|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
12.3.2008 9:46:12   
*zoe*
Super Saraya  za pregled user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.3.2008 10:02:12   
Tejchy
Jutro user posted image  

no, danes pa imamo sonček user posted image  juuuupiii..
nosečka08 in Saraya čestitke za uspešno opravljene preglede in NS user posted image  user posted image

Onina, js tudi dostikrat pogledam na kulinariko.net za kak dober recept, ker če ne se mi zdi da vedno jemo eno in isto user posted image  .. Fajn je to - vedno najdem kak pameten recept, ki ga iščem. Drugače imam pa tudi jaz rada take recepte, ko so stvari hitro kuhane, itak pridem pozno iz službe, res se mi ne da še pol 2h za štedilnikom stati.

Taja držim pesti za pregled, jutri pa le hitro poročaj user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.3.2008 10:02:13   
KAHLO
Oj Moje pupe!!!

Saraya čestitke za opravljen pregled...!!! bo treba spet mal seznamček popravituser posted image user posted image user posted image user posted image

Taja1235...nič bat, veš da bomo vse na veliko stiskale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti pa nam kr čimprej sporoči!!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.3.2008 10:07:36   
*zoe*
Evo Tejchy - predavanje o Mauritiusu včeraj je bilo super, tako da imam sedaj tudi vse kontaktne osebe iz prve roke. Sploh ni slabo. Se lahko zmenimo za naslednje poletje user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.3.2008 11:29:54   
Tejchy
zoe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. zdj me boš še bolj not potegnila user posted image  user posted image . Super, ti le shrani te podatke, če imaš kj v papirnati obliki mi lahko tudi preko ZS pošlješ, zato da bom tud js imela te informacije, pa predvsem da bom lahko svojega user posted image  navdušila. Js drugače poznam eno punco tu iz SLO, ki je drugače domačinka Mauriciusa, njena teta pa ima tam apartmaje in jih oddaja. Polpenzion nas bi lani prišel okol 25 EUR na dan, kar je ful poceni (vsaj men se tak zdi no), sam so pa karte oz bolj takse toliko dražje. Če računaš 10 dni x 25 EUR - 250 eur ful poceni, če primerjaš s Hrvaško. Najcenej karta je bila pa 550 eur + takse okol 300 eur, skupaj 850 eur. Je kr drag špas... da daš za prevoz 3 x več kot pa za nočitve, sam enkrat ga hočem videt user posted image  in doživet.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.3.2008 11:34:40   
emi*
Ojla!

Včeraj sem se lepo pobarvala in sem res vesela,da mi je uspelo.Imela sem črne,zdaj pa sem na rjavo,oranžno rdeči,neki tam!user posted image Prvo je treba bilo posvetlit pa pol barvat,Sem mela dela za cel dan.user posted image

Ah kje so moje kile.Danes sem vprašala G kaj bi mi pomagalo za apetit pa mi je rekel na jem kaj grenkega ali pa pijem,baje pomaga.user posted image  Bomo probali. Jaz skečem s kilami,kg gor kg dol.Kr neki. Aja na pregledu smo poslušali samo srček,še je živ!user posted image Vsaj to da vem,ko pa se nič ne dogaja. Naslednji pregled pa imam,to je že 4. ,10.04. Takrat pa se bomo že zmenli za ostale preiskave pa bomo še vedli točno kaj bo.user posted image

Danes je tako lepo vreme,full toplo je tako,da nima smisla doma poležavat. Za kosilo pa bo musaka pa zelena solata,nisem že dolgo jedla. user posted image

Hm,kaj še?Mislim,da bo zaenkrat dovolj.To lepo vreme full dobro vpliva na počutje.user posted image

Bye

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.3.2008 12:23:22   
*zoe*
Ej bejbe, musaka - njami - a ima katera dober recept. Jaz se pripravljam na muskao že 100 let, pa mi je do danes še ni uspelo narest. Rabim en dober recept user posted image  Tako da emi* če delaš sama mi ga prosim zaupaj.

Tejchy - jaz se nas že predstavljam - u živo user posted image  user posted image  user posted image  To be pa še pestro. kar se keša za apartma tiče to res ni drago, pa una včeraj je rekla, da je folk dol ekstra prijazen in uslužen. Da sta imela bizarno idejo, da bi se poročila ob sončnem vzhodu, to je po njihovem času ob pol šestih zjutraj. najprej so jih mal čudno gledal, pol je blo pa tko. Je rekel matičar tam, da v svoji 40-letni karieri še ni imel takega primera user posted image  Pol jima je pa podaril 1 noč in 1 dan v najbolj luksuznem hotelu all inclusive, pa 100 izletov, ... ni da ni. Evo me je že odneslo tja......

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.3.2008 13:14:44   
emi*
*zoe*-nič posebnega.Ma jaz prvo malo popečem mleto meso na čebuli,dodam malo soli,vegete pa rdeče paprike.Boš vidla po okusu. Potem olupim krompir in ga narežem na krogce,kot čips,samo malo bolj debele. Potem vzamem pekač pa zložim eno vrsto krompirja,pa malo mesa gor in narežem malo masla na koščke pa ga porazdelim po vrhu,pa spet krompir pa meso pa maslo tako,da zadnja vrstica mora biti krompir. Potem prelijem samo z kislo smetano. To je to,nič komplicirano.Do zdaj mi je vedno dobro izpadla.user posted image
Peče pa se nekje pol urce na 180-200C. Tam nekje ne vem točno,boš vidla po barvi.user posted image

Mogoče ve katera še kakega,ta mi je najbolj enostaven pa hitro narediš.

Ciao

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.3.2008 13:26:17   
*zoe*
Hvala emi* se morm lotit, po moje se bom med vikendom. Se mi že sline cedijo.

Pa fajn, da je s tvojo user posted image  vse ok.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.3.2008 13:53:17   
onina
Meni tole s kislo smetano ni čisto jasno, saj je smetana taka bolj kompaktna in se ne zlije za, pod, v maso, ampak ostane na vrhu. Bi morda bilo bolje zmešati kislo smetano z jajcem, da pride bolj tekoče. Ali pa musako malce zaliješ z juho, da pride bolj sočno. Se pa podobno dela Shepherd pita, le, da krompir prelačiš in mu dodaš juho, sir in origano (meso je spodaj, krompir na vrhu) in pečeš na 180 do zlato rumene barve. Ta vikend bo tale pita na našem jedilniku.
JE MORDA ŠE KATERA LAČNA user posted image ??? Si grem malce vode natočit, da bom zdržala do kosila...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.3.2008 13:58:26   
Tejchy
A smo spet pri hrani? mnami... se mi tud že sline cedijo user posted image  .. sploh po musaki, si kr v živo prdstavljam kak je lepo zapečena in slastna.. :-P Grem tud js kr po vodo...

Emi, čestitke za pregled user posted image  user posted image  

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.3.2008 14:16:25   
*zoe*
No evo, vi greste po vodo, jaz pa po polnozrnato štručko, tudi če imam čez eno uro že kosilo. Mi samo voda nič ne nuca. Sem danes popila že 2 l vode in soka (jaz tko mal nakombiniram, da je sok v sledovin, vode pa mal več, da ni presladko)
Za kosilo sem pa prišla do filanih paprik user posted image  Juhu

Aja, a gre še katera v IKEo to soboto?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.3.2008 15:19:36   
ETAN
Pozdravček,
tudi jaz se malo oglašam vendar vam redno sledim, Včerja sem imela NS in tudi pri nas je vse uredu, imeli bomo kot zgleda fantka. Predgled pri gin. pa sem imela predvčerjašnjim torej vse v dveh dneh in mi je tudi poslušala samo srček. naslednji pregled imam 7.4. Sem se pa do 12 tedna zredila za 1 kg, kar uredu.
Papa in lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.3.2008 18:02:48   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

.. sam enim res rata - se poročijo, gredo na honeymoon, tam pa še otroka naredijo - kaj češ boljšega user posted image

no to sva pa midva bla user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.3.2008 18:05:21   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

JakoLUlana a si se mogla fejst matrat, da so šle kile dol, a so šle same od sebe?

to je pa od vsakega posameznika odvisno.. moja navada je, da jem ogromno zelenjave in sadja - obozujem tako hrano in je slo kar samo dol po 4.mesecih - po dveh je zacelo it dol... pa nisem dojila -- nekaterim dojenje baje pomaga da shujsajo

< Sporočilo je popravil jakoLUlana -- 12.3.2008 18:07:19 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.3.2008 19:05:20   
Anonimen
kaj imajo nekatere (teme) ze 2.del? a to kar sami naredijo moderatorji?

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.3.2008 20:39:14   
optimizem
Se vam javlam pa dolgem času.

Če bo katera dopolnjevala seznam jaz imam 3.P 26.03., hvala.user posted image
Jaz sem tudi kar pridna s kilami, sam imam pa občutek, da se mi je na nekaterih delih pojavil celulituser posted image . Ima katera od vas isti problem? Sem si sedaj umislila tako leseno krtačo, za boljšo prekrvavitev, ki jo uporabljam po tuširanju, si pa pred masažo namažem noge s kremo, ki pa je bolj mastna. Anticelulitne kreme si pa ne upam uporabljat, ker ne vem kok so kaj priporočljive v nosečnosti. Ima katera od vas kako informcijo okoli krem za celulit, pa katera kaj pomaga če sploh katera? 

Hvala za odgovor.

Čestitke vsem za uspešno opravljene NSuser posted image , kakšno olajšanje,a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.3.2008 6:41:07   
pf
Dobro jutro. Danes sem pa bolj zgodna, ker ne morem spati. Me je celo noč glava bolela, pa še slabost in bruhanje sta me pregnala iz postelje. Včerajšnji pregled pri g je bil vredu. Pikica je velika slabih 11 cm do ritke, srček bije, nori kot vragec in je vse vredu. Od zdaj naprej moram uporabljati še magnesol tablete - za krče v maternici, da je bolj mehka itd. Naslednji pregled imam 9.4., v bolniškem staležu pa ostajam še naprej. Jutri pa gremo na morje. Juhu, kak bo fino.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.3.2008 7:31:59   
taja1235
Eno lepo sončno jutro vsem mojim pupam user posted image

Sporočam, veselo user posted image novico, da je z našo pikico vse u redu, zdrava, ima vse prstke na rokicah,
user posted image  lepo bije, glavica je tudi že lepo razvita, nama je pa prou lepo pomahal, se obračal,
brcnil in se odrinil od maternice...prava faca in pravi nagajivček...kaj bo, nismo mogli vidt k
je biu skoz v akciji, sm pa noseča 12 tednov in 6 dni, PDP mam pa zdej 17.9. Velik je pa točno
6 cm. Js sm toook hepi bi ga najraj objela k sm ga zagledala, našga zlatga otročička.
Bla sm pa pr Pušenjaku, sam ni biu on ampak ena druga  zdravnica...fuul prjazna
sam imena in priimka žal ne vem... 
V službi sm povedala učeraj.....moj šefek je ravnokar pršu s porodniške in ko sm mu povedala
je sam ostal brez besed rekel Čestitam in so mu šle kr solzice na očke..iiii...kok lepo ni nč
kompliciral ;)  
Joj pupe js pa sm bl slaba kuharca tko da kr lepo na dan z recepti sej bom kmal mami in bo treba začet
kuhat ;) ;) ;)

Zdej sm se pa razpisala.........Pridne bodte, uživajte in kej dobrga skuhajte grem počasi na delo.

user posted image user posted image user posted image  in user posted image    vsem pupicam....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.3.2008 7:55:46   
*zoe*
Čestitke user posted image  za NS Taja1235 - je pa res lep občutek na NS - seveda če je vse ok.

Kar se pa kuhanja tiče - nič bat, boš hitro prišla v formo user posted image , lepo počasi, pa bo.

Pf uživaj na morju, tudi meni bi pasalo malo oddiha.

Optimizem pol maš pa takrat pregled kot jaz, kar se pa celulita tiče, se pa tudi meni zdi, da gre vsa hrana v celulit, sploh v stegna user posted image , jaz zaenkrat še nimam nobenih ukrepov, bo pa treba nekaj narest v to smer. Sicer ne mislim uporabljati kakšnih krem in kemije, ampak kakšne masaže,... ne vem še.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.3.2008 7:57:48   
onina
Taja1235, pa imava na isti dan rok. No, jaz se še nisem odločila, ali bom v Postojni ali v Ljubljani rodila - ma, nekje bom že!
ETAN - čestitam za fantka!!!!

Kaj bomo pa danes jedle?? user posted image   Testenine z morskimi sadeži user posted image  bodo na mojem krožniku.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.3.2008 8:02:55   
*zoe*
Onina vidim, da nisem edina, ki sem že sedaj lačna user posted image user posted image user posted image  Jaz ravno jem en rogljiček. Za kosilo bomo imeli pa sarme.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.3.2008 8:50:03   
Tejchy
En lep sončen pozdravček iz Koroške user posted image

EMI - tud js sem si včeraj privoščila frizerja, novo barvo las in novo frizuro user posted image , tak da se kr boljš počutim. Se mi zdi da sem kr bolj lepa user posted image  user posted image

ZOE - jaz sem že prejšnjo soboto imela namen iti v Ikeo in mal v Avstrijo v shoping, preverit cene in si kupit kak kos obleke oz. hlač, ker zdj smo mi pa res samo še ene prav user posted image  Pa potem nisva šla, ker je bilo slabo vreme in se mi glih ni dalo po takem okolk letat, tak da verjetno bova šla to soboto - upam, da si user posted image  zrihta fraj.

ETAN, PF, TAJA - čestitke za uspešen pregled user posted image  user posted image  user posted image  .. Kak vam je fajn, ko že vete spol, js moram pa še kr čakat user posted image  Me že prav zanima kaj bo.. Ma sj bo hitr minilo, pa itak je najbolj važno, da bo zdravo... sam vseen bo fajn govorit okol fantka/punčko bomo imeli user posted image ... Kaj že veste imena??? Js mam za punčko izbrano ime Lara, za fantka pa se nekak še nisem čist odločla.. Leon mogoče. Sam tu bo ime verjetno ati izbral in imel dokončno besedo, ker sem jo js imela pri punčki user posted image  

Anonimna - ja za 2. del moraš doseči določeno število strani in potem ti moderatorji ustvarijo del 2. Vsaj tko naj bi bilo, a ne Kahlo? Sem tud js že hotla, da bi mele del 2 - kao drugi del nosečnosti in pol 3. del zadnje tri mesece, pa žal ne gre user posted image

Optimizem - tud men se zdi da mal celulita dobivam user posted image  sam kaj čmo... vse to je del nosečnosti, upam, da bo pol izginu.. js sem si drugače kupila eno kremo za celulit, nikjer nisem zasledila, da se ne bi smela mazat user posted image  tud kozmetičarka mi je ponujala eno kremo, tak da dvomim, da so te kremice prepovedane?? user posted image  Razen če obstajajo kake posebej kreme za celulit za nosečnice, ki so manj nevarne user posted image  pojma nimam.. bo treba malo raziskat to področje, da ne bo pol kj narobe..

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.3.2008 8:58:51   
onina
Doma imamo Gašperja, sedaj bomo dobili Matica. V tretje pa, če bo še en fant, bo Tadej ali Tomaž, če bo pa punčka, bo pa Špela.
Sem pa ugotovila, da v Sloveniji živita že ena dva bratca, ki jima je ime Gašper in Matic in sta 2 leti razlike (tako kot pri nas) in imata tudi isti priimek, kot mi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.3.2008 9:28:06   
*zoe*
Tejchy tudi midva sva hotela it prejšnjo soboto, pol pa zaradi grdega vremena nisva šla poleg tega so mi itaq NS prestavili na soboto, tako da sva rekla, da zdej pa že res morava it. Midva sva že za zajtrk gor ponavadi, ker sploh sedaj sem jaz skoz lačna user posted image . Če bosta šla mi sporoči, pa se lahko srečamo user posted image , ok?

Midva se sploh še nisva ukvarjala z imeni, no jaz sem se že mal, pa mi nikakor nič ne potegne. Pri vseh imenih, ki obstajajo, mi ni noben všeč za mojega  user posted image   user posted image  Zgleda da nimam še pravega navdiha.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.