|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 20:34:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: februarčki 2007
12.3.2008 20:36:32   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JASNA JST SAMO ŠE NOVIČKO ČAKAMuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jst tud

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 20:38:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 20:58:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 904
12.3.2008 21:11:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Tretjo novico pa zvete zvečer! user posted image

Jasna je že zvečer.

A nam boš povedala kdaj maš PDP????user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

JASNA JST SAMO ŠE NOVIČKO ČAKAM

jst tud

YEEEESSSSS!!! AJM NAMBER 4!!! user posted image user posted image user posted image PDP predvidoma 17.11.08

AJ LOV JU DRAGE MOJE! Grem Alena u bano vržt, pol se pa še javim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
12.3.2008 21:20:36   
DeMer
user posted image , Jasna user posted image user posted image

Zdej pa mirne živce in lepo nosečnost!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
12.3.2008 21:44:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
12.3.2008 21:47:59   
visnjaaa
BRAVO JASNA - ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
13.3.2008 7:29:39   
ribicau
user posted image user posted image user posted image  Jasna! Lepo user posted image !

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.3.2008 7:46:33   
ribicau
Živjo!

Jest sem tolk busy, da ne vem kaj nej....

u glavnem, dons sva s tamalo sami, fotr je šel ob 1ih zjutrej v Bormio s svojo mamico in enim kolegom, tko da sem mogla tamalo sama zrihtat zjutrej in jo peljat v vrtec. Ustat je mogla 2 uri prej, kot ponavad, tko da si ne predstavljam, kaj zdele v varstvu izvaja user posted image .
Včeraj sem direktorju rekla, da bom prišla eno uro kasneje in potem eno uro kasneje šla, da tamali ne bi blo treba tko zgodej ustat........in je kr nekej težil, ker mora na en seminar ob 9ih, do takrat morava pa še ful nardit.....tko da sem rekla ok, lepo pridem normalno v službo, tko kot ponavadi pa se ne bomo kregal in ob 7ih zjutrej lahko začneva delat. In ugante  kaj....jest 7.00 u službi in se javim pri direktorju, on pa men, ja kr pejd v svojo pisarno, zdele enga čakam....in ura je 7:45,jest pa še kr u svoji pisarni user posted image . In zato je mogla moja bejba prej ustat user posted image ...

Dons popoldne jo dam k moji mami v varstvo, ker se moram loti oken po bajti. Jest mam celo dnevno iz stekla, tko da mi kr nekej časa vzamejo okna! Moj včerej pravi, a jih morš znotrej a od zunej pomit....ja matr, sem rekla, a ti res ne vidiš, kako so umazana....se komej kej ven vid! Nazadnje so bla popucana enkrat oktobra se mi zdi user posted image .

Nč, zdej si grem pa kofe skuhat, tega direktorja ne mislim več čakat!

Mogoče, zvečer kej več napišem!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.3.2008 7:47:00   
ribicau
Kolumbo, kaj pa ti tko zgodej strašiš kle?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.3.2008 7:48:42   
Nenny
Jasna user posted image user posted image user posted image

Mirno nosečnost ti želim  user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 912
13.3.2008 7:52:35   
ribicau
...a Nenny je tud kle

Sej zdej opažam, da ni več tko zgodej user posted image !

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 8:07:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
13.3.2008 8:09:38   
Nenny
Ja jst sem pa v službi......pa moram še mal zabušavat user posted image

Ma kdo bo prec delal po letu in 3 mesecih....Je pa res, da si lahko tukaj vzamem več casa, kot pri mojmu čmrlčku doma.....Pa nč povedat mojim v službi..user posted image

Spimo še vedno bolj slabo, čeprav se Matiček počasi privaja na novo varuško... smo ga pač razvadli v preteklem mesecu, ko je bil revček ves čas bolan....zdej pa mamo....nočnega obiskovalca v najini postelji pač user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 8:10:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 916
13.3.2008 8:11:46   
Nenny
Ribicau, a prideš še men okno pomit user posted image ? Jih mam tolk, da res nimam volje in se sploh ne spomnem, kdaj sem jih nazadnje pomila..user posted image

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 8:16:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
13.3.2008 9:36:08   
Anonimen
Čaoo!
Punce hvala vsem za lepe želje! user posted image

Js tudi upam, da bo potekalo vse kot je treba, sam tega našega zizača mormo mal odvadit joško-športa, pa nosit ga ne bom smela več toliko. Mah, sej bo!user posted image

Zdejle sem klicala G in imam prvi pregled 27.3. a budalo si še kr nism zavarovanja zrihtala. user posted image Upam, da mi bo dans uspelo vso papirologijo oddat. Kolk cajta to pol traja, da zavarovanje velja in lahko potrdim kartico?user posted image

Ste pa pridne s temi okni! Js sm jih spucala pred parimi dnevi. Alen je enkrat okol 17h tolk trmaru, se je začeu metat po tleh, metat igrače, mene tepst, ni pomagala ne ziza, ne flaša ne duda... In sm ga kr u kinderpet poslala in je joooooku celih 20 min. Js ga nism mogla poslušat, tako da sm bla med tem kr produktivna in sem se lotla oken user posted image

Nč, grem kuhat, ker moj pride ob 11h.

Kje sta mateja in atena?

Neposredna povezava do sporočila: 919
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 9:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
13.3.2008 13:30:41   
Darca_k
Jasna user posted image user posted image user posted image  čestitke za user posted image .

No mi pa smo zopet doma. V ponedeljek popoldan nam je mali zakuhal in sva v sredo šla k zdravnici: močno vnetje uhic. Popeniš. Zanimivo je bilo to, da smo naenkrat kar trije otroci iz istega vrtca stali  tam pri zdravniku.... Noro. Skratka potem pa sem včeraj še jaz zakuhala (38,5 vročine), tako da sedaj oba z Majem poležavava....

Kdaj se bo trend obrnil v drugo smer.... Ker to je že noro, kakšen začetek leta imamo....

Skratka, to je bilo na kratko. Uživajte v sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 921
13.3.2008 15:23:59   
Tabali
JASNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 21:02:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
13.3.2008 21:52:21   
ribicau

Pa prit še kr men k boš že k Nenny hodilauser posted image

A sta zrihtala z direktorjem....

Okna pomita, zdej spet ven vidmo user posted image . Matr, res so bla svinjska!

...če sva z direktorjem poštimala...ja to je dobro vprašanja! Poslala ga bom u tri puser posted image ! Šlo se je glede letnih dopustov, ker mu je pravnica rekla, da jih je narobe naredu in sem potem jest mogla vse preverit in ugotovim, da jih je prav naredil (u bistvu je imel šimel od prejšne direktorice, tko da sam ni nč naredu, da ne bo pomote)! Pol pa tip pravi, ja ampak bom vseeno preveril kolk dni sem kakšnemu dal in je vidu, da pač v zakonu piše, da je max 3 dni dodatnih, če imaš otroka do 10 let starega in pravi, ja madonca, sej piše max, to pomeni, da lahko dam tud manj? Pol se pa samo debelo pogledala ko je reku, da bo za otroka dal samo 1 dodatni dan! Sej ni normalen, res ne! Pol jest gledam moj sklep za dopust in mi je dal na delovno uspešnost 2 dni, možno je pa 3 dni in ga pač vprašam, če ne delam dobro itd. in on men pravi, ja delaš dobro, samo si bla lanko leto na porodniški in sem ti še ta 2 dneva preveč dal user posted image . Lansko leto, me je pa sredi leta klical da sem mogla pridt v njegovo pisarno in je ocenil moje delo za leto 2006, takrat pa on sploh še ni bil direktor, niti ni bil pri nas zaposlen (zaposlil se je pri nas marca 2007) in me je ocenil za nazaj, ko sploh ni vedel kako delam! Se pravi, to me je lahko ocenil za nazaj, dopusta glede na preteklo delo mi pa ne more dat! user posted image Poleg tega, delam stvari od bivše pravnice in bivše direktorice imam pa srednjo izobrabo, ker še nimam faksa narejenga. Vse to lahko in morm delat, dopusta na delovno uspešnost pa ne morem dobit. No to sta dve taki cvetki, je jih pa še ogromno, samo škodo tipk na mojem lap topu, da opisujem tega idiota! RES!

Sem začela resno gledat za drugo službo! Zdej jih mam pa dost.

No glede na zgoraj navedeno vam je lahko jasno, da sem imela tak zagon okna pomivat, da je blo kr kej. Samo dost morm bit razpizduser posted image , pa vse pospravim user posted image . Dons sem že vse po tleh pomila, okna popucala, kopalnico popucala....ni da ni! Še perilo imam v sušilcu, ampak do tja se mi pa ne da! Mogoče mal kasneje!

Zdej grem pa še drugam kej čekirat, če je kej novga, predvsem, če me kje zaposlijo!

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 22:27:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.