Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:46:25
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka DIANA 5 nej ma lepo in zanimivo usodo - pijuuunggg! (3x od vil sojenic ) nej dobr papa in nej bo dolg zeeelooo luškan Se podpišem tudi jaz pod te želje JULCI-SUPER ZA NOVO SLUŽBOOOOOOOO viator-upam da si jim fajn zagrozila Glede razvojne sem vas tudi jaz že hotla vprašat-zakaj hodite tja ,ker jaz se pri 1. ne spomnim da bi tja hodli Moji so zunaj jaz pa malo počivam ker malček ga je spet sviral pol pa v službo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:47:54
|
|
|
|
neli99
|
šestkrat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:48:29
|
|
|
|
Laubica
|
Mater sem tako dolgo pisala da sta Hana in Neli vmes poslali
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:49:02
|
|
|
|
Laubica
|
Neli -odštevaš
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:51:15
|
|
|
|
neli99
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:53:40
|
|
|
|
neli99
|
laubica ... nabiram kilometrino ... čeprav spet linije tok počas vlečejo da ne vem če se ne bo prej mularija zbudla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:55:16
|
|
|
|
neli99
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:56:44
|
|
|
|
neli99
|
dvaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:57:11
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ojla! Tukaj se pa nič več ne tipka ali kaj??????????????????????????????????????? Kaj bo šele, ko bomo končale s porodniško. Julči - za novo službo. Pa nisem uspela dokončat - SIRENA jaz sem doma samo ni časa za tipkat, samo na hitro preberem, kaj napišete, imamo še vedno jureta bolanega, in morm ločevat njega in žigata da nebi še on kaj stakniu, no danes smo prvič brez vročine(trkam na les )
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:58:43
|
|
|
|
Laubica
|
Lumpa -super da je brez vročine
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 13:59:19
|
|
|
|
neli99
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 14:02:49
|
|
|
|
neli99
|
petsto ... zdej pa neham dren delat ... kdaj dobim naslednjo zvezdico ... pri 1000 ... to pa kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 14:54:18
|
|
|
|
lumpa6
|
kopirano iz drugega foruma Objavljena je zanimiva tema o negi dojenčka: [www.med.over.net]
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 16:41:08
|
|
|
|
majrim
|
samo na hitro ...smo pohajalae do sedaj...vmes samo na kosilo,pa spet ven... ...zdej pa zrihtat nežo in zvečer imamo babji večer... ..poročam jutri
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 17:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiii punce, kako ste prijazne, kar učke se mi svetijo . Hvala vsem za lepe želje za mojo smrkljico, hvala ker ji želite srečo. Joj sem raznežena, se vidi, da mi še vedno delujejo hormoni. Evo, rožice za vse vas . Čudovite ste
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 18:47:23
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci čER PUNCE. jaz sem pa čist zmešana dans.Do danes nisem upala kaj omenit,zdaj pa vam lahko zaupam eno skrivnost.Namreč bolj ko se bliža datum,bolj z odporom sem mislila na staro delovno mesto. pred 14 dnevi pa je ponudba sama prišla do mene najprej sem bla skeptična a bi ali nebi.Pa pojavljat so se začele govorice o vsakoletnem odpuščanju.Tako sem prišla do zaključka da menjam delovno mesto.Se mi je skala odvalila od srca.Ker eno živčno norišnico zodpuščanjem sem pred 2 letoma dala skoz in nebi rada spet iste travme doživljala. prejle sem govorila z bodočo šefico in me je lepo prosila,če bi bila kakšna možnost,da bi začela mesec dni prej.Imam pa veliko možnost da postanem vzorčna šivilja,če bom zainerisirana.kar se dela tiče pa bom mela veliko lažje delo kot prej za isto plačo. Edino kar mi je pa ful težko,da bom mogla mesec dni prej od moje pupike.Sam bi mela pa sam jutranji šiht od7-15 ure,na starem delovnem mestu pa nadve izmeni. Prej sem pa cel popoldne z vmesnimi prekinitvami pisala prošnjo,odpoved bom pa dala potem,ko bo tukaj100%.Se da naredit,ker jevsklopu iste firme,sam da je zasebe podjetje. Tk punce moje držite pesti da bo šlo vse po planu. julči sem ful vesela zate!!!!! jest sem pa dons šla na csd pokazat plačilni list-ker sem dobivala podporo.pa mi je rekla sej za pol meseca je pa kar dobro,ane?? gospa,to je za cel mesec plača,sem ji rekla,res ji je bilo nerodno. mogla sem pa pokazat-da mi nebi kaj preveč dal-ker je pol treba vračat.. socialna je sama rekla da ni čudno,da nihče noče delat,ker je več podpore kot plače.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:03:49
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom jest sem pa dons šla na csd pokazat plačilni list-ker sem dobivala podporo.pa mi je rekla sej za pol meseca je pa kar dobro,ane?? gospa,to je za cel mesec plača,sem ji rekla,res ji je bilo nerodno. mogla sem pa pokazat-da mi nebi kaj preveč dal-ker je pol treba vračat.. socialna je sama rekla da ni čudno,da nihče noče delat,ker je več podpore kot plače. natasaom,sej človk sploh ne moreš kaj komentirat,ker itak pljuvaš proti vetru v takih primerih.Sej ni pol čudno,da delo je ,sam ljudi ni,da bi delali,ker se branijo dela,če je sam tolk plačano,ko pa se da živet od podpore .Sam jes sem vseeno vesela,da imaš službo.Ni pošteno,je pa,meni osebno vseeno bolj pri srcu,nam noben ne more očitat,da živimo na tuj račun,a ne
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Pa sem končno prišla domov. Sva imela ob 14h posvetovalnico in pri dobrih 5,5 mesecih ima 8.070g in 69 cm. Sva pa potrebovala 2 uri, da je lulal v vrečko. Sva pa dobila železo, pa Florove tabletke, pa novo dozo AD3 kapljic. Je pa danes za kosilo jedel meso, zelenjavo in riž (spasirano seveda) in je bilo zelo njami. Očitno ne bo tako špurav kot njegov brat. Julči kaj prideš jutri v MB???? Jaz sem zdaj prav važna, ker se okrog vozim s svojim avtom. Upam, da se ne bom razvadila,ker ko ga prodava (nevem še kdaj ga bova?) bom spet morala hodit peš. Laubica in Viator - kako kaj mojstri? Dodi za laminat in klop. Hanna - kako je brat? Moj oče še zmeraj hodi na neke kontrole. Sem kaj pozabila?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom socialna je sama rekla da ni čudno,da nihče noče delat,ker je več podpore kot plače. Zato pa uboga Laubica ni dobila frizerke
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:09:48
|
|
|
|
julci
|
Ojla Nataša. Sam je res sramota,da cel mesec delaš za drobiž,drugje pa že ne vejo kam z denarjem. Jaz sem tud čisto zmešana,tk da celo noč nisem zatisnila oči. Danes sem šla gledat otroške vozičke za male punčke.Pa je folk čisto znoru.89 eu sem trgovko vprašala če je zlat.Pa daš 20 eu zraven ma pa pravi voziček. Tk da grem jutr še v direndaja gledat če majo kaj pametnega.Neki je blo v reklami.Bomo videli.če ne bo pa kaj drugega padlo,ker 100eu pa ne dam za voziček za punčke. Neli za zvezdico.Bo zgleda res treba menjat službo.Groza je da moreš skoz popoldne delat.To je še hujš ko pa na dve smeni.Bo treba še tretjega malčka,pol boš mela še malo podaljška. Viator ne me spominjat na papirje,jazmorem tud na davčno še neki uredit,pa nekot ni koga da bišelrihtat,samo se pa noče. Hana midva tud mava NOD 32 antivirusni program pol pa vsake tolikoko vidim da mi zazna viruse dam na scan&clean pol je pa ok.Se pa najde tud kak trdovratnež,ki ga ne more zbrisat. Midve sva danes tud vozičkale,je blo pravo pomladno vreme,tk da se je blo prav fajn martinčkat na sončku.Zdaj pa dežuje.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:14:09
|
|
|
|
julci
|
Duška še čakava da naju pokliče zobozdravnica.Če ne jutr pa nekje naslednji teden.Je mislil da ga bo danes klicala,pa ni blo nič,tk da čaka.A ne boš mela ti avta naprej. Midva pa ugotavljama,da bo zgleda treba še enga nabavit.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:25:32
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: natasaom socialna je sama rekla da ni čudno,da nihče noče delat,ker je več podpore kot plače. Zato pa uboga Laubica ni dobila frizerke Ja točno tako Duška-moj serviser mi še ni nič javil Imam-pa en grozen problem-za 30.3.je sin dobil od najboljšega prijatelja vabilo za rojstni danimajo od 15-19h v planetu Tuš-tak da nas ne bo 30. edino če bi vam pasalo v soboto-29(saj vem da smo zaradi mene dali nedeljo-samo ne gre drugače)
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:30:32
|
|
|
|
natasaom
|
jest sem hani kupila 3kolesnika v turboshues z dojenčkom je bil okol 5jurčkov-sit.pa je ostal tam gor .sedaj ima rabljenega,ampak je čas da ji kupimo enga lepega pa bejbi borna tud..se mi zdi da je dost zrela.no,ja mogoče bova pa skupej vozičkale (še kar upam) julči raje poglej v kaki trgovini z mešanim blagom..direndaj,bejbi center,ariel.........imao ful drago.. ja,kar se pa moje plače tiče je pa res za ,,ampak je zaslužen denar..bomo že preživel.. mejte se punce-jest grem spat še prej pa mojedeva poštimat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška še čakava da naju pokliče zobozdravnica.Če ne jutr pa nekje naslednji teden.Je mislil da ga bo danes klicala,pa ni blo nič,tk da čaka.A ne boš mela ti avta naprej. Midva pa ugotavljama,da bo zgleda treba še enga nabavit. Pod 2000€ ga ne dava. Če se bodo hoteli z nama cenkat za €, ga raje obdrživa. Avto je karavan, star 10 let, prevoženih ima 130.000 in razen rednih servisov sploh še ni imel težav. Pa še na novo smo ga obuli jeseni.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.3.2008 19:41:56
|
|
|
|
julci
|
Nataša saj boma šešla kam drugam pogledat,mam upanje za MB.Slaba lastnost Koroške jeda je polno živilskih trgovin,pa 1 BC,Pikapolonca to je pa tud vse.Tk da če hočeš klako lepšoigračo kupit moreš direktv MB,CE al pa v Avstrijo. Duška pol je pa škoda da prodata avto,sploh če nimata kakih problemov z njim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?