ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pa prit še kr men k boš že k Nenny hodila A sta zrihtala z direktorjem.... Okna pomita, zdej spet ven vidmo . Matr, res so bla svinjska! ...če sva z direktorjem poštimala...ja to je dobro vprašanja! Poslala ga bom u tri p ! Šlo se je glede letnih dopustov, ker mu je pravnica rekla, da jih je narobe naredu in sem potem jest mogla vse preverit in ugotovim, da jih je prav naredil (u bistvu je imel šimel od prejšne direktorice, tko da sam ni nč naredu, da ne bo pomote)! Pol pa tip pravi, ja ampak bom vseeno preveril kolk dni sem kakšnemu dal in je vidu, da pač v zakonu piše, da je max 3 dni dodatnih, če imaš otroka do 10 let starega in pravi, ja madonca, sej piše max, to pomeni, da lahko dam tud manj? Pol se pa samo debelo pogledala ko je reku, da bo za otroka dal samo 1 dodatni dan! Sej ni normalen, res ne! Pol jest gledam moj sklep za dopust in mi je dal na delovno uspešnost 2 dni, možno je pa 3 dni in ga pač vprašam, če ne delam dobro itd. in on men pravi, ja delaš dobro, samo si bla lanko leto na porodniški in sem ti še ta 2 dneva preveč dal . Lansko leto, me je pa sredi leta klical da sem mogla pridt v njegovo pisarno in je ocenil moje delo za leto 2006, takrat pa on sploh še ni bil direktor, niti ni bil pri nas zaposlen (zaposlil se je pri nas marca 2007) in me je ocenil za nazaj, ko sploh ni vedel kako delam! Se pravi, to me je lahko ocenil za nazaj, dopusta glede na preteklo delo mi pa ne more dat! Poleg tega, delam stvari od bivše pravnice in bivše direktorice imam pa srednjo izobrabo, ker še nimam faksa narejenga. Vse to lahko in morm delat, dopusta na delovno uspešnost pa ne morem dobit. No to sta dve taki cvetki, je jih pa še ogromno, samo škodo tipk na mojem lap topu, da opisujem tega idiota! RES! Sem začela resno gledat za drugo službo! Zdej jih mam pa dost. No glede na zgoraj navedeno vam je lahko jasno, da sem imela tak zagon okna pomivat, da je blo kr kej. Samo dost morm bit razpizd , pa vse pospravim . Dons sem že vse po tleh pomila, okna popucala, kopalnico popucala....ni da ni! Še perilo imam v sušilcu, ampak do tja se mi pa ne da! Mogoče mal kasneje! Zdej grem pa še drugam kej čekirat, če je kej novga, predvsem, če me kje zaposlijo! Nočko
|