|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 13:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Oktobrčki 2006-4
13.3.2008 13:46:00   
muki1
Kontracepcija. Midva uporabljava najbolj neodgovorno metodo - tiča ven . Dojimo se še veliko in še preveč za kontracepcijske tablete. Mirena....se ne morem odločiti. Kondomi.... mi ni všeč.
Se zanašam na dojenje in na to, da sem po porodu imela samo še eno user posted image . Tudi moji jajčniki so leni ko šus.

Če bi se pa slučajno kljub vsemu kaj ,,zgodilo,, bi pa naslednji korak bil tiča vstran.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
13.3.2008 13:50:22   
muki1
Altati, še za Jašo in Tio en aplavz user posted image  user posted image  user posted image . Jaz pa se še nisem opogumila Ive peljan na pregled. Kar nekak oklevam, kot sem pri Neži.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.3.2008 13:51:17   
muki1
Sivkamivka, vse lepo in prav, ampak s tem podatkom o bazenu pa nimam kaj početi user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.3.2008 13:54:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: vava

Altati nisem pozabila nate, vendar bom v kranju verjetno šele naslednji teden.

sem te ravno hotela vprašat, če si pozabila nameuser posted image

a mene pa ignoriraš?user posted image

z vavo imava privat randi, samo midveuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.3.2008 13:59:21   
muki1
Dajte mi povedat punce, jutri bi z možekom šli na en izletek, mamo nov avto, pa bi ga na testno vožnjo peljala....pa iščem ideje, da bi nekam šli, prespali in se v nedeljo vrnili. Da se malo odklopim, pa da se malo pocrkljamo. Kakšen motelček, zasebni apartmaji, sobe...karkoli, kjer ni preveč drago pa še vseeno lepo. Lokacije so zanimive prav vse.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.3.2008 14:00:08   
muki1
ne jutri, bemti, v soboto. Jutri je šele petek user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.3.2008 14:00:35   
altati
muki- jaz te čist štekam in zato ne vklapljam starih staršev vzgojo.jih ne prosim za varstvo, za nič...pretekli vikend sem na njuno željo dala Jaša in smao v tem primeru sploh katerega komu dam. prosim nikogar, ker nočem očitkov. v kolikor stari starši vnuke čuvajo, si lastijo pravico do 'vtikovanja'. in tega sama ne želim, zato tudi ne stanujem pri njih in sem to mesto - štuk v hiši, z vsemi prednostmi in slabostmi, mirne duše prepustila sestri.
mi smo pa svoji gospodarji, vzgajamo in čuvamo otroke sami, čeprav je včasih to kar hudo. a če nekomu za to plačam, lahko tudi zahtevam svoje vzgojne in prehrambene metode.

vse kar lahko rečem je samo - razumem te, štekam te...vse mi je jasno. pri nas bi bilo enako, če bi bila v hiši s starši.

mi je pa ful v zadovoljstvo, ko mi starši, kadar dobijo priliko biti z mojimi otroki, povedo kako so lepo vzgojeni.
čeprav velikokrat slišim kako sem stroga, se kasneje vedno izkaže da z namenom.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.3.2008 14:01:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a ima mogoce katera fifi in cvetlicnike?

jih nekaj dol jemljem, pa je bolj slabo.

Mi imamo eno Fifi. Če ti kaj pomaga user posted image . Mislim, en dvd, pa 6 jih je gor se mi zdi.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 559
13.3.2008 14:02:01   
altati
je pa tako muki, da če si na svoje, hodiš izključno v službo, po otroke in domov. odklopa ni oz. so hudi organizacijski problemi kdo bo kdaj, če sploh.....to paše zraven, če nočeš vtikovanja in občutka, da si v srednji šoliuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
13.3.2008 14:03:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dajte mi povedat punce, jutri bi z možekom šli na en izletek, mamo nov avto, pa bi ga na testno vožnjo peljala....pa iščem ideje, da bi nekam šli, prespali in se v nedeljo vrnili. Da se malo odklopim, pa da se malo pocrkljamo. Kakšen motelček, zasebni apartmaji, sobe...karkoli, kjer ni preveč drago pa še vseeno lepo. Lokacije so zanimive prav vse.

logarska dolina, piran, portorož..... tudi hotečkov nekaj vem.če te zanima.

< Sporočilo je popravil altati -- 13.3.2008 14:04:34 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
13.3.2008 14:04:19   
altati
kontracepcija -  ne potrebujemouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 562
13.3.2008 14:12:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a ima mogoce katera fifi in cvetlicnike?

jih nekaj dol jemljem, pa je bolj slabo.

Mi imamo eno Fifi. Če ti kaj pomaga user posted image . Mislim, en dvd, pa 6 jih je gor se mi zdi.

sploh nimam pojma kva je to.....user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
13.3.2008 14:13:35   
moci

Kontracepcija. Midva uporabljava najbolj neodgovorno metodo - tiča ven . Dojimo se še veliko in še preveč za kontracepcijske tablete. Mirena....se ne morem odločiti. Kondomi.... mi ni všeč.
Se zanašam na dojenje in na to, da sem po porodu imela samo še eno user posted image . Tudi moji jajčniki so leni ko šus.

Če bi se pa slučajno kljub vsemu kaj ,,zgodilo,, bi pa naslednji korak bil tiča vstran.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
13.3.2008 14:14:08   
moci
remy, ko končaš pridi še k nam ...

vava, super da luka tako dobro napreduje, lovila ga boš pa tudi kmaluuser posted image nam je fizioterapevtka kar prav napovedala.

lunina posodica - na njen račun smo se enkrat nasmejale ... meni je čudno, a to potem pereš, al kako?

muki, a če se porošči moraš v službi častit? user posted image tanikaa se poroči, anede?
a ne bodo tvoji pazili ivo? potem se boš pa še veliko presekirala zaradi tegauser posted image zato imam jaz rada vrtec. varušk pa itak nimamuser posted image za kakšno uro, več pa ne.

mah, ne vem kam bi vas poslala na izlet. doma bodite, kaj boste samo okrog letaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 565
13.3.2008 14:16:00   
Anonimen

je pa tako muki, da če si na svoje, hodiš izključno v službo, po otroke in domov. odklopa ni oz. so hudi organizacijski problemi kdo bo kdaj, če sploh.....to paše zraven, če nočeš vtikovanja in občutka, da si v srednji šoliuser posted image .

tukaj se strinjam in predvsem povdarjam - odklopa ni ! Če pa že, pa otroke sabo vzet in skupaj imeti odklop...

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
13.3.2008 14:18:48   
Anonimen

logarska dolina, piran, portorož..... tudi hotečkov nekaj vem.če te zanima.

jest bi šla na morje....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
13.3.2008 14:30:54   
muki1
Ja, saj vse to vem in največ sva si sama kriva.

Vedno po liniji najmanjšega odpora se velikokrat pozneje izkaže za slabo izbiro. Ampak preden sva se poročila, sva bila brez otrok. Štekali smo se super. Midva sva imela svoj mir, vse je bilo okej. Nihče naju ni šljivil 5%, nihče se ni obregal v naju, se vmešaval. Res je bilo vse okej. Ko sva se odločala o tem, kje bova živela, sva bila postavljena pred dejstvo - ali greva v blok v najemniško stanovanje ali pa si urediva stanovanje v naši hiši, kar je bilo VELIKODUŠNO ponujeno. Mene je sicer bolj vleklo v mesto, mojemu možu je bilo pa na vasi tako noro všeč, da ni hotel slišati o tem, da greva v blok. Prihrankov za nakup stanovanja nisva imela, želje po otrocih tudi ne, tak daleč v prihodnost mi žal ni segalo. Zdaj pa se mi zdi, da sva že preveč vložila, seveda še ni vse urejeno, še ogromno stvari je za pošlihtat, ampak enih 70% vsega je pa že okej......torej se zdaj odločat da gremo na svoje in vse pustimo pa začnemo znova..... pretežka odločitev. Spet je ,,lažje,, ostati.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
13.3.2008 14:32:39   
muki1

Ja, tu moram komentirati, da je v petek punci čuval moj mož. Torej varstva nisem prosila nikogar user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 569
13.3.2008 14:35:04   
muki1
http://www.fifiandtheflowertots.com/ 
poglej malo *Lina*

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.3.2008 14:37:34   
altati

Ja, tu moram komentirati, da je v petek punci čuval moj mož. Torej varstva nisem prosila nikogar user posted image

ej nisem sploh mislila nič dotičnega, samo na splošno....za vsak dan sem pokomentiralauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.3.2008 14:38:05   
Anonimen

http://www.fifiandtheflowertots.com/ 
poglej malo *Lina*

hvala, ampak zares prvič vidim...

no, mali že gleda.....torej bo....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
13.3.2008 14:39:23   
altati

Ja, saj vse to vem in največ sva si sama kriva.

Vedno po liniji najmanjšega odpora se velikokrat pozneje izkaže za slabo izbiro. Ampak preden sva se poročila, sva bila brez otrok. Štekali smo se super. Midva sva imela svoj mir, vse je bilo okej. Nihče naju ni šljivil 5%, nihče se ni obregal v naju, se vmešaval. Res je bilo vse okej. Ko sva se odločala o tem, kje bova živela, sva bila postavljena pred dejstvo - ali greva v blok v najemniško stanovanje ali pa si urediva stanovanje v naši hiši, kar je bilo VELIKODUŠNO ponujeno. Mene je sicer bolj vleklo v mesto, mojemu možu je bilo pa na vasi tako noro všeč, da ni hotel slišati o tem, da greva v blok. Prihrankov za nakup stanovanja nisva imela, želje po otrocih tudi ne, tak daleč v prihodnost mi žal ni segalo. Zdaj pa se mi zdi, da sva že preveč vložila, seveda še ni vse urejeno, še ogromno stvari je za pošlihtat, ampak enih 70% vsega je pa že okej......torej se zdaj odločat da gremo na svoje in vse pustimo pa začnemo znova..... pretežka odločitev. Spet je ,,lažje,, ostati.

jaz bi tu razmišljala, ker pred vama je še ogromno let, malo je za vama, več pred vami......postavi na tehtnico kaj ti več pomeni.
ampak jaz sem jaz, ti si tiuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
13.3.2008 14:39:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, a če se porošči moraš v službi častit? user posted image tanikaa se poroči, anede?
a ne bodo tvoji pazili ivo? potem se boš pa še veliko presekirala zaradi tegauser posted image zato imam jaz rada vrtec. varušk pa itak nimamuser posted image za kakšno uro, več pa ne.

Ja, Tanikaa se poroči. Ni nekega pravila, odvisno kakšne odnose imate v službi. Pri vas se mi zdi, da jih sploh nimate user posted image . Mi smo si kar. Ko praznuje kakšen sodelavec Abrahama se ponavadi tudi v službi častijo, pa zdaj se je Tanikaa tudi odločila, da časti. Vsaj kakšno pecivo se ponavadi prinese. Ampak mi smo na Goričkem....drugi ljudje user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 574
13.3.2008 14:42:19   
muki1

ej nisem sploh mislila nič dotičnega, samo na splošno....za vsak dan sem pokomentiralauser posted image .

user posted image , zdaj se še tebi moram zagovarjati. Mah, ne.
Jaz se moram zlajati in je vse okej.

Ampak odklop pa tudi paše. Saj to si pa ja zaslužimo. Prav vse.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?