hanna1
|
lep pozdravček zunaj je tak fajn sonček in seveda sva ga s Hano izkoristili .Sva šibali gor za reko Mežo(bolj potoček kot reka ) in ko sva se namenili domov,je zaspala,pol sem pa še en krog v drug konc naredila,da je odspala svojo prvo kitico-ker če jo prehitro zbudim,je pa tečka.Sem zjutraj prebrala in hotla nekaj napisat,pa mi je tako štekalo,mi je zadnjič od svakinje prijatelj dal CD z PVP-NOD 32,ki je kao najboljši za njega,pa mi je tud naredu celo štalo po rač.,Ker nisem znala najboljš delat z njim-mi je pa našu še svašta gor,kljub temu,da mi je oni zadnjič ga pucal...so se našli še tisti Smajli central in nekaj je zbrisalo avtomatsko-oz.z mojim brisanjem,nekaj je pa ostalo in ne morem jih do kraja dol vrečt-sem pač stručko--tud tam na Dodaj / Briši programe noče it dol-je ta vrabec nekje zadaj noter-mogoče mi pa zato tako škrta,kot bi skoz nekaj rač. iskal na disku-tako mi je vsaj oni stručko reku. DIANA NAZAJ,LEPO SE CARTAJTA Z SVOJO PIKICO,PA VEŠ,DA NISMO POZABLE NATE,SMO HITRO ZVEDELE,DA SI PREDČASNO ODLETELA V rIM --joj črke,ne bom brisala dodi,samo da vam majster v redu zrihta tla,pa bo IZVIRNO SPOROČILO: viator Včeraj smo šli v glasbeno šolo in Lara je, namesto da bi spremljala sestrin nastop, koketirala z enim fantkom, ki je sedel v vrsti za nami . No, če bo šlo tako naprej, bo še pestro pri nas... viator -zna bit pestro ob takih lepotičkah mateyka ima pa nov avatar Obala se pa itak kopa v soncu in majrimdons nima časa julci,kako kaj spodnji konc,pa pikica,ki je še bolj na spodnjem koncu in vse ostale konzervice,fajn izkoristite dan,pa ne se preveč naprezat