim naredila sistem in smo jedle na 2-3 ure! Morda se vam se skupaj zdi neumno, kar vam govorim, vendar vse tiste, ki se boste odločile za 2 zarodka in vam oba ratata morate vedet,da je enkrat več dela in je prav,da se organizirate, čeprav vam bodo mnogi dajali nasvete, da otroka pusti,ko spi! Jaz sem ponavadi rekla tem ljudem, da ponoči ni nobenega, ki bi pomagal, in da jim lahko dam otoka za kako noč na posojo!user posted image
Drugače pa, vsem želim uspešne postopke!
Shuka in Mijavček, čestitke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
14.3.2008 10:20:18   
pikovit
Sonček ooooooooooooo kako lepo,da si se nam oglasila.Vidim,da se lepo rihtate in uživate.Pa še kdaj se nam oglasi.

Sayuri kak lep trebušček.A ju že čutiš?Zelo lepo napreduješuser posted image

Mismis zdej si me pa kar mal kregalauser posted image pa sej vem da so četrtki rezervirani za žur.Ampak je bilo to res pomembno.Pa raje bi bila z vami,kot pa reševala neumnostiuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
14.3.2008 10:27:33   
mismis
Pikovit, mejčken sem pa te a ne...

Upam, da ti ne bo treba velikokrat reševati pomembne neumnosti ob četrtkih zvečer user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.3.2008 10:29:18   
žirafca
čau punce!

Počivam, malo vas berem in čakam na nedeljski ET.
Lepo je slišat kaj tudi od tistih, ki vam je uspelo in ste najbrž prisotne na drugih temah, SONČEKuser posted image , da nam dajete novih moči. Stiskam pesti za danačnje borke in se beremo!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
14.3.2008 10:30:07   
žirafca
aja, a vam je všeč moja nova slikca?
Sem jo od Geddesove ukradla(sposodla)

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
14.3.2008 10:35:57   
pikovit
Ja žirafica lep avatar imašuser posted image

Mismis ja včasih je treba.user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
14.3.2008 10:39:08   
Abra
Oooo Sayuriiii user posted image to je pa že prav lep trebušček. user posted image Kaj še bo do avgusta. Kaj pravijo dohtarji, še vedno parček?

Sonček.d super za tvoji princeski user posted image in bravo zate, da ti tko fino uspeva. Uživajte še naprej!

Pikovit knjiga je že zdavnaj prebrana in odložena. Zdaj z mislimi na to temo malo pavziram, bo kmalu spet na tapeti, takrat bom pa nasvete ven potegnila. Upam na najboljše, da smo punce le s "smolo" in da v resnici nimamo tistih problemov, ki so tam napisani. Glede na to, da nimamo ravno možnosti večino teh problemov diagnosticirati, nam najbrž ne pomaga dosti ... je pa varianta, da greš na te krvne teste v London, oz. se mogoče da lahko celo zmenit, da se kri pošlje po pošti ... tudi o tem nekaj piše. To si puščam še zeloo odprto, če pa ne bo šlo, bom skoraj ziher šla. To ne more biti dražje kot en postopek pri nas. Če te kaj več zanima, ti lahko še kaj napišem.

Punce, ki se vam danes dogaja, držim pesti! Pa za vse ostale tut!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
14.3.2008 10:49:56   
Goldy
sayuri - kakšen lep buši, jaz bi tudi takega mela!user posted image

soncek.djukelica - krasno, da si se nas spomnila, lepo uživaja s svojima dekletoma

žirafca - kako se počutiš? Jaz sem čist o.k., sam za nek del pa res nisem. Se ga čist izogibam, ker me pol kr mal boli notri.

jadrnica - ti si me za recept spraševala, kako punkcija ne boli. Pojma nimam. Prvič me res ni nič, zdej me je malo bolj, ampak še vedno ne hudo. Primerjava: prvič pik svinčnika, zdej pa šestila.user posted image  Doma pa bolj počivam. Za na wc it mi je je zoprno, tak boli, no.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.3.2008 10:59:14   
pikovit
Abra baje nam to kri,kar se genetike tiče pošljejo v Anglijo.Ne vem kaj naj rečem.Verjetno smo punce z smolo in upam da je vse ostalo OK.Nič treba je še probavat in poslušat tvoje prebrane nasvete.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.3.2008 11:17:19   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Abra baje nam to kri,kar se genetike tiče pošljejo v Anglijo.Ne vem kaj naj rečem.Verjetno smo punce z smolo in upam da je vse ostalo OK.Nič treba je še probavat in poslušat tvoje prebrane nasvete.

Pol bi pa lahko usput še za protitelesa poslali user posted image odvisno v kateri laboratorij pošiljajo ... večina ne priznava dr. Beerovih teorij, je v knjigi ful tudi teh protiargumentov. Imajo pa zavidljive rezultate in to pri ženskah, ki so jih drugje tudi zaradi starosti že odpisali ... torej že itak v segmentu, kjer je zaradi starosti uspeh precej zmanjšan...
Mah, vprašat te ne stane nič, mogoče pa vseeno ne testirajo samo kartiotipa. Držim pesti za smolo, al pa še ni bil čas. Saj veš, naslednjič boš poročena in zato tut požegnana user posted image mogoče bi pa morala jaz tudi o čem takem razmišljat user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.3.2008 11:38:53   
žirafca
žirafca - kako se počutiš? Jaz sem čist o.k., sam za nek del pa res nisem. Se ga čist izogibam, ker me pol kr mal boli notri.

Čutim pritisk v celotnem trebušnem predelu, pa bolj na mehko vstajam in sedam, drgač pa boljš.
Očitno sem že dobr, ker mam energijo, da se z mojim kregam!user posted image

Tebe ni tolk bolelo, tko dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.3.2008 11:47:13   
pikovit
Abra a veš da bom res vprašala.Če se da to tud zrihtat?Oz. kakšno bolj simpl varjanto.
Drugače pa ja zakaj pa se ne bi poročila?user posted image Lara light tud nekaj razmišlja.Več nas je boljše jeuser posted image

Tako zdele pa pičim k frizerju.
Mejte se se beremo kasneje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.3.2008 11:48:52   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lahk gremo pa k Spelki domov, pa jo tolk cajta zgeckamo, da se polula od smeha... na CB user posted image user posted image user posted image   

Mam eno boljšo varianto. Tolk časa me nalivejte s pirom, da bom mogla it lulat.user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ste se vse na mene spravle. No kera bo CB držala kaj? In vse tiho je bilo user posted image , jutri in nič prej sem rekla(upam, da bom zdržala, ker imam zalogo testov že doma).
paddy user posted image user posted image , mogoče bo vseeno +.
jadrnica jest sem čist ok. Mal me že firbec matra, ampak se ne dam.user posted image  Ne bom lulala na CB pa tud če mi s pirom zagrozijouser posted image .
ooooo sayuri kako šen trebušček user posted image user posted image .
s.d. super, da te punčike ubogata.

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ

Tia-na - UZ

Barbarela77 - ET

Ozone - ET

evo naše današnje borke,. GO GIRLS GO... navijamo, navijamo, navijamo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
14.3.2008 11:50:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Kaj še bo do avgusta. Kaj pravijo dohtarji, še vedno parček?

JA, še vedno tako kaže user posted image . V ponedeljek mi je moj G naredil UZ in za enega je 100%, da je fantek (mi je celo neki kazal, da štrli, sam jst čorova, kot sm, nism nč vidla user posted image user posted image user posted image ), za drugega pa domneva na deklico. Deklici je spol težje določit, pravi. Ampak je skoraj 100%. Sem se naročila še na 3dUZ, ampak ne vem, če bom šla. Imam dokaj pozen datum - v 30. tednu. SIcer se mi dnevi tako hitro vrtijo, da bo vsak čas tukaj poletje user posted image . Čutim pa svoja dva pobalina že od 16. tedna. Prav tekmujeta, kateri bo močneje brcnil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.3.2008 11:52:58   
sayuri
Še to sem hotela napisat, da čisto vse prihajate za mano user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.3.2008 11:56:34   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Še to sem hotela napisat, da čisto vse prihajate za mano user posted image  user posted image user posted image user posted image

Komu moram nategnit ušesa, da slučajno ne presliši?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
14.3.2008 12:00:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.3.2008 12:04:32   
mismis
Špelka hit hit delat test...Zihr bo plusek

Pikovit bo pa lepa, pa važna,  user posted image , user posted image

A Sponž ma pa danes spet mačko doma? Pa ne more ringarajat user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.3.2008 12:33:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Mam eno boljšo varianto. Tolk časa me nalivejte s pirom, da bom mogla it lulat.user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ste se vse na mene spravle. No kera bo CB držala kaj? In vse tiho je bilo user posted image , jutri in nič prej sem rekla(upam, da bom zdržala, ker imam zalogo testov že doma).

grozim ti s pirom user posted image user posted image user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.3.2008 12:41:15   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Komu moram nategnit ušesa, da slučajno ne presliši?user posted image

Tud mene zanima user posted image user posted image user posted image , takoj neham delat in grem vlečt.

Sayuri kaj si luštna, prav corti buši. Pa kar parček naj bo!

S.D: lepo da ste bejbe super, jaz vem kako je z dvojčki in nedonošenčki imam dva srčkana nečaka, in ti dam čist za prav.

Rebeca lepo da si se oglasila! Kako vi3?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.3.2008 13:37:46   
pajčolanka
bolj malo se oglašam..tokrat samo toliko da vam povem glede seznama..ne vem sicer kam spada sedaj ampak vglavnem najin prvi ICSI je bil uspešen...dobila sem samo en zarodek ki pa me ima očitno zelooo rad user posted image
vsem ostalim želim veliko sreče in velikooo sončka!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?