|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
13.3.2008 8:03:58   
lex
jaz grem neki pečt, ker ma moj ati roj. dan, drugač tak ne bo kaj sladkegauser posted image , jaz pa brez ne zdržim večuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
13.3.2008 8:09:53   
Katy\o/
Hvala lexuser posted image

Vse najboljše Juno!

user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
13.3.2008 8:14:51   
tita13
Punce dobro jutro.

Sporočam vam, da smo dobili izvid amniocinteze in je z našim otročičkom vse v redu. Sem zelo vesela. Berem, da že veselo nabavljate. Midva misliva to opraviti v maju, čeprav mene že pošteno srbijo podplati.

Pa še nekaj me zanima. Baje da nekje v 5. mesecu ginekolog vzame bris za neke vaginalne bakterije, ki lahko škodijo otroku. Ali katera kaj ve o tem? V ponedeljek imam pregled pa bi ga to vprašala samo se moram prej malo ''izobrazit'' kako je s tem.

Preživite lep dan.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
13.3.2008 8:17:30   
lex
TITA čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa samo uživaj, nabavljaj in tud če kaj ne veš pa se ti zdi, da bi morala ti samo nas ali svojea G vprašaj. Meni ni še nikoli med nosečnostjo vzela brisa oz. za PAP mi ga vzame na začetkuuser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
13.3.2008 8:26:19   
Katy\o/
tita, čestitke tudi z moje strani za zdravega otročka. Zdaj pa res, samo še uživancija. user posted image

Meni odkar sem noseča ni vzela brisa, pa sem pol leta pred nosečnostjo, ko sem imela redni pregled imela oceno PAP C, kar ni najboljše. Že ve. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 8:40:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 8:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.3.2008 8:52:15   
glugluglu
Juno, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj grem pa tudi jaz v Ljubljano na pregled - ponovni UZ in potem še k splošnemu. Upam, da tam pri splošnem ne bo taka gužva kot zadnjič in da vse uredim. Moja zdravnica je namreč še vedno na bolniški.

lepo se imejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.3.2008 8:56:20   
ksenci
JUTRO PUNCE!

MI TRIJE SMO SE RAVNO NAPAPAL ČOKOLINIJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za recept. tud jz nism srečna če ne pečem al pa ne jem kaj sladkega.
zdaj pa grem gledat kaj bom pekla ta konec tedna, saj ma sestra v soboto maturanca, v nedeljo pa ima kolega rojstni dan in bom naredila veliko torto. žal pa gre danes moj user posted image službeno v planico in ga ne bo do nedeljeuser posted image

[

Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.3.2008 8:58:16   
Katy\o/
Jaz vnetja še nikoli nisem mela (že trkam) in mogoče mi zato ni vzela. Sem pa predvidevala, da mi ga bo, ker izvid ni bil dober. Bom jo vprašala na naslednjem pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 1635
13.3.2008 9:00:34   
lex
zimska - ja v LJ mam strokovca ob 15h, tako da prej ko ob 11h ne bova štartala od tu, verjetno pa še bolj pozno, da ne bom pol po LJ lutala od živcev. No kakšna kavica bo padla, pol bomo pa itak videli. Zgrešit pa ne morejo, da sem nosečauser posted image . Če sem lani lecitacijo preživela za parcelo, bom še teh nekaj uruser posted image . ker glih tisti dan ko je bila lecitacija, sem še pripravljala torte in peciva,... za tastovih 60, pa med mazanje torte sva šla na lecitacijo, pa Aleksa nisem mela kam dat, pa..... skratka, če je Alina preživela bo še tauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
13.3.2008 9:09:39   
tims
Tita čestitke in uživaj v user posted image   user posted image user posted image user posted image

Juno tebi pa vse najlepše za rojstni danuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
13.3.2008 9:10:36   
ilatic
Bi ga pa lahko vzeli glede na to, da je npr. Streptokok B za otroka smrtno nevaren in je eni punci tu gor otrok pred kratkim v porodnišnici umrl.

Flower a se hecaš? Dej mal bolj razloži za kaj se gre.

Drugače se bris med user posted image ne vzame, razen če za to presodi G, da je potrebno. Meni ga je v začetku user posted image , ker sem imela 2 leti nazaj dvojkico in mi je sedaj pokazal zopet 1 in sem bila full pomirjena.

Zdaj me pa še zanima, a ima katera full močen izcedek (tak grozen - kar kupček sluzi)? Sem klicala sestro pa pravi, da je to normalno (beli tok) in da lahko pridem po svečko, ali pa počakam do 25.03 - pregleda. In sem se odločila da, ker me ne boli niti srbi (samo malo več se umivam zaradi vonja) da počakam do pregleda. Vaše mnenje me zanima?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
13.3.2008 9:13:34   
lex
ilatic če te ne moti počakaj

A ima katera silikonski pekač - zanima me ali ga morem namazat al ne? ker mam čisto novega (sem ga dobila za RD) pa nimam pojma

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   Julijke II. - 2008
13.3.2008 9:26:37   
dzanika
JUNO VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

TITA čestitke!!!

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
13.3.2008 9:32:24   
ksenci
LEX jz rajši pekač namažem z oljem, za zihr par kaplic

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
13.3.2008 9:55:13   
karamela6
lex, jaz tudi, ali pa dam peki papir. Pri teflonskem pazi le to, da ne režeš peciva v njem, ker se takoj pozna.

Luno, VSE NAJBOLJŠE! Veliko užitkov med nosečnostjo, julija pa zdravega in veselega otročička!

Meni je bris vzela moja G spomladi 2007, tako da mi ga potem novembra ni še enkrat.

Tita, ČESTITKE! Zdaj pa samo še z odličnimi rezultati naprej, vse do julija!

ilatic, trenutno ga sicer nimam, sem pa ga imela nekaj časa nazaj. Tako močen, kot ga opisušej ti, je trajal nekaj dni. Od takrat ves čas nosiš dnevne vložke, ker me to full živcira.
Meni se pa dogaja še to, da ko zakašljam, kihnem, ali se malo bolj na hitro vstanem ... da mi uide par kapljic vode. A ima katera podobne izkušnje? To me res nervira, sploh, če sem kje daleč od doma.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
13.3.2008 9:58:14   
lex
karamela, jaz sem zadnjič bila na sprehodu pa sem kihala ko zmaj, mi še dnevni vložek več ni pomagal. Še sreča, da sem bila na poti domov, ker bi drugače znorela. To se mi dogaja od Aleksovega poroda dalje, pa bolj kot delam kelove vaje, manj je haska. No ampak to se mi dogaja samo med nosečnostima, tako da upam, da bo potem mir. Je pa ful nadležno.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
13.3.2008 10:00:50   
ilatic
mi uide par kapljic vode.

to itak pri meni tudi - sploh pri 3user posted image je baje to normalno, tko da je res grozno, vendar mislim da  res spada to k nosečniškim težavami. Po moje.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 10:02:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
13.3.2008 10:06:35   
tims
Jaz moram tudi zaradi izcedka nositi dnevne uložke. Sicer mi urin ne uhaja (zaenkrat user posted image ), me pa ta izcedek prav živcira. Pa mi je tudi G. rekla, da ni nič narobe, razen v primeru, če srbi, peče....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 10:08:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.3.2008 10:31:37   
karamela6
Že gledam vaje za krepitev mišic medeničnega dna. user posted image Bomo pa stiskali, ne? lex, a ti za vaje počneš prav to ali še kaj drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.3.2008 10:34:06   
frutka_
Jutro!

Pri nas je krasen dan! Kar kliče po sprehodu na sončku!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.3.2008 10:36:22   
zabica26
Silikonski pekač...jaz dam malo masla in na rahlo posujem z drobtinami. Se nikoli ne prime. user posted image Sploh tortni model je fantastičen. Je pa res, da ko spečem, obrnem pekač, dam gor mokro cunjo, potem kar takoj počasi poskušam pekač obrniti okorg, da torto lepo slečem. user posted image Kolikor pač gre, ker je zelo vroče.

Glede izcedka...je normalno. Sicer pa omenite G in vas pregleda, pa po potrebi anpiše recept za tablete. Jaooo...tiste tablete so eno samo sranje, ampak vse za zdravje. Imela težave v 1. user posted image .

Keglove vaje bomo tut po porodu še delale kot nore. user posted image Pa tut zdej ne škodijo.

Sicer pa...uživajte!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?