|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
12.3.2008 14:38:46   
san
o, lucalu, si nas prišla mal pogledatuser posted image . moje otroke je tudi po mleku zvijalo, pa po čokoladiuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
12.3.2008 14:39:21   
san
joj, katy, hvala za recepteuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
12.3.2008 14:44:23   
san
aja, nčk, jaz sem včeraj opazila, da te ni bilo nč gor, pa sm potihem že mislila na to, da si šla rodit.

pa ena je pisala o popadkih oz. bolečinah - gaya, če se ne motim. jaz imam že dv tedna ponoči te menstrualne krče in trd trebuh. čez dan pa zbadanje, ampak se vse nekaj časa stopnjuje, potem pa ko bi bil čas za akcijo - konec. je rekla, včeri ena babca iz MŠ, ko sem bila na AD, da znajo tretjič kar hecat te popadki, pol pa nič niuser posted image . jaz sem pa upala, da bo kej, glede na to da se prvič in drugič sploh nič ni dogajal.

no, zdej grem pa po hči, pol gremo pa še na en sprehod, ko je tako lepo zunaj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
12.3.2008 14:44:35   
Zofy
Bravo san za pregleduser posted image user posted image user posted image . Srečnica, se lahko s čokolado bašešuser posted image . Jaz sem za poobedek jogurt borovničev pojedla, pa ni istega efekta...user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
12.3.2008 14:52:58   
san
Jaz sem za poobedek jogurt borovničev pojedla, pa ni istega efekta...

u, jst mam pa to tud fulll rada - še rajši celouser posted image . pa mam doma samo navadne jogurte zdele in mi ravno ne grejo po kosilu.

zdej pa res letim

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
12.3.2008 14:54:18   
san
user posted image še neki

zofy, a si ti opazila da imava midve napisano obe še 12 dni do konca, ampak jaz sem pa en dan več noseča kot tiuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
12.3.2008 14:57:34   
Zofy
Ja, sem opazila. Čudno... Kdaj si pa imela ZM? jaz 18. junija... Al tebi al pa meni niso upoštevali, da je letos 1 dan več v februarjuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
12.3.2008 14:58:58   
san
no, jst pa 17.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
12.3.2008 15:32:49   
janet
No srečke nosečke dober dan!!!!!!!!!!

Js sem imela danes pregled, vse O.K., kg - 0,5 kg user posted image user posted image user posted image , sam da ni več, OT sporočim naknadno, S/F=35 cm, tak da trebuh je zrasel - s tem pa tud maliuser posted image a ne, urin vredi, edemov ni , mat.vrat zaprt oz. je rekla, da če bi z roko probala, da bi bla odprta za en prst, ampak da je to pri drugorodkah normalnouser posted image , v mat.knjižico je pa napisala da je zaprtuser posted image , no sem mela pa tud Ctg, ki je pokazal dva rahla popadka, in je zdravnica rekla, da ima maternica pa že pravico, da se razteza, pa da še niso čist tapravi popadki, pa za ta bel tok, oz.sluz al ka je, je rekla, da če ne srbi, da ni nič kaj posebnega, da se pač telo pripravljauser posted image . No vsaj dva popadka je pokazalo, sem mislila da ko me občasno zbode spodaj, da je že to vse sam psiha, pa hvalabogu ni, sem še pri pametiuser posted image !!!!! No naslednji pregled čez en teden.

Tako zdaj pa grem Nežo na telovadbo peljat, se zvečer še oglasim.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
12.3.2008 15:59:51   
Vilma
Punce spet novičke user posted image
Sem se ravno pogovarjala s Špelo100 po telefonu in kdo je zraven nje?!

Jagoga user posted image  user posted image  user posted image   Je postala pred osmimi dnevi mamica fantku Tomažu. Težak 2990g in velik 50 cm. Čestitke obema! user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 12.3.2008 16:00:28 >

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
12.3.2008 16:01:13   
Vilma
Sem hotela še to napisat, da samo še jaz manjkam tam. user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
12.3.2008 16:42:03   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Tudi jaz imam jutri pregled in me prav zanima ali so šle kile akj gor, ker po domači vagi so iste kot pred 14 dnevi, vendar tista vaga pri G je nekam čudna, vedno pokaže več kot doma. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja se čist strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
12.3.2008 16:47:53   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ja, sem opazila. Čudno... Kdaj si pa imela ZM? jaz 18. junija... Al tebi al pa meni niso upoštevali, da je letos 1 dan več v februarjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

no, jst pa 17.

Jaz pa tud 17.junija, pa imam rok kao 24.03.????  Pa meni tudi piše samo še 12 dni

< Sporočilo je popravil perp -- 12.3.2008 16:53:38 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
12.3.2008 16:51:08   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Punce spet novičke user posted image
Sem se ravno pogovarjala s Špelo100 po telefonu in kdo je zraven nje?!

Jagoga user posted image  user posted image  user posted image   Je postala pred osmimi dnevi mamica fantku Tomažu. Težak 2990g in velik 50 cm. Čestitke obema! user posted image

jagoga čestitke za Tomaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  A to pomeni, da je rodila 04.03.??? Pa so še v porodnišnici? Čestitke mamici in očitu za vajin zakladek!!!

ja Vilma zgleda, da samo še ti manjkaš tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej gredo pa tele marčevke kar po tekočem traku, ena za drugo ....

< Sporočilo je popravil perp -- 12.3.2008 16:52:50 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
12.3.2008 17:04:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Človek bi šel zapravljat, ampak imam že vseuser posted image .

Zofy, imam jaz isti "problem" ker imam za začetek že vse. S plenicami tudi ne bom pretiravala, ker moram najprej videti katere mu bodo najbolj odgovarjale pa tudi kakšna velika ritka bo ven prišla user posted image ...
Tema MAME....hmmmm, tudi tu bi se dalo marsikaj napisati, ne samo pri taščah, ampak mami je le mami. Moja je bila ravno danes pri meni in sva se imeli zelo prijetno. Malo sva pospravljali, malo šli na sprehod in se celo do solz skupaj nasmejali. Je res Zofy, tudi mene moja pokliče ČISTO vsak dan od kar sem user posted image , prej me ni in zmeraj kako sem, zdej so ža vprašanja a me kaj špika, se kej pripravljamo.....in gre tudi meni kdaj to na živce bi jo kar napiuser posted image , ampak se zmeraj ugriznem v jezik, ker vem da mi nikoli ne bi hotela nič slabega, da jo le skrbi zame. Nekako ima name tak vpliv, da še takrat če sem zoprna do nje, mi pusti to ful slab občutek in jo zmeraj potem pokličem in se ji opravičim.....skratka, kratko in jedrnato...mami user posted image user posted image user posted image , kljub temu, da me kdaj user posted image ......user posted image .....
S tem tvojim mucem in njegovo shujševalno pa ne bo lahko user posted image .....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
12.3.2008 17:13:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: max81

drugače pa je moj dan 20.3user posted image user posted image user posted image ...ja v prvo sem bila 9 dni pred rokom, sicer je blo vse skup mal sproženo, mal je bil visok pritisk, pa ne velik....glih tolk da je neki blo....zdej sem pa zmeri bolj v dvomih, da bom rodila prehuser posted image .

joj max81, pa res...oprosti user posted image . Sem gledala na tvoj ticker pa sem videla le 1 day to go, prvi del 1 week sem pa kar spustila user posted image ....no, mogoče bo pa vseeno jutri tvoj dan user posted image .

glede obveščanja o porodu...tudi midva ne bova nobenega obveščala prej. Vsi bodo zvedeli ko bo to za nama. Moj si ravno rihta seznamček koga bo vse obvestil (bo večino kar on obvestil), jaz bom le kakšne une moje čvekice - bivše sošolke, sodelavce ipd., sam za njih se tok ne mudi. Potem morava le še kako besedilo skup spravit pa bo.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.3.2008 17:27:54 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
12.3.2008 17:26:14   
Dinki
Joj, ste načvekale o hrani, sem spet lačna ratala user posted image . Mi smo imeli pa za kosilo danes sarme, mi jih je moja mami prinesla. Ona ne more priti, ne da bi bila natovorjena s kakšnimi dobrotami.

San in Janet...čestitke za dobre preglede user posted image user posted image  in predvsem pohvale za kg user posted image . Sej smo smešne, zdej če nas G odslovijo s stavkom "je vse OK, ostajate še v enem kosu", smo kar žalostne namesto vesele....sej bo punce, še prehitro bomo vse mamice našim sončkom user posted image .

Vilma...pohvale za take lepe izdelke iz domače delavnice...lepo, lepo...meni so take stvari blazno všeč. Pri nas je moja "tašča" bolj te vrste človek....dela angelčke iz gline, pa kakšno verižico za okoli vratu, pa kakšno vazo sama pobarva....njena darila so zmeraj lepa ker so unikatna.

Jagoga, čestitke za Tomaža user posted image user posted image user posted image ...he, he kolk je svet majhen, me vse zvohamo....upam, da je z njo in user posted image  vse OK, glede na to, da sta toliko časa že v P.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
12.3.2008 17:33:05   
Anonimen
še enkrat hvala vsem za vse čestitke

Perp, ja, imaš prav, jaz imam doma že 3 user posted image user posted image user posted image  in se imamo res luštno. Je seveda zelo pestro a mi moj možek pomaga pri vsem. Res jih rihta, previja, se z njimi igra in jih pelje ven, zato mi je lažje.

Tako da punce, kar v akcijo.... user posted image  veselo na delo !

(odgovor članu Dinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
12.3.2008 17:54:52   
perp
Diana5 svaka vam čast. Kako je pa ime in koliko so pa stari tele vajini zakladki? Zadnja je Neja - tako bo ime tudi naši princeski. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
12.3.2008 18:01:21   
*medica*
pozdrabljene..

jagoga čestitke za tomažauser posted image user posted image user posted image ...

san in janet čestitke za preglede..user posted image user posted image user posted image ...

vidim da  ste obdelale še mamice..user posted image ..joj ..pri men je katastrofa ..sem rekla da bom tel. izklopla...vsi me kličejo kaj je a še nisem šla(ne ker hočem bit še noseča) ...kaj še čakam( da bo 1.maj)..kaj a nisi že v bolnici( me nočjo sprejet ker je preveč nosečnic gor)..vsi me že počas nervirajo..vsi mi pametujejo..vsi neučakani bolj ko jest...tko pravjo..mami pa ko mami..kaj naj rečem ..včasih bi si rada zarinla šoflce v ušesa da nikogar ne slišim..user posted image

kolački...mmmm
jest sem prejšni dan delala pa en kolaček čist na izi..s tistimi piškotki kaj so že...alfredovi al kako..položiš eno plast piškotov pa puding ..pa tko nardiš ene par nadstropijuser posted image mela sem pa vanilijo jagodo čokolaado..mmm..ful na izi narest pa ful dobr..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
12.3.2008 18:15:49   
Naša črtica koraka
user posted image  vas moram za nazaj vedno tolk časa brat, da mi časa za pisanje zmanjka.

Ampak zdaj ima sine veselje (beri mega packarijo) s prstnimi barvami in dokler je zaenkrat vse še "pod kontrolo" user posted image  joooj, CELE dlani pomaka v lončke user posted image user posted image !!!

- da, tudi jaz sem prfoksa (in to tako težko priznam, ko pa tako grozno pišem, pa vejice spuščam ... user posted image ) na razredni stopnji,

- BODOČe BABICE:
poveŠ ji, da sI samA že itak na trnih in da te taka vprašanja delajo še bolj živčno. ž
Moji sem taprvič rekla, da bom opravila zadevo kot ODRASLA ženska in da bo TAKOJ izvedela vse PO porodu. Prej je pa ne mislim klicat, ko ena najstnica, če grem lahko v disko user posted image .

Potem je bil mir.

Tokrat pa bo vedela, ko se bodo začeli popadki, ker je najbližja za varstvo prvega ... he, he kaj sem smotana!

ooooo, EVO ZDAJ PA dela luknje v papir!!!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
12.3.2008 19:04:05   
Katy13

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08: 
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image ; (OT: ? cm, +9 kg)
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

13.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image , (OT: ? cm, +15 kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image štručka , 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

user posted image  katty123, ? user posted image , user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 104 cm, +11 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 107 cm, +13,6 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 106 cm,  +13,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 98 cm, + 16 kg)

25.3.08:
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +14 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +14 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:105 cm, +14 kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:103 cm, +10 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg)  

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

26.1.2008
user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai

29.1.2008
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan (1850 g, 44,5 cm) 

1.2.2008
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

2.2.2008
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

20.2.2008
user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

21.2.2008
user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

22.2.2008
user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)

user posted image   florc (PDP 26.3.2008) rodila 22.2.2008 ob 20.46 uri user posted image   Zara (2430 g, 47 cm)

23.2.2008
user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

24.2.2008
user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)

25.2.2008
user posted image Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob 11.38 uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

27.2.2008
user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)

user posted image  TENDAI (PDP 1.3.2008) rodila 27.2.2008 ob 7.03 uri user posted image  Gašper (3170 g, 51 cm)

28.2.2008 
user posted image   Ursi84 (PDP 2.3.2008) rodila 28.2.2008 ob 14.25 uri user posted image  Nejc (3450 g, 52 cm)

1.3.2008
user posted image   Petrca123 (PDP 5.3.20008) rodila 1.3.2008 ob ? uri user posted image   Tian (3130 g, 52 cm)

2.3.2008
user posted image   Marita (PDP 1.3.20008) rodila 2.3.2008 ob 5.07 uri user posted image   Maks (3270 g, 50 cm)

user posted image   Katj (PDP 3.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 12.36 uri user posted image  Rok (3620 g, 53 cm)

user posted image    Joži79 (PDP 11.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 13.46 uri user posted image   Juš (3000 g, 50 cm)

3.3.2008
user posted image  Lucalu (PDP 7.3.2008) rodila 3.3.2008 ob 7.31 uri user posted image  Tai (2555 g, 48 cm)

4.3.2008
user posted image  Lona76 (PDP 25.3.2008) rodila 4.3.2008 ob 3.35 uri user posted image  Taja (3900 g, 53 cm)

user posted image  Nasy (PDP 27.2.2008) rodila 4.3.2008 ob 12.01 uri  user posted image  Maša (4420 g, 54 cm)
user posted image   jagoga (PDP 20.3.2008) rodila 4.3.2008 ob ?? uri user posted image  Tomaž (2990 g, 50 cm)

7.3.2008
user posted image   Čakajoča (PDP 10.3.2008) rodila 7.3.2008 ob 19.30 uri user posted image   Nik (3680 g, 51 cm)

9.3.2008
user posted image    tina50 (PDP 8.3.2008) rodila 9.3.2008 ob 10.40 uri user posted image    Lan (3880 g, 53 cm)

11.3.2008
user posted image  Špela100 (PDP 20.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 11.21 uri user posted image     Maks (3390 g, 51 cm)
user posted image   Pingvinčica (PDP 11.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 20.50 uri  user posted image   Nina (3500 g, 52 cm)

user posted image : 16
user posted image : 11 

V vodstvu so user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
12.3.2008 19:19:46   
Katy13
Sem pred salbo uro prišla domov, mokra kot cucek, me je napoti ujel dež. Jaz pa seveda brez dežnika. Kdo ga pa nosi zraven v sončnem vremenu.

Punce, ni problema za recepte, veliko užitkov ob peki, če se bo katera odločila. user posted image

Zofy - tudi jaz dam v prijatelje čokolado, rozine, mandlje, indijske oreščke, pač čisto odvisno od razpoloženja. Jaz pa dam maso v ozek pekač (takšen kot je za srnin hrbet) in potem narežem.

San - user posted image  čestitke za pregled.  Še posebej za kilograme. user posted image  Čeprav se  ne čudim glede na to kako si aktivna. Bomo videli kaj bo jutri meni pokazala vaga. user posted image

Janet - user posted image  za pregled in prav tako za kilograme.

Jagoga - user posted image  za Tomaža in čim več cartanja. user posted image  Pa nam je še ena ušla. user posted image  Ampak zvohamo pa res vse.

max81 - sedaj si pa očitno ti na vrsti, vse so ti že ušle s tem PDP-jem. user posted image  

medica - dejansko si samo albertove kekse polagala vmes pa puding. Sliši se zelo dobro in preprosto, vendar ni ravno pecivo, ki počaka. Bom pa enkrat probala.

Me je medica spomnila še na eno pecivo, ki je zelo preprosto za naredit in božansko dobro.

Lambada

Biskvit: 4 jajca, 25 dag sladkorja, 30 dag moke, 1 pecilni prašek, 1 dcl olja, 1 dcl mleka.

Jajca in sladkor penasto zmešamo. Postopoma dodajamo moko, ki smo jo zmešali s pecilnim praškom ter olje in mleko. Zmes vlijemo v namaščen pekač in rpi zmenri temperaturi spečemo.

Preliv: 1,5 l pomarančnega soka (juice), 2 vanilijeva pudinga, 6 žlic sladkorja, 2 žlici jedilnega škroba.

Preliv pripravimo po navodilih za kuhanje pudinga, le da mleko nadomestimo s pomarančnim sokom in dodamo jedilni škrob.

Keksi: 50 dag albert keksov

Krema: 1,2 l mleka, 10 žlic sladkorja, 3 žlice ostre moke, 2 žlici jedilnega škroba, 15 dag margarine.

Mleku (1 l) dodamo sladkor in ga segrejemo. V 2 dcl mleka zmešamo ostro moko in jedilni škrob. Tako pripravljeno zmes vlijemo v prej segreto mleko. Kremo pustimo, da se ohladi, nato ji dodamo penasto stepeno margarino.

Priprava: Vroč biskvit prelijemo s pripravljenim prelivom in takoj prekrijemo z albert keksi. Pustimo, da se ohladi. Premažemo s kremo in po želji okrasimo  z raztopljeno čokolado.

Sedaj grem pa pečt kekse. Se beremo kasneje. 

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 12.3.2008 19:22:20 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.3.2008 19:30:01   
*medica*
katy...samo piškotke sem polagala pa puding..nič kompliciran kolač..
itak da ni za dalj časa ..ampak tak je dobr..pr ns ga že v dveh dneh ni več..mal sem mela obiskov mal več sva pa midva popapala..user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.3.2008 19:32:06   
*medica*
aja pa hotla sem napisat tud to da sem to lambado tud že delala ...mmmmmmm...samo da namest juice sem jest dajala fanto...in pride ko en žele..je prav fajn kolaček pa nč kej preveč zakompliciran..sej sem mislila delat lambado ampak mi je blo laži polozit piškotke user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......