|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
13.3.2008 10:53:44   
klarazan
Lepo pozdravljene nosečke, se vam mal javljam, da ne pozabte name,
populis vse najboljše za včerajšni rojstni danuser posted image user posted image ,
JUNO tudi tebi vse najboljšeuser posted image user posted image ,
Ina82 čestitke za diplomouser posted image ,
tims, zate pa držim pesti, da ti bo uspelouser posted image .
Kar se mene tiče je vse OK, jutri pa ne morfo, upam, da bomo zvedl kaj nosim pod srčkom, v prvi vrst pa, da je sonček zdrav in da lepo raste.
Lep pozdrav do jutri.user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   Julijke II. - 2008
13.3.2008 11:01:28   
dzanika
Jaz imam tut skos probleme s temi izcedki... Sam da mam bolj takšen prozoren izcedek zdej. Sem imela pa tudi pred nosečnostjo vedno probleme s tem tko da sem že navajena. Drugače pa res ni lušten občutek. user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
13.3.2008 11:02:32   
tims
Hvala vsem, ki mi stojite ob straniuser posted image . No, zajtrk je za nama, tudi če bi hotla prižgat cigaret, ga ne morem, ker sem svoje pometala v smeti, dragi je pa svoje vzel s sabo, da me slučajno ne bi kaj zamikalo. Ena je omenila, naj raje kaj sladkega pojem, namesto da bi prižgala cigaret, pa sem videla, da ideja nikakor ni najboljša. Po sladkem bi cigaret kar pojedla, zato sem se odločila, da imam ves čas sadje pri sebi, no pa do zdaj še ni take panike. Bom še videla kaj bo, pa vas obvestim.

No, ko smo pa že ravno pri izcedkih, keglevih vajah in podobnih stvareh, ali si utrjujete bradavice? Jaz sem si jih ravno ta teden začela z gobico "masirat", pa so občutljive ko user posted image . Pa se kar prisilim, da se vsak dan spravim nanje, ker pri Timu ne vem kaj bi bilo, če si jih ne bi že pred porodom utrjevala.

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
13.3.2008 11:21:12   
karamela6
tims, bravo za uspešen najtežji začetek!user posted image user posted image user posted image Ena moja kolegica je imela pri sebi skoz bonbončke brez sladkorja, pa ji je bilo lažje, pa še na kilcah se ji ni nič poznalo.
Glede bradavic mi je pa ravno včeraj prijateljica majčica povedala, da so ji priporočili v bolnišnici masažo bradavic in to s prsti in kar konkretnimi prijemi. user posted image Me že boli, ko samo pomislim na to. No, včeraj je prvič za uvod moj dragi prijeli vajeti v roke user posted image pa je bilo za malenkost prijetnejše. Probajte, mislim, da boste oboji zadovoljni! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
13.3.2008 11:33:42   
karamela6
bejbe, sem končno tudi jaz dala v album nekaj slikic. Nekaj jih mam pa še na drugem compu, tako da, drugič.
Zdej pa samo še en pameten avatar najdem, pa sem na konju!

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
13.3.2008 11:43:16   
ilatic
Karamela lepe slikice! Prvič vidim kako zgleda 4d UZ. Zanimivo.
Oblekice so pa tudi full cjut!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
13.3.2008 11:50:54   
karamela6
ilatic, tnx ... sem samo zate dodala še par slikic mojega maltežančka

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 11:54:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
13.3.2008 11:56:57   
najsi
Juno vse naj naj ob tvoji okrogli obletnici, zdravja, predvsem pa sreče in ljubezni s tvojima user posted image  in user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
13.3.2008 12:05:21   
ilatic
ĆUDOVIT JE!! In seveda jokam kot dež za mojim. Bolj da ne vidim nobenga takega cukrčka ker sem  potem čist fertik. Res! Full je luštkan, tiste črne očke joj!! A ga strižeš?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
13.3.2008 12:14:20   
ilatic
Flower hvala in groza kaj naj rečem. Čeprav mi gre ta internet včasih na ž.. ker se lahko za vsak drekec prestrašiš, je pa dobro da veš tudi kaj takega. Zdaj sploh ne vem, ali naj omenim svoji G če bo naredila preiskavo na to bakterijo in pa od česa se dobi?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
13.3.2008 12:33:09   
karamela6
Joooj, a ti nimaš več svojega??? Kako??? Pa nisem vedela. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa ja, ga strižem. Lani sem ga pred morjem peljala prav v salon, da so ga zrihtali od a do ž in ga postrigli čisto na kratko. Tako na morju nisem imela težav, pa nič se mu ni zavezljalo med dlako. Čez leto ga pa sama po malem. Se mi zdi, da mu bolj paše, pa še česat ga ne rabim glih po 2h na dan.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
13.3.2008 13:03:13   
Juno
Živjo. Najlepša hvala vsem, ki ste se spomnile name in mi namenile lepe želje. Joj, 30 jih je že?
Letos se mi dogajajo same lepe stvari - postala bom mamica, z dragim bova postavila hiško,.....-če bi bilo vsako leto tako lepo, se sploh ne bi bil problem starat user posted image .

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 1663
13.3.2008 13:05:52   
ilatic
Ja nimam več našega Snopijauser posted image Čeprav redno pokličem in vprašam za njega. Sem ga dala eni gospe, ki že ima samičko in oba spita pri njej na postelji, tako da naš mali vragec zelo uživauser posted image . obiskala sem ga samo enkrat in sem tako jokala in on je silil v avto tako da sem rekla  - nikoli več. Dala sem ga pa stran zato, ker sem zanosila. Veš imam že dve punci in še novorojenček in pa nazdnje še on, ne bi sfolgala. sama veš da so kot otročikči, s tem da smo mi v hiši in je letal kr naprej not in vn, pa ves umazan na sedežno, pa tko naprej. Že tako mi je zmanjkovalo časa za njega, kaj bi šele bilo ko bi rodila. Jaz upam oz. mislim, da se ima kr fino, samo jaz ga full pogrešamuser posted image . Res. Sem si obljubila, ko bom stara in bodo otroci odšli od doma bom zopet imela maltežančka da se mu bom lahko 100% posvetila. Tako te znajo osrečit s tistimi črimi očki!

Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 13:09:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
13.3.2008 13:14:10   
nanka
Mojcek, ne ne bo jim vroče, ker novorojenčki ne znajo uravnavati temperature in boš videla da bodo naši tudi v porodnišnici oblečeni v dolge rokave in pokriti z odejico ( vsaj tri leta nazaj je bilo tako, pa sem rodila 6 avgusta).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
13.3.2008 13:18:56   
karamela6
O kako fletkana Zoja! En lep pozdravček zanjo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
13.3.2008 13:21:39   
lex
v naši porodnišnici jim oblečejo 2 dolge rokave. No tega jaz nisem zmožna, ker se mi zdi, da pri 40, kolikor jih je bilo lani 7.7. (je ta dan kolegica rodila) tud novorojenčka ni treba tak gor oblačit. Jaz mam vse (ker mam pač še od Aline) od dolgih do kratkih in ri 40 dobi samo ali body s kratkimi pa čez neki malega dolgega ali pa samo majčko z dolgimi. Me bomo cele razgaljene uni sroteki pa celi zadekani. jaz mam vedno premalo oblečene otroke, pa ponavadi so prvi brez štrapelčkov (žabic), tak da ne se glih po meni zgledovat, ampak otroci se ful bolj gibljejo kot mi (vsaj ta večji) in pol jim je še prej vroče. No novorjenčkku daš pa malo neki več gor kot sebi Drugač jih pa zadaj za vratom probaš ali jim je vroče ali jih zebe - ponavadi so bolj mokri od švicanja kot mrzli.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   Julijke II. - 2008
13.3.2008 13:35:36   
dzanika
A bote drugač use šle na 3D ultrazvok? Jaz se sploh ne morm odločit al naj grem al ne... Najprej sem skos govorila da ne bom šla, zdej me je pa začel mal mikat. user posted image Zdej pa ne vem, al bi šla al ne. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
13.3.2008 13:38:54   
ina82
Juno vse najboljše za rojstni dan
Danes sem imela morfologijo, z bebico je vse vredu, imeli bomouser posted image - Lukeja. Vsi zelo veseli, jaz sem se celo zjokala ko mi je povedla kaj bo. Me že cel dan kolegice kličejo če sem zvedla kaj bomo imeli, ampak jih držim še v nevednosti, ker sem jih vse jutri k nam povabla, da jim še povem za diplomo-tako da jih čaka dvojno presenečenje.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
13.3.2008 13:44:36   
Balonchy
JUNO, VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
13.3.2008 13:48:28   
tims
Lex, se strinjam s tabo glede oblačil. Jest sem našga Tima oblačila v dolge rokave mislim da samo prvi teden, mogoče malo več, potem pa obvezno kr. rokav. In je užival kot ptiček na veji. Je pa res, da dojenčki znatno lažje prenašajo vročino kot pa starejši. Sem pa vedno s sabo imela ali kakšno jopčko z rokavi ali majico ali pa kar pleničko, pa sem ga malo pokrila, če nisem bila glih prepričana. Ja, pa ves čas sem ga šlatala po vratu user posted image . Je pa pri nas ravno nasprotno. sem bolj pri ta zmrznjenih, tako da sem dostikrat gledala druge user posted image  v vozekih, kako so oblečeni, pa sem potem hitr našga Tima prilagodila. Drugače pa tudi (vsaj meni je) patronažna pove, ko pride na obisk, kaj je primerno.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
13.3.2008 13:57:50   
ilatic
A bote drugač use šle na 3D ultrazvok?

Jaz ne bom šla. Meni je najbolj važno da mi je povedala, da je bebica ok. Ni mi povedala niti mere, nič. Samo to da je vse ok in da je user posted image . Jaz sem bolj staromodna in mi je zadosti. Nočem pa, da bi starejši dve bile zakaj prikrajšane, ker od njih še slikic nimam iz UZ, kaj šele filmčkov. Pa sta prav tako zrasle v prelepi princesi z polnim albumom slik, ki jih je skoraj nemogoče vse pregledati. Tko da jaz nisem za te stvari, mogoče ker nisem 1. noseča, je pa tudi to da na splošno ne maram komplicirati - vse po liniji najmanjšega uporauser posted image . Hi hi

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
13.3.2008 14:01:50   
lex
meni je najbolj grozno to ko dobiš v septebru otroka v vrtec in pol prvič malo zapiha pa ma oblečeno: žabe, dokolenke, podložene hlače, pa spodnjo majčko, pa kratko majčko, pa mikico pa podložen brezrokavnik v garedrobi pa zimsko bundo in volneno kapo. Jaz pa sem mojega v vetrovki in brez žab poslala v vtec starega 1 leto. To mi je pa pri enih starši tako mimo. Pol mu je pa samo bundo dala dol. Začel je šele v vrtec hodit in pol ti ne pustijo nič slečt, zasukal se ni pa je bil gnil od švica. Take najprej napiha, ko so celi mokri. To mi je čisto mimo - une v vozičku še nekak razumem da so malo bolj oblečeni, ne pa te, ko že sami dirkajo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
13.3.2008 14:03:21   
nanka
Ilatic, enako razmišljam kot ti, pa še res mi je škoda dati 100 Eur, jih bom prabila za kaj drugega. Si bom pa plačala navaden Uz v 30 t, ker moj g. pravi da ga zavarovalnica ne plača, ga je dobro imeti, da se vidi kako se razvija plod. ( stane pa 35 Eur).

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?